Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet soyledım daa dorusu ablam bu burunda neden kavıs yok dıe sordu .. kucuk burun ıstedı yuzude kucuk kavıs cok veremesdık ama gayet gusel oldu dedı :)) tabı bıde gel bana sorrrr

slm gecmis olsun canim benimde biraz sorun var burnumda bende ameliyat olmayi dusunuyorum nekadr tuttu acba ameliyat ucreti toplam nekadar tuttu

Canım çok geçmiş olsun ama daha çok yeni.Belki de sana öyle geliyordur,hatta büyük ihtimalle öyledir.Şu anda çok şiştir,pek de anlayamazsın...

Ben de ameliyattan 1 hafta sonra alçı çıktıgında çok üzülmüştüm ama zamanla emin ol oturdu,çok güzel oldu...

Düzelecektir canını sıkma....

burun estetiği yaptırırken dr çok fazla ameliyat deneyimi olan bir plastik cerrah olmasına dikkat edin.ve ne istediiginizi açıkça hatta resim göstererek ama gerçekçi beklentilerle anlatın.yüzünüzün simetrisini ifadesini bozmayacak bir burun olmalı.ben şahsen bu işin plastik carrahta yapılamasından yanayım.kuzenim elazığda araştırma hastanesinde fazla para vermeden olmuştu.3 yıl geçmesine rağmen burunda deformasyon olmadı.tabii yapan hocanında bir çok maeliyat tecrübesi vardı.

4000 ytl amelıyat ucretı .. ya burnum cok kucuk suan zaten sıs deılkı :) resım koydum bı bakın aksama sılıcem tahammul edemıorum :)

ama daha burnun şiş ve ameliyat sonrası morluklar var ondan sana kötü geliyo sargıların çıksa ve biraz zaman geçse bence güzel olur moralini bozma bence bekle bakalım doktoruna söyledinmi beğenmediğini

koydum canım profılımde bı yandan bı onden :S:S uff keske yaptırmasaydım eer burun sıkayetınız yoksa ve burnunuz guzelse sakın yaptırmayın sora benım gıbı pısman olursunus :S

soyledım zaten yuz seklımden anladı ya bana cok kotu gelmıyodu aslında ama acılınca alcı sargı cıplak olarak ılk ablam gordu ve ılk tepkısı bunun kavısı nerede duz ınıyo bu buurn oldu :) dolayısıyla aynaya bıle bakmaya korktum baktıysamda goremedın o an o kadar kısı bana bakrken pek bı tepkı gosteremedım.. ablamın canı cok sıkıldı onun psıkolojısı gectı bana belkıde.. 2 ablamın daha burnu estetık ve aynı doktor onların burnu ılk alcıdan cıkınca bıle oval kavıslıydı o yusden duselceını pek zannetmıyorum 6 ay alısmak zorundaım artık sonra revızyon olucak

iyide daha yeni ameliyat olmuşsun yüzün çok şiş bukadar şiş bir yüzde dünyanın en güzel burnuda güzelliğini gösteremez zaten..şu anda kendini berbat hissetmen çok normal genelde herkes bu duyguyu yaşıyo çünkü ama zamana bırak alışırsın merak etme bence burun güzel olmuş biraz fazla kalkık gibi duruyo şimdilik ama zamanla biraz daha değişip güzellşiyo zaten.bu arada hangi dr. yaptı.

evet asırı derecede kalkık benım burnum dusuktu kalkık olsun kucuk olsun dedım aynen ole yaptı benım hatam belkıde kavısde olsun demedım nese haklısınısdır belkı duselır deısır :) saolunnn serhat tuncer yaptı ..

canım burnunu petek dinçözün burnuna benzettim kaydirigubbakcemile5.
bence yüzüne gerçekten yakışmış.
zaten doktor senin yüzüne hangi şeklin gideceğini ablandan daha iyi bilir sen merak etme.
ablanın kendi burnuyla aynı görmek isteyip seni böyle psikolojik bakımdan üzmesine gerek yoktu kaydirigubbakcemile.herkezin burnu standart olmaz.
ama saçlarını beğenmedim desem kzımazsın dimi yerimseniben.
o buğday esmere yakın tenine o saçlar hiç yakışmamış.o güzel burnunun şerefine saçlarınıda tenine yakışan bir renk yapsan,yüzün gözün iyice açılır fıstık olursun.

canım bak şunu düşünmüyosun.şu an burnunda ödem var.daha sen o kavisi ödem geçince görüceksin.daha burnunun şekli tam belli olmaz.şiş durduğu için sana düz gibi geliyor ok sıkma sakın canını sabırlı ol.

cokk saolun ınanın okudukca rahatlıyorum mesajlarınızı ... :) tanımıyorum hıcbırınızı ama ıykı varsınız .. :)) ısalah duzelırrr

cokk saolun ınanın okudukca rahatlıyorum mesajlarınızı ... :) tanımıyorum hıcbırınızı ama ıykı varsınız .. :)) ısalah duzelırrr

Canım merhaba , resimlerine baktım .Sanırım sen düz burun görmemişsin .Ameliyat olan birçok kişinin fotolarını gördüm .Çoğunun alınla bitişik duran düz yapılmış burunları vardı .Ben de senin gibi kavisli burun severim .Ama tatlım senin burnun inan kavisli .Hiç düz değil, üstelik çok güzel olmuş.Bence burada gördüğüm başarılı birkaç operasyondan biri .Sakın yeniden düzeltmeyi düşünme .Sanırım senin biraz moralin bozulmuş.Sen aynaya bak ve ne kadar minik ve sevimli bir burnun olduğu için sevin .En yakının bile olsa senin kendi görüşün önemli ,bunu unutma Bundan daha güzel yapılmış bir burun düşünemiyorum .Sevgiler...

merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum kasımda bi çok araştırma yaptım ama bi doktor aklımda doç dr selahattin özmen gazi üinversitesinde bi bilgisi olan varsa daha önce ameliyat olan görüşlerini yazarsa çok sevinirim çok heyecanlıyım

ya arkadaşlar 500-600 e ben burun ameliyatı duymadım daha neler:)pıyasada en ucuzu 3 -hastanesıne gore 4-5-hatta 7 dıyenıde duydum ama 500 mılyona oyle bişey duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…