Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

tbay arkadaşım çok çok geçmiş olsun .. bende ilk olduum gece çok pişman olmuştum nie oldumki die ama birazcık sabır hepsi geçio .. sadece bi kaç gün uyuyamicaksın .. kanama en fazla bi gün sürüormuş zaten benim ertesi sabah geçmişti ... morluklarında bi kaç güne geççek.. spreyini sıkmaya dewam et.. 4-5 gün soora burnunda biraz açılcak daha rahat etçeksin .. alçı çıkınca burnun biras şiş olcak .. ama o da zamanla inicek .. bende inmesini bekliorum sabırsızlıkla.. çok çabuk geçicek bu sıkıntılı dönem merak etme .. ben ilk gece yarın sabah nasıl olcak allahım diodum tam 13 gün oldu..

rinoplasti olalı 1 ay veya daha fazla olup da profil farkı olan var mı kızlar? benim nerdeyse 1 ay olacak ama sag ve sol profil bariz farklı.

Son düzenleme:

canım merakla bekliyorum...
umarım istediğin gibi olmuştura.s.

:) cok cok cok iyi anlıyorum benim 8.ayımdayım ama bi taraf hala daha fazla şiş doğal olarak ameliyatta daha fazla yıpranan yerler daha şiş oluyo şişlikten burnum yamuk bile ama gecicek

Son düzenleme:

amaliyatini kim yapti ?? Benimde yandan profillerim sanki farkli soldan daha uzun gibi geliyio sanki saga gore 2 olacak nerdeyse ama ikide bir sisiyo sinir oluyorum ogrene bilirmiyim amaliyatini kimin yaptigini?

:) cok cok cok iyi anlıyorum benim 8.ayımdayım ama bi taraf hala daha fazla şiş doğal olarak ameliyatta daha fazla yıpranan yerler daha şiş oluyo şişlikten burnum yamuk bile ama gecicek

bahar, 8 ay çok uzun bi süre degil mi? geçmesi gerekmez miydi 6. aya kadar? ben 6 aydan sonra gecmezse tekrar olacagım. bu burunu istemiyorumm.

bahar, 8 ay çok uzun bi süre degil mi? geçmesi gerekmez miydi 6. aya kadar? ben 6 aydan sonra gecmezse tekrar olacagım. bu burunu istemiyorumm.

evet uzun bi süre ama alışıyosun zamanla yerine oturuyo ama şişken amliyat yapmaazlar şişin inmesinii beklerler doktorlar o zamnalaa oturucak benim opsikolojimde ii değil suan burnum eğri diye amliyat olmuştm ama gene eğrii ama şişlikten en doğrusu şişlikler tamamen inene kadar beklemek doktorlarda bunu söyler ama ben doktorumun yap dediği seyleride yapmöadım masaj yap dedi 1 ay içinde 3 kere yaptıysam yapmışımdır bol bol denize havuza gir dedi 2 kere girdim bütün yaz yanii pek uymadım o yüzden bende uzun sürüyoo bide sağlıksız besleniyorum uyku düzenim yok sık sık hasta oluyorum tüm bunlar iyileşmeyii etkiliyodur ama burunlar en gec 1,5 yılda oturuyomuşş ve tekrar diyorum doktorlar ameliyat yapmazlar bence şişlik inene kadar bi daha ameliyattan sonra tekrar şişicek bide yani cok erken karar vermek için şişliğin tamamen inmesinii beklemek en mantıklısı bide burun ucunuu cevirdilerse ki benim doktorum burnumun ucunu cevirmiş benimki o yüzden düzelmemiştir hemen onun dışındaysa şişlik bi kaç aya iner :) ama zorlanmışsa bayağa benimki kadar uzayabilir ama cevremdekiler öyle olmadığınıı söylüyoo bana öyle geliyomus ama dert etmee ne kadar cok kafaya takarsan okadar gec iner ama şişlik inince gecicektir eğriyse iki profil aynı değilse şişliktendir diyorum

Son düzenleme:
merhaba
umarım burcuunun ameliyatı istediği gibi olur
sonucu çok merak ediyorum
buucuu adına bende çok heycanlandım
darısı başımıza :)

merhaba canım bende nevşehirde oturuyorum
kayseride hangi doktora yaptırdın ameliyatını?
kayseride estetik cerrahisi üzererine çok ünlü bir prof. olduğunu duymuştum

arkadaşlar dün burnumdaki alçı çıktı ve doktor bandajla kapattı. Alçı çıktıktan sonra özellikle ucu hızla şişmeye başladı:) o da yavaş yavaş incekmiş artık. Bakalım nasıl olcaz.

2 tarafın da eşit şişmesi gerekirdi şişlikten olsaydı çünkü aynı sorun 2 tarafta da vardı. işin tuhafı sana yap dediklerinin hiçbirini benim drum bana yap demedi. keşke yapabilseler hemen tekrar ameliyat. hemen olurum hiç düşünmeden. burnumunn ucu hala büyük ve boşuna oldum ameliyat

Son düzenleme:
merhaba
umarım burcuunun ameliyatı istediği gibi olur
sonucu çok merak ediyorum
buucuu adına bende çok heycanlandım
darısı başımıza :)

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah sorun olmadan biter ameliyatı. buucuuu benim iş arkadaşım onu çok seviyorum. Ve onsuz çalışcam 2 gün Allah'tan bayrama denk getirdik de o yokken ben de işte olmayacağım. Ben de merak ediyorum çok. Ameliyattan yana korkum yok da. Sonradan burnunda sorun çıkmasından korkuyorum ben. Birde çok günah olduğuna dair şeyler okuduk. Ama en sonunda yaptırmaya karar verdi Burcu. Allah yardım eder inşallah.

burcuyu tanımıyorum gerçi ama inşallah hersey yolunda gider,güzel yuzune yakısan bı burnu olur umarım:)nurem ameliyat sonrası alcı donemi burcu ıcın bıraz zor gecebılır sen destek olursan dahada kolay atlatır,ameliyat olan ve olacak olan tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ve tabi güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun:)

Selam canim insallah arkadasinin ameliyati cok iyi gider ve istedigi gibi olur yeni burnukaydirigubbakcemile5 hangi doktor yapicak ameliyati?

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim. İnşallah tek isteğimiz ameliyat sonrası başka sorunların olmaması. Canım ameliyat sonrasında ben Ankara'da olamayacağım. O yarın ameliyata gidiyor ben de şehir dışına. Bayramdan sonra döneceğim. İnşallah o zaman elimden ne geliyorsa destek olucam. Artık telde msn de filan görüşeceğiz. Zaten Ankara'da olsam onlarda kalırdım hep Yarın sabah 8:30 da girmesi gerekiyormuş ameliyata. Dua edin nolur...

:sm_cool:
Selam canim insallah arkadasinin ameliyati cok iyi gider ve istedigi gibi olur yeni burnukaydirigubbakcemile5 hangi doktor yapicak ameliyati?

Teşekkkür ederim canım. İnşallah iyi geçer. Tıp fakültesinde Kutlu Sevin var o yapacak ameliyatını. Profesörmüş kendisi. İyi de bir adam bakalım nasıl olacak. Bir de bilenler varsa, burnuyla ilgili herhangi bir çizim yapmamış.Sadece kavisli mi istiyosun düz mü demiş. Bir de aynada göstermiş bak böyle olucak filan diye tarif etmiş. Aslında güvenmek lazım. Çizimle olursa aynısı olmadığın da insan iyice kötü olur diye düşünüyorum. Sizde doğru mu düşünüyorum....

bana ilkten masaj yap demedi ameliyattan bi kaç ay sonra masaja başla dedi denize havuza 5, aydan sonra bol bol gir dedi bu konudaa do"ktoruna sor mutlakaaama dediğim gibi bi taraf daha fazla şişmiş olabilir kücülmet için burun ucunu cevirmiş olabilirr bi taraf daha fazla yıpranmıştır yüksek ihtimal şişten benim 8.ayım ve hala burnun ucunda ödem var sabır sabretmek lazım belli bi süreden sonraa annem bile diyoo gecen haftaya göre kücülmüş burnun diyee unutma en son burun ucundaki şişler inicek :) :asigim:kaydirigubbakcemile2 biraz sabırr ama ameliyat yapmazlar yapmak için ödemin inmesini beklerler diye düşünüyorum ama doktor eğer aynı yapmadıysaa hiç bi ücret almana düzeltmesi lazım kii kontroller varsaa ve hala ameliyata almamışsa ödemdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…