Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam ve çok geçmiş olsun herkese, benim de merak ettiğim bi konu var iple burun ameliyatı hakkında bilgisi olan var mı? bu işlem kalıcı mı? burnum düngün ama çok az bi kalkıklık olsa daha güzel olucak yandan.. iple burun estetiği hakkında bilgisi olan varsa yzsın lütfen...

merhaba ben de on gün önce burun ameliyatı oldum.sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim çünkü ben de ameliyat olmadan önce çok gergindim.bir de burundaki şişlikler ne kadar sürede iniyor?bana şimdi çok şiş gibi gelmiyo ama önü büyük duruyor herkes şişlik vardır diyo ama inmezse diye korktum biraz açıkçası.yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

selam esra kime ameliyat oldun.ben karar verdim ama kafamda hala kesin bir doktor yok.o şişliklerin bir ay içinde yavaş yavaş ineceğini biliyorum ben canım

ben gazi hastanesinde reha beye oldum canım,ameliyat sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım sadece ağızdan nefes almak zor geliyor.sen kime olacaksın?

barış çakırı düşünüyorum ben de.ama hala karar veremedim

canim senin kafanin karisik olmasi cok dogal, ben baris beyde oldum bence güvenilir biri. ben simdilik burnumdan memnunum. ben kapali ameliyat oldum, aslinda benim burnum ameliyata uygun degildi. cünkü derim kalin ama yinede baris bey elinden gelenin en iyisini yapti. bence gidip görüs ona göre karar ver, hem sende biraz rahatlamis olursun..

slm burundaki sislikler ilk bir ayda baya bi iniyor. burnun büyük durmasi inan bana hem sislikden hem tampon varsa tamponlardan. ben ameliyat oldugumda banada büyük gibi geliyordu ama inan bana tamponlarin ciksin burnun cok kücülecek. tabiki sis olacak biraz. ben ameliyat olali 3 hafta oldu ve hala da sis ama cok berlirli degil, kimse fark etmiyor aslina. icin rahat olsun.

sağol gül haklsın gidip görüşmem en iyisi.şu an sadece barış çakır var aklımda,hakkında hiç kötü eleştiri duymadım,daha görüşmeden ona güvendim.hayırlısı bakalım

sağol gül haklsın gidip görüşmem en iyisi.şu an sadece barış çakır var aklımda,hakkında hiç kötü eleştiri duymadım,daha görüşmeden ona güvendim.hayırlısı bakalım

bende hakkinda kötü bisey duymadim. dedigim gibi git görüs, kararini ver. zaten profilden gösteriyor nasil olacagini ama tabiki insan korkuyor önden nasil olur diye. ama onunla konusunca güvenip güvenmiyecegini anlarsin.

Ameliyat olan arkadaslara tavsiyem burnunuzun simdiki haline bakip uzulmeyin sislikler yaklasik alti ay syruyor az azda olsa burunuzun gercek hali ise bir yil sonunda ortaya cikiyor sakina guzel olmadi diye bir yili doldurmadan tekrar ameliyat olmayin ben ameliyat olali sekiz yil oldu ve burnumdan cok memnunum burun deyip gecmeyin insani cok degistiriyo

sevgili esra merhaba..ben de reha beye olacağım..çok korkuyordum ama burda okuduklarım sayesinde şimdi iyiyim..1 ay kaldı inşallah herşey güzel geçer..senin iyileşmen ne kadar sürdü, toplam kaç paraya mal oldu?

selam arkadaşlar

burnumda kemik eğrili var...bugun bir doktora gösterdim.cok ciddi değil, deviasyon ameliyatı gerek dedi...gece yattığımda tıkanma olduğunu hissediyorum

yanlız adanada acilen bir doktora gitmem gerek.müsait haftam bu hafta var çünkü.

kbb doktoruna mı yoksa plastik cerrahiye mi gitmem gerek? hangisi sorunsuz bir şekilde bu kemiği düzgünleştirir?

adanada iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz veya mersin veya ankara'da? hemen gitcez eşimle sizlerden haber bekliyoruz....

burun içinde de deviasyon varsa bence kbb uzmanına gitmelsiin ama her kbb uzmanı burun estetiği konusunda iyi değil özellikle burun estetiği konusunda deneyimli bir doktor olmasına dikkat etmeni öneririm....

Canım eğer sadece burnunun içinde tıkanıklığa neden olan septum deviasyonunu düzelttireceksen KBB uzmanına gitmen daha mantıklı. Ama estetik operasyon da geçirmek istiyorsan o zaman tercihin Plastik Cerrahtan yana olmalı diyorum ben.

Benim ciddi bir septum deviasyonum vardı ve burnum kemerli olduğu için estetik de yaptırmak istiyordum o nedenle plastik cerrahi uzmanına ameliyat oldum. Şimdi ameliyat olalı 2 ay oldu ve her iki burun deliğim de açık ve güzel bir burnum var artık... Benim doktorum muayenelerimden biri esnasında kendisinde de septum deviasyonu olduğunu söyleyen hemşireye "Sadece septum deviasyonu için gelirsen ameliyat etmem, işin içinde estetik de istiyorsan o zaman gel ikisini de yaparım" demişti.

Yani özetle; sadece deviasyon ameliyatıysa KBB'cinin işidir. Ama hem deviasyon hem de estetik ameliyatıysa ya plastik cerrah'ın ya da estetik konusunda da kendisini geliştirmiş bir KBB'cinin işidir...

slm arkadaslar bugun ameliyatımın 35. günü hala çok mutluyum...çok şükür....çalıstığım yerde çığır yarattım tüm kadınlar estetik yaptırmak istiyo herkesin derdi ayrı:))))
form a hala foto koyamadım ama isteyen arkadaslara mailden attım.....
insanlar yüzün güzeldi iyice güzellestin diyor, kalkıklığı çok güzel diyorlar...eee böyle tepkiler alınca çok mutlu oluyorum....
umarım herkes benim kadar sanslı olur ve burun ameliyatı konusunda hepiniz çok güzel tecrübeler yasarsınız...korkmayın...
doktorunuzu iyi seçin.......
iyi günler...

tii bende resim görmek istiyorummm merak ediyorum :))maşallah canım geçmişler olsun çokçok güle güle kullan yeni murnunuda

tabi özelime mail atarsan mailine gönderebilirim...
özele mail adresini at atayım sanada....

merhaba !..arkadaşlar.. bende forumda yazılanları okuduktan sonra hızlı bir şekilde karar verdim ameliyat olmaya...ve bugün ameliyat olalı 13 gün oldu. ben ankarada ameliyat oldum. üniversite hastanesinde bir prof. tarafından yapıldı ameliyatım. doktoruma 1.750 ytl ödedim, onun dışında bir ücret ödemedim şimdilik. ve şekil belirtmedim doktoruma, yüzüme yakışsın, küçük olmasın dedim. kemerden rahatsız olduğumu belirttim. güzel bir burun yapmış sağolsun..ameliyatım genel anestezi ile yapıldı 2.5 saat sürdü(septum deviasyonu vardı bende). ameliyathanedekiler çok şirin kişilerdi sonra bir uyandım herşey bitmiş. anestezinin etkisi 6 saat sürdü bende. bu sürede konuşulanları duyuyorsun ama tepki vermek güç oluyor. serum alıyorsun bir süre. ertesi sabah hastaneden taburcu oldum. üç gün sonra tamponlarım alındı.. rahatladım ama ben pişman oldum.. aynada ilk gün kendimi görünce pişman oldum.. kendime bunu nasıl yaptırdım diye. gerçekten gözlerim şiş ve mor, yüzüm şişti.kimseye ameliyat ol demiycem demiştim.. ameliyatın en zor dönemi ilk üç gün.. tampon çıktıktan sonra çok rahatlıyorsun.. ve hergün dahada iyileşerek uyanıyorsun.. alçımda alındı ama hala şiş burnum.. krem sürerek günde bir masaj yapıyorum şimdi. benim burnumda şiş olan yer uçtaki kıkırdak alan.. burnumun ucu sert şuanda... ama yüzüm iyileşti sadece güldüğümde burun çevremdeki şişliği fark ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…