Merhaba ladyanna
Ben Çarşamba günü akşam ameliyat oldum. Sana sormak istediğim birkaç şey var. Yanıtlayabiirsen çok memnun olurum. Birincisi iki delik de tamamıyla kapalı yani hiç nefes alıp veremiyorum bu durum ne kadar sürüyor. İkincisi yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum bu normal midir? Ben de Reha Bey'e ameliyat oldum. Benim de doktordan yana hiçbir endişem yok. Ancak süreç çok zor. Bu konuda beni aydınlatırsan memnun olurum. Sana da tekrar geçmiş olsun...
Ladyanna, mesela ben sırf zevk için estetik oldum nefes bozukluğum o kadar yoktu görüntü beni çok rahatsız ettiği için yani zevkine oldum ama bana kızma:) Geçmişler olsun hepimize..
Ladyanna, mesela ben sırf zevk için estetik oldum nefes bozukluğum o kadar yoktu görüntü beni çok rahatsız ettiği için yani zevkine oldum ama bana kızma:) Geçmişler olsun hepimize..
cnm cvbin icin tsk ederim.selam maniac,
ben o resmi koyduğumda 19. gundu burun ucu kalkık ve ödemliydi,şu an ise hiç kimse anlayamıyor ameliyat olduğunu,burun 1 hafta içinde bile değişebiliyor ve Ufuk Bilkay bu sektörde en doğal burun yapan doktorlardan birisidir.Ama senin bileceğin iş,iyice araştır ona gore karar ver.
buarada once cevabini alamadim tekrar soruyorum:
burnunda 3 yerinde izleri kalan arkadaslar varmi? yani burun kanatlarinda ve ortasinda ??
bu guzelce geciyormu yoksa cokmu cirkin ve belli oluyor?
bunu sizin burnunuzun cok buyuk ve kucultmesi gerekildigiicin mi yapildi (o uc kesik?)
cvplarinizi bekliorum
nezamandan beri doktor seci p ameliyat olucam, benle birzamanlar burda yazan arkadaslar ameliyat oldu iylesti ben hala olucam :) lutfen yardim edin de teredutumu kaldirayim
merhaba manıac,bende 2 bucuk ay once burun ameliyatı oldum barıs cakıra cok memnunum ,benım acık ameliyat yapıldı burun ortasından kesı yapıldı ız suan yok kayboldu zaten ıncecık bıcızgıydı gorunmesı mumkun degıl,burun deliklerini kucultucekse burun kanatlarında dikiş olur onlardada kesınlıkle ızkalmaz bındebır bı ıhtımal demısdı doktorum banada,ameliyatını acıkmı kapalımı yapılcana doktorun karar verır kapalıda zaten dıkısde yok hıcbıyerde,doktor secmek cok zor Allah yardımcın olsunumarım kendın ıcın dogru kararı verırsına.s
selam arkadaslar ben 3 hafta once dr.baris cakira ...
Kızlar Burcu sabah 8,30 da ameliyata girdi. Şu anda ameliyatta, 2 saat sürer demiş doktor. Korkuyla ve heyecanla bekliyorumNolur dua edin sizde... İnşallah iyi geçer...
bende burun estetiği olmak istiyorummm ama şu an için maddi olarak hazır değilim.
barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyorum sanırım en az 3.000 ytl gerekiyo.biraz daha para biriktirmem lazım.
ameliyat olan bütün arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.resimleriniz çok güzel.inşAllah bende ameliyat olursam paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?