Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

baktım canım z önce gercekten hoş olmuş ya benim fizigim filan çok güzel ama bi tek burnum işi bozuyo resim çekilemiyorum kötü çıkıyo bir anönce kurtulmak istiyorum anlayacagın

canım ben ameliyat olduğumda burnum alçılıyken yüzüm öyle şiş ve morarıktı ki millet trafik kazası geçirdim zannediyordu kimse anlamadı estetik olduğunu

canım ben ameliyat olduğumda burnum alçılıyken yüzüm öyle şiş ve morarıktı ki millet trafik kazası geçirdim zannediyordu kimse anlamadı estetik olduğunu

canım o daha kötü ya benim yüzümde en ufak bi sorum olsa bile beni rahatsız ediyo ama katlanırım herlade işin ucunda güzel burun olucaksa değer herşeye

ya sen bukadar kafana takma bence,yuzun şişedebilir morarada bilir bunlara hazırlıklı ol benım hıc morluk yokdu ama cıddı bı sıslık yaşadım bazılarınında sısmedı bıle,bence ıyı dusun cunkı cıddı bı degısıklık olucak yuzunde ve alısmak gercekden zor sen alcılı halını dusunuyosun şimdi,burnunun alcıdan cıkıncakı halını dusun bence

Ayin 12.sinde ufuk beyle gorusecegim kizlar ... 13.nede amaliyat icin anlastik allah kismet ederse istanbulun yollari beni korkutttu ve cok uzakti bize, secimimi yaptim isallah hersey guzel olur dua edin... resimlerimi herseyi buraya aktaricagim o gun bir gelsinde:)

canım benim ben sırf eşim istedi diye 4 satlik bir burun ameliyatına yattım ona daha güzel görünmek için çokta iyi yapmışım inan bana yüzük morarık şişken bile gülebiliyorsun en basidi sana şöyle anlatıyım
- ben 2 aylık evliyken ameliyat oldum doktora giderken yolda 1 teyze beni öyle bi dürtüklediki bişey oldu zannettim
- kızım kızım ne oldu sana şu minübüs kazası olmuştu sendemi ordaydın sendemi trafik kazası geçirdin dedi bana gülüyüm mü ağlıyım mı aynaya bakmıyordum morarığım vardı (çünkü benim burnumda kırık vardı neyse) hastaneye ulaştım doktor beyin yanına girdim bana nasıl geçiyor falan dedi bende yolda gelirken başımdan geçeni anlattım aynaya bile bakmıyorum dedim oda gülerek
bana
- deseydin ya teyze ben yeni evlendim diye
-bende suratımı düşünün artık espirüktüel daktır canım

Canım geçmiş olsun..Fotoğraflarına baktımda o kadar şişlikte yok gayet muntazam ve hoş olmuş muuununnsüprizzzzz

Livali dün annemle yeni resimlerine baktık, inanılmaz güzel ve kalkıklığı yüzüne çok yakışmış. Sakın ucunu indirtme yazık olur. Böyle çok yakışmış. Bana da benimki çok şiş geliyor, geçici olduğunu biliyorum ama insanın morali bozuluyor. Umarım küçülür sonra

Canım geçmiş olsun..Fotoğraflarına baktımda o kadar şişlikte yok gayet muntazam ve hoş olmuş muuununnsüprizzzzz

canım onden şişliklerim duruyo hala burun yanlarım şiş bende oyuzden yanresimler koydum tabi:sm_cool:alısmaya başladım ama yüzümü çok değişdirdi valla zamana bırakdım artık,sen nasılsın canım

selam arkadaşlar bende mayıs 2007 de burun estetiği oldum.ameliyat 4 saat sürdü ben ameliyatıma 2 doktorun girmesini istedim çünkü sinüslerimde dolmuştu ve nefes almakta zorlanmaya başlamıştım ameliyat olmam gerekiyordu estetik olarakta burnumun görüntüsünü sevmedigim için estetik olmaya karar verdim.bu konuyu çok araştırdım doktorlarla konuştum ameliyat olanlarla konuştum hepsinin söyledigi ortak birşey vardı o da sinuslerini kulak burun boğaz doktoru estetik operasyonunuda plastik cerrahın yapması gerektiği idi ve bende öyle yaptım.Bu konuya ltf dikkat edin arkadaşlar piyasada ucuza yapan yerler ve doktorlar var fakat sonuc kötü olabiliyor.ben bir üniversite hastanesinde bu ameliyatı oldum doktorlarıma cok güvendim 4 saat sürdü zaten narkoz dan sonra birsey hatırlamıyorsunuz uyandığınızda burnunuz alçılı gözünüzün üzerinde buz torbası oluyor,agrı kesicilerin sayesinde agrılarınızı hissetmiyorsunuz,1hafta alçılı duruyorsunuz onun verdigi bir agırlık ve sıkıntı oluyor .artık tampon yerine yaglı bez kullandıkları için cıkartırken sorun yaşamadım.su anda burnumu o kadar seviyorumki iyiki yaptırmışım diyorum.benim ameliyatımdan cesaret alıp yaptıran iki arkadaşımda bir problem yaşamadan ameliyat oldular ve onlarda artık burunlarını cok seviyorlar

canım benım dahada guzeli senın olsun insallah,9 unda doktor kontrolum var ozamana kadar beklicem canım yüzüm insinde iyice,cok şişiyo dimi kaydirigubbakcemile3hergun resmini çek bak değişikliğe inanamazsın yüzündeki inanılmaz değişiyo,ben güneş gözlüğümü denedim girmedi düşün yani şişliğikaydirigubbakcemile3rahatta durmuyorumkikaydirigubbakcemile3

Selam kızlar herkese iyi bayramlar.
Ben ameliyat olalı 27 gün oldu yani bir ay sayılır.Dün bayram ziyaretinde küçük bir kaza geçirdim
Dedemin elini öperken eli burnuma çarptı nasıl ağrı oldu anlatamam.Gözüm yaşardı yani.Moralim çok bozuldu bi sürü ağladım bir süre sızladı.Sonra kanat kısmında bir bölümünde azıcık çözme oldu gibime geldi.Yani görünüşte bir şey yok ama elimi vurunca hissediyorum.bir tafarı düm düz iniyo bir tarafında ise kanatın orta kısmı biraz içte.Canım çok ama çok sıkkın.Yüzm hala şiş bir türlü geçmedi.Göz altımda hala koyu.Kendimi hala güzel hissedemiyorum
Sizce o bölge içe mi geçti düzelir mi yada daha çok düşer mi?Doktorun olduğu şehirden uzakta olduğum için doktora gösteremiyorumyardım edin..

canim ara ve doktorna söle.. aslnda bisi olmamasi lazm ama görse bi dr daha ii bisi diyebilr biz burda sana görmeden dr kendi doknmadan anlayamazki.. ayni hiss edersen bi dr görun canim.. cok gecmis olsun

Canım seninle ameliyatlarımız arasında 1 hafta vardı değil mi... Ben doktoruma 1. ayda kontrol gittiğimde bana artık 1 aydan sonra darbe falan alırsan endişelenme bir şey olmaz demişti... Doktorunla görüşemiyorsan telefon aç en azından, hatta ne bileyim görünürde belli oluyorsa telefonda MMS veya email ile resim gönderebilir miyim diye sorup resim gönder... Aklıma bunlar geliyor şimdilik... Umarım ciddi birşey değildir....

oyy en çok korktuğum şeylerden biri o benim ya gözünü karartıp doktorunun olduğu şehre geliceksin ya da aquathanın dediği gibi resimler yollayarak görüşünü alıcaksın başka çare yok.. biz ne dersek diyelim doktorun kadar rahatlatamayız içini.. çarpmadan önceki halini de sonraki halini de bilmiyoruz ki bu durumda bişi söylemek zaten çok doğru olmaz yalnz sana şunu söyleyebilirim benim tam 21 günlükken denizde burnuma bi arkadaşımın ayağı gelmişti, ters takla atarken ve korkunç canım yanmıştı. Sonra eski doktoruma gösterdiğimde bir şey olmamış, olmaz da zaten demişti. ama o doktoruma da hiç güvenmiyorum açıkçası hiç memnun kalmamıştım onun yaptığı ameliyattan 2. ameliyatımı oldum zaten. bence sen bi doktoruna görün canım... doktoruna gitmen çok mu zor gerçi bişey olmaz gibime geliyor 27 gün baya olmuş.. 3 haftalıktan sonra bişey olmaz diyorlar hep..

oveg doktoruna mutlaka danış arkadaslarındedıgı gıbı resım yolla bence,sanmıyroum bu saatten sonra bısey olucanı artık amasen yınede uzme kendını olurmu bugun benıde cok optuler valla burnum agrıo,oyle ufak darbelerle buruna bısey olucaksa ameliyat boşuna olmayalım ozaman hem eminim bişsey yokdur uzme kendını olurmu...

Livali sakın güneş gözlüğünü takma, kemiklerin iyice kaynasın. Gerçi sen sırf denemek için taktın dimia.s.

Oveg moralini bozma, burun sonuçta kemik bir ay da geçmiş kaynamıştır. Fakat yeni ameliyat olduğun için birkaç ay çarpmalarda çok acı hissetmen doğal. Çarptıktan sonra birkaç gün o bölgede farklı bir his hissetmen ki sen bunu çökme hissi olarak algılıyorsun o da normal. Tabi çarpmanın şiddetini bilmiyorum senin oturduğun şehirdeki bir doktora da görünenilirsin için rahat etsin diye. Sıkma canını öptüm

Teşekkür ederim canım ben genel olarak iyiyim ama nefes alma problemim ve geniz akıntım iyice rahatsız etmeye başladıbenneyaptımki..kasım ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.Biraz geç kaldım sanırım ameliyat için soğuklarda problem yaşayacam ama:sm_confused:

Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürlera.s. ...Hangi il,hangi hastanede ve hangi doktorlara olmuştun ameliyatını:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…