evet asırı derecede kalkık benım burnum dusuktu kalkık olsun kucuk olsun dedım aynen ole yaptı benım hatam belkıde kavısde olsun demedım nese haklısınısdır belkı duselır deısır :) saolunnn serhat tuncer yaptı ..
livali merhaba bende sana katılıyorum arkaşdalar kuzura bakmayın ama eğer piyasadan fazla ucuzsa kesin bi durum vardır bence ii araştırın. livali bende ankarada olucam ameliyat ama sana selahattin özmen ismini sorucam hiç duydun mu daha önce olan birilerini arkadaşalr varsa bana cevap verebilirmisinis
evet asırı derecede kalkık benım burnum dusuktu kalkık olsun kucuk olsun dedım aynen ole yaptı benım hatam belkıde kavısde olsun demedım nese haklısınısdır belkı duselır deısır :) saolunnn serhat tuncer yaptı ..
z£yn€p;4058338 .!.:Resmini göremedim hemen kaldırmışsın galiba.Serhat Tuncer yaptı demişsin onun için beğenmemiş olman beni de korkuttu.Çünkü benim düşündüğüm doktorlar arasında.Mesela bambam ın burnunu da Serhat Tuncer yapmıştı ve çok güzel olmuştu(geçmiş sayfalarda yazıları var).Zaten ameliyattan önce bilgisayarda tasarım yapmadı mı sana?Hemen hemen o yapılan tasarıma yakın bir sonuç çıkıo diye biliorum.Tasarım yapıo dimi ameliyattan önce?
ya kızlar bende sağlık nedeniyle kesinlikle ameliyat olcam tek tarafım kapalı hiç nefes alamıyorum..olmuşkende estetik olayım dedimm..benim kuzen 10 yıl önce olmuştu estetik..dioki aklı olan o ameliyatı olmaz acaip eziyetli,ameliyat sırasında elini ayagını baglıyolar,ameliyat sonrası yüzün simsiyah oluyo diyip iyice kokuttu..gerçekten öylemi..of neyapsamki tam olcam diyip kendimi alıştırmıştım kuzenim sagolsun korkuttu..sizce neyapayım canlar???
sgl gülcüm destegin için..haklısın mileete kalsa hiç bşy yapmamam lasım..bakalımm gün vercek doktor:)
selam arkadaşlar.ben de burun ameliyatı olmaya karar verdim.barış çakırı düşünüyorum.benim gibi estetik olmayı düşünen arkadaşlar var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?