Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Hanımlar nasıl gidiyor ben bugün detaylı ultrasona girecegim medical parkta fakat radyolojiye yonlendirecek sanırım hastanenin icinde vae değil mi bana bilfi verirmiainiz heyecanlıyım

Arkadaşlar medical park Ahmet yılmaza gitmeyi düşünüyorum sizce kesem bu hafta gorunurmu

benim normal ultrasonda göründü zaten. ama daha kalp atışlarını duyamadım oda haftaya inşallah..
Ciddimisin ozaman benimde karından gorulebilir cumaya kadar bu arada hayırlısıyla duyarsın inş kalp atıslarını hangi doktora gidiyorsun ben bana yakın olanı tercih ettim çok arastırmadın acıkcası

Saol cnm. Sende hayırlısıyla keseyi görürsün inşallah. Rentıp Songül hanıma gidiyorum . hem doktoru öneren çok oldu hemde hastane fiyatları uygun. sen kime gidiyorsun?

Cnm ben önceden baharda özlem hanıma gidiyordum fakat simdi hamileyim daha iyi biryer olsun istiyorum.medical Ahmet bey dusunuyorum ama daha gitmedim hiç yani

Baharın devlet hastanesinden farkı yok zaten . sanırsam aynı bölgede oturuyoruz. ben Muradiyede sen nerdesin ?

Hanımlar nasıl gidiyor ben bugün detaylı ultrasona girecegim medical parkta fakat radyolojiye yonlendirecek sanırım hastanenin icinde vae değil mi bana bilfi verirmiainiz heyecanlıyım
Evet hastanenin içinde var canım ilk katta zaten bende gebeliğimde oraya gidiyordum. :)

Arkadaşlar medical park Ahmet yılmaza gitmeyi düşünüyorum sizce kesem bu hafta gorunurmu
Ben de gebeliğimde medical parkta ahmet yılmaz beye gittim ve doğumumu da o yaptı. kendisinden çok çok memnun kaldım bana göre çok iyi bir doktor :) kese bu hafta görünebilir bende 5 haftalıkken görmüştüm Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :)

Amin cnm saol

Gittim medicalnparkin ic8nde varmis evet vedat sarac radyoloji uzmani bakti 10dk fln sürdü daha uzun aurer sanmıştım her sey tolunda ikis. Benim doktorum.bahar celen bayan olsun iatedihim icin tercih ettim fkt ahmet yılmaz cok iyindiye duyuyorum hep

Ben Ozlem hnm da başladım medicalpark ta tanıyan bilen varmi

Ben Ozlem hnm da başladım medicalpark ta tanıyan bilen varmi
Özlem hanımı biliyorum ama hakkinda olumsuz bir bilgim yok ben de bahar celene gidiyorum da internwtte araştırdım olumsuz bir sey okumadjm sevdim de. Cok da pimpirikli biri degilsen devam et bebegin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…