?
canım cvp için çok tşk. dr.u nasıl seçtin?yani netten mi araştırdın? ben daha snra pişman olmaktan çok korkuyorum.izmirde yeniyim.çok iyi araştırmrk istiyorum ama nasıl bilmiyorum.gssibelin burnu çok iyi gözüküyor umarım sende çok memnun olursun.karar verip 2hft içinde dr.a bildirmem lazım.ufuk beyin tasarımı tuttu mu peki sende canım?
slm gssibel peki şişlikler dikkat çekiyomu,3.hftada? burnun asimetrisi geçiyo mu
?benim opersyndan snra hemen işe dönmem gerekicek sanırım.
ilk bir hafta alçı oluyor burnunda, o şekilde işe dönmen zor olur,7. günde alçı çıkıyor ve flaster denilen bant yapıştırıyor doktor,bende 1 hafta izin almıştım işten,daha sonra işe başladım,ama burnum bantlı gittim o da 5 gün sonra çıkıyor zaten.benim burnumda ödem olduiasimetri falan çok az oldu.
senin burnun çok güzel olmuş canm umarım gökkuşağının resminide görebilirz?ufuk beyi tercih etmenin sebebi neydi?
çok teşekkürler canım, Ufuk beyi tercih etmemin sebebi,hakkında kötü birşey duymadım,çok iyi araştırdım,birde benim evime çok yakın,o da benim için onemliydi.Profi dr. Tahir Gürler için de çok iyi hoca diyorlar ama proflar hastanede ameliyat yapıyorlar mı,ben yapmıyorlar diye biliyorum..
evet cnm yapmıyorlar.sen ne kadar ücret ödedin?özelde fiyatlar ne kadar farkediyor bir bilgin var mı?
çok teşekkürler canım, Ufuk beyi tercih etmemin sebebi,hakkında kötü birşey duymadım,çok iyi araştırdım,birde benim evime çok yakın,o da benim için onemliydi.Profi dr. Tahir Gürler için de çok iyi hoca diyorlar ama proflar hastanede ameliyat yapıyorlar mı,ben yapmıyorlar diye biliyorum..
mrb arkadaslar ayın 14unde öğleden sonra ege unı de burun ameliyatı gecırdım yarın tamponlarım alınıcak. ufuk bey e oldum, ameliyat iyi gectı ama bu ilk 2 gun baya zorluydu benım için. sureklı agızdan nefes alındıgı için bogazım şişti ve kulagıma vurdu. soruları olan arkadaslar olursa yardımcı olabilirim:) umarım hersey herkesin dilediği gibi olur ...
REYY gecmis olsun canim insallah bir ayi atlatirsin hemen ozaman daha iyi hissediyor insan kendini, kislar sonunda siteye resim koyabilecekmiyim diye denedim ve bu sefer sansima oldu suan elimde olan 3 resmi koydum bi bakin yorumlarinizi bekliyorum:)
Arkadaşlar burunda yapılan işleme göre mi bu fiyatlar farklılık gösteriyor?
Birde özellerde daha pahalı tabi de ben tıp fakültesi hastanelerinde ne kadar oluyor aşağı yukarı merak ediyorum..Bilen varmı?
herkeze mrblarrrr....... gssibel özellikle san çok geçmiş olsun ne güzel oldun herşey bitti ve sağlıklısın hatta resimlerine baktım güzel olmuş. Darısı başıma hala karar veremedim....ne yapacağımı bilemiyorum. Bu aralar Opr.Dr.Barış ÇAKIR ın operasyonlarını takip ediyorum çok başarılı ama istanbulda olması ulaşım falan zor bilemiyorum Barış ÇAKIR a ameliyat olan varsa benimle paylaşabilirmi.....? tşklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?