- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Haklisinn sen şimdiden al
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) insallahhh kısmet olur bizlere ve isteyen herkese .cok heyecanlıyım ben sabırsızlanıyorum ve bu yüzden kendime acil bir meşgale bulmam lazım yoksa gecmicek bana zaman :) eşim pasta kursunda yapamazsın miden bulanıyor zaten dedi hak verdim :) sürekli bebeğe odaklanmak beni strese sokuyor.hep bebek haberleri okuyorum netten :)
Sen daha once gideceksin ya.
Senin icin dedim ben:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Bizde 5+4 gunlukuz benimde hicbir belirtim yok cok sukur. Sukur diyorum cunku bulantilar vs. Hayattan bezdiriyormus insani. Bezenlerin yalancisiyim:)
Bu arada ben oruc tutuyorum. Vucudum olumsuz bir tepki vermedi dayanabiliyorumda. Sorun olmaz insallah.
Hamileyken atesi daha yuksek mi olur insanin?
Sanırım haklısın istem dışı :) ama senin için biraz daha sıkıcı eşin gelene kadar rabbim en kısa zamanda sana her derdinde yanında olucak bir kac komsu yada arkadaş nasip etsin çünkü yanlıZ kalmak zor benimde karşı komşum destekti bana 2gune kadar ama ise başladı cok fark ediyor herseyBide boşuna yorulucan.şuan istesekte başka bişi düşünemeyiz heralde bende netten bebeğe ne lazımmış onları okuyup duruyom eşimde şehir dışında uyuyom kalkıyom biraz ortalığı topluyorum yemek yapıyom tv yide açmıyom hiç hep nette bişiler okuyorum
Haklısın benim kafam karisti :) en kısa zamanda ins
Enson 6120 idi tam bir hafta once :)Bende seni beklemis olurum o zaman. Ona gore giderim:)
Saka bir yana su anda gonlum zuhal hanimdan yana. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin en son beta degeriniz kacti?
Enson 6120 idi tam bir hafta once :)
Benimde komşum var canım arada ona gidiyorum.birtek ona söyledim zaten.kimseye söyleyemediğim için de sıkıntıdayım herkese söylemek istiyorumSanırım haklısın istem dışı :) ama senin için biraz daha sıkıcı eşin gelene kadar rabbim en kısa zamanda sana her derdinde yanında olucak bir kac komsu yada arkadaş nasip etsin çünkü yanlıZ kalmak zor benimde karşı komşum destekti bana 2gune kadar ama ise başladı cok fark ediyor hersey
Doruk hastanesi evime cok yakın olduğu için oradan bir dr da uygun olucak aslında benim için cok kararsızım galiba
Hmm normal o zaman ates:)
O zaman benimkisi cok dusuk deger oluyor?
549.100
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler..
Ben bu olayı çözemedim açık soyliyim hiçbir bilgim yok :)
Benimde komşum var canım arada ona gidiyorum.birtek ona söyledim zaten.kimseye söyleyemediğim için de sıkıntıdayım herkese söylemek istiyorum
Ablam seyma hanimada gitmisti. Ondanda memnundu.
Dilerseniz onu arastirin evinizede yakinsa. Seyma dogan
Nasilsiniz arkadaslar?
Nasil gidiyor:)
Nasilsiniz arkadaslar?
Nasil gidiyor:)
Ya dinlenerek ya da uyuyarak geçiyor senin nasıl geçiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?