- Konu Sahibi cansuaslan
-
Bazı kisiler kısa süreli bazıları uzun yaşıyor malesef bu bulantı sorununu bünyeye göre değişir.umarım seninki cok uzun sürmez. Bebis hayırlı olsun ınşHanımlar mide bulantilarim beni perişan etti daha ne kadar sürecek
Benim kizimda artik yanimda Cok şükür :) Henuz 6 gunluk olduk .uykusuz ve yorucu gecen Cok keyifli gunler .arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik.benim günlerim çok yoğun yorucu ama çokta güzel geçiyor
ay çok sevindim haayırlı olsun nerede doğum yaptın jale hanımmı doktorundu.güzel kızına sağlıklı uzun bir ömür dilerimBenim kizimda artik yanimda Cok şükür :) Henuz 6 gunluk olduk .uykusuz ve yorucu gecen Cok keyifli gunler .
Pembe mavi de yaptim evet jale hanimdi doktorum.Cok tesekkur ederim.hepimizin bebislerine saglik uzun omur insay çok sevindim haayırlı olsun nerede doğum yaptın jale hanımmı doktorundu.güzel kızına sağlıklı uzun bir ömür dilerim
Pembe maviden memnun kaldınız mı? Kaç gece hastanede kaldınız ve doğum ücretine neler dahildi? Bir de sezeryan mı normal doğum mu oldu acaba?Pembe mavi de yaptim evet jale hanimdi doktorum.Cok tesekkur ederim.hepimizin bebislerine saglik uzun omur ins
Pembe mavi de yaptim evet jale hanimdi doktorum.Cok tesekkur ederim.hepimizin bebislerine saglik uzun omur ins
Cok Cok memnun kaldim tavsiye ederim .Bir gece kaldim epidural sezeryan oldum.toplamda 4.750tl odedim ama Benim doktorum o hastanenin doktoru degil fiyat farki olabilir:)Pembe maviden memnun kaldınız mı? Kaç gece hastanede kaldınız ve doğum ücretine neler dahildi? Bir de sezeryan mı normal doğum mu oldu acaba?
Ins.rabbim kolayliklar nasip etsinBende pembe maviye gidiyorum..darisi basimiza insallah..dogumun normal mi sezeryan miydi?
Ins.rabbim kolayliklar nasip etsinSezeryan
Sezeryan siz mi istediniz yoksa, doktor mu öngördü? Çevremden duyduğum kadarıyla genelde doktorlar sezeryana yönlendiriyorlar.Ins.rabbim kolayliklar nasip etsinSezeryan
Valla hemsirelerin hepsi birbirinden ilgili. dediginiz hemsire denk gelmezsede uzulmeyin memnun kalacaginiza eminimBende pembe mavi de feride hn a gidiyorum hamileligin basindan beri, bu sebeple bana normal sezeryan farketmeksizin 4000lira fiyat vermislerdi..hastaneden genel olarak bende memnunum, ozellikle orda bi Semra hemsire var, insallah bana da i denk gelir..
Bebegimin pozisyonu uygun degildi kanala girmemisti.sezeryan Bana gore zordu kisiden kisiye degisir .rabbim sizler hakkinda en hayirlisi neyse Onu nasib EtsinValla hemsirelerin hepsi birbirinden ilgili. dediginiz hemsire denk gelmezsede uzulmeyin memnun kalacaginiza eminim
Benim kizimda artik yanimda Cok şükür :) Henuz 6 gunluk olduk .uykusuz ve yorucu gecen Cok keyifli gunler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?