arkadaşlar dün burnumdaki alçı çıktı ve doktor bandajla kapattı. Alçı çıktıktan sonra özellikle ucu hızla şişmeye başladı:) o da yavaş yavaş incekmiş artık. Bakalım nasıl olcaz.
emin ol seninle birlikte bende aynı merak ve heycanla bekliyorum... umarım istediğin gibi olur ...a.s.
gokkuşagı buraya dru yazmak dogru mu bilmiyorum özeline attım.
dilosh burnundan tam olarak nefe alabilmen ne kadar zaman aldı?[/QUOs
selam pioner; 7. 8. gün sol burnum biraz açıldı sağ burnum daha tıkalıydı . dün 12. günümdü ve ilk defa ağzımı kapatıp bi saat felan nefes aldım ama bi noktadan sonra yetmedi o nefes yine açtım ağzımı . yalnız gün içinde burnun ne kadar açılırsa açılsın gece ağzın açık uyuosundoktorum bi ay içinde tam olarak açılır dedi .. sabırla bekliorm ..
GÖKKUSAGI slm,burnunun son durumu nasıl? aynı dr.a ameliyat olacağım için yazılarını takip ediyorum.birdbreak dr.ismi vermek istemiyor,senin dr.unla aynı mı???
valla dilosh aynı şekilse.benim de sol taraf açık.sağ baya tıkalı.eskiden kulak çubuğu ile temizleyebiliyordum artık o da girmiyor. olduğu gibi yara kabuğu.1 ay zor geçcek:)dilosh burnundan tam olarak nefe alabilmen ne kadar zaman aldı?[/QUOs
selam pioner; 7. 8. gün sol burnum biraz açıldı sağ burnum daha tıkalıydı . dün 12. günümdü ve ilk defa ağzımı kapatıp bi saat felan nefes aldım ama bi noktadan sonra yetmedi o nefes yine açtım ağzımı . yalnız gün içinde burnun ne kadar açılırsa açılsın gece ağzın açık uyuosundoktorum bi ay içinde tam olarak açılır dedi .. sabırla bekliorm ..
Bende çok merak ettim yeni üye oldum bende doktor araştırıyorum lütfen hangi doktor olduğunu bana da özel mesajla gönderebilirmisinCADIARZU
tbay48,geçmiş olsun oh be sende kurtuldun artık eminim pişman olmıcaksın ,ameliyattan sonra bir kaç gün içinde insan böyle düşünüyor ama bu fikirlerin çabuk değişiyor.doktorun reha beydi yanlış hatırlamıyorsam zaten doktordan yana çok şanslısın tabi bu benim fikrim bende onun hastasıyım ve çokda memnunum sadece doktorunun tavsiyelerine uy zaten ilk bir ay önemli diyor doktor bundan sonrada burnunu çok inceleme çünkü şişler var istersen çok kusur bulursun ben 1 ay sonunda ameliyat oldugumu bile unuttum şimdi çok rahatım ohhh be diyorum tekrar geçmiş olsun canım gelişmeleri beliyoruz
selam pioner bende reha hocaya ameliyat oldum şu burnum alnımdan çıkıyo meselesini bende yasadım inan banada öyle geliyodu bu görüntü hiç hoşuma gitmemişti ama şimdi gerçekten bu şişlik indi ilk zamanlarda bende yasadım bu stresleri simdi sizlere bi fikir olsun diye yazıyorum yasadıklarımı ve düşüncelerimi benim 2 ay 5 gün oldu ameliyat olalı inanın hepsi geçiyo arkadaslar hiç kafanıza takmayın desemde takıcaksınız ama 2 ay sonra sizde benim gibi baskalarına fikirlerinizi yazıcaksınız bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti bu ameliyat süreci çünkü sonu güzel olan bişey yasıyosunuz allah hepinize sabır versin hep beraber güzel burunlara inşallah
selam shaminac,canım bende deviasyonda vardı estetikle birlikte oda halloldu.alçıyı cıkardıktan sonra doktorum bir ay daha burnun bana emanet bir ay sonra sana teslim edicem dedi.ve gercekten her sey doktorun dediği gibi gerceklesti.1 aydan sonra ne agrı ne sızı hiç bir sey olmadı.ilk 1. aydaki kontrolume gıttıgımde doktorum istersen judo bile yapabilirsin dedi tabi ben yine korumaya calısıyorum yinede bisey olmasını istemem burnunun tam olarak oturması ise 1 - 1,5 seneyi bulacak dedi ama ben şimdiden burnumu çok seviyorum....
merhaba herkese..ladyanna çok teşekkür ederim..vallahi 5 gün oldu ameliyat olalı ama hala tam toparlanamadım.delikler hala kapalı ve kan klurumuş içlerinde nefes alamıyorum, ayrıca ben de dilek gibi tad alamıyorum.burnumun ucuna koyduğum o ıslak tampon vardı ya, onu ancak bugün bırakabildim çünkü artık burun deliklerimde enfeksiyon varmış gibi kızardı ve şişti.ben de antibiyotikli krem sürdüm.şu an tam iki deliğin ortasındaki o septum tamamen şiş ve kızarık...alçı deli gibi kaşınıyor.gözlerimin altı mor, nefes alamıyorum ve yemek yiyemiyorum.gülemiyorum.bazı harfleri söyleyemiyorum.gece uyuyamıyorum çünkü ağzımdan nefes aldığım için ağzım yara ve boğazım şiş..2 yaşındaki kızım bi kere kafasıyla vurdu, hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.ben 1 yıl bu acılarla nasıl yaşarım bilmiyorum..şu an benim için hiçbişey toz pembe değil.doktorumuz aynı, ben de o müthiş insanın hastasıyım.herşey güzel olacak biliyorum ama ........ şu an iyi değilim..pazartesi alçı çıkacak..hayırlısı diyorum..iyi dileklerine teşekkürler..,
sevgili dilek, doktorumuz aynı seninle ve ladyanna ile...zaman ve sabır, başka seçenek yok canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?