Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese Merhabalar
12 gün önce ben de deviasyon ameliyatı oldum.Aynı zamanda burun ucunda da çok küçük bir değişiklik yapılacaktı.Ancak alçılar çıktı ve ben şu anda burun ucum cok kalkık duruyor.Bu yüzden moralim çok bozuldu.Bu durum düzelir mi?Düzelirse ne zaman düzelir.Lütfen tecrübesi olanlar cevap yazsınlar.Gerçekten cevaplarınız benim için çok önemli

nalanxx, bence 1 aydan önce bişey söylemek çok zor. Ameliyatın daha yeni. Ödemden dolayı kalkık durması çok normal. Benimki de ilk 1 hafta çok kalkık duruyordu. Hele alçı çıktıktan sonra hızla iniyor.
Kfana takmak için çok erken. Moralini bozma.Hızla inecektir.

kızlar bisey sorucam. ben burun ameliyatı olali 35 gun oldu ama hala ucunda bi küçülme yok. aksine gun geçtikçe ucu daha da büyüyomuş gibi geliyo bana. zaten benim sorunum ucundaydı.bunun için ameliyat olmuştum deişen bişey yok yani. kemiklerdeki şişlik indigi için mi acaba ucu daha büyük duruyo. . ucu hiç küçülmüyo çok kalkık ve öne dogru. ne zaman küçülecek sizce? küçülse bile bariz bi şekilde küçülmez diye düşünüyorum. yani yarısı küçülmeyecegine göre benim istediim kadar küçülmez diye düşünüyorum. üstelik profil farkı da var. ama ucunda hissislik var. özellikle de profilden büyük olan tarafta ve yan-uçta bi sertlik var. ve dokununca hiç hissetmiyorum. acaba umutlanayım mı küçülecek diye? ama boyle kalırsa ben bu buruna asla alışamıyacagım. tekrar olacagım malesef ameliyat. bu durum beni çok üzüyor. başka hiçbişey düşünemiyorum. pişamn olmak hiçbişeye çözüm deil malesef

selam,

kime ameliyat oldun?
daha 35 gun olmus baya yeni yani, bence sabirla bekle.. buyuyo oldugunu belkide cok bakip durdugundan filan oyle saniiyorsundur.. eger gercekten oyle birsey varsa doktoruna git derim ben.. yani sislikten dolayi da yamuk mus gibi de gorunebilir, bilemezsin belki bitarafi daha cok sismistir daha kalin odem ousmustur yada sus toplamistir vs. yani doktora gitmeden ben/biz bisey diyemeyiz gibime geliyor..
bence hemen pes etme bekle.. ama dedigin gibi eger inmeyecek ve bu sislik yanlis ameliyat sonucu ise ozaman ikinci ameliyata beklemenin baska yolu yok
umarim duzellir..

CANIM ANKARADADKİ DOKTORUN KİM?BENIMD EOYLEYDI.SONRA DÜZELİR GIBI OLDU.AMA HAALA ŞİŞLİK VAR..BENDE ANKARADA YAPTIRDIM-tatlicadiarzu-

mrb ladyana bende burun ameliyatı olmak isitiyorum fakat çok kararsızım reha beye olanlar memnun acaba bana tecrübelerini anlatabilirmisin bide fotonu gönderirmsin çok ihityacımvar çok karasız ve andşeliyim artık kara vermemlazım ocakda olmak isityorum fisfisfis

slm peerless,ben reha beyden çok memnunum.doktorum ne söylediyse her sey onun dediği gibi gerçeklesiyo ben ameliyat olduktan sonra 1 gece hastanede kaldım, gece boyunca hemşireler sürekli tansiyonunu ve ateşini ölçüyo,ben ameliyata girerken çok sakindim buna kendim bile inanamadım gercekten korkulacak bir şey yok,ameliyattan sonra çok fazla ağrım olmadı sadece dişlerimde biraz baskı hissettim .hemşire ağrın varsa agrı kesici verebiliriz dedi ama ben ağrı kesici kullanmadım,birazda seninle alakalı herkesin acıya tahammül sınırı farklıdır,benim 2. günde yüzümde şişlikler ve morarmalar basladı bunlarda çok kısa bi sürede geçiyo.burnumda kanama ve ödemden dolayı ilk baslarda tıkanıklık oldu ama doktor sprey veriyo bunu kullanınca rahatlıyosun zaten reha bey tampon kullanmıyo bu bakımdanda çok rahat oluyosun, kanlar kuruyabilir burnunda bunlarıda zaten doktor alçını çıkarırken temizliyo,alçıdan sonra ince bir bant takıyo.doktorum bana bu bandı ertesi gün banyo yapıp ıslatıcaksın ve kendin cıkarıcaksın dedi yani bu bant sadece bir gün durdu benim burnumda.özellikle alçı çıktıktan sonra burnun gercekten çok daha fazla şişiyo ama bu şişliklerde zamanla geçiyo.bu ameliyatı olurken gercekten çok sabırlı olmak lazım bir iki ay içinde neticeyi görmek istemek pek gerçekçi değil burnun oturması bir birbuçuk seneyi bulur dedi doktorum.daha öncede yazmıştım bu ameliyat süreci benim için gercekten çok zevkli gecti .inşallah seninde öyle olur canım.bende 4-5 senedir hep erteliyodum ama fazla uzatmaya gerek yok dedim artık ve de sonuçtan şu halimle bile çok memnunum.fotğrafı deniyorum ama bi türlü beceremiyorum kuzenimi bekliyorum gelirse ona yaptırıcam söz,başka soruların olursa cevaplayabilirim hoşcakal.

benimde sol taraf ilk etapta şişti o tarafla daha çok oynandığı için dolayısıyla da daha farklı duruyordu iki taraf.ama düzeliyor bi kaç gün içinde merak etme:)))))

çok tşk ederim ladyanna beni bilgilendirdiğin için resminide sabırsızlıkla bekliyorum inş bende sorunsuz bir ameliyat geciririm çok korkuyorum ama bi yandanda çok isitiyorum:çok üzgünüm:

CANIM ANKARADADKİ DOKTORUN KİM?BENIMD EOYLEYDI.SONRA DÜZELİR GIBI OLDU.AMA HAALA ŞİŞLİK VAR..BENDE ANKARADA YAPTIRDIM-tatlicadiarzu-

Merhaba Canım... Ben Ankara Tıp Fakültesinde Prof.Dr. Kutlu Sevin e Ameliyat oldum. Çok iyi birisi.. Yağlı boyalarının olması da beni dahada etkiledi.. Tavsiye ederim..

Bu arada teşekkür ederim canımcım ya umarım geçer bunlar.. Alçıdan çok sıkıldım. Pztesi yi iple çekiyorum valla...:CüvCüv:

kesinlikle Reha Yavuzer'i öneriyorum.

mrb pioner sanırım sende reha beye ameliyat oldun sende tecrübelerini yazabilrmsin fotonuda görmek isterim hala çok kararsızım alçı nezaman alınıyo iyileşme süren nasıldı ayrıca ameliyattan sonra yüzün çok yağlanıp sivilceniyomuş doğrumu çok soru sordum galiba ama endişelerim çok fazlamirmirmirmir

Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübünü bi süredir takip ediyorum ancak yazma fırsatım olmamıştı. Bnm de burnumda deviasyon sorunu vardı, bundan yaklaşık 2,5 ay önce istanbulda özel bi hastanede amelyat oldum, şekliyle oynanmasını istemiyordum gerçi ama doktorum hazır o ameliyatı olmuşken ufak değişiklikler de yapalım dedi. Aklıma da yattı açıkçası, eziyetini çekicem ne de olsa diye. ilk 1-1,5 ay hiç bi sorunum olmadı şekli de çok doal duruyordu, bazıları ameliyat olduğumu bile anlamamıştı ama böyle bir güzellik gelmiş diyolardı. ben de çok memnundum sonuçtan ama şu an tam karşıdan bakıldığında asimetri var sağ taraf biraz daha şiş, ayrıca burun sırtı da çok ince görünüyor, bunu nasıl tarif edebilirim bilmiorum. ucu normal ancak yukrı dooru kemik sivriliyo sanki. bu da acaip morlimi bozuyo. şu an istanbulda değilim hemen doktora gitme imkanım yok ama doktorumla telefonda görüştüm içimi ferah tutmam gerektiğini falan söyledi. ama içim hiç rahat değil! böyle bi deneyim yaşayan var mı? düzelme oldu mu merk ediorum. Biraz uzun oldu snrm.. şimdiden teşekkrler :)

slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....

Canım burnun gerçekten çok güzel olmuş...
Hayırlıs olsun diyeyim bari...
Benim de 2 gün sonra çıkıyo alçılarım.. Darısı benim başıma artıkın
...kaydirigubbakcemile

Canım valla genellikle bi taraf profilden çektiğinden ben tam olarak dediğin duruma bakamadım. Ben ameliyat olalı 10 gün oldu hala alçılıyım ama burdan bilgilendiğim kadar bu bahsettiğin süreler bişeyler söylemek vede üzülmek için çok erken. Ayrıca burnun çok hoş duruyo bence kafana takma ve zamana bırak. 6 ay- 1 yıl kadar ciddi bi süreçten bahsediliyo çünkü...

Ayrıca acaba ödem kalmış olma ihtimali olabilir mi diye geldi aklıma
mirmirmirmir

Yha daha çok şişlikler inmiş de ööle kemik ortada kalmış gibi görünüyor ama. erken olduğunu biliyorum ama zamanla yha daha kötü olursa diye de korkuyorum. sen de yeni olmuşsun ameliyat, geçmiş olsun öncelikle. Umarım ii gider herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…