Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

silikon tamponlar alınırken acı olmuyor diye biliyordum. inşşallh bende acı olmaz.

Canım benim silikon tamponlarım 14 gün durmuş olmasına rağmen hiç acımadı çıkarılırken. Hatta tamponlar bir dikişle septumuma tutturulmuştu kaymaması ve yutmamam için :) Dikiş alınırken acır dedim ama o da öyle kayda değer bir acı değildi... Silikon tamponlar da tereyağından kıl çeker gibi kaydı valla, ama burun salgısı sebebiyle o kadar kolay oldu... Umarım sen de acı duymazsın...

gecdı canım cok sukur ameliyatlarımız darısı olmak ısteyen herkesın basınaaaaa-tatlicadiarzu-bende ruya goruyodum uyandırdılar benı narkozdan cıkarken canım ya,ne oluyo ya dedım bu adam kım ,doktorum bana masaj yapma dedı bende yapmıyorum valla buarada

Ben anesteziden kusarak uyandım Fena bir deneyimdi ama çok şükür ameliyathane çalışanları çok iyiydi, ayılma odasında yanımda benim ayılmamı bekleyen hemşire miydi, anestezi teknisyeni miydi hatırlamıyorum ama gözümü açıp midem bulanıyor dememle böbrek küvetini yanağımda hissettim :) O andan itibaren yukarıya çıkarılıp yatağıma alınana kadar geçen zamanda bir kere daha kusmuşum ama hatırlamıyorum hiçbirini...

Ameliyat öncesinde arkadaşlarımdan rica etmiştim ben odaya gelince beni kameraya çekin anestezi saçmalıklarını sonradan izlemek istiyorum diye ama tahmin ettiğim gibi saçmalamamıştım. Hatta "Ameliyathanede kusmamam için 4mg Zofer yaptılar, bir de ağrım olmasın diye Dolantin yapmışlar" diye saymıştım hehe... Meraklı hemşire hasta olursa anesteziden böyle uyanır :)

Vay be ne günlerdi onlar, bir ay geçti bile... :)

ya benıde ablam bısuru resmımı cekmıs barıs beyı yuzumu cızerken bıle resmım var ameliyattan once gulermısın aglarmısın:))bol bol bakıyorum ama en zoru buruna alısmak sanırım suasamada benım ıcın valla,ben anestezıden cok guzel uyandım hiç kusmadım kan tukermedım bılmıyroum herkesde farklı demekkı etkısı

merhaba,
Livali cnm burnun çok güzel görünüyo,kalkıklığından şikayet etmiyosun artık di mi,gün geçtikçe oturuyo resimlerinden anladığım kadarıyla.Şişlerin de inmiş baya...
Kıslar bişi sorucam benim de 12 gün oldu ikinci alçım cuma çıkıcak,daha yeni yeni çıkıyorum dışarı biraz çekimserim bu konuda.Alışveriş yapıcam diyelim sakin yerleri tercih ediyorum,kalabalıkta panik oluyorum,biri çarpıcak diye,okul başlıyo haftaya okul çok kalabalık,kursum Taksim'de şimdi bi gerilim oluşur mu beni etkiler mi diye korkuyorum,yani hayatımı.Siz böyle hissettiniz mi ya da hissediyo musunuz?
Nyse bi de yüzümü yıkayamadığımdan sürekli siliyorum,yüzüm soyuluyo neden acaba,tatilden yeni dönmüştüm baya açılıorum,normalde soyulmaz yüzüm narkozdan mı acaba?Siz de oldu mu?

arch canım bende alısmaya çalışıyorum burnuma, benımde yuzumde bısuru sıvılce cıkdım ama hapfalan kullanmadım yınede zararı olur dıye sureklı yıkıyorum yuzumu su ıyı gelıyo anestezının etkısı sanırım bu konuda onerısı olan varsa beklerım arkadaslar,şişlikler ınınce bıraz ınsan formatına gırdım gercekden cok şişmişim ya:)arch canımaz kaldı yuzunu yıkayabılıceksın artık benım gezmeyle ılgılı bıkorkum yok valla alcılıyken taksıme gıttım gezmeye hıcbsey olmaz merak etme eskıden burnuna gelıp kımsevuruyomuydu pek sanmıyorum ,dıkkat et ama cokda korkma bence canım

canım memnun olmama çok sevindim. tabi ki ikinciye gerek kalmasaydı keşke ama sen artık geçmişi boşver ve güzeller güzeli burnunla geleceğe bak bence.kaydirigubbakcemile5

Saol canım benim hihoyyyt Bu arada sabah uyandığımda sağ gözümün kenarı şişmişti. Sanırım yüzüm ameliyat olduğunu geç kavrıyor :1rolleyes: Cumartesi günü alçım çıkacak acaba dikişlerim de o zaman alınır mı?

Ay aQuatha güldürdün beni sabah sabah Allah da seni güldürsün emi. Çok iyi benzetme yapmışsın. Benim tamponlar dün alındı ne güzel nefes alıyordum ama bu sabah itibariyle iki far da bozuldu. Aslında spreylemem f
gerek şu an ama yatağımdan kalkmaya üşeniyorum. Bu arada unutmadan hepinizin bayramını kutluyorum kızlar:lepi:

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun umarım hersey burunlarımızda dahil güzel olur:)en zor gunlerımde yanımdaydınız bende yanınızda olabildiğim kadar olucam hep burdayım ,bide hepinizi seviyorummmkaydirigubbakcemile5 yaşasın kadın birliği yaww

arkadaşlar bende ameliyat olucam da ben o tamponlarla ve alcılarla nasıl gezicem ya utanırım aa bak bu kız estetik yaptırmış dicekler en fazla kaç gün kalır alcılar

ya bide ben pr.doktor ahmet karacalara olmak istiyorum tanın mış bi doktor tv yede çıkmıştı çok güzel anlattı bu doktora ameliyat olanınız varmı acaba içinde yada burun estetiğini bu doktora yaptırmak isteyen

arkadaşlar bende ameliyat olucam da ben o tamponlarla ve alcılarla nasıl gezicem ya utanırım aa bak bu kız estetik yaptırmış dicekler en fazla kaç gün kalır alcılar

keşke bayram tattilinden faydalanıp ameliyat olsaydın 9 günlük tatilde evde yatar dinlenirdin.ben 1 günde izin aldım toplamda 10 günlük iznimoldu ve inşallah 10 günün sonunda iyi olacağım. sen ameliyat kararında kesinsen şimdiden doktorunla görüşmelere başla kurban bayramına denk getir ameliyatını. o zamanda uzun bir tatil olacak galiba.

kızlar bayramınız kutlu olsun,umarım herşey gönlünüzce olur..sağlıklı,güzel ve sorunsuz burunlarımızla nice bayramlara inş:)

herkesin bayramını kutluyorum.
livali nasıl memnunmusun burnundan ..?

gokcecım suanda memnunum hala şişim baya, yadırgıyorum tabı zamana ıhtıyacım var amacevremdekı ınsanlar begenıyorlar,duruma gore ucunu ındırcek doktorum zaten oyuzden gayet rahatım suan hıc bı agrı sızı hıssetmeden ameliyatmı olurmus,oluyomus demekki -tatlicadiarzu-

estetık ameliyat utanılıcak bısey degılkı canım,ayrıca ameliyat sonrasıda estetık oldugunun anlasılmıcanın garantisi yok oyuzden rahat ol bence artık erkeklerın dahi estetık yapdırdıgı bır donemdeyız ben alcımla kadıkoyede taksımede gıttım dert etmedım,bence sende etme rahatol mıllet nerelerını yapdrıyo kımsenın ruhu duymuyoki,12 gun alcılı kaldım ben evde durursan 12 gun kendını yersın ne olucak acaba dıye oyuzden bence utanmaaaakaydirigubbakcemile3

yok canim ben yazin olmayi düşünüyorum ya kesin olucam zaten o belli de nezaman ve hangi gün olcagi belli değil yani ünüye gitmeden önce olucak ya buyaz yada lise sonda

sen burnundan memnun musun peki güzel oldumu bide doktor secminde kararsiz kaliyorum tam bi doktor begeniyorum tamam bu diyorum bi bakiyorum biri olumsuz yorum yapiyo bütün hayallerim yikiliyo sen hangi doktora oldun ameliyat

ben barıs cakıra 20 gun once oldumameliyatımı suan ıcın bısorun yok cok sukur,benım albumumde var resımlerım bakabılırsın ordan hepsıne,merak ettıgın seylerı sor anlatır burdakı tum tecrubeli arkadaslarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…