• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydınlar iyi haftalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
sevcan canım günaydın sana da iyi haftalar
özgeye kahvaltıya gitmişsiniz anladığım kadarı ile ohh ne güzel olmuş vallahi ben o gün akşama kadar işteydim saat 5 di eve geldiğimde ama öldüm bütüngün yotgunluktan zaten geçen hafta çok yoğundu hep yorgunluk vardı valla hafat sonu hi.çbir işe elimi sürmedim afedersiniz ama evi b... götürüyor yani :27:

özgeye kahvaltıya gitmişsiniz anladığım kadarı ile ohh ne güzel olmuş vallahi ben o gün akşama kadar işteydim saat 5 di eve geldiğimde ama öldüm bütüngün yotgunluktan zaten geçen hafta çok yoğundu hep yorgunluk vardı valla hafat sonu hi.çbir işe elimi sürmedim afedersiniz ama evi b... götürüyor yani :27:

Günaydın canım.... evet bi çat kapı yaptık, çok iyi oldu :)

bu hafta inşallah biraz rahat olursun, Allah daha çok iş versin ama, yoruluyorsun sende ya....

Bende cumartesi eve geç gittim dünde hiç bir iş yapmadım benim evinde farkı yok vallahi :)

bırak birde bu cumartesi günüm var :) komşular gelecek :)))

dün gece uyuyamadım düşünmekten.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben İstanbuldayım annemlerde net varken size bi bakayım dedim :)

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben İstanbuldayım annemlerde net varken size bi bakayım dedim :)

günaydın canım çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın bebeişin nasıl ?
bebiş gezdirmeye mi gittin annene ne güzel ohh hasret giderirsiniz

hayat uyuyor herhalde hala, ne yorulmuştur onlar şimdi....

aa evet o ankaradaydı haftasonu döndüler mi ki dün akşam ?

Günaydın canım.... evet bi çat kapı yaptık, çok iyi oldu :)

bu hafta inşallah biraz rahat olursun, Allah daha çok iş versin ama, yoruluyorsun sende ya....

Bende cumartesi eve geç gittim dünde hiç bir iş yapmadım benim evinde farkı yok vallahi :)

bırak birde bu cumartesi günüm var :) komşular gelecek :)))

dün gece uyuyamadım düşünmekten.

çok iyi olmuş canım özge de çok mutlu olmuş
işallah canım işallah vallahi şu yeni müşteri geldiğindenb beri durdurak yok bize çok yoruldum yaa eve gidince canım hiçbişey yapmak istemiyor valla bazen yemek bile yapmıyorum uyduruyoruz bişeyler artık
oo senin işin daha vahim canmı biran evvelş temizlik lazım misafirn gelecekmiş işallah kolayca çabucak halledersin canım işlerini
ay bugün benim kocişte işe başladı hayırlısı ile ilk iş günü bakalım nasıl geçecek merak ediyorum :26:

yok canım aslında gezmek için değil de dedem vefat etmişti dün de onun için kuran filan okutuldu, ona katılmak için geldik. Sonra biraz daha kalmaya karar verdim.
Sizin de işleriniz zor Allah kolaylık v ersin :)

günaydın canım çok şükür bizler iyiyiz sen nasılsın bebeişin nasıl ?
bebiş gezdirmeye mi gittin annene ne güzel ohh hasret giderirsiniz

aa evet o ankaradaydı haftasonu döndüler mi ki dün akşam ?

çok iyi olmuş canım özge de çok mutlu olmuş
işallah canım işallah vallahi şu yeni müşteri geldiğindenb beri durdurak yok bize çok yoruldum yaa eve gidince canım hiçbişey yapmak istemiyor valla bazen yemek bile yapmıyorum uyduruyoruz bişeyler artık
oo senin işin daha vahim canmı biran evvelş temizlik lazım misafirn gelecekmiş işallah kolayca çabucak halledersin canım işlerini
ay bugün benim kocişte işe başladı hayırlısı ile ilk iş günü bakalım nasıl geçecek merak ediyorum :26:

Ayy hayırlısı olsun... Çok güzel :)) Allah utandırmasın.

Evet zor işim bu akşam alışverişe çıkıcaz bakalım. ev tam takır ay sonuydu ya :) sonrasında perşembeden hamur işlerine başlarım artık :)

yok canım aslında gezmek için değil de dedem vefat etmişti dün de onun için kuran filan okutuldu, ona katılmak için geldik. Sonra biraz daha kalmaya karar verdim.

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

Ayy hayırlısı olsun... Çok güzel :)) Allah utandırmasın.

Evet zor işim bu akşam alışverişe çıkıcaz bakalım. ev tam takır ay sonuydu ya :) sonrasında perşembeden hamur işlerine başlarım artık :)

amin canım sağolasın işallah
kolay gelsin canım sana da bu hafta sen de yoğun olacan desene evde
çok mu kalabalık oluyor gününüz canım
ahilla nerde bu arada daha gelmedi heralde bugün nasıl oldu ki acaba rahatsızdı :26:

Tatlıya bağlanması biraz zaman alır gibime geliyor.
Ayrıca neden hasta oldun? kavga ettiğiniz için mi? :S

Çınlattık canım :) gidemedik bir türlü kızcağıza ayıp oldu dedik. Hatta bu cumartesi gidelimmi diye konuştuk ama sanırım diğer hafta mevlüt düşünüyormuşsun, hangi gün yapıcaksın Cumartesi olursa mevlüdüne gelelim canım, Çok yorma kendini zaten gece zilli uyutmuyor :)

Ellerine sağlık canım benim bir ey yapma dedik döktürmüşsün, birde yap deseydik ne olacaktı :) çok misafirperverdin. En kısa zamanda bende bekliyorum. ohhh olsun kocana :1::1::1:
canım bazı ciddi rahatsızlıklarım var.üzülünce tetikleniyor.

daha az yorucu bi hafta geçirirsin inşallah :) evin o kadar kötü durumda değildir.

başınız sağolsun mekanı cennet olur inşaallah...

canım bazı ciddi rahatsızlıklarım var.üzülünce tetikleniyor.

daha az yorucu bi hafta geçirirsin inşallah :) evin o kadar kötü durumda değildir.

başınız sağolsun mekanı cennet olur inşaallah...

çok geçmiş olsun, üzülme diyebilmeyi çok isterdim, ne gibi bir rahatsızlık sakıncası yoksa, :(

Son düzenleme:
geldim karamukum geldim :)
şuan iyiyim.azcık iğne yerlerim acıyor o kadar...

gelelim nişanlımla olan duruma.
cts akşam gemlik servisine gitmeden eve geldi.elleriyle bana yemek yedirdi.
gün içinde de annemleri aramış.annem hasta yatıyor demiş.mide rahatsızlığımı bildiğinden
yemek yedi mi diye sormuş annem de ne yese çıkardı dedi.
geldi kendi elleriyle yemek yedirdi.sonra gemlik servisine gitti.akşam 10:30da döndü.
sonra da aradı.saat geç oldu gelemiyorum kusura bakma dedi.önemli değil dedim.
seni çok özledim bugün yokluğunn belli oluyordu cıvıl cıvıllığın eksikti dükkanda dedi.
ben sustum.özür dilerim dedi.yine sustum.
sonra da dedi ki bundan sonra kavga etmeye fırsat vermicem konuşmanın kavgaya gittiğini
anlayınca yapışcam dudağına ikimiz de konuşamıcaz kavga da olmıcak dedi.
gururdan yapamazsın ki dedim.
yarın dükkana gel de dene dedi :S

bi halley olmuş ama ne halley onu anlamadım...

bi kere geçici felç geçirmiştim.kalıcısını da geçirme riskim var.
bi de azcık kanserdim atlattım...

Selamın aleyküm nasılsınız kızlar? Ahillacım naptın pazar günü msj da atmadın umarım pazar günün şahane geçmiştir

geldim karamukum geldim :)
şuan iyiyim.azcık iğne yerlerim acıyor o kadar...

gelelim nişanlımla olan duruma.
cts akşam gemlik servisine gitmeden eve geldi.elleriyle bana yemek yedirdi.
gün içinde de annemleri aramış.annem hasta yatıyor demiş.mide rahatsızlığımı bildiğinden
yemek yedi mi diye sormuş annem de ne yese çıkardı dedi.
geldi kendi elleriyle yemek yedirdi.sonra gemlik servisine gitti.akşam 10:30da döndü.
sonra da aradı.saat geç oldu gelemiyorum kusura bakma dedi.önemli değil dedim.
seni çok özledim bugün yokluğunn belli oluyordu cıvıl cıvıllığın eksikti dükkanda dedi.
ben sustum.özür dilerim dedi.yine sustum.
sonra da dedi ki bundan sonra kavga etmeye fırsat vermicem konuşmanın kavgaya gittiğini
anlayınca yapışcam dudağına ikimiz de konuşamıcaz kavga da olmıcak dedi.
gururdan yapamazsın ki dedim.
yarın dükkana gel de dene dedi :S
bi halley olmuş ama ne halley onu anlamadım...

:17::17::17::17::17::17:
ahhh çok romantik :) umarım bir daha üzmesin seni umarım canım, Çok sevindim düzelme sinyalleri alıyoruz. Umarım anlayarak geri adım atmıştır, hasta olduğun için değil, anladıysa sürekli olur çünkü bu. Ayyyyy çok sevindim. Şimdi nerdesin evdemisin?

Son düzenleme:
bi kere geçici felç geçirmiştim.kalıcısını da geçirme riskim var.
bi de azcık kanserdim atlattım...

ayyyy Sen gerçekmisin yaa, bunlara rağmen çok pozitifsin, Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın.... Canım Allahını seversen kendi kıymetini bil ne olur. üzme kendini, üzdürme, bu kadar hastalık geçirmişsin,

Selamın aleyküm nasılsınız kızlar? Ahillacım naptın pazar günü msj da atmadın umarım pazar günün şahane geçmiştir
pazar günü benim için çok güzeldi.kitap okumayı çok sevdiğimi herkes bilir burda.
nişanlım önce dükkana gitti.sonra eve geldi beni aldı.göl kenarına gittik :)
kitap almış bana.ışıldak da vardı.yarım saat fon müziği eşliğinde kitabı okudum.
üniversitede sık sık yapardık kızlarla anlatmıştım.geçenlerde de esrayla kitap okumayı özledim dedim.
sanırım onun için yapmış...
kitap okuma faslından sonra kolamızı içip çekirdeğimizi çitledik.
sohbet ettik birazcık da.ondan sonra da eve gittik :)

:17::17::17::17::17::17:
ahhh çok romantik :) umarım bir daha üzmesin seni umarım canım, Çok sevindim düzelme sinyalleri alıyoruz. Umarım anlayarak geri adım atmıştır, hasta olduğun için değil, anladıysa sürekli olur çünkü bu. Ayyyyy çok sevindim. Şimdi nerdesin evdemisin?

adamın içinde neler varmış da göstermiyormuş.koç işte nolcak :))
dükkandayım şimdi.
tüm paketleeme işi bitti.şimdi servisteler.geldiklerinde halı yıkanacak.
halı yıkamayı seviyorum,üç kişi olunca bana en kolay kısmı kalıyor tuşlara bas halıyı kıvır :))

Back
X