Yha daha çok şişlikler inmiş de ööle kemik ortada kalmış gibi görünüyor ama. erken olduğunu biliyorum ama zamanla yha daha kötü olursa diye de korkuyorum. sen de yeni olmuşsun ameliyat, geçmiş olsun öncelikle. Umarım ii gider herşey :)
slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....
mrb pioner sanırım sende reha beye ameliyat oldun sende tecrübelerini yazabilrmsin fotonuda görmek isterim hala çok kararsızım alçı nezaman alınıyo iyileşme süren nasıldı ayrıca ameliyattan sonra yüzün çok yağlanıp sivilceniyomuş doğrumu çok soru sordum galiba ama endişelerim çok fazlamirmirmirmir
BBD bence burnun çok güzel olmuş hiç bahsettiğin gibi bir şey göremedim ben. Kime olmuştun ameliyatını?
slm kızlar sonunda resmimi ekleyebildim.ayyy sabahtan beri bununla uğrasıyorum.işte bir reha yavuzer burnu....
CANIM AYNI ŞEY bendede oldu ödem olustu...ve ben ılk amelıyatındam sonra ıkı kere daha amelıyat oldum son amelıyatım daha kolaydı ama dıkkatlı bakıdıgında haala burnumun uc kısmında şişlik var...moralımı bozmuyordegıl ama sıkıldım artık git gel..seklı cok guzel düzgün ama...bazı vucut tepki verıyor ve ödem olusturuyormuşşş..bend etunc beye gıttım:çok üzgünüm:Öncelikle merhabalar, kadınlar kulübünü bi süredir takip ediyorum ancak yazma fırsatım olmamıştı. Bnm de burnumda deviasyon sorunu vardı, bundan yaklaşık 2,5 ay önce istanbulda özel bi hastanede amelyat oldum, şekliyle oynanmasını istemiyordum gerçi ama doktorum hazır o ameliyatı olmuşken ufak değişiklikler de yapalım dedi. Aklıma da yattı açıkçası, eziyetini çekicem ne de olsa diye. ilk 1-1,5 ay hiç bi sorunum olmadı şekli de çok doal duruyordu, bazıları ameliyat olduğumu bile anlamamıştı ama böyle bir güzellik gelmiş diyolardı. ben de çok memnundum sonuçtan ama şu an tam karşıdan bakıldığında asimetri var sağ taraf biraz daha şiş, ayrıca burun sırtı da çok ince görünüyor, bunu nasıl tarif edebilirim bilmiorum. ucu normal ancak yukrı dooru kemik sivriliyo sanki. bu da acaip morlimi bozuyo. şu an istanbulda değilim hemen doktora gitme imkanım yok ama doktorumla telefonda görüştüm içimi ferah tutmam gerektiğini falan söyledi. ama içim hiç rahat değil!böyle bi deneyim yaşayan var mı? düzelme oldu mu merk ediorum. Biraz uzun oldu snrm.. şimdiden teşekkrler :)
arkadaşlar bu reha bey kim kısaca bilgi verirmisiniz muanehansesi nerde?teşekkürler
çok tşk ederim pioner sizleri dinledikçe rahatlıyorum büyük bir ihtimalle reha beye yaptıracam bende tekrar tşkler
ladyanna burnun süper olmuş:lepi:gerçekten çok beğendim çok doğal tam benim istediğm gibi kaç gün oldu ameliyat olalı bide neleri değiştirdi ne sorunun vardı acaba
inşallah benimde böyle olur çok isterm:Saruboceq:
slm ladyanna
fotona baktım burnun çok hoş görünüyo çok doğal bir burun olmuş
hiç şiş durmuyo süper
sana bir sorum olcak fotoda burnun yapılalı ne kadar zaman oldu?
bide şişlikler ne zaman iniyo
kızlar bisey sorucam. ben burun ameliyatı olali 35 gun oldu ama hala ucunda bi küçülme yok. aksine gun geçtikçe ucu daha da büyüyomuş gibi geliyo bana. zaten benim sorunum ucundaydı.bunun için ameliyat olmuştum deişen bişey yok yani. kemiklerdeki şişlik indigi için mi acaba ucu daha büyük duruyo. . ucu hiç küçülmüyo çok kalkık ve öne dogru. ne zaman küçülecek sizce? küçülse bile bariz bi şekilde küçülmez diye düşünüyorum. yani yarısı küçülmeyecegine göre benim istediim kadar küçülmez diye düşünüyorum. üstelik profil farkı da var. ama ucunda hissislik var. özellikle de profilden büyük olan tarafta ve yan-uçta bi sertlik var. ve dokununca hiç hissetmiyorum. acaba umutlanayım mı küçülecek diye? ama boyle kalırsa ben bu buruna asla alışamıyacagım. tekrar olacagım malesef ameliyat. bu durum beni çok üzüyor. başka hiçbişey düşünemiyorum. pişamn olmak hiçbişeye çözüm deil malesef
ladyanna burnun çok güzel olmuş bu dr. isatnbuldamı bana biraz bilgi verirmisin ameliyatınla ilgili hangi hastahanede oldun kaça falan gibi ben aslında izmir de oturuyorum ama iyi bir dr. araştırsı içideyim hala kararsızım
CANIM İKİNCİ AMELIYATI BURNUMD AŞİŞLİK OLDUGU İÇİN YAPILDI. 3.de tekrar ödem olustu ama dıgerı kadar fazla degıldi..zaten kemık ıslemı falan yok.burun ucund aoldugu için kısa ve kolay sürdü ... ıkıncı ve3.de para almadı ayrıca
kesinlikle Reha Yavuzer'i öneriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?