selam,doktorum ankara gazi tıpta doç.reha yavuzer.üniversite hastanesi.
selam,doktorum ankara gazi tıpta doç.reha yavuzer.üniversite hastanesi.
Kızlarrrrr..
Saatleri sayıyorummm. Bana dua edin nolur.. Yarın alçım çıkıyo Allah ın izniyle...
İnşallah herşey yolunda gider ve dilerim pişman olmam...
cnm insallah guzel birsey cikar ortaya :)
hemen resmini cekip buraya koyuyorsun :) tabiki eski burnunla sositososito
merhaba.ben ameliyat olalı 14 gün oldu.reha beye ameliyat oldum.şu an ortadaki kemik duruyor, yani kemer duruyor.sağ profilim çok güzel, ama sol profilde kemer duruyor.sanki soldan biri vurmuş, orası çökmüş, öbür taraf şişmiş gibi..burun deliklerimle oynanamış, ikisi eşit değildi, hala aynı..alçı ilk çıktığında böyle sorunlarım yoktu ama 2 gün içinde çökmeler, şişmeler falan var..acaba kemikte hala sorun mu var, yoksa bunlar şiş mi? peki çökme neyin nesi?reha hoca baktı herşey normal dedi (ben ona bişey demedim, kendisi elle bastırarark muayene etti)..ama şu an iki profilim farklı ve mutsuzum.ilk 1 ay içinde tek taraflı şişme ve eğrilik görenler var mı? düzelir mi herşey? kemiği elleyince dümdüz bir kemik gelmiyor elime...nolacak(((
merhaba.ben ameliyat olalı 14 gün oldu.reha beye ameliyat oldum.şu an ortadaki kemik duruyor, yani kemer duruyor.sağ profilim çok güzel, ama sol profilde kemer duruyor.sanki soldan biri vurmuş, orası çökmüş, öbür taraf şişmiş gibi..burun deliklerimle oynanamış, ikisi eşit değildi, hala aynı..alçı ilk çıktığında böyle sorunlarım yoktu ama 2 gün içinde çökmeler, şişmeler falan var..acaba kemikte hala sorun mu var, yoksa bunlar şiş mi? peki çökme neyin nesi?reha hoca baktı herşey normal dedi (ben ona bişey demedim, kendisi elle bastırarark muayene etti)..ama şu an iki profilim farklı ve mutsuzum.ilk 1 ay içinde tek taraflı şişme ve eğrilik görenler var mı? düzelir mi herşey? kemiği elleyince dümdüz bir kemik gelmiyor elime...nolacak(((
canım burnun çok güzel olmuş. ben de düşünüyorum. toplam ne kadara mal oldu sana?
bana bir doktor rakam verdi, özel hastane falan herşey dahil. estetik cerrahtı bu doktor ama bende burun tıkanıklığı olduğunu da söyledi.acaba diyorum çok mu yüksek bi rakam.
3.5 dedi bana.
evet kızlar burnumun eski halinide koydum umarım yardımcı olabilmişimdir
selam arkadaslar ben amaliyat olali 1 ay oldu resmimi koymak sitiyorum ama nasil koyuldugunu anlamamdim bana yardimci olursaniz size bol bol resim koyarim
selam arkadaslar ben amaliyat olali 1 ay oldu resmimi koymak sitiyorum ama nasil koyuldugunu anlamamdim bana yardimci olursaniz size bol bol resim koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?