bende heyecanlıyım..Senin hissettiklerini anlayabiliyorum o yüzden kalbim seninle umarım başarılı bi ameliyat olur,gelişmelerden haberdar edersen bizi sevinirimyerimsenibenegelodos inş. umduğun gibi geçer:) bu arada ben senin kardeşinhihoyyyt Yarın ikimizin de ameliayat günü,çok heyecanlıyım:)
kızlar bu burun ucundakisertlik tamamen nezaman geçer bir fikri olan varmı acaba:)
ya kızlar bırsey sorucam ben amelıyat olalı 23 gun oldu bu zamana kadar hep kuaforde sacımı yıkatıodum ve evde sadece vucudumu yıkıodum 2 gun once komple yıkanayım dedım ama yuzume su tuttugum anda sankı burnuma basınc yıomus gıbı bı garıp oldum ve vazgectım .. acaba bırsey olurmu bu yuzumu nasıl temızlıcem ben normalde cok kuru bı cıldım oldugu ıcın pek bı problem yok ama burnumun ustu kırmızı kırmızı lekelı bıde kupkuru asırı gergın acaba ne yapmamı onerırsınız alttan elleyınce ve sırt kısmına dokununca bısı yok ama yanlar hava dolu gıbı dokununca kendımı garıp kotu hısedıyorum :)) napıcam ben yardımmmm
Merhabalar,
Bende yilbasi tatilinde tr.ye gelip burnumu yaptirmayi düsünüyorum. Fakat sadece 10 gün vaktim var bu ameliyat ici yani doktor doktor gezip secim yapamam. Internet den ancak arastirma yapabiliyorum. Aklimda 3 isim var. Baris Cakir, Yakup Avsar ve Naci Karacaoglan. Buradaki arkadaslar sayesinde bu isimleri ögrendim. Ama hala cok kararsizim. Cok rica etsem, bu doktorlarda burun estetigi olan arkadaslar bana ulasabilirse yada bi Foto gönderebilirlerse cok sevinirim.tesekkürler.
canım merhaba ben yakup avsara amelıyat oldum sımdı ekledıgım sayfanın lınkın atıcam ama resımler ve albumler bolumnde 70 sayfada crayzz olrak gorebılrsın resım eklendıkce sayfa 71-72 de olabılır ok kolay gelsın dyorum sana...ama ben cok mutluyum hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/all_albums.php?sort=lastpicturedate&order=desc&page=70
Arkadaşlar merhaba,
pazartesi günü ameliyatımı oldum, ilk iki gun çok zor geçti,bugün daha iyiyim yarın tamponlarım çıkacak bakalım,yüzümde mosmor ve baya şiş :)) zamanla iner inşallah.
arkadaşar burun estediği yaptırdıktan sonra buruna hızma yapılması acaba zarar verirmi
ya kızlar bırsey sorucam ben amelıyat olalı 23 gun oldu bu zamana kadar hep kuaforde sacımı yıkatıodum ve evde sadece vucudumu yıkıodum 2 gun once komple yıkanayım dedım ama yuzume su tuttugum anda sankı burnuma basınc yıomus gıbı bı garıp oldum ve vazgectım .. acaba bırsey olurmu bu yuzumu nasıl temızlıcem ben normalde cok kuru bı cıldım oldugu ıcın pek bı problem yok ama burnumun ustu kırmızı kırmızı lekelı bıde kupkuru asırı gergın acaba ne yapmamı onerırsınız alttan elleyınce ve sırt kısmına dokununca bısı yok ama yanlar hava dolu gıbı dokununca kendımı garıp kotu hısedıyorum :)) napıcam ben yardımmmm
Arkadaşlar merhaba,
pazartesi günü ameliyatımı oldum, ilk iki gun çok zor geçti,bugün daha iyiyim yarın tamponlarım çıkacak bakalım,yüzümde mosmor ve baya şiş :)) zamanla iner inşallah.
Gecmis olsun gssibel kaydirigubbakcemile5
Umarim istedigin gibi olmusdur burnun. Sen kime yaptirmistin burnunu?
Ne zaman alcin cikarilacak? Yeni burnunu heyecanla bekliyoruz. Fotolarini koyarsin profiline umarim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?