Merhaba arkadaşlar benim de 15 gün kaldı inşallah reha beye ameliyat olacağım.(gıdık+burun)..bişey sorucam yaa siz ameliyattan sonra kafanızı rahat eğebildiniz mi? zonklama oldu mu?ne zaman yan yatabildiniz?ben hiç sırt üstü yatamam mutlaka dönerim ama şimdi tehlikeli olurmu ki?bambam burnun çok güzel olmuş arkadaşım en de resim eklemey çalışıyorum ama beceremedim.şimdiki burnuma bir bakın diycektim :)))
evet duydum bende ama o kim bilir kac defa amliyat oldu canim korkma:) yani inallah bisi olmaz:)
Merhaba arkadaşlar benim de 15 gün kaldı inşallah reha beye ameliyat olacağım.(gıdık+burun)..bişey sorucam yaa siz ameliyattan sonra kafanızı rahat eğebildiniz mi? zonklama oldu mu?ne zaman yan yatabildiniz?ben hiç sırt üstü yatamam mutlaka dönerim ama şimdi tehlikeli olurmu ki?bambam burnun çok güzel olmuş arkadaşım en de resim eklemey çalışıyorum ama beceremedim.şimdiki burnuma bir bakın diycektim :)))
Arkadaşlar estetik olduktan kaç gün sonra dışarı çıkabiliyorsunuz yani dikkat çekmeden?
mrb arkadaslar sızlre bı sorum olcak ınsallah bızı aydınlatırsınız
arkadasım burun stetıgı lmak ıstıyor nevsehırde oturuyo ama ıstanbulda yaptırmak ıstıyor
hepınızı tek tek okuyamadım ama
3000 ytleyı gecmıcek bı amelıyat ıstıyor
ıstanbulda hangı hastanelerı ve doktorları onerırsınız
ve amelıyat nasıl zormu amelıyat sonrası nelere dıkkat etmek gerekıyo
bıde kayserıde yaptıranlar varmı aranızda
benı aydınlatırsanız cok sevıncem lutfen arkadaslar cevaplarınızı beklıyorum
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.izmirden.burun estetiği için ve bacak eklemimde gerginlik yaratan yanık sekeli için izmirde plast.cerr. araştırıyorum.tavsiye ediyorum.com da ilk sırada UFUK BİLKAYolduğu için güvenip hemen randevu aldım görüştüm. ama kararsızım. ona burun ameliyatı olan arkadaşlar varsa lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaşlar ufuk bilkaya burun estetiği olan varsa fikirlerinize ihtiyacım var
arkadaşlar yaa eklediğiniz foto.lara nerden bakılıyor
?
canım cvp için çok tşk. dr.u nasıl seçtin?yani netten mi araştırdın? ben daha snra pişman olmaktan çok korkuyorum.izmirde yeniyim.çok iyi araştırmrk istiyorum ama nasıl bilmiyorum.gssibelin burnu çok iyi gözüküyor umarım sende çok memnun olursun.karar verip 2hft içinde dr.a bildirmem lazım.ufuk beyin tasarımı tuttu mu peki sende canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?