Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Aslinda bir bakima kalabalik olmasi tercih edildigini gosterir
Ama ilgisi yeterli kalir mi diye dusunuuyor insan. Memnun kalirim gibime geliyor. Hayirlisi bakalim.

Bu arada sonucumu aldim. 5 haftalik beta hcg degerim ise 549.100 bir fikrim yok ama normal mi?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Evet cok haklısınız ama dediğiniz gibi ilgi olmazmi dusuncesi daha ağır basıyor ılk oldugu için biraz daha bilgi ve ilgi istiyoruz :) beta değerinde inşallah ıyi bir sonuçtur benim hic anlamadığım bir konu :) mutlulugumuz daim olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razi olsun amin.
Bence bir kere gidelim. Nasilsa degistirmek tercih yapmak bizim elimizde. Gidelim yine paylasiriz buradan:)
Ben bauramdan sonra gitmeye karar verdim.

Bu arada birsey sormak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz? Ben sakincasi oldugunu sanmiyorum...

Allah razi olsun amin.
Bence bir kere gidelim. Nasilsa degistirmek tercih yapmak bizim elimizde. Gidelim yine paylasiriz buradan:)
Ben bauramdan sonra gitmeye karar verdim.

Bende ayın 15inde gitmeyi düşünüyorum ama zor sabrediyorum eşim diyorki sen şimdiden böyle davranirsan 9ay nasil sabrediceksin :)o durduruyor beni ama ışte elimde değil başka bir heyecan bu onlara anlatmak zor:)

:)
Hayirlisi olsun insallah.
Aslinda bir hafta onceden aramak lazim zuhal hanimi:) anca gun verirler

Ben dayanamayıp gittim ya pek bişide demedi.çarşamba da bir türlü gelmiyor

Ben dayanamayıp gittim ya pek bişide demedi.çarşamba da bir türlü gelmiyor
Olsun ıyi yapmışsın en azından beta hcg ni öğrendin cok şükür guzel bir sonuç :) bakalım ben ne zamana kadar dayanicam :)

Bu arada birsey sormak istiyorum.
Oruc tutuyor musunuz? Ben sakincasi oldugunu sanmiyorum...

Bence dr a sor oruç tutabilirmiyim diye hava çok sıcak ve gün çok uzun.ben normalde çok su içmem ama aklıma geldikçe su içmeye çalışıyom şimdiden su içmeye alışmak için çok su içenlerin sütününde çok geldiğini gördüm

Ben tutmuyorum sürekli şu içme ihtiyacım oluyor

Olsun ıyi yapmışsın en azından beta hcg ni öğrendin cok şükür guzel bir sonuç :) bakalım ben ne zamana kadar dayanicam :)

Evet hemde biraz içim rahatladı hamile kalmazdan önceki dr söylediklerinden sonra tırsıyodum biraz

Ben tutmuyorum sürekli şu içme ihtiyacım oluyor

Hep evde yatıyomusun dışarı çıkıyomusun ben biraz korkuyom çıkmaya dün çıktım çok fazla dışarda durmadığım halde yoruldum kasıklarım ağrıdı biraz

Hep evde yatıyomusun dışarı çıkıyomusun ben biraz korkuyom çıkmaya dün çıktım çok fazla dışarda durmadığım halde yoruldum kasıklarım ağrıdı biraz

Bende bugün size mesaj atmıştım nasil gidiyor diye çünkü ben biraz paranoyak oldum da:) dışarı çıkmıyorum çünkü cok sıcak artı dışarı çıksam otobüsler cok sarsıyor ve ayakta kalıyorum .dolmuşa binemiyorum malum bu dönem acayip koku alıyorum ve midem bulanıyor,kendim çıktığımda trafik beni strese sokuyor nefret ediyorum trafikteki kendini bilmezlerle muhatap olmaktan cok ıyi degilim bu konuda.ve ben sürekli acikiyorum en azından 12 hafta dikkat ederek kendime düşen görevi yapayım :)

Benim daha küçük olduğu içinmi böyle belirtilerim yok acaba batım 30 mayıstı sizin tarih ne

Benim daha küçük olduğu içinmi böyle belirtilerim yok acaba batım 30 mayıstı sizin tarih ne

Benim 1mayis ama ben pcoluyum geç döllenme oluyor tahmini 5haftalik diye düşünüyorum.sizde belki kasik ağrısı gogus hassasiyeti gibi belirtiler başlamış olabilir benim mide bulantim 2gundur var yaklaşık bir haftadır kokulara hassasim ama bunların hiçbiri olmayabilirde siz de kişiden kişiye değişirmis :)

İnş olmaz zaten en büyük korkum mide bulantısı bana dr 2-3 haftalık dedi.göğüs hassasiyeti çok kötü bide şimdiden çok büyüdü

İnş olmaz zaten en büyük korkum mide bulantısı bana dr 2-3 haftalık dedi.göğüs hassasiyeti çok kötü bide şimdiden çok büyüdü

Aynen benimde büyüdü ben cok şaşırdım bu duruma korkudan yatarken bile sutyen takmaya başlamıştım ama artık bunaldim sıkıyor :) tecrübeli arkadaşlarım doğumdan sonra normale döner dediler rahatladım biraz :)

Ben sütyensiz dolaşamıyom acıyor.doğumdan sonra emzircez inş 1 yılda o sürse ondan sonra normale döner

Ben sütyensiz dolaşamıyom acıyor.doğumdan sonra emzircez inş 1 yılda o sürse ondan sonra normale döner

:) insallahhh kısmet olur bizlere ve isteyen herkese .cok heyecanlıyım ben sabırsızlanıyorum ve bu yüzden kendime acil bir meşgale bulmam lazım yoksa gecmicek bana zaman :) eşim pasta kursunda yapamazsın miden bulanıyor zaten dedi hak verdim :) sürekli bebeğe odaklanmak beni strese sokuyor.hep bebek haberleri okuyorum netten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…