Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar şekil bozukluğunun üzerine nefes alma problemi olsa normal ameliyat parasından dahamı fazla veriliyo.yada sadece tipik bi estetik ameliyatından sonra nefes alma sorunu ortadan kalkıyormu?

arkadaşlar şekil bozukluğunun üzerine nefes alma problemi olsa normal ameliyat parasından dahamı fazla veriliyo.yada sadece tipik bi estetik ameliyatından sonra nefes alma sorunu ortadan kalkıyormu?

cnm nefes sorununda eğer sağlık güvencen var ise hiçbir fiyat ödemiyorsun ama sen görünüm güzel değil diyor isen o estetik ayrı cnm dr un belirliyeceği fiyat veriyorsun ayrı yeten burunda eğrilik varsada devlet karşılıyorcnm tabi ameliyat sonrası nefes sorunuda ortadan kalkıyor geçmiş olsun ama dr a görünmende yarar var cnm

ya birde hala ağzımdan nefes alıyorum burnumdan bazen çok az ya siz.

canım mesajın için önceliklen teşekürler tanponum ameliyattan 1 gün sonra çıkarıldı (az acıdı )çok ufaktı zaten alçım duruyor bir kaç gün sonra gideceğim çıkarmaları için burun temizleme olayını doktoruma söyliycem sen ameliyat olalı kaç gün oldu.benim1 hafta oldu.arti mahsuru yoksa doktorun kimdi acaba.

arkadaşlar benim doktorum teoman doğan.
doktoru benimkiylen aynı olan varmıııııııııııııııııııııııı.

cnm çok saol ...bende bunu merak eidyodum..aslında ben başta sadece estetik olsam nefes sorunum kalkarmı gib ibi düşünce vardı ..neyse darısı başımıza...

cnm çok saol ...bende bunu merak eidyodum..aslında ben başta sadece estetik olsam nefes sorunum kalkarmı gib ibi düşünce vardı ..neyse darısı başımıza...

işallah cnm bnde olmak istiyorum olmam da gerekli sağlığım açısından işallah olurum senağlama

Merhabalar,
herkese gecmis olsun. Ben carsamba ameliyat oldum. tamponsuz oldu benim ameliyatım. 16:00da ameliyat oldum 20:00da hastaneden ayrıldım. agrım olmadı olduysa da hatırlamıyorum:) bugun 3. gunum, bogazımda bir yara olustu, onun icin antibiyotik kullanıyorum. Burnumdan bugune kadar cok rahat nefes alamadım ondan oldu sanırım, bir de ameliyat esnasında bogazıma bir aparat takmıslar onlardan da kaynaklanmıs. bir miktar sislik oldu bir miktarda morluk. o da goz kapaklarımda sadece makyaj yapmısım gibi:) persembe burundaki alcı da alınacak ve sanırım genel itibariyle bitecek. Ben Ankara Gazi tıp fak. "reha yavuzer"e amelliyat oldum. genel itibari ile memnunum. deviasyon vardı burnumda, olmusken estetik de oldum. insallah tez zamanda hersey normale doner...

merhabalar geçmiş olsuna.s.
boğaz ağrın normal bir kaç güne kalmaz geçer
ama gözlerinde morluk yoksa süper çünkü bende baya oldu ve 8 gün oldu ameliyat olalı hala biraz morluk ve cildimde sararma var.

4.1.2008 de ameliyat oldum.Ankarada özel bir hastanede. kbb doktoru ve plastik doktoru ayrı ayrı ameliyata girdiler. şimdi üzerinden neredeyse 1 ay geçti. hala burnumu hissetmiyorum. sürekli masaj yapıyorum çünkü burun sırtındaki derinin kemiğe yapışmak isteyeceğini masajlarla bunu engellediğimizi söyledi doktorum ve tabi şişinin böyle indiğini.

şuan burun ucu kalkık duruyor ve hafif sola doğru yamuk. doktora sorduğumda zamanla burun ucunun ineceğini ve yamukluğun geçeceğini söyledi.
inanmak istemiyor insan ameliyat olan arkadaşlarıma sordum aynı şeyi onlarda söyledi. en büyük korkum tekrar ameliyat olmak aslında. 6 ay çok uzun bi dönem bekleyip göreceğiz. eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa bu konuda dinlemek isterim.

Mrb canım bende 16 Agustosta Oldum YANDAn çok qüsel duruyo ama Önden çok az yamukLuk war DOktorum Şubatın sonuna tekrar Emeliyat olabiliceqimi söLedi
Eqer bi mahsuru yoksa resmiNi koyarmısın?

canım ne kadara maal oldu sanaCADIARZU

yemyeris bende 3 ocak 2008 de burun ameliaytımı oldum adana çok ünlü ve işinde gerçekten işinde uzman bir doktor. ameliyatım çpk agrısız geçti ve sonrasındada agerısız geçti ama benimde bugün tam bir ay oldu ve burnumun ucu hala çok şiş ve hissetmiyorum aynı zamanda ödemler var canım çok sıklıyordu ama doktorum her hafta kontrole çagırıyor ve bu durumun geçicegini anlattı yanlız 3 ay saberetmem gerekiyormuş sende korkma emin ol geçicek arkadaşım

REHA BEY NE KADARA YAPTI AMELİYATI?VE AÇIK TEKNİKLEMİ KAPALI TEKNİKLE Mİ YAPTI?
TESEKKUR EDERİM

SEN KİME AMELİYAT OLDUN VE FİYATI NE KADAR?Hastanede kaldın mı?
TEŞEKKUR EDERİM

Tili Ben Ameliyatimi Adanada Serkan Sayilikana Yaptirdim.ankarada Uzun Yillar Doktorluk Yapmiş.gerçekten Işnde Son Derece Uzman.en Son Teknikleri Kullniyor.benim Amliyetten Sonra En Ufacik Morluklarim Bile Olmadi.ben Hastanede Yatmadim.inretnettede Var Serkan Beyin Sitesi

rica ederm cnm..
ben 5 ocak 2008de oldm ameliyat..doktorum Emre İlhandı..
tekrar geçmiş olsun..umarım herşey yolundadır...

arkadaşlar bende 8 şubatta burun ameliyatı olacağım... Açık teknikle yapılma ihtimali büyük.
Açık burun ameliyatı olan arkadaşlar varmı aramızda? Ne kadar sürede morluklarınız hafifledi? burundaki yara izini makyajla kamüfle edebildinizmi? Çevrenizdekilerin burun ameliyatı olduğunuzu fark etmemeleri ne kadar zaman aldı; yani ameliyattan ne kadar sonra normale yakın bir görünüme kavuştunuz? Alçı ve tamponlarınız ne zaman çıkarıldı?
ameliyat günü yaklaştıkça heyecanım artıyor arkadaşlar...
Göğüs ameliyatıyla aynı anda olacağım burun ameliyatımı...Lütfen benim için dua edin...

KİME OLUYORSUN UFUK HOCAYA MI?

merhabalar geçmiş olsuna.s.
boğaz ağrın normal bir kaç güne kalmaz geçer
ama gözlerinde morluk yoksa süper çünkü bende baya oldu ve 8 gün oldu ameliyat olalı hala biraz morluk ve cildimde sararma var.

tesekkur ederim canım, üzülerek soyluyorum bogaz agrım gecmedi, sanırım alerjik bi durum herkeste olmamıs. bugun biraz daha iyiyim ama hala var ve tavuk corbası icmekten tavuk gibi koktum:bbo:
ama morluklar gecti sayılıra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…