foto koymak isteyen arkadaşlar ön profildende koyarlarsa çok daha iyi olur herkes yan profilini koyuyo zaten yapılan her burun 3 aşağı 5 yukarı yandan aynı...ön profil çok daha önemli bence...
Burunlar kemerli olduğu için yan profile bakmak daha bir mutlu ediyor insanı ondan herhalde yan profil resimlerini koymaya olan eğilim... Ben ön profil de koymuştum ama sonra kaldırmıştım, eklerim madem :) Yorumsuz bırakmayın darılırım ama ona göre :)
slm aQuatha burnun gercekten cok yakismis yuzune benim burnumda seninkine bayagi benziyor tabi ilk halina:)
ben daha estetik olmadim,seninki acik amaliyatmi yoksa kapali operasyonmu?birde canim dr.adini ogrenebilirmiyim?tesekkurler,,,gedcmis olsunn....a.s.
merhaba,bende reha beye ameliyat olacağım kasım da.bana yardımcı olabilirmisiniz?:a015:[sevgili esra merhaba..ben de reha beye olacağım..çok korkuyordum ama burda okuduklarım sayesinde şimdi iyiyim..1 ay kaldı inşallah herşey güzel geçer..senin iyileşmen ne kadar sürdü, toplam kaç paraya mal oldu?
merhaba :) zaten reha bey tampon kullanmıyor,o yüzden çok rahatsız olmuyosun.ben ameliyattan çıktıktan sonra o gece evde kaldım iyiydim gözlerimin altı çok hafif morardı o da bir haftada geçti.şişliklerim de çok az oldu bence.ameliyattan dolayı bir sıkıntı yaşamadım sadece ağızdan nefes almak zor oldu.Ama keşke ameliyat olmasaydım demedim hiç.Reha Bey'den başka hiç bir doktorla görüşmemiştim,ilk görüşmede çok güvendim şimdi de çok memnunum.Korkulacak bir ameliyat değil,bende deviasyon da vardı.alçı bir hafta sonra alınıyor ondan sonra işe başladım ,tabi şiş oluyor biraz ama yavaş yavaş iniyor o da.merak ettiğn bişey olursa seve seve yanıtlarım.ben de çok endişeliydim ameliyattan önce ama Reha Bey gerçekten çok iyi bir doktor hiç endişelenme.
selam arkadaşlar,
bugün ameliyat olalı 8, gunum; alçım çıktı,Ufuk Bey alçımı ve dikişlerimim aldı,hiç acı çekmedim,ve ayna verdi elime:) süper olmuş ama hala şişlik var,yine bandajladı cuma gunu çıkacakmış, o kadar sevindim ki tepki bile veremedim,biraz çekiyorsunuz ama değiyoricuma gunu bandaj çıkınca fotoyu koyacağım buraya ....
Bugün alçım çıktı :)ama burnum cok şiş :1shok:2 hafta oldu iner dimi?Biliyorum bu soru 1000 kere sorulmuş ve cevaplanmış ama yinede sorucammmm:uhm:ne kadar zamanda iner sizce bide burun tamamen iniyo dimi yani kemik kısmı inerken ucuda oyle kalmıycak???şekli güzel inene kadar ben bant takıcam doktor tamam tak arada cıkarırsın hava alır dedi:)
mrb gssibel en basta gecmıs olsun, ben burda bi süredir yazılanları takip edıyorum ve ben de ufuk bey e burun ameliyatı olmaya karar verdım, merak ettiğim bazı seyler var, yardımcı olursanız çok sevınırım. mesela burun tasarımı ve ameliyattan sonrakı hali benzıyor mu, ameliyata girerken neler yasadıgın, anestezi, yuzunde olusan şişlik ve morlukların boyutu gibi. şimdiden tesekkur ederım :Saruboceq:
merhaba ben de 1 aralıkta reha beye ameliyat olacağım ama kimseden yanıt alamadım.shamanic seninn ameliyat ne zaman?sevkli misin?
esra 80 bende reha beye olacağım ameliyatımı,senin durumun nasıl memnunmusun burnunun şekli nasıl oldu?istediğin gibimi ?ameliyat sonrası nasıl geçti açık ameliyatmıydı???ben reha beye oldum yaklaşık bir ay oldu.ben ssklıyım burnumda deviasyon d olduğu için bir kısmını ssk karşıladı.
Merhaba canim cvp bende verebilirim :) ufuk beye bende amaliyat oldum 3 hafta oldu tasarimdaki gibi oldu benimkisi ama ben daha kucuk istiyordum belkide sis oldugu icin boledir bilmiyorum, acik oldu benim amaliyatim deliklerin biri kucuk biri buyuk ama doktor bunu solemisti bana saten ve herkesde olan bisi :) insallah istedigin gibi olur ben suan icin memnunum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?