Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hayır canım ,bu benim ilk ameliyatım gayet memnunum her seyden bi sorun yok,sende biraz sabret daha 14 -15gün olmuş daha çok erken eminimki şiştir burnun şimdiden 2. ameliyatı filan düşünüp moralini bozma öyle bir sey olmıcak inşallah

tsk ederiz cnm, eski halinde bence hic sorun yokmusmus.. ama simdikide guzel yani:)

yanliz deliklerinde oynama olmamis sainrim sadece usttki tumseyi almislar ?

yanliz ondende her ikisinden bir resim alsak cok mu sey istemis olurum

canım bilgisayarımda baska resim yok,eski halini daha önce muayene olmaya gıttığım doktor cekip mailime yollamıştı onu ordan aldım,yenisinide kuzenimin makinasıyla çekip bilgisayarıma yüklemiştim ordan kullandım fotoğraf makinam yok olsaydı çekip koyardım bunlarla idare edin artık.burnumdada deviasyon vardı asıl amacım onu hallettirmekti ee bu zahmete girdikten sonra bazı değişikliklerde yapayım dedim dogru çok sorunlu bi burun degıldı ama benim yuzum minyon oldugu ıçın büyük uzun ve önden genişti şimdi daha iyi oldu sanırsam.

canım bi şey daha sorucam sana, kırık kemiklerin uçları ne demek,senin burnunda ameliyattan önce kırıkmı vardı yani bunlarmı düzeltilememiş yada bunlar o kırık kemiklerin uçlarıysa ameliyattan sonra düzeltilmiştir ama hassas oldukları için daha fazla şişmiştir yani diğer şişlere göre belki biraz daha gec inicektir ama inicektir yani, böyle düşündüm ben sende böyle düşün moralini bozma

Son düzenleyen: Moderatör:
selam şekerler! aranızda Dr. NURİ SOYSALA ameliyat olan var mı? Çok acele yanıt bekliyorum.öpüldünüz

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kızlar burnumun eski halinide koydum umarım yardımcı olabilmişimdir

ladyanna; sen kocaelindemi oturuyorsun... ama ankarada gazi tıpta ameliyat oldum iyorsun zor olmadımı.......yolculuk falan orada nekadar kalman grkti bana yazabilirmisin lütfen nekadar aralıklarla muayeneye gidiyorsun ankaraya...?

canım benim üzülme,inan canını sıkmana değecek birşey yok,gayette güzel olmuş,belki doktorun kemerle ilgili işlem yapmamış olabilir ama bence biraz daha sabret benim alçım ilk çıktığında burnum hiç değişmemiş gibiydi şimdi bakıyorum hergün biraz daha düzeliyor.2.operasyona gerek kalacağını hiç sanmıyorum.moralini lütfen yüksek tut ve birazcık daha sabret.

tbay nevada dogru soyluyor, moralini yuksek tut. yanliz ilk isin doktoruna git! olmazsa baska bir doktora bilen birine de goster, resmini gordum, burnun inan harika olmus! yanliz bahsettigin o cikinti var, yamuk yumuk birsey gormedim ama baska.

soyle birsey var bazilarinda odem olusur belkide sendede busoz konusu, birde hani bazi insanlar burunlarini carparlar, ve o yukardaki kemikte sivrilik gibi sert bi sisme mi diyim kemik cikintisi mi diyim, oyle olur.. bendede aynisi oldu bir kac kere feci sekilde burnumu carptim sonra kardesimde oynarken yine vurdu ve hafif hissedebilecegim sag tarafta bir sisme , sert bir cikinti olustu,, yani kemik .. (ayni senin resimdeki yerinde, ve bircok kisidede carpma sonucu bu kemigin sistigini gordum/duydum)

demek istedigim belkide sende ayni sekilde o tumsegine dokunuldugu yada hernasil dr cikarip aldiysa orayi zedeledigi icin belki sislik olustu..

bilgin olsun diye soyledim yani bu da olabilir.. ama uzulme inan bana gordugum cogu burunlardan guzel olmus burnun !!!

ladyanna, hoca "ameliyatta kırdığımız kemiklerin uçları dedi.onlar da zamanla inmez sanırım.kemik bu sonuçta...ben kabullenmeye başladım benimki başarısız bir operasyondu.hoca da artık bunu başarısızlar listesine ekler..hani diyordu ya ben % 1 başarısızım diye, işte o benim.1 aralıkta ameliyat oldum.yüzümde başka şişlik morarma falan yok.bir tek orası mı şişecek, zannetmiyorum.üstelik tam o çıkıntının karşısında mecimek kadar çökme var.belli oluyor.fotoğrafla görünmüyor ama görünürse hemen resmini eklerim.

geçmiş olsun canım,umarım zamanla daha düzelir,bende reha hocaya 19 ocakda ameliyat olacağım bayağı tedirgin oldum şimdi,özel msjın açık olsa aslında ordan msj atacaktım,hoca 2.ameliyata gerek olur dedimi

kimseyi tedirgin etmek istemem ben sadece benim durumumda olan varsa, sonradan düzeldi mi diye ükagılanıyorum.burdaki onlarca kişi arasından benim başıma geldi şu an ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.doktor bana bişey demedi, alçıyı çıkardığı gün 1 ay sonra gel dedi.sonra ben bir tuhaflık olduğunu hissedip bayram günü tekrar yanına gittim ve gayet güzel dedi bana.bu kemik uçları elime geliyor dedim.onlar ameliyatta kırılan kemiklerin uçları dedi.iyice sıktı eliyle, hiçbir şey demedi.şu an reismde görünen sadece profil açısı yani burnum gerçekten yamuk.sadece ucu kalkmış işte ama üst kemer kısmı yamuk yumuk kırık falan..anlayamıyorum.olacak iş değil bu.bir daha ameliyat olsa bile herhalde kemik düşe o kadar incelmiş.neyse ben içinizi karartmıyım işte ne diyim...

Ama daha 2 hafta olmuş ameliyat olalı. Daha yüzünde ödemler vardır. Bence 1 ay dolana kadar bekle hemen moralini bozma canım..

ameliyat olalı ne kadar oldu ki? dur bi bakalım sıkma canını burun gerçekten amltın üzernden zaman geçtikçe yerine oturuo çünkü. bnm 3 ay geçti hala şeklndeki değişiklikleri görebiliorum. ayrıca sağ üst tarafmda ufak bi çıkıntı vardı benmde. şimdi de dokunnca biraz hissediyorum ama kmse fark etmiyo.

Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce de yazdım ama sadece bir cevap alabildim.Ben deviasyon ameliyatı olalı 19 gün oldu.Her şey normal ancak burnumun ucu çok kalkık duruyor.Oysa doktor sadece burun ucunu biraz düzelteceğini söylemişti.Bu durum moralimi çok bozuyor.Sizce bu kalkıklık zamanla azalır mı? Burun ucuna galiba kıkırdak koymuş ve bu yüzden kalkık duruyor.Lütfen tecrübeli olanlar cevap yazsın çünkü gerçekten moralim bozuk

19 gün daha çok erken. Ama ameliyatınızı KBB uzmanı yaptıysa bir plastik cerraha görünmenizi tavsiye ederim..

canım bence moralini bozma,arkadaşlarında dediği gibi çok erken daha canını sıkmak için bence,umarım zamanla oturur burnun,geçmiş olsun

tbay canım ben de senin gibi düşünüyorum inmesini az ihtimal olarak görüyorum yine de ihtimal yok değil yani belki de iner? neden olmasın, gerçekten dedikleri gibi inme ihtimali var.. İnmezse de sıkma canını eskisinden daha kötü olmamış en azından böyle düşün.. Tabii ki boşa giden bi vakit, çekilen acılar ve işin maddi yönü var ama halledilemicek bir şey değil.. Ben de 2 kez ameliyat olmak zorunda kaldım. Eğer kendi kendine inmezse 2. bir ameliyat olursun. Şimdi sana çok zor geliyor 2 yaşında çocuğun da varmış ama ben de yaşadım bu psikolojiyi, seni anlıyorum. 2. ameliyatı olmak zorunda kalmak tabii ki kötü bişey, arzu edilen bişey değil ama dünyanın sonu da değil.. Ölümden başka her şeye çare var.. Burdaki 10larca kişiden bi tek benim başıma geldi demişsin, forumda aratırsan revizyon ameliyatı olan birçok arkadaş olduğunu görürsün.. yalnız değilsin, ben de 2 kez ameliyat olmak zorunda kaldım. Umarım seninki arkadaşların dediği gibi inecek bir şişliktir, değilse de doktorun herhangi bir ücret almadan düzeltir korkma düzeltilemeyecek bir şey değil.. Ben neler neler gördüm 2. ameliyatla bile düzelemeyecek kadar kötüydü. En azından eskisinden daha kötü olmadı diye düşünmeye çalış moralini yüksek tutarsan her şeyi daha kolay halledersin.. sevgiler..

Arkadaşlar , ben bu yazılanlardan çok faydalandım herkese çok teşekkür ederim..Ben Tunç Şafak Hacettepe üniversitesinde Prof. çok çok memnun kaldım...Hoca işinde uzman kendisini çok araştırmıştım...Hre yaptıran çok iyi olduğunu söyledi ben de memnun kaldım...Herkese tavsiye ediyorum...Şuan onbeşinci gün oldu...Yalnızca burun ucumda şişlik var o da zamanla geçer diyor..Tabii yapan arkadaşlarımınkinide görmüştüm..Gerçekten altı ayda ancak oturuyor burun...Benim morluk çok olmadı..Ağrım da çok olmadı...Dediğim gibi burun ucum şiş...Onunda zamanla ineceğini düşünüyorum...Herkese Tunç Şafağ'ı şiddetle tavsiye ediyorum....Sevgiyle kalın....

Son düzenleme:
Arkadaşlar , ben bu yazılanlardan çok faydalandım herkese çok teşekkür ederim..Ben Tunç Şafak Hacettepe üniversitesinde Prof. çok çok memnun kaldım...Hoca işinde uzman kendisini çok araştırmıştım...Hre yaptıran çok iyi olduğunu söyledi ben de memnun kaldım...Herkese tavsiye ediyorum...Şuan onbeşinci gün oldu...Yalnızca burun ucumda şişlik var o da zamanla geçer diyor..Tabii yapan arkadaşlarımınkinide görmüştüm..Gerçekten altı ayda ancak oturuyor burun...Benim morluk çok olmadı..Ağrım da çok olmadı...Dediğim gibi burun ucum şiş...Onunda zamanla ineceğini düşünüyorum...Herkese Tunç Şafak'ı şiddetle tavsiye ediyorum....Sevgiyle kalın....

destekleriniz için çok teşekkür ederim.lovebunny çok sağol haklısın eskisinden iyi, ama alelade bir yerde, duyulmamış bir isme ameliyat olsaydım kendime kızardım hak verirdim ama böyle uzun bir araştırma süreci ve sonuç hüsran olunca üzüldüm.şu an zaman bırakmaktan başka şansım yok.işte size iki taraflı resimlerim.sağ ve sol arasındaki farkı bakın görün..haksız mıyım......

Son düzenleme:

mrb avrasyam bende burun ameliyatı olmak istyorum fakat çok endişlerim var kime yaptıacğıma karar veremedim hala sen tunç beyi tavsiye etmişin acaba resmini koyabilrmisin öncki ve sonraki ank.damı ist.damı yaptırsam bilmedim eniyisine yaptırmak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum beni bilgilendiririsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…