Merhaba canim cvp bende verebilirim :) ufuk beye bende amaliyat oldum 3 hafta oldu tasarimdaki gibi oldu benimkisi ama ben daha kucuk istiyordum belkide sis oldugu icin boledir bilmiyorum, acik oldu benim amaliyatim deliklerin biri kucuk biri buyuk ama doktor bunu solemisti bana saten ve herkesde olan bisi :) insallah istedigin gibi olur ben suan icin memnunum canim
geçmiş olsun canım :1hug: inşallah zamanla burnun tam istediğin gibi olur. benim ameliyat günüm 14 kasım. yaklastıkca daha fazla stres oluyorum, ameliyata girerken neler yasadın? yuzun ameliyattan sonra çok şişti mi, çok soru soruyorum galiba kusuruma bakma canım tesekkur ederım :1hug:
burnun uc kısmı en geç düzelen yer. sırt kısmındaki şişlikler daha cabuk iniyor ama ucunun tamamen oturması 1 sene alabilir. benm 6 ay oluyor hala ucunda şişlik dikiş yerinde hissizlik var. doktor da böyle olacağını söylemişti. özellikle deri kalın ve yağlı ise daha geç geçiyormuş. sabretmek lazım. merak etmeyin. hele ki 3 hafta cok çok kısa bir süre. ödemlerin inmemiştir bile. merak etme iisalla dilediğin gibi olacak. bir de küçülek daha en azından benm öyle oldu :) a.s.:1hug:
burnun uc kısmı en geç düzelen yer. sırt kısmındaki şişlikler daha cabuk iniyor ama ucunun tamamen oturması 1 sene alabilir. benm 6 ay oluyor hala ucunda şişlik dikiş yerinde hissizlik var. doktor da böyle olacağını söylemişti. özellikle deri kalın ve yağlı ise daha geç geçiyormuş. sabretmek lazım. merak etmeyin. hele ki 3 hafta cok çok kısa bir süre. ödemlerin inmemiştir bile. merak etme iisalla dilediğin gibi olacak. bir de küçülek daha en azından benm öyle oldu :) a.s.:1hug:
merhaba abmbam2,nasilsin,bende A.B.D yasiyorum,doktorunun kim oldugunu ogrenebilirmiyim,ve memnunmuusn canim sanirim 6 ay olmus amaliay olali,ben new york'ta yasiyorum canim,beni biraz bilgilendirirsen sevinirim,haftaya amaliaytim var istanbula gidicem,doktorla randevum amaliyattan bir gun once,ertesi gunu amaliayt olucagim,hem burun hemde gogus estetigi,acayip korkuyorum,sen kime oldun nerde ???tesekkurlera.s.
Arkadaşlar bugün burun alçım çıkarıldı burnum şiş olmasına rağmen çok güzeldi canım doktorumun ellerine sağlık ,Rabbim dileyen bütün arkadaşlara bu mutluluğu nasip etsin bu duyguyu yaşayan bilir en azından bende resmen sendroma dönüşmüştü darısı dileyen bütün arkadaşların başına
Saol canim senin yuzunede burnunada bayiliyom inan tam istedigim gibi burun seninki gibiydi biraz havada falan ama benimki sis oldugundan heralde yere bakiyo biraz neyse ama yuzumu acayip degistirdi cokda iyi oldu :)hihoyyyt
Geçmiş olsun canım,merak ettim bende seni aynı doktoru düşündüğüm için,umarım en kısa zamanda yeni halini görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?