• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin doğduğu,alıştığı yer güzel gelir tabii,bana göre Bursa huzur demek♥️ Hem yeni evli olmak,hem şehir değişikliğinden alışmak zor gelebilir,çok normal. Ama bir alışırsanız çok seversiniz :)
İş yerimdede 1 hafta geçirdim nasıl alışacağımı düşünüyorum

İnsan nelere alışıyor. Daha çok yeni evliliğiniz, zaman içerisinde tabi ki alışacaksınız. Kaldı ki 2 2 buçuk saat uzak bir mesafe değil, ya başka ülkeye gelin gitseydiniz o zaman napıcaktınız? Siz sadece alışmak için uğraşın, Bursa güzel bir şehirdir. 4 sene yaşadım Bursa’da sonra tekrar döndüm İstanbul’a ve İstanbul bana o kadar kalabalık boğucu geliyor ki artık. Bi haftasonu alın eşinizi gezilecek güzel yerleri keşfedin başbaşa
1.45 dkkada geldik dün eğer trafik varsa 2buçuk saat en geç yakın olmasa sanırım iyice kafayı yerdim

Aksam yemegi icin bile ailenize gidip tekrar evinize donebilirsiniz. Arada saatlerce fark yokki bursa terninalden istanbul ozel arabayla 1 saate kadar dusuyor .

Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten :KK43:(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Bende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)

Bende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)
Gideriz belki ama maddi olarak cok zorlanırız İstanbul pahalı bir şehir biliyorsunuz

Bursa’da 1,5 sene yaşadım hiç ama hiç sevmedim hava hep çok soğuktu koruparktan çıkmıyordum :D
Şimdi İstanbul’da yasıyorum buranın soğuğu da pis ama gezilecek yerler daha çok seçenek fazla bidefa
İstanbul’a gelmek senin elindeyse kesinlikle dön derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X