Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam reyy,

14 kasımda Ufuk Bey mi ameliyat oluyorsun canım? , benim de 9 gun oldu ameliyat olalı,sakın korkma canım,stres yapma sakın,korkulacak birşey yok ,ameliyatta sonra benim yüzüm şişti,ama bazılarının 2 . gunu gozleri kapanıyormuş;benim o kadar olmadı,ama olabilir de canım şişebilir yani,ama 3. gunden sonra hızla iniyor zaten,sadece ilk 2 gun biraz sıkıntılı oluyor,tamponlar çıktıktan sonra da baya rahatlıyosun..sormak istediklerini sor çekinme:)

slm gssibel, evet 14unde ufuk beye ameliyat oluyorum. yarından sonra da şu tahlilleri göturmek içn gidecegım bakalım neler olucak, çok sağolun yardımlarınız için:) aklıma geldıkce daha sorarım :)

burnun uc kısmı en geç düzelen yer. sırt kısmındaki şişlikler daha cabuk iniyor ama ucunun tamamen oturması 1 sene alabilir. benm 6 ay oluyor hala ucunda şişlik dikiş yerinde hissizlik var. doktor da böyle olacağını söylemişti. özellikle deri kalın ve yağlı ise daha geç geçiyormuş. sabretmek lazım. merak etmeyin. hele ki 3 hafta cok çok kısa bir süre. ödemlerin inmemiştir bile. merak etme iisalla dilediğin gibi olacak. bir de küçülek daha en azından benm öyle oldu :) a.s.:1hug:

saol canim, seninde insallah istedigin gibi bir burnun olur, stres yapmana gerek yok sakin ol , ben ilk zamanlar amaliyat onlugunu giyene kadar hic bir seyim yokdu ozaman basladi iste hemsireler beni hazirlarken biraz heycanlandim o kadar yuzum benim tamponlar cikana kadar 2-3 gun sisti hatta alcilar gozlerimi sikdi baya ama tamponlar alindigi zaman gozle gorulcek sekilde indi burnum baya alci varkenden gorebiliyordum.. insallah diledigin gibi olur :)

Saol canim senin yuzunede burnunada bayiliyom inan tam istedigim gibi burun seninki gibiydi biraz havada falan ama benimki sis oldugundan heralde yere bakiyo biraz neyse ama yuzumu acayip degistirdi cokda iyi oldu :)hihoyyyt

merhaba abmbam2,nasilsin,bende A.B.D yasiyorum,doktorunun kim oldugunu ogrenebilirmiyim,ve memnunmuusn canim sanirim 6 ay olmus amaliay olali,ben new york'ta yasiyorum canim,beni biraz bilgilendirirsen sevinirim,haftaya amaliaytim var istanbula gidicem,doktorla randevum amaliyattan bir gun once,ertesi gunu amaliayt olucagim,hem burun hemde gogus estetigi,acayip korkuyorum,sen kime oldun nerde ???tesekkurlera.s.

tbay48 merhaba ben reha beye eylul ayında amelıyat oldum.için çok rahat olsun canım kesinlikle çok iyi bir doktor.ameliyettan sonra cok fazla agrım olmadı düşün ben hiç agrı kesici dahi almadım.benimle aynı gün olan bi arkadaş vardı o aldı agrı kesici.birazda seninle alakalı bi şey.şişlik ve morluk ikinci gün başlıyo 4. 5. günlerde morluklarım tamamen gecti şişliklerde yavaş yavaş indi.korkulacak bir ameliyat değil hiç endişelenme zaten reha bey tampon kullanmıyor ve bu yüzdende cok rahat nefes alabiliyosun ameliyat sonrası yüzüstü yatmak ve fazla eğilip kalkmak yasak 1 ay burnunu doktora emanet ediyosun bir ay sonra burun yine senin benim alçım sekiz gün sonra alındı ve şişliklere ragmen ben begenmiştim.zaten doktorda burnunu yaparken sana soruyo nasıl ıstedıgını şu an dogal ve benim çok sevdiğim bir burnum var inşallah senin ameliyatında iyi gecer eminim sonunda mutlu olucaksın

Kızlar ameliyat olalı 2 ay oldu .Kutlu Sevin'e ameliyat oldum.Olmak isteyenlere fikir olur.Ben çok memnunum umarım herkesin istediği giib olur..

Son düzenleme:
segili ladyanna çok teşeşkür ederim..zaman azaldıkça heyecanlanıyorum.reha beye geçen ıl kuzenim ameliyat olmuştu çok memnun kaldı, ben de bu yüzden tercih ettim..şu an tek sorunum sevk işlemleri.muğladan ankaraya nasıl sevk alacağım bunu düşünüyorum.bir de 2 yaşında bir kızım var ameliyat sonrası çok dikkat etmem lazım kızım çok yaramaz yüzüme top atabilir..bir de ben gözlük takıyorum bilgisayar başındayken acaba ne zaman düzelirim de tekrar gözlük takabilirim bilmiyorum.çok zor bir karar.sapasağlam dururken koca bir ameliyata karar veriyoruz vallahi inşallah iyi olur herşey.sana da çok geçmiş olsun canım.

cnm ben de abdde yaşıyorum. ama buraya taşınalı 3 ay fln oldu. istanbul da ameliyat oldum. ameliyatımdan önce ve sonrasındaki 3 aylık dönemde istanbuldaydım. bu yuzden kontroller sorun olmadı. ama 6. ay kontorulune gidemiorm. burnumun bazı açılardan resmini cekip göndericem. suanda bir sorun yok. hala ucunda şişlik hafif de olsa var. ama doktor 1 sene süreceğini söylemişti zaten. aralıkta turkiyeye gidebilirsem o zmn gidicem kontrole. doktorum serhat tuncer. cok memnunum ben suanda. deviasyonum da vardı. nefes sorunlarım da düzeldi. umarım senin de sorunsuz ve dileğin gibi geçer. merak etme. şimdiden cok geçmiş olsun. sormak isteediğin seyler olursa yardımcı olabilirsem sevinirim. :1hug: a.s.

Geçmiş olsun canım,merak ettim bende seni aynı doktoru düşündüğüm için,umarım en kısa zamanda yeni halini görürüm

Saol canim senin yuzunede burnunada bayiliyom inan tam istedigim gibi burun seninki gibiydi biraz havada falan ama benimki sis oldugundan heralde yere bakiyo biraz neyse ama yuzumu acayip degistirdi cokda iyi oldu :)hihoyyyt

cnm benm cok teşekkür ederim cok mutlandım hihi :1hug: :asigim: benm de ilk günlerde bu kdr kavisli deildi. zmnla daha cok oturuo sekli. görüceksin senin de değişecek şişler inince. ii bak burnuna ve kendine a.s.:1hug:

Geçmiş olsun canım,merak ettim bende seni aynı doktoru düşündüğüm için,umarım en kısa zamanda yeni halini görürüm

selam canım,

iyi dileklerin için teşekkür ederim, burnum her geçen gun daha iyi oluyor,ama hala ödem var tabiki.. o da zamanla dedi doktor,p. tesi gunu bandajlarım çıkacak...ama boyle bile mutluyum:))kaydirigubbakcemile3
resim ekleyemedim buraya ,iznim yokmuş

iyi olmana sevindim canım bandajların çıkınca görmek isterim,msnde görüşürüz:)bende bu ay ameliyat olmayı düşünüyorum senin burnuna göre karar vericem:)

gecmis olsun dilegın ıcın tesekkurler canım,bana doktor 1 ay sonundakı kontrolumde gozluk takabılecegımı soyledı ıstersen judo bıle yapabılırsın dedı ama yınede dıkkat etmek lazım bence darbeler zarar verır evet bu da bır amelıyat ama okadar korkulacakkadar koca bır amelıyat degıl doktoruna guven her sey gecıyor zaten sadece sabır ısı guzel bır amelıyat gecırmen dılegıyle

selam bambam cok tesekkur ederim yanit verdigin icin,burda yasiyorum derken hala A.B.D burdami yasiyorsun?bana burdan ozelime resim yollayabilirmiisn canim,yani nasil gorebilirim seni??tesekkurler gecmis olsun tekrar...

ladyanna sağol iyi dileklerin için..korkuyorum vallahi ne yalan söyliyim..benim aynı zamanda gıdık amleiyatı da olacak inşallah.revizyona girdik bakalım Allah hayır etsin.sana da geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…