Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Saol canımcım inşallah iyi olur herşey...Bence kafanı takma ama psikolojik de olabilir. Ben şimdiden kendimi hazırladım 3-4 ay hiçbişeye kafmı takmicam.. Sevicem burnumu diye...Sende öyle yap. Normal bunlar de. :CüvCüv:

slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....

ladyanna burnun çok güzel olmuş bu dr. isatnbuldamı bana biraz bilgi verirmisin ameliyatınla ilgili hangi hastahanede oldun kaça falan gibi ben aslında izmir de oturuyorum ama iyi bir dr. araştırsı içideyim hala kararsızım

merhaba peerless.Ben 20 gün önce Reha Beye ameliyat oldum. Şuan dışarıdan bakıldığında yani beni tanımayanlar ameliyat olduğumu anlamıyor ama tabiki kendi hissettiğim şişlikler var.Ben burnumun görüntüsünden memnunum.Daha da hoş bir hale geleceğini söylemişti doktor ama bu halini bile seviyorum. Benim ameliyatım da Ladyanna gibi çok rahat geçti. İlgilenen hemşireye kadar herkes çok pozitif ve iyi.Öyle kaydadeğer bir ağrım da olmadı.Reha bey tampon kullanmadığı için ameliyattan hemen sonra bile burnumdan nefes alabiliyordum ancak şişlikler 48 saatte maximuma ulaşıyor.Yüzün şiştikçe de nefes alman imkansız hale geliyor.Bir de burnun içindeki kan ve yara kabukları neticesiyle tam olarak burnumdan nefes alabilmem 14 günü buldu.yüzümdeki morluklar da tam olarak 15-16 günde geçti.Ameliyat sonrası en sevimsiz şey burnunun üstündeki alçı. gün geçtikçe ağırlaşıyormuş gibi hissediyorsun ve cildini yıkayamadığın için de yağlanıyor tabi.Cildin yağ dengesi bozuluyor.Benim alçım 8.günde çıktı ve 8.günde seyahat yapabilecek kadar iyi hissediyorsun kendini.Alçı çıkınca da inanılmaz rahatlıyorsun. Benim en büyük sorunum kaşıntıydı.Alçının altı inanılmaz kaşınıyordu.9.günde banyo yapınca çok rahatladım. genel olarak çok iyi ve rahat bir ameliyat süreci geçirdim.Kesinlikle korkulacak birşey değil ve bu kadar ertelediğim için çok pişman oldum.Reha bey işinin çok ehli biri ve hasta-doktor ilişkisini de çok iyi kuruyor.Doktoruna sonsuz güveniyorsun.Kesinlikle çok tavsiye ederima.s

BBD bence burnun çok güzel olmuş hiç bahsettiğin gibi bir şey göremedim ben. Kime olmuştun ameliyatını?

teşekkr ederm. son eklediim fotoğrafı özellkle üstten çektim o bahsettiim kemik görünsn die ama fotoraflarda pek çıkmıo, bilmiorum zaten psikolojimn bozuk olduu bi dönem belki de ben abartıorum.

ameliyatı da selçuk inanlı yaptı.

çok tşk ederim pioner sizleri dinledikçe rahatlıyorum büyük bir ihtimalle reha beye yaptıracam bende tekrar tşkler

slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....

ladyanna burnun süper olmuş:lepi:gerçekten çok beğendim çok doğal tam benim istediğm gibi kaç gün oldu ameliyat olalı bide neleri değiştirdi ne sorunun vardı acaba
inşallah benimde böyle olur çok isterm:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ladyanna
fotona baktım burnun çok hoş görünüyo çok doğal bir burun olmuş
hiç şiş durmuyo süper
sana bir sorum olcak fotoda burnun yapılalı ne kadar zaman oldu?
bide şişlikler ne zaman iniyo

merhaba;

arkadaşlar yardım edin....7 aralıkta rinoplasti oldum. amaliyat sonrasında ağrım sızım hiç olmadı.ancak ertisi sabah uyandığımda gözlerimi açamayacak kadar şişlik ve morluk mevcuttu.

dün alçım çıktı burnumun görüntüsünü beğendim. Ancak göz altımda morluk var..bana bu morlukları giderecek bir krem önerebilir misiniz?

CANIM AYNI ŞEY bendede oldu ödem olustu...ve ben ılk amelıyatındam sonra ıkı kere daha amelıyat oldum son amelıyatım daha kolaydı ama dıkkatlı bakıdıgında haala burnumun uc kısmında şişlik var...moralımı bozmuyordegıl ama sıkıldım artık git gel..seklı cok guzel düzgün ama...bazı vucut tepki verıyor ve ödem olusturuyormuşşş..bend etunc beye gıttım:çok üzgünüm:

Arkadalar sormak istediğim bişey var 2.kez ameliyat olan arkadaşlara...

Diyelim ki burnunuz beğenmediniz yada şöyle söyleyeyim 2.kez ameliyat olmaız gerekiyo. Aynı doktor dedi bunu hem de acaba tekrar bi ücret talep eder mi yoksa hiç bi ücret almadan bu ameliyatı yapar mı?

Yani kısacası aynı doktora yaptırılan revizyon ameliyatlardaücret ödeniyor mu merak ettim doğrusu.

Dilerim inşallah hiç birimize böyle bi ameliyat gerekmez ama..

cok tesekkür ederim canım bu resim 2.aydaki resim.3 gün sonra tam 3 ay olucak.canım bende deviasyon vardı.biraz uzundu burnum,yandan biraz kemikliydi.yani geniş duruyodu ve üst kısmında kemer degılde hafıf bi çıkıntı vardı.inşallah seninde istediğin gibi olur.yalnız tek tavsiyem ameliyattan önce kötüsünü düşünmeyin.ben nedense burnumun hep çok güzel olucagını düşündüm ve öylede oldu.darısı sizlere...

slm ladyanna
fotona baktım burnun çok hoş görünüyo çok doğal bir burun olmuş
hiç şiş durmuyo süper
sana bir sorum olcak fotoda burnun yapılalı ne kadar zaman oldu?
bide şişlikler ne zaman iniyo

canım burnum yapılalı 3 ay olucak.ameliyattan sonraki morarmaları ve şişlikleri soruyosan benim 5. günde morarmalar gecti.oda morarma deyince yüzünüzün her yerini anlamayın.sadece göz altlarında oluyo birazcık morarma.şişmelere gelince ameliyatın ertesi günü benim alnım şişmişti sonra yanaklarım şişti ve bu şişliklerde 7. 8. günde minumum düzeye iniyo.ama tabikide yüzünüzde genel bi şişlik kalıyoki buda zamanla azalıyo.1. ayla şimdiki arasında tabikide çok buyuk fark var.birde kişiye göre degişir.mesela ben cildimi hafif kaşısam hemen kızarır biraz kabarır.yani genel anlamda hassas bi cilt yapım var.belki sizde şişme çok daha az olucaktır.ben bunları hiç kafama takmadım sizlerde çok fazla takıp stres yapmayın.eminim ameliyata karar verdiğinizde her sey çok güzel olucakkaydirigubbakcemile5

kızlar bişey daha sorucam. ameliyattan 40 gün sonra profilleri eşitlenen ve burun ucu küçülen var mı acaba? benim istediim gibi olabilmesi için yaklaşık burun ucunun yarısının küçülmesi gerekiyor. böyle bişey olamaz di mi çok mu hayal kuruyorum. bi de sag tarafta(büyük olan profil) burun kanadının hemen üstünde bi sertlik var. ödem olsaydı süngerimsi olurdu deil mi??demek ki odem deil ve inmicek bu şişlik. bi de işin tuhafı sag tarafla daha çok oynanıp daha çok şişdiyse bastırınca acıması gerekmez miydi? bastırıyorum hiç biyeri acımıyo sag tarafın. haftaya foto koyup bu rezaleti sizinle paylaşmak istiyorum. kötü de olsa cevaplarınızı bekliyorum lütfen .

CANIM İKİNCİ AMELIYATI BURNUMD AŞİŞLİK OLDUGU İÇİN YAPILDI. 3.de tekrar ödem olustu ama dıgerı kadar fazla degıldi..zaten kemık ıslemı falan yok.burun ucund aoldugu için kısa ve kolay sürdü ... ıkıncı ve3.de para almadı ayrıca

selam,doktorum ankara gazi tıpta doç.reha yavuzer.üniversite hastanesi.

öyle kalıcı şişlikler kalabiliyomuymuş bidaha ameliyatı gerektirecek kadar? çok korktum şimdi. neden kalıyomuş o şişlikler bizim hatamızdan dolayı mı yoksa burunun yapısından dolayı mı?

canım burnun yapısından sanırım doktorda önemlı belki benım doktorum basta hata yaptı sonra düzeltmeye calıstı burnumu göstrsem sana korkacak bırsey olmadıgını anlarsın cok düzgün burnum ben takıyorum ynai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…