selam jeanna dark sanirm sen ameliyatini baris cakira oldun? su anda dusundugum 2 doktordan biri kendisi .. ameliyat sorasi normal hayata donme sureci ne kadar surdu ? birde yurtdisindan oldugum icin kisitli izin alip tr ye gitme durumum var .. bir hafta yeterli midir ? yada 10 gun ?
birde ozelden fiyati yazabilirmisin rica etsem
gecmis olsun, iyi gectigine sevindim :)
canımcım tamponum çıktığında hiç kanamam olmadı.. senin kanamanda dikişinle alakalı olabilir tatlım.. bundan bahsetmeyi unutmuşun bana bakklava:
ben yaklaşık 3 sene önce ameliyat oldum burnuma tampon koyulmadı arkadaşlar şişlik ve morluklarım oldu ama korktuğum kadar büyül problemler yaşamadım ve ameliyattan 1.5 ay sonra yüzmeye başladım çok memnunum
çok teşekkür ederim canım... sizin anlattıklarınızla ben de baya cesaretlenmeye başladım... ayrıca kolay operasyonlarda tampon kullanmayan doktorlar var; ben de bu sebeple sormuştum... bildiğim kadarıyla yakup avşar tamponsuz ameliyatlar yapıyormuş...
süprizzzzz
valla tamponu çıkan herkeste ufak kanama oluo:uhm:ben öyle biliorm?
yani ben normali o diye düşündüm..
çünkü biriken ,tampon varken cıkamayan bütün sıvı birden akıo ve bitio..
bende o kanamadn sora acaip bi rahatlama oldu:1rolleyes:
merhaba arkadaşlar benimde burnumdan ameliyat olmam gerkiyo (kemik varmış kırılması gerekiyormuş ve burnum eğri) ben şuan yüz tedavisi oluyorum roaccutane diye hap kullanıyorum sizce tedavim ameliyat olmama engel olurmu ilacı kesmem mi gerekli narkoz verilebilinirmi a.s.
dikişmiiiiiiiiiii:1shok::1shok:
ama doktorum dikişten hiç bahsetmedi banaa:1no2:
nasıl yaa dikiş iç kısımda olmuomu..acıdımı peki alırkenn
korktum şimdi walaakafamçokkarıştı senağlama
perşembe günü alçıyı alcaz dedi amaa :sm_confused:
demothy peki o dikişlerin izleri ne kadar sürede geçermiş. hiç konuştun mu bu konuda doktorunla
mor kedicim neler yazmışsın öyle..? tampon alınırken bayılman çok korkuttu beni yaa... :1no2:
canım korkma ya dr o kadr hızlı çektiki ikincisinde hiç bişi anlamadım.arkadaşın dediği gibi tıp her geçen gün ilerlio hem ayrıca ben ilkinde hem kulak ameliyatı da olmuştum o sebepten felaket ağrı çekmiştim kulaktan burun acısını duymamıştım bile.o nedenle ikisi ağır geldi ve ani bir tansiyon düşmesi yaşadım hemen uyandım yani.
ayrıca beni çıt kırıldım bişey sanmayın lütfen benim yapım çok dayanıklıdır mesela hayatım da o burun ameliyatına kadar hiç bayılmamıştım.ayrıca 2. ameliyatım da benden sonra rinoplasti geçirmiş bi kız bağıra bağıra geldi benim çıtım çıkmadı valla :1no2: dedim ne dayanıklımışım.
ama ben hala ihtiyacı olmayan kimseye önermiyorum rinoplastiyi.bu burun ameliyatlarım için araştırmalarımda öyle fotolar gödüm ki ağzım açık kaldı. öyle burunlar gördümki eski halleri cillop gibi kadın zevkten burnunu yaptırmış.parası fazla geldi herhalde.prof dr ahmet seyhan ın sitesinden bakın istiosanız.mailinizi yazıosunuz size yapmış olduğu ameliyatların fotoları gelioa.s.
plakton arkadaşım tiliyle görüşüyorum o da karar veremedi ama bende çok araştırdım en sonunda ferruh beye karar verdim iykide ona olmuşum çünkü gerçekten çok ilgili ve yoğun zaten yoğun olması herkesin onu tercih etmesidir ferruh beye bu arada dudakda oldum ve göğüs ameliyatı olan arkadaşlarda var burada.netde ferruh beyle iligili şeyleri oku.ve asyada onu yaptırmış ve memnundu yani tabki kendin bilirsin reha ve nebi beyle görüştüm tatmin olmadım onlardan valla uzun yazdım ama biligilen die yinede sormak istediğin bişi varsa sor sölerim byyyy:)sağolasınepruh , asinem bende ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum doktorlarınız kimlerdi? Ya önceden söylediniz ama o kadar çok araştırıyorum ki hepsi karıştı.Bu arada şimdiden geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsuna.s.a.s.
merhaba arkadaşlar ben ameliyat olalı 6 gün oldu ameliyatta hiç birşey hissetmiyorsum amaaaaaaaaaaa sonrası kişiye göre değişiyormuş bundan eminim çünkü benden sonra aynı doktor tarafından 3 hasta daha ameliyat oldu benim şişliklerim ve morarmalarım çoook ama çook kötü oldu 2 gün gözlerimi açamadım allahtan ağrım olmadı amam gözleri açamamak ve nefes alamamak çok kötüydü. hala şillik ve morarmar var biraz burun şeklime gelinle inanki hiiiç bir fikrim yok çünkü alçıdan sonra görücem anyayı konyayayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?