selam kızlar ben aslında çok eski üyeyim ama kullanıcı adımı artık bütün tanıdıklarım bildiği için rahatça yazamıyorum takip ediyolarda oyüzden yeni kullanıcı adı aldım :)bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok maliyetli olursa ödeyemem. üniversiteden yeni mezun oldum işe girene kadar ameliyat olmak istiyorum nerdeyse bütün forumu okudum ama bikaç soru sormak istiyorum. benim burnumda hem et var hemde küçük bi darbe aldığı için kemiğimde çatlak oluştu. konuyla ilgili bilgisi olan tanıdıklarım bu ameliyatı devlet hastanesinde olabileceğimi sölediler.
--doktorun özel muayenesinde görüştükten sonra devlet hastanesinde ameliyat olduğunda ssk nekadarını karşılıyo yada kaça mal oluyo aşağı yukarı?
--en önemli sorum ise; ameliyat gününü kaç gün sonraya veriyolar, yani 15 gün içinde fln ameliyat olunabiliyo mu?
şimdiden sağol olun kızlar
Canim ben kendim soledim su gun izmirde olcem su gunde amaliyat olabilirim diye, kesin kararini verdinse programini o gune ayarliyo ama belki ogun uymaz doktora baska bir gun verir sana ben 15 gun sonraya olcem amaliyta dedim ole oldu ama nerde olmak istedigine bagli tabi istanbuldaki doktorlar ne der nasil karsilar onu bilmiyorum ben izmirde oldum :) insallah yardimci olabilmisimdir
selam kızlar ben aslında çok eski üyeyim ama kullanıcı adımı artık bütün tanıdıklarım bildiği için rahatça yazamıyorum takip ediyolarda oyüzden yeni kullanıcı adı aldım :)bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok maliyetli olursa ödeyemem. üniversiteden yeni mezun oldum işe girene kadar ameliyat olmak istiyorum nerdeyse bütün forumu okudum ama bikaç soru sormak istiyorum. benim burnumda hem et var hemde küçük bi darbe aldığı için kemiğimde çatlak oluştu. konuyla ilgili bilgisi olan tanıdıklarım bu ameliyatı devlet hastanesinde olabileceğimi sölediler.
--doktorun özel muayenesinde görüştükten sonra devlet hastanesinde ameliyat olduğunda ssk nekadarını karşılıyo yada kaça mal oluyo aşağı yukarı?
--en önemli sorum ise; ameliyat gününü kaç gün sonraya veriyolar, yani 15 gün içinde fln ameliyat olunabiliyo mu?
şimdiden sağol olun kızlar
slm kizlar size yani ameliyat tecrübesi olanlar özellikle bambam bi sorum var ben ameliyat olali bi bucuk ay ve benim burunumun ucunda sol tarafda bi sertlik ve hafif sislik var, sanki sivri sinek sokar ya ona benziyor elledigim zaman hissediyorum, sizce normalmi yani birnizde böyle bisey oldumu. doktorum sertlikler azalacak dedi, ama bu zamanda kadar hic bi azalma olmadi. ne oldugunu anlamiyorum. sag tarafimda cok az belli bile olmuyor. bazilari icten dikisdir diyor, bide kendi kendime diyorum acaba kikirdakmi belki sacma gelebilir ama ne yapim. yardimci olursaniz sevinirim.
Selam kizlar size birsey sormak istiyorum benim burnumdan sivi geliyo hani sogukda kalinca burunda akma olurya aynen ole acaba sizlerdede ole oldumu benim bir ay oldu amaliyat olali hala uyusuk ve tala ucu top gibi??? Aynaya sik sik bakmiyorum degisiklikleri fark edeyim diyefayda etmiyor ama neyse ve deliklerin biri buyuk biri kucuk olupda sonradan duzelen oldumu?
Mrb, benimde ameliyat olalı 26 gün oldu. (günleri sayıyorum asker gibi) Benim de ucu top gibi. Sümkürdüğümde kanla karışık balgam geliyor. Antibiyotik kullanıyorum. Sanırım burun etlerim iltihap olduDoktorum 3 ay bekle demişti. Ama günler geçmek bilmiyor...:1no2:
cnm benm cok geçmiş olsun öncelikle. henuz cok erken aslına bakarsan 1,5 ay. bu tarz şişler olabilir die biliorm. ben de belirli bir nokta halinde deilde genel olarak ucunda şişlik vardı hatta azalsa da hala var. doktorun azalıcak dediyse bence biraz zmn ver. benm 2. aydaki hali ile suandaki hali arasında cok fark var. ben de sırt kısmında cok hafif bir şişlik görüordum o düzeldi mesela. bence doktoruna bir daha sor içini rahatlatacaksa :) bu arada burun kanatlarının içine yapılan kesilere atılan dikişler geç düşebilior. benm de bir zmn sonra cıkmıslardı. bilemiorm onlar herhangi bir şişlik yapar mı açıkcası????? umarm en kısa zmnda iner bu şişlik ama eminim ki farkedilmiordur bile (bizler cok inceliorz :)))) ) :1hug:a.s.
OLduguma insallah pisman olmam bazen cok korkuyorum acaba dusermi ucu iyide falan diyebazen bakiyorum iyi gibi oluyo disari cikdigimda (soguk havaya) sisyo ve akinti basliyo su gibi deli oluyorum ozaman siliyorum annem yapma karistirip durma diyo yapmasam tikaniyo azda olsa rahat edemiyom iki gundur bir delikde sizinti var parmagimi icine degirdigimde bir tafara gore kemik bu tarafa sanki daha egimlimi deyim nasil bilmiyorum yada obur delik buyuk oldugundan bana ole geliyo ve icinde sanki su var gibi doktor masaj yap demedi bana ama ben bazen yapiyorum ve ben yaptikca sanki icindeki su dagiliyo ne zaman gidecek bu sizinti ve uyusukluk bisi degicek diye cok korkuyorum bisi sorcem buraya 6-7 aylik yada 1 sene once amaliyat olanlar burunlarini amaliyat yaptirmadan onceki gibi rahat davranabiliyolarmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?