Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

foto koymak isteyen arkadaşlar ön profildende koyarlarsa çok daha iyi olur herkes yan profilini koyuyo zaten yapılan her burun 3 aşağı 5 yukarı yandan aynı...ön profil çok daha önemli bence...

foto koymak isteyen arkadaşlar ön profildende koyarlarsa çok daha iyi olur herkes yan profilini koyuyo zaten yapılan her burun 3 aşağı 5 yukarı yandan aynı...ön profil çok daha önemli bence...

Burunlar kemerli olduğu için yan profile bakmak daha bir mutlu ediyor insanı ondan herhalde yan profil resimlerini koymaya olan eğilim... Ben ön profil de koymuştum ama sonra kaldırmıştım, eklerim madem :) Yorumsuz bırakmayın darılırım ama ona göre :)

kızlar meraba ben bugun lazer epılasyon yaptırdım batıklarım ıcın mecburdum ve yapılması gerekıyodu ama doktor gozume denızde taktıgımız gozluk tarzı bısı takmak zorunda oldugunu soyledı ısınlar kor etmesın dıye bende amelıyatlıyım doktor 2 ay gozluk takma dedı dıyınce kadın o zman gozlerıne takmadan ben tutarım dedı 2 dakıkalık bı olaydı muhtemelen ama o baskıyı hısettım sonucta baya bı korktum 2 dakka bıle gecmedı sankı :) suan gorunurde bısı yok ole baktıgımda ama sızce bı zararı olurmuu .. benım gıbı doktor yapma desede 2 3 dakkada olsa gozluk takanınız varmı :)))))

slm aQuatha burnun gercekten cok yakismis yuzune benim burnumda seninkine bayagi benziyor tabi ilk halina:)
ben daha estetik olmadim,seninki acik amaliyatmi yoksa kapali operasyonmu?birde canim dr.adini ogrenebilirmiyim?tesekkurler,,,gedcmis olsunn....a.s.

Canım teşekkür ederim. Doktorum Prof. Dr. Ege Özgentaş. Ameliyatım açık oldu. Septum deviasyonum da olduğu için ve burnumun ucuna da kıkırdak eklemeyi planlamış olduğu için doktorum açık yapmayı tercih etti. Ben dikiş izi kalır mutlaka diye kapalı istiyordum içten içe ama şimdi 2. ayım dikiş izi hayal meyal görünüyor. Anca ben fark ediyorum :)

merhaba,bende reha beye ameliyat olacağım kasım da.bana yardımcı olabilirmisiniz?:a015:

merhaba ben de 1 aralıkta reha beye ameliyat olacağım ama kimseden yanıt alamadım.shamanic seninn ameliyat ne zaman?sevkli misin?

ben reha beye oldum yaklaşık bir ay oldu.ben ssklıyım burnumda deviasyon d olduğu için bir kısmını ssk karşıladı.

mrb gssibel en basta gecmıs olsun, ben burda bi süredir yazılanları takip edıyorum ve ben de ufuk bey e burun ameliyatı olmaya karar verdım , merak ettiğim bazı seyler var, yardımcı olursanız çok sevınırım. mesela burun tasarımı ve ameliyattan sonrakı hali benzıyor mu, ameliyata girerken neler yasadıgın, anestezi, yuzunde olusan şişlik ve morlukların boyutu gibi. şimdiden tesekkur ederım :Saruboceq:

selam arkadaşlar,

bugün ameliyat olalı 8, gunum; alçım çıktı,Ufuk Bey alçımı ve dikişlerimim aldı,hiç acı çekmedim,ve ayna verdi elime:) süper olmuş ama hala şişlik var,yine bandajladı cuma gunu çıkacakmış, o kadar sevindim ki tepki bile veremedim,biraz çekiyorsunuz ama değiyoricuma gunu bandaj çıkınca fotoyu koyacağım buraya ....

Inmesi lazim yani mecbur inmeye:1no2: ayni sorun bendede var 3 hafta oldu bugun amaliyat olali, be ucu top gibi ya bir delik baya buyuk biride kucuk...benneyaptımki

Merhaba canim cvp bende verebilirim :) ufuk beye bende amaliyat oldum 3 hafta oldu tasarimdaki gibi oldu benimkisi ama ben daha kucuk istiyordum belkide sis oldugu icin boledir bilmiyorum, acik oldu benim amaliyatim deliklerin biri kucuk biri buyuk ama doktor bunu solemisti bana saten ve herkesde olan bisi :) insallah istedigin gibi olur ben suan icin memnunum canim

ben reha beye oldum yaklaşık bir ay oldu.ben ssklıyım burnumda deviasyon d olduğu için bir kısmını ssk karşıladı.
esra 80 bende reha beye olacağım ameliyatımı,senin durumun nasıl memnunmusun burnunun şekli nasıl oldu?istediğin gibimi ?ameliyat sonrası nasıl geçti açık ameliyatmıydı???

Arkadaşlar bugün burun alçım çıkarıldı burnum şiş olmasına rağmen çok güzeldi canım doktorumun ellerine sağlık ,Rabbim dileyen bütün arkadaşlara bu mutluluğu nasip etsin bu duyguyu yaşayan bilir en azından bende resmen sendroma dönüşmüştü darısı dileyen bütün arkadaşların başına

Bugün alçım çıktı :)ama burnum cok şiş :1shok:2 hafta oldu iner dimi?Biliyorum bu soru 1000 kere sorulmuş ve cevaplanmış ama yinede sorucammmm:uhm:ne kadar zamanda iner sizce bide burun tamamen iniyo dimi yani kemik kısmı inerken ucuda oyle kalmıycak???şekli güzel inene kadar ben bant takıcam doktor tamam tak arada cıkarırsın hava alır dedi:)

shamanıc,ben çok memnunum çok doğal duruyor,ama resimlere bakınca çok farkediyor.kapalı oldu ameliyatım,tampon da yoktu.ameliyat sonrasını da oldukça rahat atlattım.tabi hala şişlik var burnumda biraz ama ben bu halinden bile çok memnunum.ameliyattan sonra sadece gözlük takmak ve yüzüstü yatmak yasaktı.onun dışında normal hayatına dönebiliyosun.benimle aynı gün başka birisi daha vardı o da memnun.için rahat olsun,ameliyattan önce endişelenmen normal.

geçmiş olsun canım :1hug: inşallah zamanla burnun tam istediğin gibi olur. benim ameliyat günüm 14 kasım. yaklastıkca daha fazla stres oluyorum, ameliyata girerken neler yasadın? yuzun ameliyattan sonra çok şişti mi, çok soru soruyorum galiba kusuruma bakma canım tesekkur ederım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…