Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Bizde 5+4 gunlukuz benimde hicbir belirtim yok cok sukur. Sukur diyorum cunku bulantilar vs. Hayattan bezdiriyormus insani. Bezenlerin yalancisiyim:)
Bu arada ben oruc tutuyorum. Vucudum olumsuz bir tepki vermedi dayanabiliyorumda. Sorun olmaz insallah.
Hamileyken atesi daha yuksek mi olur insanin?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bide boşuna yorulucan.şuan istesekte başka bişi düşünemeyiz heralde bende netten bebeğe ne lazımmış onları okuyup duruyom eşimde şehir dışında uyuyom kalkıyom biraz ortalığı topluyorum yemek yapıyom tv yide açmıyom hiç hep nette bişiler okuyorum

Ne guzel oruç tutabilmen ben cok acikiyorum ve susuyorum sık sık ama az yemek yemeye çalışıyorum .bu arada mide bulantilari umarım o kadar rahatsız edici hale gelmez .veee ben alev alev yaniyorum gun icinde mutlaka ateş basiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım haklısın istem dışı :) ama senin için biraz daha sıkıcı eşin gelene kadar rabbim en kısa zamanda sana her derdinde yanında olucak bir kac komsu yada arkadaş nasip etsin çünkü yanlıZ kalmak zor benimde karşı komşum destekti bana 2gune kadar ama ise başladı cok fark ediyor hersey

Son düzenleme:
Haklısın benim kafam karisti :) en kısa zamanda ins

Bende seni beklemis olurum o zaman. Ona gore giderim:)
Saka bir yana su anda gonlum zuhal hanimdan yana. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin en son beta degeriniz kacti?

Bende seni beklemis olurum o zaman. Ona gore giderim:)
Saka bir yana su anda gonlum zuhal hanimdan yana. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin en son beta degeriniz kacti?

Enson 6120 idi tam bir hafta once :)

Benimde komşum var canım arada ona gidiyorum.birtek ona söyledim zaten.kimseye söyleyemediğim için de sıkıntıdayım herkese söylemek istiyorum

Doruk hastanesi evime cok yakın olduğu için oradan bir dr da uygun olucak aslında benim için cok kararsızım galiba

Ablam seyma hanimada gitmisti. Ondanda memnundu.
Dilerseniz onu arastirin evinizede yakinsa. Seyma dogan

Hmm normal o zaman ates:)

Şöyle soyliyim sıcak basıyor bunaliyorum ama yine dr gidince sorucam çünkü kayinvalidem sasirdi bana sıcak basiyor dediğimde sende dr una sor yanlış bilgi vermiyim ben :)

Benimde komşum var canım arada ona gidiyorum.birtek ona söyledim zaten.kimseye söyleyemediğim için de sıkıntıdayım herkese söylemek istiyorum

Bence en doğrusunu yapmışsın bende biraz zaman geçsin sonra paylasicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…