Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Sağol herkes sağlıkla evladını kucağına alsın jnsallah. ANNE olmak isteyen herkese allahım tez zamanda versin inşallah cok güzel fkt çok zor geçiyor. 1 hafta boyunca ise gidemedim pazartesi n3 yapcam bilmiom. Bu arada bursadakiler neler yapıyorsunuz tanisalim

arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik.benim günlerim çok yoğun yorucu ama çokta güzel geçiyor

Pembe mavi de yaptim evet jale hanimdi doktorum.Cok tesekkur ederim.hepimizin bebislerine saglik uzun omur ins
Pembe maviden memnun kaldınız mı? Kaç gece hastanede kaldınız ve doğum ücretine neler dahildi? Bir de sezeryan mı normal doğum mu oldu acaba?

Pembe maviden memnun kaldınız mı? Kaç gece hastanede kaldınız ve doğum ücretine neler dahildi? Bir de sezeryan mı normal doğum mu oldu acaba?
Cok Cok memnun kaldim tavsiye ederim .Bir gece kaldim epidural sezeryan oldum.toplamda 4.750tl odedim ama Benim doktorum o hastanenin doktoru degil fiyat farki olabilir:)

Ins.rabbim kolayliklar nasip etsinSezeryan

Bende pembe mavi de feride hn a gidiyorum hamileligin basindan beri, bu sebeple bana normal sezeryan farketmeksizin 4000lira fiyat vermislerdi..hastaneden genel olarak bende memnunum, ozellikle orda bi Semra hemsire var, insallah bana da i denk gelir..

Valla hemsirelerin hepsi birbirinden ilgili. dediginiz hemsire denk gelmezsede uzulmeyin memnun kalacaginiza eminim

Bursalı arkaşlar nerelerdesiniz? Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, herkes doğurdu mu yoksa? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…