Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence önemli olan senin nasıl hissettiğin.ben 9 yıldır ameliyatımı erteledim. Korktum.Çevremdekiler senin burnun çok kötü değil dedi.Ama ben mutlu değildim.Elime aldığım her fotoğrafta direk burnuma bakıyordum ya da aynaya her baktığımda burnuma dikkat ediyordum. Eğer sen burnunu takıntı yapmışsan ve eğer rahatsızlık duyuyorsan ameliyat olana kadar devam edecek bu. Bence yapman gereken seni anlayacak ve sana abartılı bir burun yapmayacak, sadece burnunu daha hoş bir hale getirecek bir doktor bulmak. çağımızda herşey güzellik için yapılmıyor mu zaten...

tamam canım emin ol o sewinci ilk burda paylaşçam

Canim bende ufuk bilkaya oldum 2 ay olmadi bende sibelinki gibi kalkik istedim ama sis oldugu icin pekde ole gibi gorukmuyordu ama sislikler indikce benim stedigim sekili aliyo ben cok memnun kaldim doktordan sanada tavsiye ederim:)

canım bende amilayat olmak istiyorum rica etsem resmini koyabilirmisin
doktor araştırmasındayım ve çok kararsızım bana yardımcı olurmusun

canım bende amilayat olmak istiyorum rica etsem resmini koyabilirmisin
doktor araştırmasındayım ve çok kararsızım bana yardımcı olurmusun
burnum hala alçılı. iyileşince koyarım. Ben de çok uzun bir süre doktor araştırdım.Reha bey kişilik olarak da mükemmel bir insan.İnanılmaz güven veriyor. Ona ameliyat olanları gördüm ve konuştum.Sonuçlar çok iyiydi. Ankara daki birkaç isimden biri. Ama benimki nasıl oldu bilemiyorum. Daha çok yeni. a.s

selam maniac,

ben o resmi koyduğumda 19. gundu burun ucu kalkık ve ödemliydi,şu an ise hiç kimse anlayamıyor ameliyat olduğunu,burun 1 hafta içinde bile değişebiliyor ve Ufuk Bilkay bu sektörde en doğal burun yapan doktorlardan birisidir.Ama senin bileceğin iş,iyice araştır ona gore karar ver.

Sevgili pioner,
Geçmiş olsun.Ben de Çarşamba günü ameliyat olacağım Reha Bey'e.Geçen hafta karar verdim görüştük Reha bey ile ve gün aldım.Öncelikle burnumdaki rahatsızlık için görüşmüştüm ama yapmışken dış görünümde de birşeyler yaparız dedi.Ben sana şunu sormak istiyorum.Ameliyat öncesi burnunun şekli hakkında uzun bir görüşme yaptın mı yoksa olayları akışına mı bıraktın?Reha Bey'in iyi bir hekim olduğunu biliyorum.Ondan yana bir şüphem yok ama gelen olarak nasıl bir süreç yaşadın kısaca anlaırsan bana çok yardımcı olursun.

selam arkadaslar ben 17 gun once dr.baris cakir amaliyat oldum,hic agrim,sisligim,morlugum,kanamam olmadi,hersey yolunda,cok memnunum,ama hala cok sis burnum,patlican gibi,ve icini temizligini zor yapiyorum,daha dogrusu korka korka yapiyorum,yardimci olurmusunuz lutfen,herkesten yardim bekliyorum,kac ay sonra burnum inceklmeye basliycak?nasil temizlediniz burnunuzun icini,spreyi kac ay kullandiniz ve kulak temizleyiciylemi temizlediniz?yoksa parmaginizimi soktunuz?cevaplarinizi bekliyorum,tesekkurler....

ya canım ben de perşembe günü reha beye ameliyat olacağım biliyorsun o dagazide ama fiyat biraz abartı geldi bana 3500 lerden fln bahsediyor yani aynı hastanedeki iki doktor arasında bu kadar fiyat farkı olması ilginç güzel olayım derken kazıklanmış olmayayım :1rolleyes:

Öncelikle hayırlı olsun. Karar verip gün almak işin yarısı sayılır. Burnuma baktığı anda benim de rahatsızlık duyduğum şeyleri kendisi saydı zaten.Uzun bi konuşmamız olmadı. Açıkçası Reha Bey e güvendiğim için biraz ona bırakmak istedim. Doktora çok müdahale etme taraftarı değilim ben. Zaten mümkün olduğunca doğal yapma taraftarı bir doktor.sanırım sebdeki ufak tefek bir düzeltme olacak.Yazdıklarından o şekilde anladım. O yüzden endişelenme. Daha kibar ve hoş olur.

Arkadaşlar merhaba,

Yazmayalı biraz zaman geçti, beni unutmadınız inşallah :) Bir sorunum olmadığı için yazmıyordum. Mutlu mesut yaşıyorum yeni burnumla. Bugün 3. ay kontrolüme gittim. Doktorum (Prof. Dr. Ege Özgentaş) çok iyi buldu. Bir iltifatlar bir iltifatlar :) Şımardım :) O beni görmeyeli saç şeklimi ve saç rengimi de değiştirmiştim. Kökten değişmiş gibi oldum... Neyse... Merak edenler için 3. aydaki muayeneyi özetleyeyim.

* Nefes alma problemim vardı (septum deviasyonu) bilmeyenler için, hala bir sıkıntım yok çok şükür iki burun deliğim de açık, ferah ferah :)

* Bir zamanlar size bahsetmiştim burnumun kökünde bir tümsek geliyor elime acaba doktorum greft falan mı koydu diye... Doktorum da greft koymadım, orasının inmesini bekliyorum diyordu. 1. aydaki fotoğraflarla kıyasladık bugün orada da inme olmuş ona çok sevindim. Çok kafaya takıyordum çünkü.

* Burun deliklerimde ciddi bir asimetri vardı ameliyattan sonra. Hatta karşıdan bakılınca bile biri daha büyüğüm ben diye bağırıyordu. Şimdi o asimetri karşıdan bakıldığında hiç belli olmuyor. Aşağıdan dikkatli bakıldığında belli oluyor sadece... İyileşme sürecinde toparlanmaya devam eder diye düşünüyor doktorum.

* Hala ödemin var dedi ama tabi bunu ne ben de de çevremdeki insanlar fark edebiliyor sadece bu işin üstatları anlıyor. Burnum değişmeye devam edecekmiş yani... Burun işi sabır işi, daha erken dönemde aynaya bakıp üzülenler bu sözümü hatırlasın...

* 3. ay profil fotoğrafımı da ekledim Resim Albümüme... Şimdilik bu kadar. Sorusu olanlar özel mesaj atsın lütfen, bu aralar epey yoğunum forum sayfaları çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum...

slm bende iki ay önce baris beye ameliyat oldum. senin henüz yeni ama nasil, mutlumusun seklinden? burunun sisligi ilk bi ayda baya iniyor. geri kalan sisliklerde senden baska kimse anlamaz. benim de öyle, kimse anlamiyor, ama benim burun ucunda solda bi sertlik var elledigim zaman hissediyorum, buda beni baya bi sinir ediyor. yakin zamanda baris beyle konusmam lazim. bendeki sorun ben almanyada kaliyorum ve resimde sorunu anlatmak biraz zor olacak ama bakalim artik.
temizligie gelince su an cok normal zorlanman, ben burnumu silmedim. tikcandikca sprey sIktIm. bence günde bi kac kere sIksan bi sorun olmaz. birde ben burdan burun icin kremler oluyor, ondan aldim az bisey kulak temizleyiciyle dikkatli sekilde temizledim.
ama normal kremle yapmani tavsiye etmem, eczaneden git sor, belki yardimci olurlar.
yani benim iki ay gecmesine ragmen hala nefes alamadigim günler oluyor.

slm gul yardimci oldugun iicn tesekkur ederim,resmini bana yollarmisin benim daha yeni iki hafta oldu,spreyi sikiyorum,bazende kulak temisliyiciyle temizliyorum ama icindeki kuru seyleri almak cok zor oluyor,benimde iki gozumun arasinda yani burnumun ust kisminda bir sislik var sanki odem olmus gibi insallah gecer,eczaneden burun kremlerini sorucam varsa bana adini yazarmiisn senin aldigin bende burdan bakayim,cunku bende yurt disinda yasiyorum,burnuma masaj yapmamami soyledi baris bey,sanadami yapma demisti canim?o konuda cevabini bekliyorum,tesekkurler,bys....canim benim ozelimde meil adresim var seninde varsa msnden konusalim nede olsa ayni dr amaliyat olmusuz tesekkurler....a.s.

canim özeline mesaj atacaktim ama kapali sanirsam. ona bi bak, cünkü burdan kremin adini vermem dogru olurmu acaba onu bilmiyorum, hem özelden msn adersini veririz görüse bilmek icin. sen bana mesaj at, ben cevaplarim. masaj konusuna gelince evet banada yapma dedi. özelikle email yoluyla sordum, yapmayin dedi. anlamadim cogu kisi yapmak zorunda, ama yine en iyisini o bilir. benim üst kisimda pek sislik kalmadi, ama benim dedigim gibi burun ucunda bi tuaflik var yani acayip bisey cok belli olmasada benim gözüme batiyor, elledigim zaman sert bisey hissediyorum . kendi kendime diyorum kikirdalmi diye anlamdim. bi sorun olsa kalkip gidemiyor insan ya, böyle kafamiza takiliyor iste.

aysemo7, merhaba. Bence doktoruna git ve o temizlesin. Onlar çok etkili temizliyorlar. Hiç birşey kalmıyor.10 saniyelik bir işlem. İçindeki kabukları falan çıkarmak lazım.Bizler biraz hassas davranıyoruz. Doktor hatur hutur alıyo. antibiyotikli pat falan da sürüyolar. Sonuçta senin 2 hafta olmuş.içindeki yaralar iyileşmiştir artık.çok rahatlarsın.

Merhaba Arkadaşlar...
Ben de Allah'ın izniyle perşembe günü ameliyat olacağım Ankara Tıp Fakültesinde...
Yarın tetkikler için gideceğim.
Hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum bi yandan...
İnşallah herşey yolunda gider...
Sizlerle paylaşmak istedim...

merhaba..dün ameliyat oldum gazi tıpta.45 dakika sürdü.şu an kanıyor sürekli bir de nefes alamıyorum.gececek diyorlar bekliyorum bakalım.pişman mıyım ??? biraz...burnumu henüz göremedim alçı var.ucunu görüyorum, güzel görünüyor.kanama bitsin istiyorum artık.çok çok zorlu bir süreç bu.uyuyamıyorum, oturmak istiyorum.ben çok hareketliyim, kalktım yemek yaptım bugün.doktorum herşeyi yapabilirsin diyor.hapşurdum hem de kaç kere...şiş yok ama biraz morardım.buz balonlafrım elimde.ne zaman biter bunlar?arada sprey sıkıyorum.tampon falan olmadığı için kanama var.pzt alçı çıkacak hem de bayramın ilk günü...Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten canım yanıyor.ama geçecek biliyorum.

merhaba bende reha hocayı düşünüyorum ancak sizin mesajlarınızı okudum yanılıyorsam lütfen düzeltin ben şöyle anladım siz iki kere burun estetiğioldunuz eğer öyleyse ikisinidemi reha hocaya oldunuz birincisi başarısız olduğu için mi ikincisini oldunuz veya şekli mi beğenmediniz simdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…