oncelikle cok gecmis olsun canim,umarim hersey yolundadir,bende fanatik bir gs olarak umarim benimde herseyim iyi gecer,13 kasimda dr.baris cakirdan amalaiyat gunumu aldim,sen hangi dr amaliyat oldun ogrenebilirmiyim?amaliyattan sonra nasil bir agri oluyor sibel,kanama oldumu,kuma felan narkozdan dolayi?ay cok soru sordum galiba:1rolleyes:tekrar gecmis olsun canim,a.s.
slm arkadaslar,
ameliyattan 40 gün geçti gayet memnunum ama bu aralar işegelirken sabahları burnum akıyor e silemiyorum kokuyorum bir sey olur diye....çok zor oluyor peçete tıkıyorum burnuma yada yukarı dogru çekmedensilmeye çalısıyorum.....
siz bu durumda kaldınız mı ???
neler yapıyorsunuz.....
önümüz kış malum herkesin basına gelebilir!!!!
Arkadaşlar,
Ameliyat sonrası 8.günüm.Ama burun deliklerimden biri diğerine göre daha küçük..Normal mi bu ?Doktor mu hatalı bir işlem yaptı anlamadım?kendi burun deliklerim küçüktü.Doktor birini ideal büyüklüğüne kavuşturmuş,diğerini unutmuş galiba?Bi anlam eremedim.Doktorum "geçer" dyo..Aynı sorunu yaşayan var mı?
Selam kızlar benimde 2 aya yakın süre geçti ama ben 1 ay bittiğinden beri çok rahat siliyorum burnumu.Hiç sorun olmadı yani ben sorun yapmadım sildim eskisi gibi.Bilmiyorum ki acaba ben mi hor kullanıyorum burnumu:)
Arkadaşlar,
Ameliyat sonrası 8.günüm.Ama burun deliklerimden biri diğerine göre daha küçük..Normal mi bu ?Doktor mu hatalı bir işlem yaptı anlamadım?kendi burun deliklerim küçüktü.Doktor birini ideal büyüklüğüne kavuşturmuş,diğerini unutmuş galiba?Bi anlam eremedim.Doktorum "geçer" dyo..Aynı sorunu yaşayan var mı?
merhabalar..esra80 mesajın için çok teşekkr ederim.reha beye geçen sene kuzenim ameliyat olmuştu, 1 aralıkta da ben olacağım inşallah..artık korkum kalmadı (burdaki herkes sağolsun) şu an maddi kısmını düşünüyorum.reha beye ödeyeceğim kısım tamam ama eğer sevk olmazsa hastaneye ne kadar ödeyeceğim?(gazi ünv. hast) bu konuda bilgi sahibi olan varsa çok çok memnun olacağım.hastaneyi aradığımda net cevap alamıyorum.bir de ameliyarttan kaç gün sonra ağız tadıyla sigara içebildiniz acaba :)))
Oveg'cim nerelerdesin sen ya, merak ettim vallahi seni de buruncuğunu da :) Hatırladığım kadarıyla sen ameliyatını kapalı teknikle olmuştun. O nedenle o kadar rahat burnunu siliyorsundur diye düşünüyorum. Benimkinin ucu uyuşuk ablası, daha gelemedi kendine :)
Canım giremiyordum uzun zmandır valla burnum gayet iyi çok memnunum.Aynaya bakınca gerçekten hoşuma gidiyor.Bayramda küçük bir kaza atlattım ama bir sorun olmadı ilk aydan sonra çok rahat hareket ediyorum.Benim en büyük sorunum şiş ve göz altı koyuluklrım oldu ama onlarda geçti çok şükür.Benim de ucu uyuşuk ama silince sorun olmuyor.İlk ay gerçekten çok sabır gerekiyor çok zor bir süreç ama sonrasında iyiki olmuşum diyor insanBenim bir tarafı daha fazla şiş diğerine göre ama buda normal sanırım.
Senin memnuniyetin ne durumda canım?.
Canım benim memnuniyetim artıyor diyebilirim. 2 ayı geride bıraktım işte. İlk ay gerçekten zor bir süreç dediğin gibi. İnsan o ilk aydaki burnunu ameliyat sonrası karşı karşıya kalacağı burun zannedip üzülüyor. Ama benim fazla ödemim olmamasına karşın 1. ve 2. aydaki burun resimlerimi karşılaştırıyorum. Belirgin bir ödem farkı geliyor bana bile... Ekleyeceğim birazdan 2. aydaki profil resmimi de fotoğraflarıma, ilgilenenler bakabilir...
Ama iyiki olmuşum diyorum, hem rahat nefes alabiliyor olmam sebebiyle hem de fotoğraflarda sağdan soldan profilden korkmadan poz verebilmem sebebiyle... Ne güzelmiş cici bir burnu olması insanın... Seviyorum artık kendisini... Bir zamanlar burun kökünde bir tümsek geliyor elime hafif de belli oluyor demiştim ya hatırlarsın. O tümsek hala var ama biraz azaldı gibi sanki, ya da benim gözüm alıştı bilemiyorum. Ama onu da artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Azıcık kusurlu olsun ki estetikli demesinler değil mi hehe! Görenler fark etmiyor çünkü tümsek falan...
arkadaşlar ben burnumun son halini resimle eklemek istiyorum ama format hatası veriyor.. sizler profil resimlerinzi nasıl eklediniz? jpeg formatı uyumsuz diyor
arkadaşlar ben burnumun son halini resimle eklemek istiyorum ama format hatası veriyor.. sizler profil resimlerinzi nasıl eklediniz? jpeg formatı uyumsuz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?