Ben de uzun zamandır rinoplasty operasyonu olmayı istiyor ama hem cesaret edemiyor hem de güvenebileceğim cerrahı nasıl bulacağımı bilmiyordum. Çünkü gün aşırı TV de boy gösteren sosyete estetikçilerinden canı yanan, telafisi imkansız zararlar gören insanları gördükçe insan daha da kötü olmaktan korkup haline şükrediyor:)
Uzunca bir süredir takip ettiğim bu sitenin iki üyesi "deniz0207" ve "jeanne dark" sayesinde (elbette ayrıca araştırmayı ihmal etmedim) Dr. Barış Çakır'ın işinin ehli çok iyi bir estetik cerrah olduğuna karar verdim. Yaptığım araştırmalarda beni en çok etkileyen şey, Barış Bey'in heykel sanatı alanında eğitim almış bir estetik cerrah olarak hastalarının burunlarını şekillendirirken bilgisayar programlarıyla yetinmeyip yüzünüzün heykelini yapması ve ameliyatını buna göre planlaması.
Daha net fikir sahibi olmak adına da kendisine dün mail atarak, hastalarının öncesi-sonrası resimlerini göndermesini ve fiyat hakkında bilgi vermesini rica ettim. Aynı akşam çok nazik bir maille cevap verip kendisine yüzümün önden ve yandan çekilmiş fotoğraflarımı göndermemi istedi. Ayrıca Memorial hastanesinde 1 gece yatış ve tüm kontroller dahil 4.000-YTL gibi kanımca makul bir fiyat verdi.
Şimdi resimlerimi gönderdim ve kendisinden gelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyorum. Barış Bey'den gelecek cevaba göre ameliyat olmaya kesin karar verdiğim andan itibaren gelişmeleri sizlerle de paylaşağım. Deniz0207 ye ve jeanne dark'a teşekkürler..
selam arkadaslar
Baris Beye ameliyat olan arkadaslara bir sorum olacakti:
Baris Bey size heykel calismasini yaptiysa heykeliniz ile ameliyat sonucu arasindaki benzerlik hakkinda ne dusunuyorsunuz?gecmis olsun..
önümüzdeki çarşamba ameliyat olcam..
ama çok korkuyorum ameliyat sonrası için..tamponlar çıkarken çok acıyomu bilen arkadaşlar yazsın lütfen
demothy..:)
nerelerdesin cnm.?? hadi artık merakta bırakma yaw bizi.. Eminim ameliyatın ii geçmiştir.şimdi evde naz yapıoosundur sizinkilere:) Ama özledik hadi çabuk gel:)
çok geçmiş olsunn..darısı benim başımaa.çarşamba günüde ben olucamm..
ameliyattan sonra hastanede yattınmı...fazla ağrın oldumuuu..çarşambaya kadar cvp yaz lütfennn a.s.
demothycim tekrar gecmiş olsun
memnun musun ameliyattan tampon çikarma işlemi nasil ve morluklar vede şişmeler ne durumda?
Lavinnia nerelerdesin canım ya...İnsan bi uğrar buraya durumunu bildirir..merak edioruz fıstık
umarım çok çok iyisindirŞeniz
demothy çok geçmiş olsun... tampon tecrübeni anlatabilir misin..? ben de düşünüyorum ama tampon hakkında duyduklarımdan da çok korkuyorum... bir de istenirse tampon kullanılmayabilir diye birşey okudum bi yerde; bu ne kadar mümkün..? bu konudaki bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim...
çarşamba günü oldum canım cuma günü aldılar tamponu..tomponlar çıkınca daha rahat oldum..bide alçı çıksa daha rahat olcamdaa
tekrar gecmiş olsn demothy:)
ben sana seyi sorcaktm yemek yerken yada dus alırkan napıyosun sanirim burunda alçı yada bant varken riskliymiş dikkat edilmesi gerekıyomuş?yeni ameliyat olanlarda sadece sıvı gıdalarla beslenebiliyomuş mesela çorbayi bile pipetle içiyolarmış bunlar abarti mi yoksa dogru mu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?