Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım en kısa zamanda olda kurtul sende,grip falan olmadıgın surece kısın ameliyat olman daha iyi zaten avantaj canım,bu arada ondende foto koyduk artık alışmaya başladığım için daha rahatım sanırım ,öptum canımkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar ben de profilime ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası burnumun fotoğraflarını ekledim. Bakıp bir şeyler döktürüverirseniz altına pek bir bahtiyar etmiş olursunu zat-ı alimi... :)

valla bu kadar beni takip eden bir insanın her gün forumda olduğumu farketmemesi ilginç.
ben foruma hergün giriyorum evde olduğum için. burun ameliyatıyla ilgili de en son 2 gün önce yazmışım. ortadan kaybolduğum fikrine nerden kapıldın anlamadım. forumda ameliyat sürecini benim kadar ayrıntılı anlatan olmamıştır sanırım. yardımcı olacağını söylemişti demişsin de. bundan daha fazla nasıl yardımcı olunabilir bilmiyorum. ameliyat olacak olan ve yardım isteyen tüm arkadaşların sorularını cevaplıyorum.
Eğer iyi niyetli bir merak söz konusuysa bilgilendireyim Allaha çok şükür burnumla ilgili hiç ama hiiiççççç sorun yaşamadım. çok mutluyum. iyi ki olmuşum. ilk günden beri hiç kendimi ameliyatlı gibi hissetmedim. ne psikolojik olarak ne de fiziki ameliyat öncesiyle sonrası arasında bir fark yok benim için. mükemmel geçti herşey.nazar değmez inşallah.
Allah inşallah olmayı düşünen herkese yardım eder, herkes benim gibi sorunsuz geçirir. çünkü ben forumda yazılan hiçbir sorunu yaşamadım. livali biliyor ilk günden beri.
ameliyat olmayı düşünenlere rahatlıkla doktorumu önerebilirim.

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.Ya doktoru aramayı düşündüm ama herkes sana öyle geliyor hiçbir şey yok diyor.Görünürde de hiç bir şey yok gayet normal görünüyor.O yüzden aramadım.bugün ise elimlede bir şey hissetmedim.Galiba geçiyor.Umarım bişey kalmaz.Ama suratım hala şiş ve göz altım koyu kızlar ya geçmesi için napabilrim bu şişliklerin ve koyulukların?

slm kızlar ben yeni üye oldum ama sizi baya bi uzun zamandır takip ediyorum. ben almanyada yasıyorum ve gecen hafta persembe burun ameliyatı icin istanbula geldim. burun ameliyatım cuma günü memorial hastanesinde baris bey tarafından gerceklesdi. buraya gelirken kafam cok rahatti ama nedense ameliyat günü cok korkdum. cünkü benim ön görsmem ve ameliyatım aynı gündü. ama sonra odama gittim ve kuzenimle baya konusduk, oda dedi buraya kadar geldin ve sen bu ameliyatı cok olmak istiyordun sakın vazgecme. ben dogru oldugunu düsündüm ve ameliyatı oldum. cok sakin girdim , rahatlatıcı verdiler. ameliyattan uyandıgımda nerde oldugumu sasirdim. hic agrım yokdu ama aksama dogru baya bi sismeye basladım. ve gece uyandım aynada kendimi ve burunumu gördügümde soka uradım ve aglamaya basladım ben ne yaptım diye. aslında böyle olacagını biliyordum ama o gün piskolojim baya bi bozuldu. ama hemsireler sag olsun beni baya rahatlattilar. livali resimlerinde burnunu gördüm inan cok güzel olmus, yüzüne cok yakısmıs. sakın kalkık diye ameliyat olma, inan hicde öyle degil cok güzel olmus. benim alcım yarın deysecek. burnumun ucu hala sis ve buda benim de kafama takılıyor ama insallah hersey güzel olur.

Canım belki aldığın darbeyle birlikte orada anlık bir ödem gelişti ve sana asimetri oluştu gibi gelmiş de olabilir. Şimdi eline bir şey gelmiyor olmasına sevindim.

oveg benim doktorum (ilk ameliyatımı yapan değil kendisine çok güvendiğim 2. doktorumdan bahsediyorum:) 5. gün gittiğimde suratımdaki şişlikler için artık buz koyma bir işe yaramaz demişti. çayla soğuk kompres yapabilirsin şişlikler için.. morluklar için de göz kremleri var onlardan kullan bence hızlandırır iyileşmeyi.. dışarı çıkarken de kremin üstüne fondöten sürebilirsin..

Ameliyat olmuş olan arkadaşlardan isteyen buraya fotoğrafını ekler , istemeyen eklemez. Bu konuyla ilgili hiç kimseye baskı yapmayınız lütfen.

Bu konuda daha fazla mesaj yazmamanızı rica ediyorum.

Neden konu disina cikiliyor, sorun ne arkadaslar.:sm_confused:
Incelemeye alindi bu baslik, konudisi mesajlar temizlendikten sonra acilacak ...

Merhaba.. bende 3 hafta sonra Yakup Avsar tarafindan burun ameliyati olacagim..
Eger mümkünse resimlerini görebilirmiyim??

Merhaba.. bende 3 hafta sonra Yakup Avsar tarafindan burun ameliyati olacagim..
Eger mümkünse resimlerini görebilirmiyim??

canım bende 7 ay once yakup beye amelıyat oldum sankı 7 yıldır boylryım sakın korkma benım resımlerım var anasayfada resımler&albumler bolumunde 53 sayfada crayzz dye bakabılırsın hihoyyyt sımdıden gecmıs olsun

merhabalar...bugün randevumu aldım 1 aralıkta gazi ün. burun estetiği olacağım..ellerim titriyor o kadar çok korkuyorum ki anlatamam...gece rüyalarımda görüyorum....ya aylarca ağrırsa, ya nefes alamazsam..ya ömür boyu nezle gibi gezersem...yani deli gibi burnumdan kurtulmak isterken, bu kadar korkmam çok ilginç..napıcam ben?

korkman cok normal ama ameliyatın agrı bolumuyle ılgılı bı korkun olmasın bosuna hıc bır agrı sızı olmuyo,diş cekdırsendaha cok agrın olur yada ne bılıyım basın agrısa daha cok canın yanar hiç bir agrısı yok yani,ama tabı psıkolojık surec bıraz zoroluyo ne cıkıcanı bılmeme kısmı zor alcının altından ,umarım hersey yolunda gdıer sımdıden gecmısler olsun

slm arkadaslar,
burdan tüm bana iyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkur etmek isityorum...sonunda 20 eylülde ameliyat oldum baska bir baslıkta detaylı anlattım...ameliyatta n sonra çok rahattım morluk ve şişilik yok denecek kadar azdı,ağrım olmadı...
ilk günden normal yemegimi bile yedim:)))
çok korkuyordum ama anladımki çok korkulacak bir durum degil...gayet rahat geçiyor su an neredeyse unuttum ameliyat oldugumu 21.günümdeyim ve çok mutluyum iyki olmusum profilim dha güzel oldu yüzümde eski burnum kabaymıs simdiki burnum ne kadar kibar duruyor(benim burnum kücük ve yamuktu) eski resimlerimle kıyasla acayıp güzellestim...eşim siman ne kadar güzel oldu diyor.....
iyikide yaptırdım...korkan herkese tavsiye ederim...
bu arada onep plastik cerrahiye ve Doktorum Ünal Şahin Beye TEKRAR TESEKKUR EDİYORUM.....
korkan arkadaslar biraz cesaret sonucunu düşünün çok güzel oluyor:)

çok geçmiş olsun hepinize..darısı başıma inşallah..Allah pişman ettirmesin hayırlısıyla ben de kurtulayım tek dileğim bu.

bugun amelıyat olalı 7. günüm ve alcı cıktıgında gordugum goruntu acaıp sınırlerımı bozdu .. Kalkık bı burun ıstıyodum oylede oldu ama sanırım asırı kalkıp ama doktor kavıs denen seyı unutmus burnum dum duz ınıo napıcam beeeeenn.. keske yaptırmasaydım sımdıden pısman oldum klava:

canim benim gecmis olsun.. ama 7 gün olmus, bence biraz fazla bekliyorsun canim bu cok kisa bir süre.. 4 ay, 6 ay sonra hala sikayet edenler var ki burnun daha sis..
Moralini hic bozma, bir kac ay gecsin bak ne kadar güzel olacak.

Ama hala cok kötü diyorsan, istersen bir resim yükle.. (ki bence zaten sis ne diyebiliriz ki?)

üzülme canimm

Geçmiş olsun arkadaşım,belki o kadar da kötü olmamıştır ya...

resim çekip buraya koysana,biz de bakalım

canım yukledım resım :) yandan yuklucem ama korkunc gordukce sınırlerım bozuluyo .. ablamlarda amelıyat oldu aynı doktora ılk alcıdan cıkınca bı kavısı oluyo burnun benımkı malesef yok.. nese aglamakdan gosleırm sıstı napalım kendım ettım kendım buldum :)

lütfen canım, moralini bozmamalısın,biraz zaman geçtikten sonra şekli iyice oturacaktır, bence üzelmen için daha çok erken,doktoruna hissettiklerini söyledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…