silikon tamponlar alınırken acı olmuyor diye biliyordum. inşşallh bende acı olmaz.
Saol Livalicim. Doktorun yanında sorman gerekn sorular biranda kafamdan gidiyor. Masaj olayını söylemedi doktor bana belki alçı açıldıktan sonra söyler. Neyse ameliyatı atlattım ya gerisi hallolur. Narkozdan insan çok komik uyanıyor. Ben evdeyim sandım kendimi uyanırken sonra şok oldum kaydirigubbakcemile2
gecdı canım cok sukur ameliyatlarımız darısı olmak ısteyen herkesın basınaaaaa-tatlicadiarzu-bende ruya goruyodum uyandırdılar benı narkozdan cıkarken canım ya,ne oluyo ya dedım bu adam kım ,doktorum bana masaj yapma dedı bende yapmıyorum valla buarada
canım memnun olmama çok sevindim. tabi ki ikinciye gerek kalmasaydı keşke ama sen artık geçmişi boşver ve güzeller güzeli burnunla geleceğe bak bence.kaydirigubbakcemile5
Canım ben silikon tamponlarla 14 gün geçirmiş biri olarak seninle çok iyi empati yapabiliyorum :) Tecrübemi paylaşmak gerekirse hem silikon tamponun burnun gerisinde oluşturduğu darlık ve hem de burunun geçirdiği ameliyat dolayısıyla oluşturduğu ödem sebebiyle tıkanıklık olması gayet doğal.
Bunun yanı sıra bende silikon tamponlar varken zaman zaman burun deliklerimden biri açılıyordu. Özellikle ayakta dolaştığımda veya masa başında otururken açılıyordu, yattığımda ise mutlaka ikisi de tıkalı oluyordu.
Şimdi (bugün tam 1 ay oldu) çok şükür ikisi de açık, eskiden tek far çalışıyordu şimdi kaporta da düzeldi iki far da açık :) Ne biçim benzetme yaptım yahu, ama hoş oldu sanki hehe :)
arkadaşlar bende ameliyat olucam da ben o tamponlarla ve alcılarla nasıl gezicem ya utanırım aa bak bu kız estetik yaptırmış dicekler en fazla kaç gün kalır alcılar
herkesin bayramını kutluyorum.
livali nasıl memnunmusun burnundan ..?
arkadaşlar bende ameliyat olucam da ben o tamponlarla ve alcılarla nasıl gezicem ya utanırım aa bak bu kız estetik yaptırmış dicekler en fazla kaç gün kalır alcılar
keşke bayram tattilinden faydalanıp ameliyat olsaydın 9 günlük tatilde evde yatar dinlenirdin.ben 1 günde izin aldım toplamda 10 günlük iznimoldu ve inşallah 10 günün sonunda iyi olacağım. Sen ameliyat kararında kesinsen şimdiden doktorunla görüşmelere başla kurban bayramına denk getir ameliyatını. O zamanda uzun bir tatil olacak galiba.
estetık ameliyat utanılıcak bısey degılkı canım,ayrıca ameliyat sonrasıda estetık oldugunun anlasılmıcanın garantisi yok oyuzden rahat ol bence artık erkeklerın dahi estetık yapdırdıgı bır donemdeyız ben alcımla kadıkoyede taksımede gıttım dert etmedım,bence sende etme rahatol mıllet nerelerını yapdrıyo kımsenın ruhu duymuyoki,12 gun alcılı kaldım ben evde durursan 12 gun kendını yersın ne olucak acaba dıye oyuzden bence utanmaaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?