Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

livali merhaba bende sana katılıyorum arkaşdalar kuzura bakmayın ama eğer piyasadan fazla ucuzsa kesin bi durum vardır bence ii araştırın. livali bende ankarada olucam ameliyat ama sana selahattin özmen ismini sorucam hiç duydun mu daha önce olan birilerini arkadaşalr varsa bana cevap verebilirmisinis

Resmini göremedim hemen kaldırmışsın galiba.Serhat Tuncer yaptı demişsin onun için beğenmemiş olman beni de korkuttu.Çünkü benim düşündüğüm doktorlar arasında.Mesela bambam ın burnunu da Serhat Tuncer yapmıştı ve çok güzel olmuştu(geçmiş sayfalarda yazıları var).Zaten ameliyattan önce bilgisayarda tasarım yapmadı mı sana?Hemen hemen o yapılan tasarıma yakın bir sonuç çıkıo diye biliorum.Tasarım yapıo dimi ameliyattan önce?

hayır her hangı bı tasarım yapılmadı bana .. zaten tanıdık olduu ıcın bız amelıyattan 3 hafta once gorustuk burnuma baktı kucuk kalkık ıstıorum dedım gun verdı vve verdıgı gunun sabahı ıstedıgım burunun resmını gosterip amelıyata gırdım.. tasarımla bırebır yapan cok az doktor var ve tasarıyı gormek daa cok yıkıyo bazen ınsanı hayal kırıklıgın daa fasla oluyo dıe korktum acıkcası :) ayrıca tasarı cızelım falan demedı hıc bılmıorum bende ustelemedım.. neyse sonuc kotu deıl sadece ıstedıgım gıbı deıl belkıde o yusden yasadım bu durumu.. resım ısteyen varsa oselden msj atsın sıteye koymak pek ıstemıyorum henus sargıları cıkmadı cunku

canım selahattin özmeni tanımıyorum inan yardımcı olmak cok ısterdım ama ne yazıkki...bu başlıkla doktorlar kısmına sor bence orda hastası varsa mutlaka yazacakdır sana,umarım bulursun hastalarından onlarla konusmak cok ıyı olur senın içina.s.şimdiden geçmişler olsun

buwcum özelden de mesajlaştık ama buraadan da yazıyım henuz cok erken cnmmm benm de basta şişti basta. sonradan düzelio. sabır, zamanla cok guzel olacağından eminim..... a.s.
zeynepcim sana da cok teşekkür ederim :1hug:

ya kızlar bende sağlık nedeniyle kesinlikle ameliyat olcam tek tarafım kapalı hiç nefes alamıyorum..olmuşkende estetik olayım dedimm..benim kuzen 10 yıl önce olmuştu estetik..dioki aklı olan o ameliyatı olmaz acaip eziyetli,ameliyat sırasında elini ayagını baglıyolar,ameliyat sonrası yüzün simsiyah oluyo diyip iyice kokuttu..gerçekten öylemi..of neyapsamki tam olcam diyip kendimi alıştırmıştım kuzenim sagolsun korkuttu..sizce neyapayım canlar???

nem cim yok öyle bisey 10 yıl oncesının tıppıyla suanki teknolojide aynı değil en basiti 10 yıl önce konulan bez tamponlar bile yok şuan,üstelik benim resimleride gormussundur bir gram morarmadım ben ve inan hiçbir ağrı cekmedım ben cok şişdim oda benımde ciddi bir sağlık sorunum olması ve doktorumun bunu düzeltmesinden kaynaklandı,begenmessem kendımı bır daha olurum bile dedim düşün yani ağrı sızı hiçbirşey yok sadece yüzüm şişdi,tamponlar alınırken dikişlerim alınırken hiçbir acı çekmedim,doktordan doktora değişebilir elbette ama korkulucak olan tek süreç psıkolojık olarak ameliyat sonrası düzelme süreci canım buna emin ol

cnmmmmmm livalim valla çok sgl..zaten senin fotolara yorumlarına bakıp moral buldum..ve tamm olcam dedimm..gel görki bugun kuzen sıfırlattı moralimi...dedigin gibi psikolojik olarak saglam olmak en önemlisii..

rica ederim canım valla dogruları söylüyorum ben ,morluk olsa onun resminide koyucakdım çünkü ben doktorumu burdan buldum ve seçdim borçlu hissediyorum burdaki arkadaslara kendimi:)sıkıntılı bir ameliyat değil sonrası için kendini nekadar hazırlasanda biraz karmaşa yaşıyosun buda çok normal bence,psıkolojık olarak güçlü olmak gerek bende çok üzüldüm önü kalkık diye ama onunda çözümü oldugunu öğrendim mesela,eğer burun içinde bir operasyon geçiriceksen bence hiç düşünme dışınıda yapdır ben bu ameliyatı olmaya mecburdum estetiğe çevirdim sonra işi ikisinide hallettım,iyikideyapmışım dıyorum :))Allah kimseyi pişman etmesin tabi.

slm nem bende 2 hafta önce burun ameliyati hem estetik hemde nefes probleminden oldum. livali le ayni doktora oldum. livali cok hakli tip cok ilerliyor, benimde yüzümde hic morarma olmadi yüzümde bi kac gün sislik oldu ama oda normal burun yani kolay degil,ama ne yalan söylim hafif arada bi burnumda sizlama gibi bisey hissettim ama okadar. hic korkulacak bisey yok. sen icinden ne geciyorsa inan onu yap, cünkü sen baskalari icin yasamiyorsun bunu unutma. cünkü beni de bir cok insan caydirmaya calisti, ve ameliyatima iki gün kala bile cok kisi vazgecerim diye düsündü. ama öyle olmadi, ben almanyada yasiyorum ve burdan kalktim türkiye ye gittim ve ameliyatim oldum 13 günde geri döndüm ve bugün isimin basina gectim tekrardan. ama tabiki önemli olan iyi bir doktor secmen, buna cok dikkat et. ve tabiki ameliyattan sonra biraz piskolojik zor gece bilir .

sgl gülcüm destegin için..haklısın mileete kalsa hiç bşy yapmamam lasım..bakalımm gün vercek doktor:)

kuzum meak yapma hıcbısı hısetmıyosun bıle .. benım 5 gun agrım sızım olmadı bugun 9. gunum bıraz sızlama var ozellıkle sol tarafımda ama pek onemsemıyorum .. bı sure sonra zonklamaya bıle alısıosun.. geceleyın zonklamayınca acaba bı terslık mı var dıe dusunmeye basladım bosluk hıssedıyorum dusun :) bence korkulcak tek sey burnunun nasıl bır sekıl alıcaı ve yuzune yakısıp yakısmıyıcaı . bunuda ıyı bır doktor sayesınde problem etmekten cıkarırsan özde cok basit:)

çok sglun kıslar keşke aynı yerlerde olsakta oturup dertleşebilsek..nette olmasa neyapadık..

sgl gülcüm destegin için..haklısın mileete kalsa hiç bşy yapmamam lasım..bakalımm gün vercek doktor:)

bisey degil, seve seve) hangi doktora olacaksin? trabzonda yasiyorsun galiba,orda mi yoksa istanbulda felanmi olacaksin`insallah hersey güzel olur.

trbzonda olcam cnm..özel bi hastanede..herkesin inş istedigi gibi bi burnu olur:):)

arkadaşlar gazi üniversitesinnde estetik burun operasyonu geçiren var mı acaba? ben devlet memuruyum ama bulunduğum şehirden ankaraya sevk alamıyorum..acaba hiç sevk almadan bu ameliyat için hastaneye ne kadar ödemem gerekir?hiç fikriniz var mı? (doktora zaten yaklaşık 2 milyar ödeniyor ama peki hastaneye???))))

selam arkadaşlar.ben de burun ameliyatı olmaya karar verdim.barış çakırı düşünüyorum.benim gibi estetik olmayı düşünen arkadaşlar var mı??

selam arkadaşlar.ben de burun ameliyatı olmaya karar verdim.barış çakırı düşünüyorum.benim gibi estetik olmayı düşünen arkadaşlar var mı??

slm ben baris beye 3 hafta önce burun ameliyati oldum, bence güvenilir biri diye düsünüyorum. görüs ona göre karar ver derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…