Teşekkür ederim canım ben genel olarak iyiyim ama nefes alma problemim ve geniz akıntım iyice rahatsız etmeye başladıbenneyaptımki..kasım ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.Biraz geç kaldım sanırım ameliyat için soğuklarda problem yaşayacam ama:sm_confused:
ya arkadaslarr ahsenyaren ne durumda bilen var mııı???
burada o kadar cok mesaj yazıyor o kadar cok her forumu ve ameliyatı takip ediyordu ki birdenbire ortadan kaybounca cok ilginc geldi.
Kendisi hep ameliyat olacaklara yardımcı olacagını bilgilerini paylasacagını söyler resmini herkesten koymasını istedigi gibi kendisinin de koyacagını söylerdi ama artık foruma bile girmiyor. livaliye de en son demiş resmini koy diye kendisi yine koymamıs. burnuma biraz kötü kokular geliyor bilemiyorummÇok üzgünüm çoook
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler.Ya doktoru aramayı düşündüm ama herkes sana öyle geliyor hiçbir şey yok diyor.Görünürde de hiç bir şey yok gayet normal görünüyor.O yüzden aramadım.bugün ise elimlede bir şey hissetmedim.Galiba geçiyor.Umarım bişey kalmaz.Ama suratım hala şiş ve göz altım koyu kızlar ya geçmesi için napabilrim bu şişliklerin ve koyulukların?
Merhaba.. bende 3 hafta sonra Yakup Avsar tarafindan burun ameliyati olacagim..
Eger mümkünse resimlerini görebilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?