selam ekincim,
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,darısı senin de başına canıma.s.
Bambam2 siz kime oldunuz burun ameliyatınızı çok güzel gözüküyor resimlerinizde burnunuz k
Arkadaşlar burunda yapılan işleme göre mi bu fiyatlar farklılık gösteriyor?
Birde özellerde daha pahalı tabi de ben tıp fakültesi hastanelerinde ne kadar oluyor aşağı yukarı merak ediyorum..Bilen varmı?
Merhaba arkadaslar..ben burun ameliyatini YAKUP AVSARda oldum.
Kemerli bir burnum vardi,estetik oldum yani..
Burnum coook güzel oldu, yeni burnumla ilgili yadirgiyacak veya kusur bulacak hic birsey bulamadim..yani o kadar dogal ve muhtesem oldu.
Kesinlike herkese Yakup Avsari tavsiye ediyorum!
arkadaşlar bende dün ameliyat oldum gazi tıpta selahaddin özmen hocaya .. bi gece hastanede yattım . burnum eğriydi nefes alamıodum bu yüzden hem deviasyon hemde estetik oldum .. şuan yüzüm çok şiş ama morluk yok allahtan .. sizlerden daha önce selahaddin hocaya ameliyat olan warsa rica etsem resmini gönderebilirmi bana ? birde benim burnum çok kalkmış sanki tam anlamıyla domuz burnu gibi görünüo üst dudağım çok hawada we üst dudağımla burnumun arası baya geniş görünüo bu durum geçici dimi ?tecrübeli arkadaşlar lütfen cewap yazın yoksa bunalıma gircem[/QUOT
selam canım bende gazide reha:icecream: hocaya oldum ilk başta banada burnum çok kalkık geldi hatta sadece bana degil ailemede ama sonra normale döndü çok güzel oldu hiç panik yapma başta ben hiç kalkık istememiştim ama su an hoşuma gidiyor hatta daha fazla inmez inşallah güzel oldu ya ellerine sağlık doktorumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?