TASARIM YAPTI MI REHA HOCA???benim ameliyatımı reha bey yapacak ama hiç ameliyat olmus hastasının nasıl oldugunu görmedim sadece burda yazılanlardan yola cıkarak reha beyi tercih ettim
evet ıkeya bende yaklaşık 20 ocakta ameliyat oldum aynen alçı çıktı bandaj yapıldı diğer hafta bandaj çıktı yine yapıldı evet bende bunu araştırıyordum netden çok ii sor sormuşsun masaj verdi şuan yapıyorum ve bandajlı burnum pztsi gideceğim kontrole bakalım ne olacak burnum ucu bayağı şiş yani aynı şeyleri yaşıyoruz geçmiş olsun ve teşekkürler:9
merhabalar,
bugun tam bir haftayı doldurdum... alcım cıktı, morluklar neredeyse hiç kalmadı... ama bogazımda hala acı var ama konusmama ve yememe engel degil. bugun doktorda biriyle konustuk aynı doktora ameliyat olduk ama onda hic morluk yoktu, olmamıs da zaten... sanırım ya yapanın ayarından ya da bunyeden bunyeye fark ediyor bu işler...
bu arada bana da doktor bir bant yapıstırdı yarın dus al o sırada o kendisi cıkar dedi, baska bir işlem de olmayacak... yani o banttan bir daha takmayacagım doktoru da 1 ay sonra gorecegim... her yiğidin yoğurt yiyişi farklı derler, insallah herseyin onunla alakası vardır
Alçın alındıktan sonra neler hissettin.Burnunun ilk hali hoşuna gitti mi ? Bir de nefes problemi yaşıyor musun?(ya sürekli soruyorum ama şu nefes konusuna takmış haldeyim ) Neyse cnm umarım herşey istediğin gibi olmuştur tekrar geçmiş olsun.
a.s.a.s.
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar size. Bende de doktorum her şeyi bana bırak çok güzel olacak dedi. Nitekim bugun atel takılmıştı o alındı. Şimdi daha iyiyim ve kendimi daha iyi hissediyorum. Şişlikler de geçince her şey çok güzel olacak inş.
Merhama gulayse34 bende reha beye ameliyat olacan senin burnunun sekli kaba taslak ta olsa belli olmuştur nasıl olmuş istediğin gibi mi? birde bişey daha soracam reha beyi tercih etmendeki sebep neydi? ya ben pek bişey bilmiyorum merak ediyorum yaptıranlar memnun mu diye?zaten reha bey çok tatlı bir insan onu görunce herkes ikna oluyo ama bide sonuçlara bakmak lazım diye düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim
NE KADARA AMELİYAT OLDUN SADECE BURNU....Selam eylül 23,
Ben 2 Şubat 2008 de Dr.Ünal ŞAHİN'e ameliyat oldum.Ücretsiz ön görüşme yapabilirsin.ONEP de Gaziosmanpaşa da muayehanesi onunlada bir görüş derim karar vermeden önce. şu anda burnumda bant var pt çıkcak . şekil olarak beğendim yanaklarımda dolgu olduğu için biraz morartılarım var onlarda hafifledi bayağı hiç sorun yaşamadım.herşey mükemmel geçti bir görüş derim.
herşey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?