Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

meraba... ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. ama hangi doktora olacagıma karar veremedim. bir de sonuçta 2-3 gün burundan nefes alınamıyo o zor bişey degil mive bir de o ara hasta olursam nezle gbi mesela cok kotu olmaz mı zaten yemek yerken falan benim burnum akar o yüzden korkuyorum tabi birde ya kotu olursa diye. siz hangi doktora yaptrdınız ve adı ne acaba:) tesekkur ederim şimdiden...

bambam merhaba.ben yazılarını takip ediyordum şuan amerikadasın galiba.merak ettim niçin oradasın ve zor olmadı mı senin için ?senin için sevindim dilin varsa geliştireceksin yoksa öğreneceksin.bu arada özelmesaj göndereceğim cevaplarsan çok sevinirim.

sevgiler

arkadaşlar bende dün ameliyat oldum gazi tıpta selahaddin özmen hocaya .. bi gece hastanede yattım . burnum eğriydi nefes alamıodum bu yüzden hem deviasyon hemde estetik oldum .. şuan yüzüm çok şiş ama morluk yok allahtan .. sizlerden daha önce selahaddin hocaya ameliyat olan warsa rica etsem resmini gönderebilirmi bana ? birde benim burnum çok kalkmış sanki tam anlamıyla domuz burnu gibi görünüo üst dudağım çok hawada we üst dudağımla burnumun arası baya geniş görünüo bu durum geçici dimi ?tecrübeli arkadaşlar lütfen cewap yazın yoksa bunalıma gircem

arkadaşım ben dün oldum gazi tıpta 1020 ytl ödedim birde 145 ytl özel muayine ücreti hepsi bu..

Merhaba arkadaslar..ben burun ameliyatini YAKUP AVSARda oldum.
Kemerli bir burnum vardi,estetik oldum yani..
Burnum coook güzel oldu, yeni burnumla ilgili yadirgiyacak veya kusur bulacak hic birsey bulamadim..yani o kadar dogal ve muhtesem oldu.
Kesinlike herkese Yakup Avsari tavsiye ediyorum!

sakıncası yoksa fotonu görebilirmiyz..önden ve profilden........

:icecream:

slm shamanic ben oldum reha hocaya gercekten iyi bi doktor benim tam 2 ay oldu cokda memnunum başka soruların olursa cevaplayabilirim

ladyanna cım bişi daha sorcam selahaddin hoca bana tampon koymadı fakat şuan hiç nefes alamıorum kendimmi temizlicem burnumu sprey sıkarak yok sa kendiliğinden açılıomu ? birde suratım dawul gibi oldu ne zaman incek bu şişlikler

güner uysal hakkında bilgisi olnan VARMI BURUN ESTETIGI DUŞÜNÜYORUM KENDISİNDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

merhaba kızlar bende pazartesi gazi tıpta reha hocaya ameliyat oluyorum ve feciii heyecanlıyım...size ACİL bisey sormam gerekiyor..Deviasyon ameliyatı da yapılacaksa, burundan herhangi bir film, tomografi falan isteniyor mu?sevgili dilosh cok gecmis olsun aradasim, belki kontrole gelirsen hastanede karsilasiriz bile...senden istedi mi selahattin hoca tomografi veya film?bende deviasyon var mı yok mu bilmiyorum ama nefes problemim var..hoca ankarada, ben mugladayim.telefonla da soramadim.ne dersiniz, film cektirmem gerekir mi yoksa hoca burnumdan zaten gorur mu?bi de dilosh gibi merak ediyorum, ne zaman burnumuzdan nefes alabiliriz?

canım selahaddin hoca istemedi benden tomografi ws . yatırdı deliklerin içine baktı sadece birde ameliyat öncesi rutin kontroller war reha hoca sölemiştir sanırım kan testi akciğer röntgeni birde kalp grafisi (ekg) bunlar zaten hemen hallediliyor. bu arada benim burun hala tıkalı bugün sordurdum hocaya normal demiş . tbay arkadaşım sen heralde haftaya pazartesi ameliyat olcaksın ? şimdiden çok geçmş olsun.. umarım çok başarılı olur ameliyatın .. sormak istediğin merak ettiğin başka şeyler warsa cewaplayabilirm ..

tüm testlerimi yaptırdım, ekg, akciğer grafisi, hemogram, hepatit testler, biyokimya testleri, vb...ben 1 aralık pazartesi ameliyatım, cuma günü hastaneye yatış işlemleri yapılacak..en çok merak ettiğim:
1-çok ağrın var mı?başın ağrıyor mu?
2-boğazından nefes alırken boğazın kuruyor mu?bende farenjit var.hep bo0ğazdan nefes alırsam, tahriş olur çok ağrır boğazım...
3-tampon yok, buz yok, sargı yok, peki öyle bomboş mu geziyorsun?veya alçı falan var mı?nostril retainer diye birşey varmış ondan taktın mı?
4-ne zaman banyo yapacaksın?
5-nasıl bir his bu?yani burnunun kemiği mi ağrıyor, dişik izin falan var mı?ameliyattan ilk uyandığında canın çok yanıyor muydu?

Allahım ben çok mu panik oldum acaba?rüyalarımda hergün burnumda ayrı bişey görüyorum.mesela geçen gün doktor bana iki burun yapmış, ağlıyordum..:)))
dilosh çok soru sordum kusura bakma ama eminim sen de benim gibi hissediyordun..
tekrar geçmişler olsun !!!!

1-çok ağrın var mı?başın ağrıyor mu?
2-boğazından nefes alırken boğazın kuruyor mu?bende farenjit var.hep bo0ğazdan nefes alırsam, tahriş olur çok ağrır boğazım...
3-tampon yok, buz yok, sargı yok, peki öyle bomboş mu geziyorsun?veya alçı falan var mı?nostril retainer diye birşey varmış ondan taktın mı?
4-ne zaman banyo yapacaksın?
5-nasıl bir his bu?yani burnunun kemiği mi ağrıyor, dişik izin falan var mı?ameliyattan ilk uyandığında canın çok yanıyor muydu?

cewap weriorum canım ( bu arada bende aynı senin gibiydim )

1-anesteziden uyandıımdan beri ne burnumda ne başımda hiç bi ağrı olmadı canım . tabiki bunda ağrı kesicilerin etkisi büyük ..
2-malesefki boğaz felaket kuruyo .. geceler kabus gibi gelio bana 15 dakkada bi uyanıp su içiorum . ama geçici bu günler bi kaç güne açılır inş burnum ..
3-tampon yok buz war sargı yok alçı war ama çok ince değişik bi alçı rahatsız etmio. nostril retainerin ne olduunu bilmiorum :S
4-walla banyo diilde yüzümü yıkayımmı die sordum doktora hayır dedi sanırım alçının çıkması gerekçek ..
5-ameliyat bitipte uyandığında hissettiğin şey biraz üşüme we mide bulantısı olcak bu da anestezinin bi sonucu malesef. accık bi sızlama hissedion burnunda ama hemen geçio ağrı kesici ilaç weriolar çünkü .. soora rahat ediosun . bulantında geçio.. dikişlerim hala duruo sanıırım alçıyla beraber alcaklar..
umarım aydınlatabilmişimdir canım seni .. birascık sıkıntı çekçeksin ama eminim değcek ..

arkadaşlarr bişi sorcam biraz absürd bi soru olabilir ama merak ettim:)ameliyattan sonra burun hafif yukarı kalktığı için üst dudak yapınınızda bir değişme oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…