Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam canım çok geçmiş olsun şu an nefes alamaman çok normal benim 2 ay 19 gün oldu(buarada dün yanlış yazmışım 2 ay beş gün diye eee napalım insanın matematiği kötü olmaya görsün)bazen benim bile tıkalı oluyo ,havaya göre değişiyo bazen ve hala burnumun içi eminimki şiş bunlar önemli nedenler.yemek konusundada haklısın yediklerinin hiç tadı olmuyo ama yemek konusunda ben kendimi zorladım ve herseyden yemeye calışdım çünkü insan baya zayıflıyo burnunuzun içini kendiniz temizlemeyin arkadaşlar alçı çıkarken doktor zaten temizliyo darbelerden koruyun ilk bir ay gercekten önemli sorularınız olursa seve seve cevaplarım .hatta becerebilirsem resimde koyucam ama bir türlü yapamıyorum....

slm tbay48,evet canım yasadıklarını birebir bende yasadım hatta şu sırf zevk için estetik olan ünlülere çok kızdım insan bunu kendine nasıl olurda birkackez yaptırabilir diye, ama hepsi geciyo daha çok yeni ameliyatın senin içnde eminim toz pembe günler çok yakın boğazım benimde çok kuruyodu geceleri sürekli uyanıp su içiyodum hatta ilk iki gün hiç uyumadım desem yeridir benim birde bademciklerim yok o yüzden koruyucu bir sey olmadıgı için boğazımda daha çok tahriş olmuştu ama hemşire bana bu boğazımdaki kurulugun gecmesi için bol bol su içmemi önermişti bende senin gibi gülmekte konuşmakta zorluk çekdim mimiklerimi tam olarak acısızca yapabılmem bır ay sonunda oldu ama işte hepsi olduda bitti bile bundan sonrası sabır

Ladyanna, mesela ben sırf zevk için estetik oldum nefes bozukluğum o kadar yoktu görüntü beni çok rahatsız ettiği için yani zevkine oldum ama bana kızma:) Geçmişler olsun hepimize..

Ladyanna, mesela ben sırf zevk için estetik oldum nefes bozukluğum o kadar yoktu görüntü beni çok rahatsız ettiği için yani zevkine oldum ama bana kızma:) Geçmişler olsun hepimize..

bende sirf zevk icin ameliyat olucam valla kafamçokkarıştı senin ameliyatini hangi doktor yapti sonuctan memnunmusun resimlerin varmi sitede :uhm:

ladyanna öncelikle teşekkürler. ben ve benim gibi ameliyat olan arkadaşların içini rahatlattın. gerçekten de zaman geçtikçe insan kendine geliyor. ben ameliyat olalı 13 gün oldu ve şuan gülmek dışında mimik hareketlerini yapmada pek zorlanmıyorum. Gülünce ise komik oluyorum. Alçım çıktıktan sonra burnumun görüntüsünü çok beğendim. Reha hocaya ameliyat olup memnun kalanlar kervanına ben de eklendim:) Ameliyat olmayan arkadaşlara söylüyorum, tüm kalbimle tavsiye ederim Reha beyi. Darısı ameliyat olmak isteyen herkesin başına...

benim ameliyatımı emre ilhan yaptı, sonuçtan memnunum sanki biraz daha kavisli olabilirdi gibi de geliyor arada ama memnunum yine de:) ruh halime göre saçma sapan şeyler düşünebiliyorum:) resimlerim sitede yok çünkü çevremdeki bazı insanlar ameliyat olduğumu bilmiyorlar ve bu siteyi de takip ediyorlar o yüzden koymuyorum. Zor bir durum anlayacağın.. :)

canım,beni yanlış anlama zevkine dediğim yani hani biliyoruz bazı ünlüleri nerdeyse vücutlarının her yanı estetik ben sırf ameliyat olduktan sonra ilk 2-3 günün sıkıntısıyla pişmanlık duyup nasıl olupda bir kaç kez buna cesaret edebiliyolar anlamında kendimce aklımdan geçirdim bi hasta psikolojisiyle, yoksa sağlık yada estetik amaçlı herkes rahatsız olduğu bi seyleri tabiki düzeltmek ister sonuçta karşı olsaydım bende sadece deviasyon problemimi düzelttirir estetiğe hiç girmezdim. herkesin gönlündeki istediği olsun

Merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 gün önce aranıza katıldım. Bir anda karar verdim ve çok da iyi yapmışım...Bu iş uzamaya gelmez onu anladım...
Bugün tamponlarım çıktı... Ankara Tıp Fakültesi Prof.Dr.Kutlu Sevin'e ameliyat oldum. Doktorum da hastane de harikayd. Bence üniversite hastanesi olması çok iyi...

Bugün nefes alma özgürlüğüme kavuşmuş bulunuyorum. Burnum minicik görünüyo eski haline göre... Bide alçılarım çıksaydı...

Bu ameliyatta bu sitenin de bana cesaret açısından çok desteği oldu.

Seviyorum seni Kadınlar Kulübü !!!!

cnm cvbin icin tsk ederim.
sana ozel den msj atmak istedim ama cevrim disi gibi bisey mi ne :) yollayamadim. eger mumkunse bana once-sonra resimlerini yollayabilirmisin?
ufuk bilkayin tarzini gormege cok istiyorum.
insallah yardimci olabilirsin bana :)

buarada once cevabini alamadim tekrar soruyorum:

burnunda 3 yerinde izleri kalan arkadaslar varmi? yani burun kanatlarinda ve ortasinda ??
bu guzelce geciyormu yoksa cokmu cirkin ve belli oluyor?
bunu sizin burnunuzun cok buyuk ve kucultmesi gerekildigiicin mi yapildi (o uc kesik?)

cvplarinizi bekliorum

nezamandan beri doktor seci p ameliyat olucam, benle birzamanlar burda yazan arkadaslar ameliyat oldu iylesti ben hala olucam :) lutfen yardim edin de teredutumu kaldirayim

merhaba manıac,bende 2 bucuk ay once burun ameliyatı oldum barıs cakıra cok memnunum ,benım acık ameliyat yapıldı burun ortasından kesı yapıldı ız suan yok kayboldu zaten ıncecık bıcızgıydı gorunmesı mumkun degıl,burun deliklerini kucultucekse burun kanatlarında dikiş olur onlardada kesınlıkle ızkalmaz bındebır bı ıhtımal demısdı doktorum banada,ameliyatını acıkmı kapalımı yapılcana doktorun karar verır kapalıda zaten dıkısde yok hıcbıyerde,doktor secmek cok zor Allah yardımcın olsunumarım kendın ıcın dogru kararı verırsına.s

arkadaslar burda bazı arkadasların yazdıklarını gorunce çok şaşırıyorum cidden sitede eski olanlar bilirler bende burun estettıgı yapdırdım ve 2.gunumden ıtıbaren resımlerımı koymusdum profılıme en ufak yuzumde bır morarma olmadı kı cıddı bı ameliyattı 5 saat surdu asırı devıasyonum vardı burnum kemer vardı ve ucu one dusukdu buna ragmem morarmadı yuzum,doktorum eger kullanılan aletler ıyı olursa ve doktor tıttız davranırsam morarmaz yuz demısdı aynende oyle oldu benım kı,tamponlar burnumda bır hafta dolasdım ılk ameliyattan cıkdıgımda bıle cok ıyı nefes alıyodum ve hıc bır sıkıntısını cekmedım 4.gunumde kadıkoye gıttım alcıyla,en ufak bır agrım olmadı yazdıklarınızı okuyunca şaşkınlık duydum lutfen doktorlarınızı ıyı arasdırın secın ben kendı doktorumu herkese tavsıye edebılırım,aklınızdakı tum doktorlarla gorusun ve sonra guvendıgınız doktora ameliyat olsun,herkese sevgıler ve gecmısler olsun.

selam arkadaslar ben 3 hafta once dr.baris cakira hem burun hemde gogus amaliyati oldum,ikisinide birer gun arayla oldum,burun 4 saat,gogus amaliyatim 5 saat surdu,ama yuzumde ne asiri morarma ne asiri sislik oldu,gercekten dogru dr secmek cok cok onemli,baris beyi gozum kapali herkese tavsiye ederim,amaliyattan sonra nefes aliyordum yani ilk gunden beri nefes almamda sorunum olmadi,resmimi koymak istiyorum ama nasil koyuldugunu pek anlayamadim,ogretebilirseniz koyarim,livali senden cevap bekliyorum ozelime lutfen yaz ve nasil resim koyuluyor bana ogretirmiisn lutfen...

arkadaşlar merhaba
ne yazıkki siteyi ve forumu ameliyatımdan sonra keşfettim keşke daha önce bulsaydım sanırım her şey daha kolay olurdu. neyse zararın neresinden dönersek kardır.

benim size sormak istediğim konu burnumdaki şişlikle alakalı. ameliyat olalı bugun 14. gün alçı çıkalı 8 gün oldu profilden yada 45 derecelik açıyla burnumu çektiğimde gerçekten güzel görünyo yalnız önden hala şiş ve biçimlii değil.günden güne iniyo şişlerim yalnız onden bakıldığında hala çarpıcı bi değişim yok tabi daha kısa gözüküyo ama tompul=) çok heycanlı ve endişeliyim nasıl olacağı konusunda. tecrübeli arkadaşlara sormak istedim=)

selam cnm ilk once yazin icin tsk ederim !
bende bi kac gundur baris cakiri dusunuyorum, yanliz ben yurt disindayim ve tr gittigimde gidebilecegim yer ancak izmir ve yakini.. yani b. cakir istanbulda oldugunu duymustum eger ona karar verirsem tá istabula gitmem gerek.. bir gorusme icin nasil olcakbilmiyorum :1shok:

buarada resimelrine baktim ve HARIKA eski burnun benim burnumun biraz buyugunu andiriyo, yanliz seenin burun deliklerin uzun muydu? benimkiler uzun.. yani ordanda kisaltilacaksa nebilim burnum cok yapmacik olacak ve tamamen bozulacak diye dusunuyorum..seninkiler kisaysa belki sonucu ondan bukadar guzel oldu? hani pek oynanmadigi icin filan?

Yanliz bir sorum daha var simdi fotograflarini hangi tarihte cektigini bilmiyorum ama bir kac resimde (mesela kivircik sacli son fotgraflarin da) burnun hani gozluk taktiginda izi kalir ya? o kismlari sanki cok kalin olmus (sis de olabilir)
ama bir resmin var pembe atletli orda baya burnun incelmis, yada foto yaniltmasi

yani burnunun son hali kalin mi oyle..???

bunlari soruyorum cunku genelde az benim burnuma benxzeyen burunlari hangi tarzda yaptiklarini ogrenmek istiyorum, yani bakarak belki birazdaha kafamdaki sorular netlesir diye dusunuyorum..

buarada tekrar burnun cok guzel olmus, bence eger sisse tabi daha guzel olacak,, cunku cok resim gordum cok yapmacik, kucucuk ve yusyuvarlak ve cok kalkik filan..(en korktugum :1shok:) yapiliyor ama senin eski burnun baya buyuk oldugu icin , simdi guzelligne guzellik katmis gercekten GULE GULE Kullan

selam arkadaslar ben 3 hafta once dr.baris cakira ...

sabirsizlikla resimlerini bekliyorum :) olmazsa benim ozelime de atabilirsin yada mail adresimi isteyip, baris cakir senin burnunda negibi bir degisiklik yapmis merak ediyorum, en merak ettigimde acaba senin burnunda benim ki gibimiydi .... yani nasil olacagina bir fikrim olabilr...

buarada 4 saat cok fazla degilmi :| vay be

Kızlar Burcu sabah 8,30 da ameliyata girdi. Şu anda ameliyatta, 2 saat sürer demiş doktor. Korkuyla ve heyecanla bekliyorum Nolur dua edin sizde... İnşallah iyi geçer...

Canım arkadaşım... Tüm duaların ve desteğin için sana çok teşekkür ederim...
Seni çok seviyorum...

kaydirigubbakcemile

Merhaba Kılar...
Benim tamponlarım dün çıktı... Krem ve okyanus suyuyla işi gücü bayramı bıraktım, bu minicik yeni misafire bakıyorum...
Gerçekten küçüldüğü alçının içinden belli...

Sizlere bi sorum olacak. Benim alçım şu an duruyor. 6 gün sonra çıkacak. Fakat burnumun ucunu görebildiğim için iki burnumun ucunda eşitlik yok. Yani biri büyük biri küçük.. Şekilleri de mi farklı nee...

Siz tecrübeli arkadaşlara sorum şu... Burnumun sol tarafı tamamen tıkalı olduğu için o tarafla daha çok uğraşmışlar acaba bunun yaptığı bi dengesizlk olabilr mi diye düşünüyorum. Yani şişlikten filan.. Sizlerede bu tarz şeyler olmuşmuydu... Doktoruma çok güveniyorum ama kafama takıyorum elimde değil. Şekil için çok erken aa :):):):)

Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

bende burun estetiği olmak istiyorummm ama şu an için maddi olarak hazır değilim.
barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyorum sanırım en az 3.000 ytl gerekiyo.biraz daha para biriktirmem lazım.
ameliyat olan bütün arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.resimleriniz çok güzel.inşAllah bende ameliyat olursam paylaşırım

Selamlar,
baris cakir 4000ylt istiyor en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…