Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

emin ol seninle birlikte bende aynı merak ve heycanla bekliyorum... umarım istediğin gibi olur ...a.s.

Kızlar Burcu sabah 8,30 da ameliyata girdi. Şu anda ameliyatta, 2 saat sürer demiş doktor. Korkuyla ve heyecanla bekliyorum Nolur dua edin sizde... İnşallah iyi geçer...

Kızlar burcu çıktı ameliyattan saat 10,30 da:) Şimdi aradım biraz ağrısı varmış ama genel itibariyle iyiymiş. Bir de burnunun sol tarafı tamamen tıkalıymış. Şükürler olsun bitti ameliyat. Bundan sonra daha zor günler bekliyor. Hayırlısı olsun bakalım...

GÖKKUSAGI slm,burnunun son durumu nasıl? aynı dr.a ameliyat olacağım için yazılarını takip ediyorum.birdbreak dr.ismi vermek istemiyor,senin dr.unla aynı mı???

Slm kizlar, ben yeni uye oldum, turkçem biraz sayif ama sizden bir ricam var. Dr.Fatih DAGDELENDEN burun estetigi yapan var mi? Ameliyat sonrasa nasil gecti? kAFAMD

Slm kizlar, ben yeni katoliyorum, turkçem biraz sayif, kusura bakmayin ama sizden bir ricam var.Dr Fatih DAGDELEN den burun estetigi yaptiran var mi? ameliyat sonrasi nasil gecti? burnunuzdan memnunmusunuz? cevap bekliyorum merci

GÖKKUSAGI slm,burnunun son durumu nasıl? aynı dr.a ameliyat olacağım için yazılarını takip ediyorum.birdbreak dr.ismi vermek istemiyor,senin dr.unla aynı mı???

Merhaba hayir ikimizinki ayni degilmissu gunlerde iyi ama evde oldugumda daha iyi oluyo disari cikdigim zaman sisiyo burnum, onceki halindan bin kat iyidir diye dusunuyorum resimlerimi iki ay olunca koycem insallah buraya bir haftaya kadar boyarim sormak istedigin varsa ozeldende sorabilirsin

arkadaşlar bende yeni üyeyim ve buradn okuduklarım sayesinde rahatça ve korkmadan ameliyat oldum.bir hafta geçti ama şu burundaki kuruluk ve kuruyan akıntılar mahvediyor beni,şu okyanus suyu da bir işe yaramıyor,spreylerden bahsedilmiş,sizler ne spreyi kullanıyorsunuz?

Bende çok merak ettim yeni üye oldum bende doktor araştırıyorum lütfen hangi doktor olduğunu bana da özel mesajla gönderebilirmisinCADIARZU

Mrb, ben Emre İlhan'a ameliyat oldum. Tavsiye ediyorum. Görüşme ücretsiz. Mutlaka git, kafana takılan bütün soruları sorabiliyorsun. Çok anlayışlı, hoşgörülü ve nazik bir bey...:teytey:

tbay48,geçmiş olsun oh be sende kurtuldun artık eminim pişman olmıcaksın ,ameliyattan sonra bir kaç gün içinde insan böyle düşünüyor ama bu fikirlerin çabuk değişiyor.doktorun reha beydi yanlış hatırlamıyorsam zaten doktordan yana çok şanslısın tabi bu benim fikrim bende onun hastasıyım ve çokda memnunum sadece doktorunun tavsiyelerine uy zaten ilk bir ay önemli diyor doktor bundan sonrada burnunu çok inceleme çünkü şişler var istersen çok kusur bulursun ben 1 ay sonunda ameliyat oldugumu bile unuttum şimdi çok rahatım ohhh be diyorum tekrar geçmiş olsun canım gelişmeleri beliyoruz

selam pioner bende reha hocaya ameliyat oldum şu burnum alnımdan çıkıyo meselesini bende yasadım inan banada öyle geliyodu bu görüntü hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi gerçekten bu şişlik indi ilk zamanlarda bende yasadım bu stresleri simdi sizlere bi fikir olsun diye yazıyorum yasadıklarımı ve düşüncelerimi benim 2 ay 5 gün oldu ameliyat olalı inanın hepsi geçiyo arkadaslar hiç kafanıza takmayın desemde takıcaksınız ama 2 ay sonra sizde benim gibi baskalarına fikirlerinizi yazıcaksınız bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti bu ameliyat süreci çünkü sonu güzel olan bişey yasıyosunuz allah hepinize sabır versin hep beraber güzel burunlara inşallah

selam shaminac,canım bende deviasyonda vardı estetikle birlikte oda halloldu.alçıyı cıkardıktan sonra doktorum bir ay daha burnun bana emanet bir ay sonra sana teslim edicem dedi.ve gercekten her sey doktorun dediği gibi gerceklesti.1 aydan sonra ne agrı ne sızı hiç bir sey olmadı.ilk 1. aydaki kontrolume gıttıgımde doktorum istersen judo bile yapabilirsin dedi tabi ben yine korumaya calısıyorum yinede bisey olmasını istemem burnunun tam olarak oturması ise 1 - 1,5 seneyi bulacak dedi ama ben şimdiden burnumu çok seviyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ladyanna
bende burun ameliyatı olmak isteyen ve doktor araştırmasında olan biriyim...yaza ameliyat olucam umarım bende senin gibi ohbe diyebilirim...
birkaç doktor arasında kararsız kaldım rica etsem bana burun fotolarını yollayabilirmisin...

Merhaba ladyanna
Ben Çarşamba günü akşam ameliyat oldum. Sana sormak istediğim birkaç şey var. Yanıtlayabiirsen çok memnun olurum. Birincisi iki delik de tamamıyla kapalı yani hiç nefes alıp veremiyorum bu durum ne kadar sürüyor. İkincisi yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum bu normal midir? Ben de Reha Bey'e ameliyat oldum. Benim de doktordan yana hiçbir endişem yok. Ancak süreç çok zor. Bu konuda beni aydınlatırsan memnun olurum. Sana da tekrar geçmiş olsun...

merhaba herkese..ladyanna çok teşekkür ederim..vallahi 5 gün oldu ameliyat olalı ama hala tam toparlanamadım.delikler hala kapalı ve kan klurumuş içlerinde nefes alamıyorum, ayrıca ben de dilek gibi tad alamıyorum.burnumun ucuna koyduğum o ıslak tampon vardı ya, onu ancak bugün bırakabildim çünkü artık burun deliklerimde enfeksiyon varmış gibi kızardı ve şişti.ben de antibiyotikli krem sürdüm.şu an tam iki deliğin ortasındaki o septum tamamen şiş ve kızarık...alçı deli gibi kaşınıyor.gözlerimin altı mor, nefes alamıyorum ve yemek yiyemiyorum.gülemiyorum.bazı harfleri söyleyemiyorum.gece uyuyamıyorum çünkü ağzımdan nefes aldığım için ağzım yara ve boğazım şiş..2 yaşındaki kızım bi kere kafasıyla vurdu, hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.ben 1 yıl bu acılarla nasıl yaşarım bilmiyorum..şu an benim için hiçbişey toz pembe değil.doktorumuz aynı, ben de o müthiş insanın hastasıyım.herşey güzel olacak biliyorum ama ........ şu an iyi değilim..pazartesi alçı çıkacak..hayırlısı diyorum..iyi dileklerine teşekkürler..,
sevgili dilek, doktorumuz aynı seninle ve ladyanna ile...zaman ve sabır, başka seçenek yok canım..

tabay48 ve dilekiremergün eger burnunuzda tampon varsa tamponlar cikana kadar nefes almada sorun yasaya bilirsiniz. tamponlarin ciktigi an insan cok rahatliyor. benimde 7 gün tampon vardi, cok zor gecti o günler, hep geceleri zorluk cekiyordum ve agzim cok kuruyordu. bende hemen hemen 1 hafta dan fazla yedigim yemegin tadini alamiyordum. ne yesem icsem hep tuaf bi his vardi agzimda. eger antibiotik kullaniyorsaniz ondanda olur. ama geciyor. bence burnunuzu doktorunuza temizletin, yani kabuklari temizlesin, en iyi cözüm.

Sevgili tbay48,
Sana da çok geçmişler olsun. Benim atelimin çıkmasına daha tam 1 hafta var. Gelecek hafta Cumartesi gideceğim. Nasıl geçecek bu 1 hafta bilemiyorum. Geceleri çok zor gerçekten. Benim de kızım 3 yaşında ve çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Ben antibiyotik kullanmıyorum. Kullanılması mı gerekiyor? Sadece bir sprey var o kadar. Bu arada ben acayip hapşuruyorum. Burnum basınçtan patlayacak gibi oluyor. Ne dersiniz bu normal mi yoksa hasta mı oluyorum. Of gerçekten çok kötüyüm, ne olacak böyle???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…