Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam canim evet yandan bakildiginda tasarim tutdu ama hala benim baya silik var gozleriminaltina dogru olan yerlerde ama o sislikler beni cok degisik bir kis yapti yani goren cok degismis oldugumu soluyor:) cokda hosuma gidiyo tabi vala suan icin ben memnunum ama bilmiyorum resimleri bir deniycem gene bugun bakalim koyabilicekmiyim ordan bakarsiniz:) yorumlarinizida beklerim tabiki:) insallah koyabilirim

slm gssibel peki şişlikler dikkat çekiyomu,3.hftada? burnun asimetrisi geçiyo mu
?benim opersyndan snra hemen işe dönmem gerekicek sanırım.

ilk bir hafta alçı oluyor burnunda, o şekilde işe dönmen zor olur,7. günde alçı çıkıyor ve flaster denilen bant yapıştırıyor doktor,bende 1 hafta izin almıştım işten,daha sonra işe başladım,ama burnum bantlı gittim o da 5 gün sonra çıkıyor zaten.benim burnumda ödem olduiasimetri falan çok az oldu.

dr. seçiminde hala kararsızım. ufuk beyin başarısız sonuçlarını pek duymadım burda. ama yinede iyice içime sissin istiyorum. rinoplasti için alternatif dr önerebilir misiniz arkadaşlar? mesela yine ege üniv.de prof.tahir gürler hakkında bi bilginiz var mı???

senin burnun çok güzel olmuş canm umarım gökkuşağının resminide görebilirz?ufuk beyi tercih etmenin sebebi neydi?

senin burnun çok güzel olmuş canm umarım gökkuşağının resminide görebilirz?ufuk beyi tercih etmenin sebebi neydi?

çok teşekkürler canım, Ufuk beyi tercih etmemin sebebi,hakkında kötü birşey duymadım,çok iyi araştırdım,birde benim evime çok yakın,o da benim için onemliydi.Profi dr. Tahir Gürler için de çok iyi hoca diyorlar ama proflar hastanede ameliyat yapıyorlar mı,ben yapmıyorlar diye biliyorum..

mrb arkadaslar ayın 14unde öğleden sonra ege unı de burun ameliyatı gecırdım yarın tamponlarım alınıcak. ufuk bey e oldum, ameliyat iyi gectı ama bu ilk 2 gun baya zorluydu benım için. sureklı agızdan nefes alındıgı için bogazım şişti ve kulagıma vurdu. soruları olan arkadaslar olursa yardımcı olabilirim:) umarım hersey herkesin dilediği gibi olur ...

evet cnm yapmıyorlar.sen ne kadar ücret ödedin?özelde fiyatlar ne kadar farkediyor bir bilgin var mı?

evet yapmıyorlar galiba.ufuk beye ne kadar ödediğini öğrenebilir miyim gssibelcim.bir de özelde fiyatlar yaklaşık nekadar artıyor bir bilgin var mı? cvp ların için teşekkür ederim

slm reyy,çokçok geçmiş olsun.72h boyunca hep ağızdan solumak çok ürkütüyo beni,geçengün denedim burnuma pamuksoktum acayip midem bulandı,plastik sünger mi konuluyor sendede bulantı hissi oluştu

REYY gecmis olsun canim insallah bir ayi atlatirsin hemen ozaman daha iyi hissediyor insan kendini, kislar sonunda siteye resim koyabilecekmiyim diye denedim ve bu sefer sansima oldu suan elimde olan 3 resmi koydum bi bakin yorumlarinizi bekliyorum:)

GÖKKUŞAĞI çok doğal çok yakışmış burnun.umarım daha sonra da hiç sorun yaşamaz mutlu mutlu yaşarsın burnunla.benim fikrimde ufuk beyde sabitlenmeye başladı gibigibi,..

gecmıs olsun dileklerınız için çok sağolun arkadaslar, benım burnumdakı tampon plastik sünger değil canım (saSEsule) ama tam olarak ne oldugunu da bılmıyorum. mıde bulantısı hıc olmadı bende, ama sureklı sıvı gıdalarla beslenıyorum, çunku yutkunamıyorum bogazım yuzunden fazla. Bu arada Gökkusagı 1988 profilinize baktım gercekten çok begendım burnunuzu, hele daha 3 haftalıkken bu kadar iyi görunmen çok guzel. ben de alcı çıkınca koymayı dusunuyorum bakalım inş ii olur..

Gökkuşağı burnun çok güzel ilk 3 haftaya göre. Aylar geçtikçe şişlerin inecek daha da güzel olacaktır. Benim de bir ay oldu ucunda şişlik var, doktorum Emre İlhan, 3 aya kadar değişir, şişlikler iner dedi. Güle güle kullan.

Slm arkadaşlar ben de boğaziçi tıp merkezınde burun amelıyatı olmak ıstıyorum fıyatlar estetık cerrahı bolumünde uygun aralık sonuna kadar ama karasızım sızlerın tavsıyelerıne yorumlarına ıhtıyacım var

Arkadaşlar burunda yapılan işleme göre mi bu fiyatlar farklılık gösteriyor?
Birde özellerde daha pahalı tabi de ben tıp fakültesi hastanelerinde ne kadar oluyor aşağı yukarı merak ediyorum..Bilen varmı?

selam Düş,

ben ege üniversitesinde oldum 3000 YTL ye , özelle pek fiyat farkı yok benim bildiğim.Fiyat burunda yapılan işleme gore farklılık gozteriyormu bilmiyorum ama fakultelerde sabit fiyat diye biliyorum.

arkadaşlar burun estetiği için ali barutçu ve tahir gürler hakkında bir fikri,duyumu olan varsa lütfen paylaşsın.slmlar...

herkeze mrblarrrr....... gssibel özellikle san çok geçmiş olsun ne güzel oldun herşey bitti ve sağlıklısın hatta resimlerine baktım güzel olmuş. Darısı başıma hala karar veremedim....ne yapacağımı bilemiyorum. Bu aralar Opr.Dr.Barış ÇAKIR ın operasyonlarını takip ediyorum çok başarılı ama istanbulda olması ulaşım falan zor bilemiyorum Barış ÇAKIR a ameliyat olan varsa benimle paylaşabilirmi.....? tşklerrr

selam ekincim,

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı senin de başına canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…