Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kizlar aranizda fatih dagdelene burun ameliyati olan varmi:uhm: eger varsa rica etsem bana resim gönderebilirmisiniz :uhm: bende ameliyat olmayi düsünüyorum ama karar veremedim :sm_confused:

Merhaba arkadaşlar benim de 15 gün kaldı inşallah reha beye ameliyat olacağım.(gıdık+burun)..bişey sorucam yaa siz ameliyattan sonra kafanızı rahat eğebildiniz mi? zonklama oldu mu?ne zaman yan yatabildiniz?ben hiç sırt üstü yatamam mutlaka dönerim ama şimdi tehlikeli olurmu ki?bambam burnun çok güzel olmuş arkadaşım en de resim eklemey çalışıyorum ama beceremedim.şimdiki burnuma bir bakın diycektim :)))

sela tbay,

bende ameliyat olalı 18 gün oldu.Şuan bile diz yatmaya çalışıyorum,ama 15 gun sonra yan yatanlarda varmış,ben hala bir şey olur diye korktuğum için düz yatıyorum,valla zor oluyor,bende yan yatmayı seviyorum,ama alışıyorsun merak etme bende senin gibi diyordum:)) ayrıca bende albüm yapmaya çalıştım dün akşam olmadı..neden olmuyor anlamadımihata veriyor.bu akşam yine deneyeceğim.

mrb arkadaslar sızlre bı sorum olcak ınsallah bızı aydınlatırsınız
arkadasım burun stetıgı lmak ıstıyor nevsehırde oturuyo ama ıstanbulda yaptırmak ıstıyor
hepınızı tek tek okuyamadım ama
3000 ytleyı gecmıcek bı amelıyat ıstıyor
ıstanbulda hangı hastanelerı ve doktorları onerırsınız
ve amelıyat nasıl zormu amelıyat sonrası nelere dıkkat etmek gerekıyo
bıde kayserıde yaptıranlar varmı aranızda
benı aydınlatırsanız cok sevıncem lutfen arkadaslar cevaplarınızı beklıyorum

evet duydum bende ama o kim bilir kac defa amliyat oldu canim korkma:) yani inallah bisi olmaz:)

Böyle konusmak bence dogru degil gökkusagi.Büyük konusmamak gerekir hangi konuda olursa olsun.
Ceylan da eminim burun ameliyatları başarısız oldugu için tekrar ameliyat olmak zorunda kalmıstır.2 den fazla yaptırdıgını zannetmiyorum.Kimse zevk olsun diye o sıkıntıları çekmek istemez.Ayrıca burun deliği dar diye kulak zarı patlamaz.Onun kanalları kapalıdır. Yüksek ses duyuldugunda yada orta kulak iltihabında kulak zarı patlar.Ondaki basınc farkından olmustur.Ucakta genellikle kulakla ilgili sorunlara cokca rastlanır.
Herhangi bir doktor onun dediklerini dogruladımı merak ediyorum.

selam arkadaşlar,

bende 20. gun oldu ameliyat olalı,1 haftadır resimleri yuklemeye calışıyorum buraya,ama bir türlü olmuyor,kaç kere denedim olmadı(

cnm cok teşekkür ederim a.s.
ben ameliyattan sonra baya bir süre dik ve düz yattım hatta 2-3 yastıkla. ben de hep yan yatarım ama nasılsa burnuma bişe yaparım korkusuna öylece uyudum kaç gün :) alıştım sonra ilk bi iki gün zor geçti. zaten geceleri zonklama olduğu için yana hiç dönmek istemiordum dik ve düz yatmak daha iyi oluyordu. tam net hatırlamıorm ama 2 ay sonra fln eskisi gibi tek yastıkla yatmaya basladım. biraz abartmış olabilirim ben ama ilk zmnlar kafanı çok eğmemen gerekior. hele ilk günler hiç eğmemek daha iyi. ben dikkat ettim çok. eşim ve annem fln yardımcı oluyordu hiç ağır bişe kaldırmadım yerden alıp özellikle.
sana şimdiden cok geçmiş olsun cnm a.s.a.s.

Arkadaşlar estetik olduktan kaç gün sonra dışarı çıkabiliyorsunuz yani dikkat çekmeden?

canım ameliyatın 2. gününde alçı alınıyor.alcıdan sonra minik bi bandaj oluyor aslında onunla da dışarı çıkılabilir.1 hafta sonunda da 1 bandajda gidiyor.obandaj gittikten sonra morarma ve şişliklerde zaten yarı yarıya azalmış oluyor.dışarı çıkmak için zerre kadar morluk kalmasını istemiyorsan aşağı yukarı 3 haftayı devirmen gerekiyor.tabi söylediğim gibi zerre kadar morluk kalmasını istemiyorsan bu süre zarfının geçmesi gerekli.ama ben alçı çıkar çıkmaz dışarı çıktım çok bi abes durum değildi yani

canım ben kayseride oldum ameliyatımı 1 bucuk sene oldu.illa istanbul ya da başka şehir için şartlanmamak gerek yakınımızda da çok başarılı doktorlar var.kayseride olmak isterse arkadaşın elimden gelen yardımı yaparım canım

Arkadaşlar merhaba tekrardan,

Ameliyatımın üzerinden 2,5 ay geçti. Bir sorunum yok merak edenler varsa önce onu söyleyeyim. Birinci aya göre burnumu daha çok seviyorum artık. İlk ayda yok burası şöyle olsaymış yok burası böyle olsaymış dedim dedim kendimi yedim :) Ama şimdi seviyorum "muunumu" :)

Ama ameliyat süreciyle ilgili ekleyeceğim bir dipnot var aslında onun için yazıyorum. Olur ya ameliyat sonrasında burnunu silmeye korkanlar oluyordur. Dikkatli okusunlar

Benim 1. aydaki kontrolümde doktorum bana artık burnumu silebileceğimi söylemişti. Ama ben ödlek tavuk :) Devam ettim kulak çubuğu ile itinalı ve ince bakım ve temizliğime... Ta ki sevgili yeğenim kreşten eve mikrop getirene ve onu halasına bulaştırana kadar. Bir haftadır illet bir kreş mikrobuyla savaşıyorum. Burnum hor hor çeşmesi gibi akıyor. Bir sildim, iki sildim, baktım silebiliyorum... Korkumu yendim. Burnumun şeklinde şemalinde bir deformasyon olmadı, zaten sanmıyorum 2,5 aydan sonra olsun... Tabi yalnızca biraz ödem oluştu burun ucumda ve burun kanatlarında... Hani burnunuzu silmekten burnunuz kıpkırmızı olur ya, benimkisi de biraz kızardı biraz şişti... 2 gündür daha az siliyorum burnumu ödemi de azaldı iki günde...

Başına gelen olursa endişe etmesin diye paylaşayım dedim. Sevgiler saygılar, ameliyat olan arkadaşlara acil ve "güzel" şifalar... Yazılarınızı takip ediyorum... Olacaklara da sabırlar diliyorum...

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.izmirden.burun estetiği için ve bacak eklemimde gerginlik yaratan yanık sekeli için izmirde plast.cerr. araştırıyorum.tavsiye ediyorum.com da ilk sırada UFUK BİLKAYolduğu için güvenip hemen randevu aldım görüştüm. ama kararsızım. ona burun ameliyatı olan arkadaşlar varsa lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar ufuk bilkaya burun estetiği olan varsa fikirlerinize ihtiyacım var

arkadaşlar yaa eklediğiniz foto.lara nerden bakılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

canim amaliyat oldum ben ufuk beye 1 ay oldu hala sislik var ama suan cok memnunum burnumdan , allaha sukur sorunum yokfotomu ekliyemiyom buraya koyamadim bir turlu nedense ama GSsibel eklmis oda ufuk beye oldu bak bakalim :)

?

canım cvp için çok tşk. dr.u nasıl seçtin?yani netten mi araştırdın? ben daha snra pişman olmaktan çok korkuyorum.izmirde yeniyim.çok iyi araştırmrk istiyorum ama nasıl bilmiyorum.gssibelin burnu çok iyi gözüküyor umarım sende çok memnun olursun.karar verip 2hft içinde dr.a bildirmem lazım.ufuk beyin tasarımı tuttu mu peki sende canım?

selam sasesule,

bende 3 hafta once Ufuk Beye ameliyat oldum,şu an bende memnunum,benim tasarımıu hemen hemen tuttu sayılır ama bunu demek için daha çok erken,yani en az 3 ay geçmesi lazım canımibenim burnumda hala şişlik var tabi zamanla inince anlaşılacak.

slm gssibel peki şişlikler dikkat çekiyomu,3.hftada? burnun asimetrisi geçiyo mu
?benim opersyndan snra hemen işe dönmem gerekicek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…