ladyanna merhba resimlerine baktım gerçekten güzel olmuş...mesajlara göz attım da, sen iki kez mi ameliyat oldun?ikisi de reha hoca mmı?demek ki bana da ikinci ameliyat yolu görünüyor çünkü ameliyatın 15.gününde kemer hala ortada
tsk ederiz cnm, eski halinde bence hic sorun yokmusmus.. ama simdikide guzel yani:)
yanliz deliklerinde oynama olmamis sainrim sadece usttki tumseyi almislar ?
yanliz ondende her ikisinden bir resim alsak cok mu sey istemis olurum
canım beceremedim resim koymayı ama resimde tam net çıkmamış..hocayla alçı çıktıktan 5 gün sonra görüştüm, kemikler elime geliyor dedim, onlar kırık kemiklerin uçları, herşey normal dedi...gerçi şişmesi normal biliyorum ama kemer niye hala orda duruyor ki? bir de kemerin karşısındaki çökme beni üzdü..tam anlayamadım burnumda neler oluyor böyle..yani eğer bu şiş geçecekse, hiç sesimi çıkarmam otururum ama eğer bu kemik kırıntısı gibi bişeyse, ameliyatım boşa geçmiş derim.off nası bişey bu yaaa(((((
evet kızlar burnumun eski halinide koydum umarım yardımcı olabilmişimdir
sevgili nevada çok teşekkür ederim.artık şişme olmadığını düşünüyorum.sanırım düzeltilmesi gereken bir sorun var ortada.ama şu anda kesinlikle 2. operasyonu göze alamam.kızım 2 yaşında ve ben ameliyat sonrası süreci geçirirken, o da perişan oldu.zaten sevk, izin falan derken bir daha aynı şeyleri göze alamıyorum.zamanla düzelecek diye umut etmeye çalışsam da, çok üzgünüm.
geçmiş olsun canım,umarım zamanla daha düzelir,bende reha hocaya 19 ocakda ameliyat olacağım bayağı tedirgin oldum şimdi,özel msjın açık olsa aslında ordan msj atacaktım,hoca 2.ameliyata gerek olur dedimiladyanna, hoca "ameliyatta kırdığımız kemiklerin uçları dedi.onlar da zamanla inmez sanırım.kemik bu sonuçta...ben kabullenmeye başladım benimki başarısız bir operasyondu.hoca da artık bunu başarısızlar listesine ekler..hani diyordu ya ben % 1 başarısızım diye, işte o benim.1 aralıkta ameliyat oldum.yüzümde başka şişlik morarma falan yok.bir tek orası mı şişecek, zannetmiyorum.üstelik tam o çıkıntının karşısında mecimek kadar çökme var.belli oluyor.fotoğrafla görünmüyor ama görünürse hemen resmini eklerim.
ladyanna, hoca "ameliyatta kırdığımız kemiklerin uçları dedi.onlar da zamanla inmez sanırım.kemik bu sonuçta...ben kabullenmeye başladım benimki başarısız bir operasyondu.hoca da artık bunu başarısızlar listesine ekler..hani diyordu ya ben % 1 başarısızım diye, işte o benim.1 aralıkta ameliyat oldum.yüzümde başka şişlik morarma falan yok.bir tek orası mı şişecek, zannetmiyorum.üstelik tam o çıkıntının karşısında mecimek kadar çökme var.belli oluyor.fotoğrafla görünmüyor ama görünürse hemen resmini eklerim.
kimseyi tedirgin etmek istemem ben sadece benim durumumda olan varsa, sonradan düzeldi mi diye ükagılanıyorum.burdaki onlarca kişi arasından benim başıma geldi şu an ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.doktor bana bişey demedi, alçıyı çıkardığı gün 1 ay sonra gel dedi.sonra ben bir tuhaflık olduğunu hissedip bayram günü tekrar yanına gittim ve gayet güzel dedi bana.bu kemik uçları elime geliyor dedim.onlar ameliyatta kırılan kemiklerin uçları dedi.iyice sıktı eliyle, hiçbir şey demedi.şu an reismde görünen sadece profil açısı yani burnum gerçekten yamuk.sadece ucu kalkmış işte ama üst kemer kısmı yamuk yumuk kırık falan..anlayamıyorum.olacak iş değil bu.bir daha ameliyat olsa bile herhalde kemik düşe o kadar incelmiş.neyse ben içinizi karartmıyım işte ne diyim...
Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce de yazdım ama sadece bir cevap alabildim.Ben deviasyon ameliyatı olalı 19 gün oldu.Her şey normal ancak burnumun ucu çok kalkık duruyor.Oysa doktor sadece burun ucunu biraz düzelteceğini söylemişti.Bu durum moralimi çok bozuyor.Sizce bu kalkıklık zamanla azalır mı? Burun ucuna galiba kıkırdak koymuş ve bu yüzden kalkık duruyor.Lütfen tecrübeli olanlar cevap yazsın çünkü gerçekten moralim bozuk
Arkadaşlar , ben bu yazılanlardan çok faydalandım herkese çok teşekkür ederim..Ben Tunç Şafak Hacettepe üniversitesinde Prof. çok çok memnun kaldım...Hoca işinde uzman kendisini çok araştırmıştım...Hre yaptıran çok iyi olduğunu söyledi ben de memnun kaldım...Herkese tavsiye ediyorum...Şuan onbeşinci gün oldu...Yalnızca burun ucumda şişlik var o da zamanla geçer diyor..Tabii yapan arkadaşlarımınkinide görmüştüm..Gerçekten altı ayda ancak oturuyor burun...Benim morluk çok olmadı..Ağrım da çok olmadı...Dediğim gibi burun ucum şiş...Onunda zamanla ineceğini düşünüyorum...Herkese Tunç Şafağ'ı şiddetle tavsiye ediyorum....Sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?