kızlar bisey sorucam. ben burun ameliyatı olali 35 gun oldu ama hala ucunda bi küçülme yok. aksine gun geçtikçe ucu daha da büyüyomuş gibi geliyo bana. zaten benim sorunum ucundaydı.bunun için ameliyat olmuştum deişen bişey yok yani. kemiklerdeki şişlik indigi için mi acaba ucu daha büyük duruyo. . ucu hiç küçülmüyo çok kalkık ve öne dogru. ne zaman küçülecek sizce? küçülse bile bariz bi şekilde küçülmez diye düşünüyorum. yani yarısı küçülmeyecegine göre benim istediim kadar küçülmez diye düşünüyorum. üstelik profil farkı da var. ama ucunda hissislik var. özellikle de profilden büyük olan tarafta ve yan-uçta bi sertlik var. ve dokununca hiç hissetmiyorum. acaba umutlanayım mı küçülecek diye? ama boyle kalırsa ben bu buruna asla alışamıyacagım. tekrar olacagım malesef ameliyat. bu durum beni çok üzüyor. başka hiçbişey düşünemiyorum. pişamn olmak hiçbişeye çözüm deil malesef
CANIM ANKARADADKİ DOKTORUN KİM?BENIMD EOYLEYDI.SONRA DÜZELİR GIBI OLDU.AMA HAALA ŞİŞLİK VAR..BENDE ANKARADA YAPTIRDIM-tatlicadiarzu-Merhaba Kılar...
Benim tamponlarım dün çıktı... Krem ve okyanus suyuyla işi gücü bayramı bıraktım, bu minicik yeni misafire bakıyorum...
Gerçekten küçüldüğü alçının içinden belli...
Sizlere bi sorum olacak. Benim alçım şu an duruyor. 6 gün sonra çıkacak. Fakat burnumun ucunu görebildiğim için iki burnumun ucunda eşitlik yok. Yani biri büyük biri küçük.. Şekilleri de mi farklı nee...
Siz tecrübeli arkadaşlara sorum şu... Burnumun sol tarafı tamamen tıkalı olduğu için o tarafla daha çok uğraşmışlar acaba bunun yaptığı bi dengesizlk olabilr mi diye düşünüyorum. Yani şişlikten filan.. Sizlerede bu tarz şeyler olmuşmuydu... Doktoruma çok güveniyorum ama kafama takıyorum elimde değil. Şekil için çok erken aa :):):):)
Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
canım,beni yanlış anlama zevkine dediğim yani hani biliyoruz bazı ünlüleri nerdeyse vücutlarının her yanı estetik ben sırf ameliyat olduktan sonra ilk 2-3 günün sıkıntısıyla pişmanlık duyup nasıl olupda bir kaç kez buna cesaret edebiliyolar anlamında kendimce aklımdan geçirdim bi hasta psikolojisiyle, yoksa sağlık yada estetik amaçlı herkes rahatsız olduğu bi seyleri tabiki düzeltmek ister sonuçta karşı olsaydım bende sadece deviasyon problemimi düzelttirir estetiğe hiç girmezdim. herkesin gönlündeki istediği olsun
Merhaba Kılar...
Benim tamponlarım dün çıktı... Krem ve okyanus suyuyla işi gücü bayramı bıraktım, bu minicik yeni misafire bakıyorum...
Gerçekten küçüldüğü alçının içinden belli...
Sizlere bi sorum olacak. Benim alçım şu an duruyor. 6 gün sonra çıkacak. Fakat burnumun ucunu görebildiğim için iki burnumun ucunda eşitlik yok. Yani biri büyük biri küçük.. Şekilleri de mi farklı nee...
Siz tecrübeli arkadaşlara sorum şu... Burnumun sol tarafı tamamen tıkalı olduğu için o tarafla daha çok uğraşmışlar acaba bunun yaptığı bi dengesizlk olabilr mi diye düşünüyorum. Yani şişlikten filan.. Sizlerede bu tarz şeyler olmuşmuydu... Doktoruma çok güveniyorum ama kafama takıyorum elimde değil. Şekil için çok erken aa :):):):)
Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
CANIM ANKARADADKİ DOKTORUN KİM?BENIMD EOYLEYDI.SONRA DÜZELİR GIBI OLDU.AMA HAALA ŞİŞLİK VAR..BENDE ANKARADA YAPTIRDIM-tatlicadiarzu-
kesinlikle Reha Yavuzer'i öneriyorum.
slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....
Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübünü bi süredir takip ediyorum ancak yazma fırsatım olmamıştı. Bnm de burnumda deviasyon sorunu vardı, bundan yaklaşık 2,5 ay önce istanbulda özel bi hastanede amelyat oldum, şekliyle oynanmasını istemiyordum gerçi ama doktorum hazır o ameliyatı olmuşken ufak değişiklikler de yapalım dedi. Aklıma da yattı açıkçası, eziyetini çekicem ne de olsa diye. ilk 1-1,5 ay hiç bi sorunum olmadı şekli de çok doal duruyordu, bazıları ameliyat olduğumu bile anlamamıştı ama böyle bir güzellik gelmiş diyolardı. ben de çok memnundum sonuçtan ama şu an tam karşıdan bakıldığında asimetri var sağ taraf biraz daha şiş, ayrıca burun sırtı da çok ince görünüyor, bunu nasıl tarif edebilirim bilmiorum. ucu normal ancak yukrı dooru kemik sivriliyo sanki. bu da acaip morlimi bozuyo. şu an istanbulda değilim hemen doktora gitme imkanım yok ama doktorumla telefonda görüştüm içimi ferah tutmam gerektiğini falan söyledi. ama içim hiç rahat değil!böyle bi deneyim yaşayan var mı? düzelme oldu mu merk ediorum. Biraz uzun oldu snrm.. şimdiden teşekkrler :)
Canım valla genellikle bi taraf profilden çektiğinden ben tam olarak dediğin duruma bakamadım. Ben ameliyat olalı 10 gün oldu hala alçılıyım ama burdan bilgilendiğim kadar bu bahsettiğin süreler bişeyler söylemek vede üzülmek için çok erken. Ayrıca burnun çok hoş duruyo bence kafana takma ve zamana bırak. 6 ay- 1 yıl kadar ciddi bi süreçten bahsediliyo çünkü...
Ayrıca acaba ödem kalmış olma ihtimali olabilir mi diye geldi aklıma mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?