Merhaba,
burnum su anda cok sis... ben tam anlayamıyorum ama sanırım reha bey'in tam soyledigi gibi olacak. "kemeri alalım, burun ucu dusmus onu kaldıralım" sanırım bu dediklerini yaptı. Sisler gittigi zaman belli olur ama sanırım beklenildigi gibi yapmıs... cevremedekiler, daha tarafsız bakanlar, benim gibi duygusal davranmayanlar:)))) guzel olmus diyor... Ben Reha Beye gitmeden once arkadasıma baktım sidden burnu cok guzel ve dogal gozukuyordu, hatta bu ameliyata niyetlenince arkadasın eski fotograflarını inceledim. Cok guzel is cıkarmıstı. Sanki eski burnu degil de yeni burnu onun burnu gibi duruyordu. kimse anlamaz sanırım estetik oldugunu...
Su sislikler gecsin bir foto koyacagım buraya... su anda sadece sislerin inmesini bekliyorum... İnsallah yardımcı olabildim.
merhaba gulayse34 nasıl burnun indimi şişlikler? umarım iyisindir.resmini bekliyorum büyük bir merakla birde birde memnunmusun eğer şişliklerin inmişse şekli daha nettir.eminim cok güzel olmuştur ..
benim ameliyatımı reha bey yapacak ama hiç ameliyat olmus hastasının nasıl oldugunu görmedim sadece burda yazılanlardan yola cıkarak reha beyi tercih ettim
selam arkadaşlar
size 3 sorum olacak
burun ameliyatından sonragöz altında morarma kalan varmı. ben ameliyat olalı 25 gün oldu biraz morarma hala var.
birde dr.teoman doğana ameliyat olan varmıııııııııııııı.
burun masaj yapan varsa nasıl ne şekilde yapıyor acaba.
canim benimde morartilar 6 hafta kadar sürmüstü,zamanla gececek a.ssigaraylada alakali olgunu düsünüyorum morartilarin,ben fosur fosur sigara icmistim :1no2:burun masaji burunun durumuna göre dr tavsiyesi ile yapiliyor canim,gerekli olduguna veya nasil masaj yapilacagina dr karar veriyor.ceyda ile birlikte nebil beye ameliyat olduk ama benim farkli ceydanin farkliydi masaj sekli.sevgiler a.s.
bu arada senin de ameliyatına bi sey kalmamıs, ben kontrole gidecegim senin ameliyat oldugun sıralarda. sana da simdiden gecmis olsun...
meraba arkadaslar ben de burun ameliyatı olduım
inanın o an ameliytaan cıktıktan sora olduğuma pisşma oldum aynalara küsmüüştüm yüzüme bakamıyodum daha doğrusu yüzümü göremiyodumbile gözlerim şişmişti mosmordu burnumda da tampon vardı bi kaç gün yemek yemek sıvı gıdalr tüketmek yasaktı ve inanın nefes almakta bile zorluk cekiyodum ki nefes alabilmenn ne kadar önemli bi şey oldunğunu o anladım..uyuyamıyosun bi şey yiiyip içimiyosuan ve bi an kanın boğazna aktığını hissediyosuama şimdi cok rahatım ve burnumun yeni halinden memnunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?