Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam,doktorum ankara gazi tıpta doç.reha yavuzer.üniversite hastanesi.

canım burnun çok güzel olmuş. ben de düşünüyorum. toplam ne kadara mal oldu sana?
bana bir doktor rakam verdi, özel hastane falan herşey dahil. estetik cerrahtı bu doktor ama bende burun tıkanıklığı olduğunu da söyledi.acaba diyorum çok mu yüksek bi rakam.
3.5 dedi bana.

Kızlarrrrr..
Saatleri sayıyorummm. Bana dua edin nolur.. Yarın alçım çıkıyo Allah ın izniyle...

İnşallah herşey yolunda gider ve dilerim pişman olmam...

Kızlarrrrr..
Saatleri sayıyorummm. Bana dua edin nolur.. Yarın alçım çıkıyo Allah ın izniyle...

İnşallah herşey yolunda gider ve dilerim pişman olmam...

cnm insallah guzel birsey cikar ortaya :)
hemen resmini cekip buraya koyuyorsun :) tabiki eski burnunla sositososito

cnm insallah guzel birsey cikar ortaya :)
hemen resmini cekip buraya koyuyorsun :) tabiki eski burnunla sositososito

Tabii ki canım.. Eve gelir gelmez ilk işim bu olacak.. Çok heyecanlıyım. Dielerim güzel olur herşey..hihoyyyt

lülülülülülüsositosositokaydirigubbakcemile5sırnaşık şeylaelaelaelaelae:icecream:

:

merhaba.ben ameliyat olalı 14 gün oldu.reha beye ameliyat oldum.şu an ortadaki kemik duruyor, yani kemer duruyor.sağ profilim çok güzel, ama sol profilde kemer duruyor.sanki soldan biri vurmuş, orası çökmüş, öbür taraf şişmiş gibi..burun deliklerimle oynanamış, ikisi eşit değildi, hala aynı..alçı ilk çıktığında böyle sorunlarım yoktu ama 2 gün içinde çökmeler, şişmeler falan var..acaba kemikte hala sorun mu var, yoksa bunlar şiş mi? peki çökme neyin nesi?reha hoca baktı herşey normal dedi (ben ona bişey demedim, kendisi elle bastırarark muayene etti)..ama şu an iki profilim farklı ve mutsuzum.ilk 1 ay içinde tek taraflı şişme ve eğrilik görenler var mı? düzelir mi herşey? kemiği elleyince dümdüz bir kemik gelmiyor elime...nolacak (((

canim sikma canini, daha 14 gun anca olmus ama eger okadar cok olumsuz seyler gorduysen.. doktoruna soyle gerci o sen i muane ettiginde gorup de soylerdi, sen simdi soylesen zaten ya gecer diyecek yada senin burnun yapisi filan diycek..

istersen buraya onceki (eski) burnunn resimleriyle simdiki halini bi kac taraflardan cektigin resimlerini koy yorum yapalim?
belkide ayni problemi gorenler cikacak yada aslinda birseyin olmadigini gorecekler filan..

canım beceremedim resim koymayı ama resimde tam net çıkmamış..hocayla alçı çıktıktan 5 gün sonra görüştüm, kemikler elime geliyor dedim, onlar kırık kemiklerin uçları, herşey normal dedi...gerçi şişmesi normal biliyorum ama kemer niye hala orda duruyor ki? bir de kemerin karşısındaki çökme beni üzdü..tam anlayamadım burnumda neler oluyor böyle..yani eğer bu şiş geçecekse, hiç sesimi çıkarmam otururum ama eğer bu kemik kırıntısı gibi bişeyse, ameliyatım boşa geçmiş derim.off nası bişey bu yaaa (((((

mrb tbay ameliyat olalı az bi süre olmuş ama hala burnun kemerli gözükmesi doğal değil bence doktorunla görüş şikayetlerini bildir şişlik iner ama kemik belli olur diye düşünüyorum inş korktuğun gibi değildir cnm

canım ben üniversite hastanesinde 1.600 ytl ye oldum şimdi nasıl fiyatlar bilmiyorum

evet kızlar burnumun eski halinide koydum umarım yardımcı olabilmişimdir

tsk ederiz cnm, eski halinde bence hic sorun yokmusmus.. ama simdikide guzel yani:)

yanliz deliklerinde oynama olmamis sainrim sadece usttki tumseyi almislar ?

yanliz ondende her ikisinden bir resim alsak cok mu sey istemis olurum

selam arkadaslar ben amaliyat olali 1 ay oldu resmimi koymak sitiyorum ama nasil koyuldugunu anlamamdim bana yardimci olursaniz size bol bol resim koyarim

selam arkadaslar ben amaliyat olali 1 ay oldu resmimi koymak sitiyorum ama nasil koyuldugunu anlamamdim bana yardimci olursaniz size bol bol resim koyarim

bu sayfaya gir - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

pc'nden istedigin resimini ara gri tus var (search yada bladeren yaziyor)

resmi sectikten sonra ok ye basiyorsun.. ve
sectigin resminin yazilari ilk beyaz kutuda gozukuyor ve alttaki buyuk yesil tusa basiyorsun uploaden diye

birsuru yazilar cikiyorve o kutucuklarin icinde yazan yazilardaki ; [IMG.... diye baslayan tum yaziyi kopyalayip buraya, yazi yazdigin yere yapistiriyorsun..

aslinda basit de ben zor anlatmis olabilirim :)

ladyanna merhba resimlerine baktım gerçekten güzel olmuş...mesajlara göz attım da, sen iki kez mi ameliyat oldun?ikisi de reha hoca mmı?demek ki bana da ikinci ameliyat yolu görünüyor çünkü ameliyatın 15.gününde kemer hala ortada

canım benimde iki arkadaşımda aynı problem olmuştu,biri yaklaşık 17 gün sonra normale döndü ama diğeri bir düzeltme ameliyatı geçirdi.Bence doktoruna aklındaki her soruyu sor ki için rahatlasın,zaten ameliyattan sonraki bir ay boyunca her hafta kontrole gidiyor olman gerekiyor.benim doktorumun dediğine göre dediğin bu tarz şeyler 3.haftadan itibaren düzelmeye başlıyor.Doktorunla tekrar görüş ve içini ferah tut.eminim yakında şişlerin iner ve gerçek güzel görüntün ortaya çıkar.

sevgili nevada çok teşekkür ederim.artık şişme olmadığını düşünüyorum.sanırım düzeltilmesi gereken bir sorun var ortada.ama şu anda kesinlikle 2. operasyonu göze alamam.kızım 2 yaşında ve ben ameliyat sonrası süreci geçirirken, o da perişan oldu.zaten sevk, izin falan derken bir daha aynı şeyleri göze alamıyorum.zamanla düzelecek diye umut etmeye çalışsam da, çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…