- 23 Kasım 2014
- 225
- 268
- 33
- 41
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Darisi sizin başınıza ınşGoz
Gözünüz aydın olsun. Cok sevindim şükürler olsun gule gule büyütün kızınızı
Ya ben alttn baktırmak istemiyorum aslında oyuzden sabretmeye çalışıyorum şuanMuhtemelen görünür cnm. Benim 4,5 ta görünmüştü
benim normal ultrasonda göründü zaten. ama daha kalp atışlarını duyamadım oda haftaya inşallah..Ya ben alttn baktırmak istemiyorum aslında oyuzden sabretmeye çalışıyorum şuan
Ciddimisin ozaman benimde karından gorulebilir cumaya kadarbenim normal ultrasonda göründü zaten. ama daha kalp atışlarını duyamadım oda haftaya inşallah..
Evet hastanenin içinde var canım ilk katta zaten bende gebeliğimde oraya gidiyordum. :)Hanımlar nasıl gidiyor ben bugün detaylı ultrasona girecegim medical parkta fakat radyolojiye yonlendirecek sanırım hastanenin icinde vae değil mi bana bilfi verirmiainiz heyecanlıyım
Ben de gebeliğimde medical parkta ahmet yılmaz beye gittim ve doğumumu da o yaptı. kendisinden çok çok memnun kaldım bana göre çok iyi bir doktor :) kese bu hafta görünebilir bende 5 haftalıkken görmüştüm Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :)Arkadaşlar medical park Ahmet yılmaza gitmeyi düşünüyorum sizce kesem bu hafta gorunurmu
Amin cnm saolEvet hastanenin içinde var canım ilk katta zaten bende gebeliğimde oraya gidiyordum. :)
Ben de gebeliğimde medical parkta ahmet yılmaz beye gittim ve doğumumu da o yaptı. kendisinden çok çok memnun kaldım bana göre çok iyi bir doktor :) kese bu hafta görünebilir bende 5 haftalıkken görmüştüm Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :)
Özlem hanımı biliyorum ama hakkinda olumsuz bir bilgim yok ben de bahar celene gidiyorum da internwtte araştırdım olumsuz bir sey okumadjm sevdim de. Cok da pimpirikli biri degilsen devam et bebegin hayırlı olsunBen Ozlem hnm da başladım medicalpark ta tanıyan bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?