dilosh canım kışın ameliyat olmanın kötü sonucu var mı yani ocak gibi olmak mesela nasıl olur bunu araştıdın mı sonuçta çalışanlar en çok 20 gün izin alabiliyor yani en iyi zaman ne zaman
arkadaşlarr bişi sorcam biraz absürd bi soru olabilir ama merak ettim:)ameliyattan sonra burun hafif yukarı kalktığı için üst dudak yapınınızda bir değişme oldumu?
ben reha beye burun ameliyatı oldum 6 cı günüm çok memnunum reha bey harika birihihoyyytreha bey konusunda uzman hiç endişelenmene gerek yok
shamanic merhaba,
ya fiyat hakkında biraz bilgi verebilirmisin ona göre hazırlıklı gideyim.iki ameliyatı aynı anda yaptırmak istiyorum burunda ağrı şişlik çok fazla olmuyor dimi?:çok üzgünüm:
slm shamanic ben oldum reha hocaya gercekten iyi bi doktor benim tam 2 ay oldu cokda memnunum başka soruların olursa cevaplayabilirim
slm dudak yapsisinda bi süre bi deysiklik oluyor. normal yani, cünkü ilk zamanlarda burun oldgundan daha kalki oluyor buda dudagida etkiliyor. ben ameliyat oldugum günü ve ondan sonraki günler cok korktum öyle kalacak diye ama zamanla düzeldi eski halini aldi. korkma yani, sen ameliyat oldunmu?
henüz olmadım:1no2:
ocak ayında Dr.Ümit Filiz'e ameliyat olmayı düşünüyorum aslında doktor konusunda kararsızım ama uzattıçada daha çok karamsarlığa düşüyorum cesaretim kırılıyor.Dudak yapısı değişseydi iyi olurdu yauw,benim üst dudak çok incede:1rolleyes:
arkadaşlar benim de alçım bugün çıktı baya bi şiş burnum özellikle iki kaşımın arası acaip şiş sanki burnum alnımdan çıkıomuş gibi bi görüntüsü war ne kadar zamanda iner ordaki şişlik ?
benim de öle olur inşş :) sen ameliyat olalı ne kadar oldu gül ?
benim iki ay oldu. ama burun üst kismi baya bi cabuk indi, ama burun ucunda sisliklerim var abartili olmasada. sen kime olmusdun ameliyatini?
arkadaşlar benim de alçım bugün çıktı baya bi şiş burnum özellikle iki kaşımın arası acaip şiş sanki burnum alnımdan çıkıomuş gibi bi görüntüsü war ne kadar zamanda iner ordaki şişlik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?