REHA BEY NE KADARA YAPTI AMELİYATI?VE AÇIK TEKNİKLEMİ KAPALI TEKNİKLE Mİ YAPTI?
TESEKKUR EDERİM
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda boğaz ağrındanda kurtulup istediğinden de iyi bir burna sahip olursun sonra da darısı başıma olur İnşallah.Neyse uzatmayayım ben kamuda çalışanların ameliyatlarının bir kısmının devlet tarafından ödendiğini duymuştum sende böyle bir imkandan yararlandın mı? Bir de nefes almada da problem yaşıyor muydun ameliyat öncesi ? Bu arada kapalı teknikte burun deliklerininin birleştiği yerin altından küçük bir kesi yaparak ameliyatı ordan gerçekleştiryorlar bu yüzden azda olsa bir iz kalıyormuş ilk zamanlar ama kapalı teknikte kesi olmuyor bu yüzden iz sorunu da yaşanmıyor.Büyük ihtimalle senin ameliyatında açık olmuştur.Bir de Reha bey için ameliyatlarını asistanlara bırakıyor deniliyor sen böyle bir şey farkettin mi?
a.s.
ben reha beyle görüsmeye gidecegim adını çok duydum ama aklıma takılan bazı sorular var gerçekten ameliyatı kendisi mi yapıyor!!!!mesala senin veya arkadaşının ameliyatını Reha bey Gerçekten asistanına mı yaptırdı?öyleyse çok kötü!!!!ve neden dikiş izi bırak mış ki görünmez bir iple dikiyorlarmış!!!merhaba,
1709 ytl odedim diye yazmıstım ama tekrar yazayım. ayrıca 70ytl de özel bir alçı için aldılar. su anda burnumu sıkıp duruyor. acıkcası acık teknik veya kapalı teknik ne demek bilmiyorum. genel anestezi ile oldum, bu anlamda soruyorsan eger.
Reha beye calıstıgım sirkette 2 kisi daha ameliyat oldu, biri fazlasıyla memnun acıkcası ben de onun burnunu ve memnuniyetini gorunce reha beye gitmeye karar verdim. diger arkadas pek memnun degil ama onun goruntusu de bence guzel. sadece kucuk bi dikis izi kalmıs o da ondan sikayetci. bence cok onemli degil ama bende olmasını istemem o da ayrı.
Ayrıca kucuk kardesim de bu ameliyatı oldu biz de bu rahatsızlık genetik sanırım :çok üzgünüm: o İbni Sina'da kbb doktoruna oldu, 700ytl kadar bagıs adı altında bir para odedik. acıkcası hic memnun kalmadık. bana kalsa orada ameliyat olmasına izin vermezdim ama kendisi herseyi hazırlamıs bize sadece refakatcı olması kaldı. 4 gün hastanede serumlarla beslenerek yattı. hemsire "buz koymayı unuttum" diyerek sıyrıldı ama kardesim gozlerini acamayacak kadar sislikle nefes alamadan yattı... ayrıca doktorun fantezisine kalmıs bir ameliyat oldu, en azından nefes alması duzeldi ve burnu eski halinden cok farklı olmadı buna da sukur diyoruz...
bu ameliyatı olacaklara tavsiye kesin iyi arastırsınlar ve ameliayt sonrasında hastanın yuzune buz koyması gerektigini unutmasınlar... tecrubeyle sabitlenmistir
ben reha beyle görüsmeye gidecegim adını çok duydum ama aklıma takılan bazı sorular var gerçekten ameliyatı kendisi mi yapıyor!!!!mesala senin veya arkadaşının ameliyatını Reha bey Gerçekten asistanına mı yaptırdı?öyleyse çok kötü!!!!ve neden dikiş izi bırak mış ki görünmez bir iple dikiyorlarmış!!!
sen sordun mu endişelerini!!!
yardımcı olursan çok sevinirim ve şunu sorcam ilk muayenede muayene ücreti aldı mı!!!!:enbuyukkk:
burnun iyileşince resimlerini görebilir miyiz???
a.s.:enbuyukkk:
hayır muayenede ucret falan almıyor muayene icin,
dikis olarak estetik dikis yapıyor elbet, dikiş izi kalmasından bir kisi sikayet etti ameliyatıma 1 gun kala, zaten zor karar veriyorum degistirmek istemedim kararımıaslında dikis izi olarak da cok kucuk bir sivilcemsi bir nokta abartacak bir sey yok ama insan istemez yine de... Ameliyattan once bole bi endisem olmadıgı icin sormadım, dikiş izi falan aklıma bile gelmedi... daha once de dedigim gibi, ameliyathaneye sedyeyle beni o goturdu ustunde onlugu, kafasında beresi falan ameliyata hazır gozukuyordu, walla gerisini bilmiyorum. Ama sen gidince sor her turlu sorunu, güven vermezse, tekrar gitmezsin. Önceden arayıp randevu al... simdiden cok gecmiş olsun
çok güzel cnm hayırlı olsun..
daha 1 hafta olmuş gayet güzel görünüo..
ya benım neden bantlarımı çıkartıtrmıo doktorumsenağlama
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİDEN UMARIM İSTEDİGİN SONUCU ALIRSIN...evet yarın benim için büyük gün...
burun ameliyatımı ve göğüs amleiyatımı oluyorum sonunda...
Arkadaşlar sizce 1 hafta içinde burnumdaki morluk ve şişlikler geçermi? İş başı yapabilirmiyim...
Çok heyecanlıyım...Umarım herşey yolunda gider...
tesekkur ederim canım, üzülerek soyluyorum bogaz agrım gecmedi, sanırım alerjik bi durum herkeste olmamıs. bugun biraz daha iyiyim ama hala var ve tavuk corbası icmekten tavuk gibi koktum:bbo:
ama morluklar gecti sayılıra.s
evet ıkeya bende yaklaşık 20 ocakta ameliyat oldum aynen alçı çıktı bandaj yapıldı diğer hafta bandaj çıktı yine yapıldı evet bende bunu araştırıyordum netden çok ii sor sormuşsun masaj verdi şuan yapıyorum ve bandajlı burnum pztsi gideceğim kontrole bakalım ne olacak burnum ucu bayağı şiş yani aynı şeyleri yaşıyoruz geçmiş olsun ve teşekkürler:9size herkese bir sorum olacak dün 2 gün önce doktora alçının alınması için gittim alçıyı aldı ve hemen üstünü yine bantladı sebeb olarakta şışlıgın fazla çoğalmasını engellenmesi için dedi.2 3 günde bir değiştir ve 3 hafta süreylen bunu uygulaman senin için iyi olur dedi.sizede böyle birşey dendimi acaba
herkese mrh,
c.tesiye ferruh beyden randevu aldım,fakat bazı endişelerim var.ameliyat ücreti olarak 2.500 ytl aldığını duydum.aslında kendim ssklıyım.merak ettiğim şu,(buarada burun ameliyatı olmak istediğimi yazmayı unuttum)deviasyon ameliyat ücretini ssk karşılıyor,dr lar bunu ssk dan alıp geri kalan estetik ücretini bizden alsalar olmuyormu?yada böyle yapan bi dr varmı tanıdığınız.lütfen acil bilgi verin. ankaradan yazıyorum.
kaç gün oldu ameliyat olalı bendede moğaz ağrısı erken geçti amam morluklar 13.günüm olmasına rağmen biraz var daha.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?