Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmis olsun derya,
kime oldun ameliyatı prof için çok az ödemissin güzel....
hayılı olsun yeni burnun

Arkadaşlar hepinize merhaba,aranıza yeni katıldım bende pazartesi günü ameliyat olacağım aynı gün kız kardeşimde olacak onun dr'u Ufuk Bilkay ben Entokbb'de olacağım dr'um Ümit Filiz kendisi bana çok güven verdi ayrıca hiçbir dr'u araştırma gereği duymadım.Ayrıca prof.dr.Halis Ünlü hocamdanda söz aldım operasyonuma o da girecek.İkimiz içinde hayırlı sonuçlar olur inşallah.

egelodos rica ederim bende kasımın ortasında ameliyat olucam , burda fotolarımı paylaşmayı istiyorum.hepimiz için en iyisi olur inşallah

[sevgili esra merhaba..ben de reha beye olacağım..çok korkuyordum ama burda okuduklarım sayesinde şimdi iyiyim..1 ay kaldı inşallah herşey güzel geçer..senin iyileşmen ne kadar sürdü, toplam kaç paraya mal oldu?

merhaba :) zaten reha bey tampon kullanmıyor,o yüzden çok rahatsız olmuyosun.ben ameliyattan çıktıktan sonra o gece evde kaldım iyiydim gözlerimin altı çok hafif morardı o da bir haftada geçti.şişliklerim de çok az oldu bence.ameliyattan dolayı bir sıkıntı yaşamadım sadece ağızdan nefes almak zor oldu.Ama keşke ameliyat olmasaydım demedim hiç.Reha Bey'den başka hiç bir doktorla görüşmemiştim,ilk görüşmede çok güvendim şimdi de çok memnunum.Korkulacak bir ameliyat değil,bende deviasyon da vardı.alçı bir hafta sonra alınıyor ondan sonra işe başladım ,tabi şiş oluyor biraz ama yavaş yavaş iniyor o da.merak ettiğn bişey olursa seve seve yanıtlarım.ben de çok endişeliydim ameliyattan önce ama Reha Bey gerçekten çok iyi bir doktor hiç endişelenme.

geçmis olsun derya,
kime oldun ameliyatı prof için çok az ödemissin güzel....
hayılı olsun yeni burnun

doktorumun ismini vermiyim burda, ama çok tecrübeli ve ünlü bir hoca.. ailemde hekim fazla olduğu için onların yönledirmeleri ile tanıştım kendisiyle.. ama özelden size bilgi verebilirim. şiş ve morluk bendede az olmuş ama ben kendimi o şiş ve morluklarla grünce çok üzüldüm. sonrası güzel ama , değermiydi? ondan çok emin değilim. ama artık yemek yerken burnumdan nefes alabiliyorum.. eskiden bu çok zordu, yemek genzime kaçardı nefes almaya çalışırken.. buna değer biliyorum.. ama bir sağlık sorununuz yoksa , sadece güzelleşmek için sağlığınızı bozmayın. insan kendini güzel bulursa, başkalarıda güzel bulur.. ve inanın hepimiz çok güzel insanlarız..

canim özelin acik degil yazamyorm sana

arkadaşlar ameliyat sonrası doktorunuz nasıl bir masaj önerdi. benim doktorum , krem sürdükten sonra 4 farklı aşamadan oluşan , hergün günde 1 kere 10 dk geçmeyecek şekilde masaj yapmamı önerdi.. masajın epey faydası oluyor.. ama canımda yanıyor.. sizlere önerilen masaj hareketleri neler.. paylaşmak isterim..

slm kizlar bende amaliyat oldum sonunda yarin bir gun buraya resimlerimi koycem ama ucu cok sis hala ve sirt kismida ole daha amaliyat olali 12 gun oldu tabi ilk gunlere gore baya indi ama genede sis ve amaliya olanlara sorum yan yatiyormuunuz benim iyice boynum ttutuldu bikdi´m artik yan yatiorum ama genede korkuyorum bisi olursa diye??? ve bu burun spreyini ne kadar kullandiniz?

canım bende Ümit bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum.Ameliyat ücreti ne kadar dedi (özelinden mesaj atamıyorum sanırım kapalı)

canım bende Ümit bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum.Ameliyat ücreti ne kadar dedi (özelinden mesaj atamıyorum sanırım kapalı)

pantarei yeni üye olduğum için tecrübesizim:sm_confused: ama sanırım açmayı becerdim özelimi,ama fiyatı buradanda yazmamda sakınca yok herşey dahil 2500 ytl ayrıca üç kez Ümit Bey ile görüşmeye gittim sadece ilk gittiğimde ssk bedeli olan 8ytl muayene bedeli ödedim kendisi çok iyi bir insan ve herşeyden önce sağlığını düşünüyor ve çok tecrübeli nezih ve güzel bir klinik yarın ameliyat olacağım Rabbim utandırmasın inşallah.

doktoruna neyı nasıl ıstedıgını sabah ıyıce anlat ıyce kafasına oturmus olsun emı kuzum :) ısalah hersey dıledıgınce olur...

ilk zamanlar yan yatmak yoktu ve çok zorlanıyordum.ama artık yorganıma sarılıp istediğim gibi yatıyorum..bu gün benim 15. günüm benim de burun ucumda şişlikler var. işiin kötü yanı bir taraf boyuna diğer taraf enine şiş. gerçi azalıyor her gün ama sabırsızlanıyorumda bir yandan..benim burun spreyim 4-5 gün önce bitti, yenilemedim bende.. ama antibiyotik etkili bir merhem var onu günde iki kere burun içine sürüyorum. biteceğede benzemiyor kendisi.. onun dışında birde burun yüzeyine günde bir krem sürerek masaj yapıyorum..

egelodos inş. umduğun gibi geçer:) bu arada ben senin kardeşinhihoyyyt Yarın ikimizin de ameliayat günü,çok heyecanlıyım:)

umarım ucunuzunde amelıyatı supeerrrr gecerrr alah yardımcınız olsun kızlarrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…