slm arkadaşlar bende izmirde burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hala dr.a karar veremedim,1ay önce ufuk bilkayla görüşmüştüm 29aralık ameliyat tarihi verdi,gerek var yada yok hiçbişey demedi.kesin karar verirsem burun tasarımı için 2.i kez görüşmeye gidicem. bu arada başka bir dr.la da görüşmek istiyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var. burnum çok kötü değil aslında ama daha küçük düzgün bir burunla kendimi çok daha iyi hissedermişim gibi geliyor.ama güzellik uğruna durup dururken başıma iş almaktan da çok korkuyorum..dr.konusunda yada estetik konusunda yorumlarınızı bekliyorum,sevgiler...
dilosh06, sanırım hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuşuz. Aynen benimde kaşlarımın arasında hatta biraz üstte boynuz tarzı bir şişlik var. Valla tabirin çok doğru. Burnum alnımdan çıkacakmış gibi. Umarım yakın zamanda iner. Seninki inmeye başlayınca haber verirsen sevinirim. Bana da moral olur:dance::dance:
akadaslar bende ufuk bilaya ameliyat olmaya dusunuyorum izmirde oldugu icin, ilk ahmet seyhana gittik ama isim olduu icin randevuyu geri aldik..
ama cok tedirginlik basladi bende..
ufuk bilkaya olan sibel arkadasti sanirim resmini koyan..onu gordum ama sanki cok kalkik ve yapmacik duryor en korktugum sey (yani simdi nasil bilemem) ama onden resmin (once/sonrasi?) varmi?
yni hic biryerde ufuk bilakayin yapmis oldugu net, resimler ve onnun estetik tarzini gosteren resimler bulamadim.
buarada ahmet seyhan da prof. ama oda hastanede ameliyat edecekti.. bildiim kadariyla prof larda hastanede ameliyat ediyor
buarada barr snde izmirdensin sanirim, Fazil Apaydina mi ameliyat olmayi duusnuyorsun? sebebi ne onu secmenin? (bende izmirde iyi bir doktor bulsm olucamda dediim gibi cok terredut ediyorum ya cirkin olursa ya korktugum gibi cirkin ve yapmacik olursa, begenmezsem gibi korkularim cok......)
tbay48 ben de reha beye çok yakın bir zamanda ameliyat oldum. Heyecanlanacak birşey yok merak etme. Herşey geçip gidiyor. Genel anestezi çok rahat birşey. Uyanırken bulantı çok oluyor. Onun için de bir ilaç veriyorlar hemen geçiyor. Aklına takılacağına bence ara Reha beyi sor. Ama isteyeceğini sanmam. Zaten deviasyon açılınca görülür. Ama bunlar profesyonel bilgi değil. Sormalısın bence.Yoksa pazartesine kadar kafanı kurcalayacak. Eğer Reha beye ulaşamazsan asistanlarına sor derim.
burnum hala alçılı. iyileşince koyarım. Ben de çok uzun bir süre doktor araştırdım.Reha bey kişilik olarak da mükemmel bir insan.İnanılmaz güven veriyor. Ona ameliyat olanları gördüm ve konuştum.Sonuçlar çok iyiydi. Ankara daki birkaç isimden biri. Ama benimki nasıl oldu bilemiyorum. Daha çok yeni. a.scanım bende amilayat olmak istiyorum rica etsem resmini koyabilirmisin
doktor araştırmasındayım ve çok kararsızım bana yardımcı olurmusun
akadaslar bende ufuk bilaya ameliyat olmaya dusunuyorum izmirde oldugu icin, ilk ahmet seyhana gittik ama isim olduu icin randevuyu geri aldik..
ama cok tedirginlik basladi bende..
ufuk bilkaya olan sibel arkadasti sanirim resmini koyan..onu gordum ama sanki cok kalkik ve yapmacik duryor en korktugum sey (yani simdi nasil bilemem) ama onden resmin (once/sonrasi?) varmi?
yni hic biryerde ufuk bilakayin yapmis oldugu net, resimler ve onnun estetik tarzini gosteren resimler bulamadim.
buarada ahmet seyhan da prof. ama oda hastanede ameliyat edecekti.. bildiim kadariyla prof larda hastanede ameliyat ediyor
buarada barr snde izmirdensin sanirim, Fazil Apaydina mi ameliyat olmayi duusnuyorsun? sebebi ne onu secmenin? (bende izmirde iyi bir doktor bulsm olucamda dediim gibi cok terredut ediyorum ya cirkin olursa ya korktugum gibi cirkin ve yapmacik olursa, begenmezsem gibi korkularim cok......)
burnum hala alçılı. iyileşince koyarım. Ben de çok uzun bir süre doktor araştırdım.Reha bey kişilik olarak da mükemmel bir insan.İnanılmaz güven veriyor. Ona ameliyat olanları gördüm ve konuştum.Sonuçlar çok iyiydi. Ankara daki birkaç isimden biri. Ama benimki nasıl oldu bilemiyorum. Daha çok yeni. a.s
ben ankara gazi tıp ta selahaddin özmen hocaya oldum canım.. ank da b
aya bi fiyat araştırması yaptım hep 3000-3500 diolardı .. selahaddin hoca bütçeye bağlı kaldıkları için 1000-1800 arasında olduğunu söledi fiyatın .. kendisiyle ilgili iyi yorumlarda okudum nette gittim oldum walla şimdilik çok memnunum . umarım ilerde bi sorun çıkmas ..
Sevgili pioner,
Geçmiş olsun.Ben de Çarşamba günü ameliyat olacağım Reha Bey'e.Geçen hafta karar verdim görüştük Reha bey ile ve gün aldım.Öncelikle burnumdaki rahatsızlık için görüşmüştüm ama yapmışken dış görünümde de birşeyler yaparız dedi.Ben sana şunu sormak istiyorum.Ameliyat öncesi burnunun şekli hakkında uzun bir görüşme yaptın mı yoksa olayları akışına mı bıraktın?Reha Bey'in iyi bir hekim olduğunu biliyorum.Ondan yana bir şüphem yok ama gelen olarak nasıl bir süreç yaşadın kısaca anlaırsan bana çok yardımcı olursun.
ya canım ben de perşembe günü reha beye ameliyat olacağım biliyorsun o dagazide ama fiyat biraz abartı geldi bana 3500 lerden fln bahsediyor yani aynı hastanedeki iki doktor arasında bu kadar fiyat farkı olması ilginç güzel olayım derken kazıklanmış olmayayım :1rolleyes:[
canım walla çok şaşırdım şimdi bencede çok enteresan bu kadar fiyat farkı .. ben ilk selahaddin hoca ya mail atıp fiyat sorduumda aynen şunu yazdı "biz bütçeye bağlı kaldığımız için fiyatlar 1000-1800 arasında değişior" demekki reha hoca bütçeye bağlı kalmıo :S hatta benim ameliyatım tam tamına 1020 ytl tuttu . istersen reha hocaya açık açık sor hocam bu fiyat farkı nerden kaynaklanıyoo diye .. şimdiden çok geçmiş olsun canım ..
selam arkadaslar ben 17 gun once dr.baris cakir amaliyat oldum,hic agrim,sisligim,morlugum,kanamam olmadi,hersey yolunda,cok memnunum,ama hala cok sis burnum,patlican gibi,ve icini temizligini zor yapiyorum,daha dogrusu korka korka yapiyorum,yardimci olurmusunuz lutfen,herkesten yardim bekliyorum,kac ay sonra burnum inceklmeye basliycak?nasil temizlediniz burnunuzun icini,spreyi kac ay kullandiniz ve kulak temizleyiciylemi temizlediniz?yoksa parmaginizimi soktunuz?cevaplarinizi bekliyorum,tesekkurler....
slm gul yardimci oldugun iicn tesekkur ederim,resmini bana yollarmisin benim daha yeni iki hafta oldu,spreyi sikiyorum,bazende kulak temisliyiciyle temizliyorum ama icindeki kuru seyleri almak cok zor oluyor,benimde iki gozumun arasinda yani burnumun ust kisminda bir sislik var sanki odem olmus gibi insallah gecer,eczaneden burun kremlerini sorucam varsa bana adini yazarmiisn senin aldigin bende burdan bakayim,cunku bende yurt disinda yasiyorum,burnuma masaj yapmamami soyledi baris bey,sanadami yapma demisti canim?o konuda cevabini bekliyorum,tesekkurler,bys....canim benim ozelimde meil adresim var seninde varsa msnden konusalim nede olsa ayni dr amaliyat olmusuz tesekkurler....a.s.slm bende iki ay önce baris beye ameliyat oldum. senin henüz yeni ama nasil, mutlumusun seklinden? burunun sisligi ilk bi ayda baya iniyor. geri kalan sisliklerde senden baska kimse anlamaz. benim de öyle, kimse anlamiyor, ama benim burun ucunda solda bi sertlik var elledigim zaman hissediyorum, buda beni baya bi sinir ediyor. yakin zamanda baris beyle konusmam lazim. bendeki sorun ben almanyada kaliyorum ve resimde sorunu anlatmak biraz zor olacak ama bakalim artik.
temizligie gelince su an cok normal zorlanman, ben burnumu silmedim. tikcandikca sprey sIktIm. bence günde bi kac kere sIksan bi sorun olmaz. birde ben burdan burun icin kremler oluyor, ondan aldim az bisey kulak temizleyiciyle dikkatli sekilde temizledim.
ama normal kremle yapmani tavsiye etmem, eczaneden git sor, belki yardimci olurlar.
yani benim iki ay gecmesine ragmen hala nefes alamadigim günler oluyor.
slm gul yardimci oldugun iicn tesekkur ederim,resmini bana yollarmisin benim daha yeni iki hafta oldu,spreyi sikiyorum,bazende kulak temisliyiciyle temizliyorum ama icindeki kuru seyleri almak cok zor oluyor,benimde iki gozumun arasinda yani burnumun ust kisminda bir sislik var sanki odem olmus gibi insallah gecer,eczaneden burun kremlerini sorucam varsa bana adini yazarmiisn senin aldigin bende burdan bakayim,cunku bende yurt disinda yasiyorum,burnuma masaj yapmamami soyledi baris bey,sanadami yapma demisti canim?o konuda cevabini bekliyorum,tesekkurler,bys....canim benim ozelimde meil adresim var seninde varsa msnden konusalim nede olsa ayni dr amaliyat olmusuz tesekkurler....a.s.
[sevgili esra merhaba..ben de reha beye olacağım..çok korkuyordum ama burda okuduklarım sayesinde şimdi iyiyim..1 ay kaldı inşallah herşey güzel geçer..senin iyileşmen ne kadar sürdü, toplam kaç paraya mal oldu?
merhaba :) zaten reha bey tampon kullanmıyor,o yüzden çok rahatsız olmuyosun.ben ameliyattan çıktıktan sonra o gece evde kaldım iyiydim gözlerimin altı çok hafif morardı o da bir haftada geçti.şişliklerim de çok az oldu bence.ameliyattan dolayı bir sıkıntı yaşamadım sadece ağızdan nefes almak zor oldu.Ama keşke ameliyat olmasaydım demedim hiç.Reha Bey'den başka hiç bir doktorla görüşmemiştim,ilk görüşmede çok güvendim şimdi de çok memnunum.Korkulacak bir ameliyat değil,bende deviasyon da vardı.alçı bir hafta sonra alınıyor ondan sonra işe başladım ,tabi şiş oluyor biraz ama yavaş yavaş iniyor o da.merak ettiğn bişey olursa seve seve yanıtlarım.ben de çok endişeliydim ameliyattan önce ama Reha Bey gerçekten çok iyi bir doktor hiç endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?