Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dilosh canım kışın ameliyat olmanın kötü sonucu var mı yani ocak gibi olmak mesela nasıl olur bunu araştıdın mı sonuçta çalışanlar en çok 20 gün izin alabiliyor yani en iyi zaman ne zaman

dilosh canım kışın ameliyat olmanın kötü sonucu var mı yani ocak gibi olmak mesela nasıl olur bunu araştıdın mı sonuçta çalışanlar en çok 20 gün izin alabiliyor yani en iyi zaman ne zaman

canım açıkçası ben çok fazla araştırmadan daldım ameliyat olayına daha doğrusu benim için en uygun zaman bu zamandı .. ama şimdilik öğrendiğim kadarıyla nezle gripten korunmam gerekçek .. onun haricinde en azından doktorum herhangi bişi demedi .. ha birde çok soğukta burun ucu sulanıomuş sanırım bide sızlıomuş .. ama napalım katlancaz artık .. ben bide kurban bayramı tatiliyle birleşsin die şimdi oldum ameliyatı sen istersen baharda ol en iisi ne soğuk ne sıcak

arkadaşlarr bişi sorcam biraz absürd bi soru olabilir ama merak ettim:)ameliyattan sonra burun hafif yukarı kalktığı için üst dudak yapınınızda bir değişme oldumu?

slm dudak yapsisinda bi süre bi deysiklik oluyor. normal yani, cünkü ilk zamanlarda burun oldgundan daha kalki oluyor buda dudagida etkiliyor. ben ameliyat oldugum günü ve ondan sonraki günler cok korktum öyle kalacak diye ama zamanla düzeldi eski halini aldi. korkma yani, sen ameliyat oldunmu?

dilosh06,canım benimde burnumda tampon yoktu burnunun içi ödem olduğu için şu an nefes almaman çok normal bende alamıyodum ama şimdi rahatım spreyi bende kullandım sıktığım anda rahatlatıyodu sonra tekrar tıkanma oluyodu doktorum böyle dalgalanmalarla gececegını söyledi.Senşimdi burnunu temizleme içindeki kanlar kuruyor biliyorum benim doktorum alçımı çıkardıktan sonra burnumun içini kendisi bi takım ilaçlarla temizledi seninkide öyle olcaktır merak etme şişliklerse inan çok çabuk iyileşmeye başlıyo şaşırıyorum bazen sabahla akşam arasında bu kadarmı fark olur diye sadece biraz sabır gerek herşey iyi olucak inşallah...

tbay48 ben de reha beye çok yakın bir zamanda ameliyat oldum. Heyecanlanacak birşey yok merak etme. Herşey geçip gidiyor. Genel anestezi çok rahat birşey. Uyanırken bulantı çok oluyor. Onun için de bir ilaç veriyorlar hemen geçiyor. Aklına takılacağına bence ara Reha beyi sor. Ama isteyeceğini sanmam. Zaten deviasyon açılınca görülür. Ama bunlar profesyonel bilgi değil. Sormalısın bence.Yoksa pazartesine kadar kafanı kurcalayacak. Eğer Reha beye ulaşamazsan asistanlarına sor derim.

kızlar merhaba,
ben pazartesi günü reha beyle görüşmeye gidiyorum eğer ayarlayabilirse önümüzdeki hafta içinde ameliyat gerçekleşecek, çünkü benim başka bir zaman işyerimden izin alma şansım yok ve bayram sonuna kadar iyileşip işbaşı yapmam gerekiyor.ben aynı anda hem burun hem göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum aranızda bu iki ameliyatı aynı anda geçiren varmı yardım lütfennnn

ben reha beye burun ameliyatı oldum 6 cı günüm çok memnunum reha bey harika birihihoyyytreha bey konusunda uzman hiç endişelenmene gerek yok

ben reha beye burun ameliyatı oldum 6 cı günüm çok memnunum reha bey harika birihihoyyytreha bey konusunda uzman hiç endişelenmene gerek yok

shamanic merhaba,
ya fiyat hakkında biraz bilgi verebilirmisin ona göre hazırlıklı gideyim.iki ameliyatı aynı anda yaptırmak istiyorum burunda ağrı şişlik çok fazla olmuyor dimi?:çok üzgünüm:

shamanic merhaba,
ya fiyat hakkında biraz bilgi verebilirmisin ona göre hazırlıklı gideyim.iki ameliyatı aynı anda yaptırmak istiyorum burunda ağrı şişlik çok fazla olmuyor dimi?:çok üzgünüm:

ben sevkli gittim,sevk ameliyat ücretinin yarısını karşılıyor ,tabi benim ki estetik değildi,2 ci revizyondu.belki sadece estetiği karşılamıyordur?iki ameliyat aynı anda ağır gelmez inşallh...yinede doktoruna danış derim..ameliyatın 2 ci günden itibaren gözlerim kapanacak şekle geldi,ama buz uygulamasıyla 4 cü günde fazla bişey kalmıyor.ağrı hiç hissetmedim sadece zonklama oldu,zaten ağrı kesici veriyorlar:))

slm shamanic ben oldum reha hocaya gercekten iyi bi doktor benim tam 2 ay oldu cokda memnunum başka soruların olursa cevaplayabilirim

sağol cevap için.bende oldum sonunda.bende çok memnunum reha beyden.benim burnum şu an alçıda.alçının çıkmasını bekliyorum.şekli nasıl oldu estetikmi yaptırmıştın ben alçı çıktıktan sonra nekadar korumam gerekir

henüz olmadım:1no2:
ocak ayında Dr.Ümit Filiz'e ameliyat olmayı düşünüyorum aslında doktor konusunda kararsızım ama uzattıçada daha çok karamsarlığa düşüyorum cesaretim kırılıyor.Dudak yapısı değişseydi iyi olurdu yauw,benim üst dudak çok incede:1rolleyes:

arkadaşlar benim de alçım bugün çıktı baya bi şiş burnum özellikle iki kaşımın arası acaip şiş sanki burnum alnımdan çıkıomuş gibi bi görüntüsü war ne kadar zamanda iner ordaki şişlik ?

seni anliyorum. benimde üst dudagim icince ama kalinlasmadi ameliyattan sonra)

slm evet üst kismin sis olmasi cok normal, hizli bi sekilde iner ama tamamiyle sisliklerin gecmesi baya bi sürüyor.az kalan kismini senden baska kimse o sisligi anlamaz diye tahmin ediyorum, cünkü hep banada öyle diyorlar bn diyince buram sis diye, arkadaslar diyor sen demesen, biz farkinda bile degiliz.

akadaslar bende ufuk bilaya ameliyat olmaya dusunuyorum izmirde oldugu icin, ilk ahmet seyhana gittik ama isim olduu icin randevuyu geri aldik..
ama cok tedirginlik basladi bende..
ufuk bilkaya olan sibel arkadasti sanirim resmini koyan..onu gordum ama sanki cok kalkik ve yapmacik duryor en korktugum sey (yani simdi nasil bilemem) ama onden resmin (once/sonrasi?) varmi?

yni hic biryerde ufuk bilakayin yapmis oldugu net, resimler ve onnun estetik tarzini gosteren resimler bulamadim.

buarada ahmet seyhan da prof. ama oda hastanede ameliyat edecekti.. bildiim kadariyla prof larda hastanede ameliyat ediyor

buarada barr snde izmirdensin sanirim, Fazil Apaydina mi ameliyat olmayi duusnuyorsun? sebebi ne onu secmenin? (bende izmirde iyi bir doktor bulsm olucamda dediim gibi cok terredut ediyorum ya cirkin olursa ya korktugum gibi cirkin ve yapmacik olursa, begenmezsem gibi korkularim cok...... )

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende izmirde burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hala dr.a karar veremedim,1ay önce ufuk bilkayla görüşmüştüm 29aralık ameliyat tarihi verdi,gerek var yada yok hiçbişey demedi.kesin karar verirsem burun tasarımı için 2.i kez görüşmeye gidicem. bu arada başka bir dr.la da görüşmek istiyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var. burnum çok kötü değil aslında ama daha küçük düzgün bir burunla kendimi çok daha iyi hissedermişim gibi geliyor.ama güzellik uğruna durup dururken başıma iş almaktan da çok korkuyorum..dr.konusunda yada estetik konusunda yorumlarınızı bekliyorum,sevgiler...

benim iki ay oldu. ama burun üst kismi baya bi cabuk indi, ama burun ucunda sisliklerim var abartili olmasada. sen kime olmusdun ameliyatini?

ben ankara gazi tıp ta selahaddin özmen hocaya oldum canım.. ank da b
aya bi fiyat araştırması yaptım hep 3000-3500 diolardı .. selahaddin hoca bütçeye bağlı kaldıkları için 1000-1800 arasında olduğunu söledi fiyatın .. kendisiyle ilgili iyi yorumlarda okudum nette gittim oldum walla şimdilik çok memnunum . umarım ilerde bi sorun çıkmas ..

dilosh06, sanırım hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuşuz. Aynen benimde kaşlarımın arasında hatta biraz üstte boynuz tarzı bir şişlik var. Valla tabirin çok doğru. Burnum alnımdan çıkacakmış gibi. Umarım yakın zamanda iner. Seninki inmeye başlayınca haber verirsen sevinirim. Bana da moral olur:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…