Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba arkadaslar benim 5 martta burun ameliyatım var reha yavuzere ameliyat olan arkadaşlardan rica ediyorum bana resim gönderın lütfennnnnnnnn

benim ameliyatımı reha bey yapacak ama hiç ameliyat olmus hastasının nasıl oldugunu görmedim sadece burda yazılanlardan yola cıkarak reha beyi tercih ettim

benim ameliyatımı reha bey yapacak ama hiç ameliyat olmus hastasının nasıl oldugunu görmedim sadece burda yazılanlardan yola cıkarak reha beyi tercih ettim
TASARIM YAPTI MI REHA HOCA???
BU ARADA FİYATI NE KADAR!!!BEN ONUNLADA GÖRÜSCEGİM AMA DAHA GİTMEK NASİP OLMADI!!!

slm canım senini doktorun kimdi.
bana masaj yapma dedi benimde burun ucum şiş.masajı nasıl ne şekilde yapıyorsun.

canım haklı olabilirsin.
dediğim gibi bende baştan beri söylüyorum herkesin ameliyatı bünyesine göre ve doktoruna göre değişiyor.

Merhaba,
Burnumun ilk halinin guzel oldugunu soyluyorlar ama su anda kocaman ve ben aynaya bakamıyorum bile acaip sis ama cok normal bir surecmis bu...
ama cok guzel nefes alıyorum:)
insallah bi sorun olmadan sisler de inip normal hayata donecegim:)
Sürekli sormanda sorun yok elbet yardımcı olabilirsem ne ala... Ama egrilik oranına baglı nefes alma durumun mesela kardesim mayısta bir operasyon daha gecirecek, nefes almasının daha fazla duzene girebilmesi icin... onun egriligi daha ciddi boyuttaydı...

Merhama gulayse34 bende reha beye ameliyat olacan senin burnunun sekli kaba taslak ta olsa belli olmuştur nasıl olmuş istediğin gibi mi? birde bişey daha soracam reha beyi tercih etmendeki sebep neydi? ya ben pek bişey bilmiyorum merak ediyorum yaptıranlar memnun mu diye?zaten reha bey çok tatlı bir insan onu görunce herkes ikna oluyo ama bide sonuçlara bakmak lazım diye düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim

senağlama merhame mugexx ben de reha beye ameliyat olacam sana bişey soracaktım ..memnun kaldın mı istediğin gibi oldumu burnun?

Merhaba,
burnum su anda cok sis... ben tam anlayamıyorum ama sanırım reha bey'in tam soyledigi gibi olacak. "kemeri alalım, burun ucu dusmus onu kaldıralım" sanırım bu dediklerini yaptı. Sisler gittigi zaman belli olur ama sanırım beklenildigi gibi yapmıs... cevremedekiler, daha tarafsız bakanlar, benim gibi duygusal davranmayanlar:)))) guzel olmus diyor... Ben Reha Beye gitmeden once arkadasıma baktım sidden burnu cok guzel ve dogal gozukuyordu, hatta bu ameliyata niyetlenince arkadasın eski fotograflarını inceledim. Cok guzel is cıkarmıstı. Sanki eski burnu degil de yeni burnu onun burnu gibi duruyordu. kimse anlamaz sanırım estetik oldugunu...
Su sislikler gecsin bir foto koyacagım buraya... su anda sadece sislerin inmesini bekliyorum... İnsallah yardımcı olabildim.

Selam eylül 23,
Ben 2 Şubat 2008 de Dr.Ünal ŞAHİN'e ameliyat oldum.Ücretsiz ön görüşme yapabilirsin.ONEP de Gaziosmanpaşa da muayehanesi onunlada bir görüş derim karar vermeden önce. şu anda burnumda bant var pt çıkcak . şekil olarak beğendim yanaklarımda dolgu olduğu için biraz morartılarım var onlarda hafifledi bayağı hiç sorun yaşamadım.herşey mükemmel geçti bir görüş derim.
herşey gönlünce olsun.

NE KADARA AMELİYAT OLDUN SADECE BURNU....

Herkese Slm,
Nihayet Bende C.tesi Saat 10 Da Ameliyata Gireceğim.acayip Heyecanliyim.bakalim Neler Olacak.dr Um Burnumun üzerindeki Kemeri Alacağini Ve Ucunu Biraz Kaldiracağini,yüz Ifademin Müthiş Değişeceğinden Bahsetti Dün.bu Beni Daha çok Heyecanlandirdi.açikcasi Birazda Korkuyorum Ama Ne Yapalim Yaptiracağim Artik

bende 2004 ekim de ameliyat oldum. burnum bayağı kemerliydi. onun dışında ette vardı. tıkanıklık problemi yaşıyordum. hazır ameliyat olacağım narkoz alacağım bari estetikte yaptırayım dedim. ameliyatım 3 saate yakın sürdü. ameliyattan çıktığımda yüzüme sürekli buz tutuldu. o yüzden hiç bir morarma olmadı. gören herkes şaşırdı :) bir gün hastanede yattım. ameliyat olduğum ilk gün inanılmaz mide bulantıları yaşadım. o gün içerisinde 15-20 defa istifra ettim. bunun nedeni burundan geniz yoluyla mideye akan kanlardı. her ne kadar tampon olsada içerisi yara ve sürekli kanama oldu ilk gün. yapılan ağrı kesicilerden sanırım hiç acı hissetmedim. ameliyattan 3 gün sonra tamponlar, 7 gün sonra alçı alındı. tamponlar alınırkende hiç acı hissetmedim. sadece kanları görünce tansiyonum düştü. alçı çıktıktan sonra burnumda ödemler vardı. ödemlerin dağılması için doktorum her saat başı parmaklarımla burnuma masaj yapmamı söyledi. görüntü tam anlamıyla 1 sene içerisinde oturuyor. ameliyattan 6-7 ay sonraki fotoğraflarıma bakıyorum burnum o kadar süre sonra bile şiş haldeymiş. şuanki görüntümden çok çok memnunum. fakat ben estetikten sonra 2 kere daha ameliyat oldum :) ama bunun nedeni burun etlerimin büyüme yapması. hatta şuanda 4. ameliyat yolda gibi gözüküyo :) zaten alıştım artık :) yarım saat filan sürüyor ve çok basit bi işlem-miş :) onun dışında estetikli bir burun eskisi gibi kesinlikle olmyor. herkeste öyle mi bilmiyorum ama benim öyle. burnumun ucu sabit ve burnumu silerken biraz zorlanıyorum.

Slm Kizce,
Neden Burun Eti Büyuyor O Nedemek Anlamadim!!!
Birde Doktorun Kimdi ...
Tesekkurler

Mrb Tili.. doktorum bülent seferoğlu.. burun etinin büyüme yapmasının kesin bir nedeni yok. bazı bünyelerde olabiliyormuş ve dolayısıyla tıkanıklık yaşanıyor. doktorum birkaç ameliyattan sonra bu şikayetten kurtulunabileceğini söylemişti. ben ilk 2 ameliyatımı özel bilge hastanesinde oldum. en son yani 3. ameliyatımı çapa da oldum. bir daha ameliyat olursam şayet 4. defa olacak. umarım bundan sonra böyle bir sorun yaşamam. fakat burun etnin küçültülmesi çok basit bir işlem. radyofrekans dalgalarıyla küçültülüyormuş. normalde lokal anestezi yapılıyor. fakat ben çok korktuğum için hafif bir bayıltma işlemi uyduluyolar bana. mesela 3. ameliyatımda saat 2 de ameliyata girdim. ameliyat en fazla 30 dk. sürdü. saat 4te de eve gittim. başka sorun olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim :)

izmirden herkese merhabalar arkadaslar... ben de burun ameliyatı olmak istiyorum.izmir gazi hastanesi ya da prof. dr fazıl apaydın hakkında bilgisi olan var mı acaba?tesekkürler şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…