geçmiş olsun canım. iyi olduğuna sevindim. tamponlar varkende nefes alabiliyordum ben aslında. sadece ara sıra (çok konuşunca) sağ tarafım tıkanıyordu. spreyle açıyordum.
herşey yolunda gider umarım
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Daha önce yazamadım lens takamadım cumadan beri. Ameliyatım çok güzel geçti. Revizyon olmasına rağmen hiç şişmedim morarmadım. Ağrı kesici iğne yaptılar orda kaldığım gece. Burnumun acısını şimdi farkediyorum, Burnumdan açık pembe renkli bir akıntı geliyor. Doktor tamponlarımı çıkarmadı çünkü nefes alamadığım tarafla bayağı bir uğraşmış. Tamponlar yarın alınacak. Tamponlar açılınca burnunuzdan nefes alabildiniz mi? Öf zor bir süreç olduğunu unutmuşum. Ben yine dinleneyim kızlar.Öptüm sizi Livali, Ahsenyarenkaydirigubbakcemile5
Canım çoook geçmiş olsun. Tamponların silikondansa burun tıkanıklığına göre zaman zaman nefes alabiliyorsun ama gazlı bezden olan tamponlarda malumunuz pek de mümkün olmuyor... Tekrar geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz ilerleyen haftalarda... Bir de bir şeyi merak ettim yazdın da ben kaçırdım herhalde neden revizyon ameliyatı yaptırdın? Şeklini mi beğenmemiştin?
tavuskusu hosgeldın tekrar gecmıs olsun canım yokdum evde 2 gundur yazamadım sana,okyanus suyunu rahatlıkla cekebılırsın once cekıp sonra dısarı ıtıceksın nefesınle burnundan bısey olmaz yanı korkma ,ben tamponlarla da nefes alıyordum acıkcası ,ahsenyaren masaj yap ma dedı sordum bende yapmıyorum oyuzden canım hala baya şişim ben bide
geçmiş olsun tavuskuşu. 2. ameliyatındı değil mi? umarım çok memnun kalırsın.
Ahsenyaren tamponlarım açıldı sonunda rahat nefes aldımBir şey sorucam burun spreyini sıkarken burnumuzu rahatça içimize çekebilir miyiz? Korkuyorum da zarar vermekten
Saol canım. Memnun kaldım bile üstelik şiş henüz. Burun deliklerimde simetri sağlanmış, nefes alabiliyorum. Ama gönül isterdi ki ikinciye gerek kalmasın a.s..
Bende cuma günü ameliyatımı oldum. şu anda burnumda silikon tamponlar ve alçı var. Silikon tampon olmasına rağmen burnumdan nesef alamıyorum. Bugün doktoruma kontrole gittim burnuma sprey sıktı biraz açıldı gibi oldu ama hala kapalı. Doktorum Çarşamba günü tekrar çağırdı tamponlarımı alacakmış. Alçıyı ne zaman alacaksınız diye sordum ''onuda çarşamba hallederiz'' dedi.
Burundan nefes alamamak çok kötü birşeymiş
aquatha süper olmuş hem de hehe:) herhalde şöyle bir şey hiçkimseye olmamıştır, silikon tamponlar varken ikisinden de nefes alabiliyordum, tamponlar çıkarken çok canım yandı, ve çıkarılır çıkarılmaz nefes alamamaya başladım, bu böyle yaklaşık 3 gün sürdü, daha bugün burnum açıldı:) ikisinden de nefes alabiliyorum artık:)
Şöyle bir tahmin yürüteyim. Burun içi mukozası hassas ya, tamponlar çıkarken da acıdığına göre büyük ihtimalle tamponlar oradayken kuruluk, salgıda kuruma, sertleşme falan oldu ki çıkarken o kadar acıdı (benim 3. günde çıkan gazlı bez tamponum kuruduğu için çıkarken acımıştı çünkü)... Tampon dokudan uzaklaşınca da doku kendi çevresinde ödem geliştirdiği için nefes almanı engellemiştir diye düşündüm...
Neyse farlar şimdi açıksa sorun yok demektir, yolun da açık olsun farın da hehe :)
sanırım öyle oldu ama dediğin gibi şimdi sorun yok:) hepimizin farları açık olsun inşallah:)
aquatha süper olmuş hem de hehe:) herhalde şöyle bir şey hiçkimseye olmamıştır, silikon tamponlar varken ikisinden de nefes alabiliyordum, tamponlar çıkarken çok canım yandı, ve çıkarılır çıkarılmaz nefes alamamaya başladım, bu böyle yaklaşık 3 gün sürdü, daha bugün burnum açıldı:) ikisinden de nefes alabiliyorum artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?