ben barıs cakıra 20 gun once oldumameliyatımı suan ıcın bısorun yok cok sukur,benım albumumde var resımlerım bakabılırsın ordan hepsıne,merak ettıgın seylerı sor anlatır burdakı tum tecrubeli arkadaslarım:))
canım ben ameliyat olduğumda burnum alçılıyken yüzüm öyle şiş ve morarıktı ki millet trafik kazası geçirdim zannediyordu kimse anlamadı estetik olduğunu
Canım geçmiş olsun..Fotoğraflarına baktımda o kadar şişlikte yok gayet muntazam ve hoş olmuş muuununnsüprizzzzzgecdı canım cok sukur ameliyatlarımız darısı olmak ısteyen herkesın basınaaaaa-tatlicadiarzu-bende ruya goruyodum uyandırdılar benı narkozdan cıkarken canım ya,ne oluyo ya dedım bu adam kım ,doktorum bana masaj yapma dedı bende yapmıyorum valla buarada
gokcecım suanda memnunum hala şişim baya, yadırgıyorum tabı zamana ıhtıyacım var amacevremdekı ınsanlar begenıyorlar,duruma gore ucunu ındırcek doktorum zaten oyuzden gayet rahatım suan hıc bı agrı sızı hıssetmeden ameliyatmı olurmus,oluyomus demekki -tatlicadiarzu-
Canım geçmiş olsun..Fotoğraflarına baktımda o kadar şişlikte yok gayet muntazam ve hoş olmuş muuununnsüprizzzzz
Livali dün annemle yeni resimlerine baktık, inanılmaz güzel ve kalkıklığı yüzüne çok yakışmış. Sakın ucunu indirtme yazık olur. Böyle çok yakışmış. Bana da benimki çok şiş geliyor, geçici olduğunu biliyorum ama insanın morali bozuluyor. Umarım küçülür sonra
Selam kızlar herkese iyi bayramlar.
Ben ameliyat olalı 27 gün oldu yani bir ay sayılır.Dün bayram ziyaretinde küçük bir kaza geçirdim
Dedemin elini öperken eli burnuma çarptı nasıl ağrı oldu anlatamam.Gözüm yaşardı yani.Moralim çok bozuldu bi sürü ağladım bir süre sızladı.Sonra kanat kısmında bir bölümünde azıcık çözme oldu gibime geldi.Yani görünüşte bir şey yok ama elimi vurunca hissediyorum.bir tafarı düm düz iniyo bir tarafında ise kanatın orta kısmı biraz içte.Canım çok ama çok sıkkın.Yüzm hala şiş bir türlü geçmedi.Göz altımda hala koyu.Kendimi hala güzel hissedemiyorum
Sizce o bölge içe mi geçti düzelir mi yada daha çok düşer mi?Doktorun olduğu şehirden uzakta olduğum için doktora gösteremiyorumyardım edin..
canım benım dahada guzeli senın olsun insallah,9 unda doktor kontrolum var ozamana kadar beklicem canım yüzüm insinde iyice,cok şişiyo dimi kaydirigubbakcemile3hergun resmini çek bak değişikliğe inanamazsın yüzündeki inanılmaz değişiyo,ben güneş gözlüğümü denedim girmedi düşün yani şişliğikaydirigubbakcemile3rahatta durmuyorumkikaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım ben genel olarak iyiyim ama nefes alma problemim ve geniz akıntım iyice rahatsız etmeye başladıbenneyaptımki..kasım ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.Biraz geç kaldım sanırım ameliyat için soğuklarda problem yaşayacam ama:sm_confused:canım onden şişliklerim duruyo hala burun yanlarım şiş bende oyuzden yanresimler koydum tabi:sm_cool:alısmaya başladım ama yüzümü çok değişdirdi valla zamana bırakdım artık,sen nasılsın canım
selam arkadaşlar bende mayıs 2007 de burun estetiği oldum.ameliyat 4 saat sürdü ben ameliyatıma 2 doktorun girmesini istedim çünkü sinüslerimde dolmuştu ve nefes almakta zorlanmaya başlamıştım ameliyat olmam gerekiyordu estetik olarakta burnumun görüntüsünü sevmedigim için estetik olmaya karar verdim.bu konuyu çok araştırdım doktorlarla konuştum ameliyat olanlarla konuştum hepsinin söyledigi ortak birşey vardı o da sinuslerini kulak burun boğaz doktoru estetik operasyonunuda plastik cerrahın yapması gerektiği idi ve bende öyle yaptım.Bu konuya ltf dikkat edin arkadaşlar piyasada ucuza yapan yerler ve doktorlar var fakat sonuc kötü olabiliyor.ben bir üniversite hastanesinde bu ameliyatı oldum doktorlarıma cok güvendim 4 saat sürdü zaten narkoz dan sonra birsey hatırlamıyorsunuz uyandığınızda burnunuz alçılı gözünüzün üzerinde buz torbası oluyor,agrı kesicilerin sayesinde agrılarınızı hissetmiyorsunuz,1hafta alçılı duruyorsunuz onun verdigi bir agırlık ve sıkıntı oluyor .artık tampon yerine yaglı bez kullandıkları için cıkartırken sorun yaşamadım.su anda burnumu o kadar seviyorumki iyiki yaptırmışım diyorum.benim ameliyatımdan cesaret alıp yaptıran iki arkadaşımda bir problem yaşamadan ameliyat oldular ve onlarda artık burunlarını cok seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?