• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten :KK43:(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle

Anne evinden ayrılmak, anneden ayrılmak zor , ama imkansız değil.

Zamanla belli olur alışıp alışmayacağınız.

Birkaç sene lazım sanki.

2 aya kalmaz alışırsın. Ayrıca evlendin artık başka yuvan var. Ve ailem ailem diye tutturma özlemini eşinle geçiştir. Zorlanırsın yoksa.

İstanbul bikaç yer dışında kalabalık büyük bi köyden fazlası değil. Aslında köyden bile kötü orda kiralar az gıdalar organik en azından

Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten :KK43:(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
Bursa daha sakındır daha guzeldır . Trafık yok gürültü patırtı yok . Ne zaman evden cıkarsan cık gıdecegın yere zamanında varırsın. Gezecek cok yerı var . Bence yaşayın Bursada İstanbul'dan kat kat iyidir.

Neresindesiniz bende evlenip Bursa’ya geldim istanbuldan değil Osmaniye’den alıştım ben

Bazı şeylerin ilacı çözümü zamandır sabretmekten başka çare yoktur ancak alisamayacagim diye sartlandirirsaniz kendinizi, alışma surenizi uzatmış olursunuz. Üzüntüye kapıldığınız zaman bu da geçer yahu diyin :KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X