Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende burun ameliyatına karar verdikten sonra internette araştırma yaparken burayı keşfettim.ve çok beğendim.2 şubattada ameliyatımı oldum.1 saat sürdü.şişlik ve morluklarda sadece 1 hafta.işime bile başladım.bandaj olduğu halde bile arkadaşlarım çok beğndi.darısı sizlerin başına...

........................................... ....................... ........................... ......................... ............................... ............ .. . . ...................... ...........

Son düzenleme:

merhaba gulayse34 nasıl burnun indimi şişlikler? umarım iyisindir.resmini bekliyorum büyük bir merakla birde birde memnunmusun eğer şişliklerin inmişse şekli daha nettir.eminim cok güzel olmuştur ..

Arkadaşlar ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve izmirde doktor araştırmasına netten başladım,ailemi ikna etmem de zor olacak biraz acayip yaklaşıyolar yani garipsiyolar bu isteğimi,bilemiyorum ikna edebilecek miyim...Birde genel olarak izmir estetik doktorlarında en iyi: UFUK Bİlkay la Cüneyt Özek gibi gözüküyo bir de ATAY Atabey sanırım(ücerti dolgunmuş duyduguma göre gerçi)
Ben tek maaşlı bir ailenin kzııyım ve babam eğitmen,emekli sandığına bağlıyız sigorta olarak acaba emekli sandığı herhangi bir masrafı karşılıyor mu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinicem..
Bi de arkadaşlar ben aslında yüzümdeki benleri aldıracaktım ve şuan 2 ameliyatı da yani "ben aldırma ve burun estetiği" ni yaptırmak istiyorum ve 2 seçenek var doktor tercihi açısından.Cüneyt Özek'e ben ameliyatı yaptırırsam yani bu doktor Cüneyt Özek olursa burun ameliyatı da olmak istiyorum ama bu sefer ailemin burun ameliyatını kabul edip etmeme ihtimali var:uhm:Nedeni korkmaları benm için..
Bunun yerine akrabamız olan bir kulak burun boğazcı var alsancak devlet hast. de ona yaptırabilirz diye çıtlattı annem burun ameliyatını ;ama ben de doçentlik ünvanına sahip bir doktor mu akraba olan operatör kulak burun boğazcı mı açıkcası karar veremiyorum ve siz tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum eğer siz olsanız kime güvenirdiniz
,1)hem ben hem de burun ameliyatı için doç.Cüneyt ozek mi ;....
2)yoksa ben ameliyatını cuneyt özek'e burnun ameliyatını akraba kulak burun bogazcıya mı yaptırırdınız? Lütfen öneride bulunun artık kafanızı şişirdiğimi de düşünmeye başladım ama ne yapayım fikirlerinizle aydınlanmaya ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden cevaplarınızı bekliyorum:uhm:a.s.

slm kızlar, bir arkadaşım doktor fırat arıcana ameliyat oldu, sonuç başarılı bence, 2 haftada iyileşti. hafif bir şişlik var ama yeni tanışsanız anlamazsınız ameliyat olduğunu. doğal bir buruna kavuştu. ama ben yine de araştırmak istiyorum fırat arıcanı, duyan var mı acaba?

Op.Dr.Bülent Seferoğlu.. ben ameliyat olduğumda Küçükköy Bilge Hastanesindeydi.. şuan Sema Hastanesinde görev yapıyor diye biliyorum..

selam arkadaşlar
size 3 sorum olacak
burun ameliyatından sonragöz altında morarma kalan varmı. ben ameliyat olalı 25 gün oldu biraz morarma hala var.
birde dr.teoman doğana ameliyat olan varmıııııııııııııı.
burun masaj yapan varsa nasıl ne şekilde yapıyor acaba.

özel altınordu hastanesinde ameliyat olan var mı aramızda arkadaslar? ya da prof. dr ecmel songür e ameliyat olan var mı? haftaya rinoplasti olmayı düşünüyorum şekerler :) cevaplarınızı bekliyorum..

ya ben bişey sorucam ben göztepe devlette ameliyat olucam burnumda kırık var acaba şeklini düzeltiyolarmı bilgisi olan veya ameliyat olan varmı acaba

merhaba gulayse34 nasıl burnun indimi şişlikler? umarım iyisindir.resmini bekliyorum büyük bir merakla birde birde memnunmusun eğer şişliklerin inmişse şekli daha nettir.eminim cok güzel olmuştur ..

ya benim sisliklerim inmedi aksine daha da sisti sanırım. ameliyat olalı da 3 hafta oldu. hos doktor demişti zamanla inecek ilk basta cok kaba gozukur demisti. ama bunalttı beni ya da ben de takıntı oldu. ama sanki cok cirkin gozukuyor burnum fazlasıyla sis hala... en yakın zamanda foto koyacagım ama sonucun olusmasını bekliyorum... yani doktorun dedigi gibi kibarlastıgı halini...

benim ameliyatımı reha bey yapacak ama hiç ameliyat olmus hastasının nasıl oldugunu görmedim sadece burda yazılanlardan yola cıkarak reha beyi tercih ettim

bu arada senin de ameliyatına bi sey kalmamıs, ben kontrole gidecegim senin ameliyat oldugun sıralarda. sana da simdiden gecmis olsun...

canim benimde morartilar 6 hafta kadar sürmüstü,zamanla gececek a.ssigaraylada alakali olgunu düsünüyorum morartilarin,ben fosur fosur sigara icmistim :1no2:burun masaji burunun durumuna göre dr tavsiyesi ile yapiliyor canim,gerekli olduguna veya nasil masaj yapilacagina dr karar veriyor.ceyda ile birlikte nebil beye ameliyat olduk ama benim farkli ceydanin farkliydi masaj sekli.sevgiler a.s.

Ablam Geçen C.tesi Ameliyatini Oldu Bu 1 Haftamiz çok Zor Geçti Bugün 2.alçisi Takildi Artik Ablam Farkli Biri Yüzü çok Değişti Sesi Bizim Kiz Kendi Farkli Size Fotosunu Yollayacağim Ama Nasil Bilmiyorum

arkadaşlar mrb.izmirde ufuk bilkaya burun ameliyatı olan var mı?acayip korkuyorum en çok da 1 ayda bile inmeyen şişliklerden

canım mesaj için teşekürler
ben sigara alkol hiç kullanmıyorum.ama dediğin gibi zamanlan geçiyor.burnumun şiş olmasına rağmen gayet hatta baya iyi duruyor her geçen gün daha iyi oluyor onun için arkadaşlar SABIR SABIR SABIR HERŞEY İYİ OLUYOR .HERKESE AMELİYATTAN SONRAKİ HALLERİNE ÜZÜLMESİNLER BEN MESELA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLÜYORDUM YÜZÜM BAYA Şİ VE MOSMORDU AMA GEÇİYOR.GERÇEKTEN DEĞİYOR SON GÖRÜNTÜYE. :dance:

bu arada senin de ameliyatına bi sey kalmamıs, ben kontrole gidecegim senin ameliyat oldugun sıralarda. sana da simdiden gecmis olsun...

merhaba ben ameliyat tarihimi erteledim martın sonunda olacak... beklemek cok zor gercekten insanın sinirleri bozuluyor...gulayse 34 bekliyorum resimlerini hergün bakıyorum koymuşmusun diye ..bu arada cok sagol verdiğin bilgiler için tekrara tesekkür ederim

meraba arkadaslar ben de burun ameliyatı olduım
inanın o an ameliytaan cıktıktan sora olduğuma pisşma oldum aynalara küsmüüştüm yüzüme bakamıyodum daha doğrusu yüzümü göremiyodumbile gözlerim şişmişti mosmordu burnumda da tampon vardı bi kaç gün yemek yemek sıvı gıdalr tüketmek yasaktı ve inanın nefes almakta bile zorluk cekiyodum ki nefes alabilmenn ne kadar önemli bi şey oldunğunu o anladım..uyuyamıyosun bi şey yiiyip içimiyosuan ve bi an kanın boğazna aktığını hissediyosu ama şimdi cok rahatım ve burnumun yeni halinden memnunum:)

iyi bir tecrübe olmamış sanırm,ameliyat olmak isteyen arkadaşlar telaşa kapılıcaklar şimdi.. :1ninca:
bir kaç gün yemek yemek yasaktı derken??üstelik sıvı da yasak diyorsunuz?
ameliyat sonrası kullanılması gereken antibiotiği nasıl içtiniz peki?
aç karnınıza mı? :1shok:
ben de ameliyat olalı 40 günü geçti,antibiyotiği açken içmemen gerektiği konusunda şiddetle uyarmştı doktorum..
bahsettiğinz çoğu şeyi de yaşamadığım için kendimi şanslı hissettm :asigim:
tekrar geçmiş olsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…