ladyanna; sen kocaelindemi oturuyorsun... ama ankarada gazi tıpta ameliyat oldum iyorsun zor olmadımı.......yolculuk falan orada nekadar kalman grkti bana yazabilirmisin lütfen nekadar aralıklarla muayeneye gidiyorsun ankaraya...?
Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce de yazdım ama sadece bir cevap alabildim.Ben deviasyon ameliyatı olalı 19 gün oldu.Her şey normal ancak burnumun ucu çok kalkık duruyor.Oysa doktor sadece burun ucunu biraz düzelteceğini söylemişti.Bu durum moralimi çok bozuyor.Sizce bu kalkıklık zamanla azalır mı? Burun ucuna galiba kıkırdak koymuş ve bu yüzden kalkık duruyor.Lütfen tecrübeli olanlar cevap yazsın çünkü gerçekten moralim bozuk
destekleriniz için çok teşekkür ederim.lovebunny çok sağol haklısın eskisinden iyi, ama alelade bir yerde, duyulmamış bir isme ameliyat olsaydım kendime kızardım hak verirdim ama böyle uzun bir araştırma süreci ve sonuç hüsran olunca üzüldüm.şu an zaman bırakmaktan başka şansım yok.işte size iki taraflı resimlerim.sağ ve sol arasındaki farkı bakın görün..haksız mıyım......
Arkadaşlar , ben bu yazılanlardan çok faydalandım herkese çok teşekkür ederim..Ben Tunç Şafak Hacettepe üniversitesinde Prof. çok çok memnun kaldım...Hoca işinde uzman kendisini çok araştırmıştım...Hre yaptıran çok iyi olduğunu söyledi ben de memnun kaldım...Herkese tavsiye ediyorum...Şuan onbeşinci gün oldu...Yalnızca burun ucumda şişlik var o da zamanla geçer diyor..Tabii yapan arkadaşlarımınkinide görmüştüm..Gerçekten altı ayda ancak oturuyor burun...Benim morluk çok olmadı..Ağrım da çok olmadı...Dediğim gibi burun ucum şiş...Onunda zamanla ineceğini düşünüyorum...Herkese Tunç Şafağ'ı şiddetle tavsiye ediyorum....Sevgiyle kalın....
dilekiremergun, ladyanna ve sevil ve weirdo size cok tesekkur ederim.dilekcigim seninle aramizda 4 gun var, ben 1 aralikta ameliyat oldum.bayramin 1.gunu pazartesi alci cikti, teyzem doktor benim. o da fark etti bi cokme oldugunu hemen hocaya gosterelim dedi.cuma tekrar reha hocaya gittim.hocam bi sorun var mi dedim.eliyle iyice bastirip muayene etti ve gayet guzel dedi.1 ay sonra goruselim dedi.ben de ustelemedim yok bu boyle, yok su soyle diye diye..tamam dedim.bu arada benim de burnum soyuluyordu bepanthene ile simdi her aksam masaj yapiyorum.hoca masaj yap demedi ama ben yapiyorum.sanki masajla duzelecek gibi geliyor.sevilcigim mugla merkezde sadece 1 tane plastik cerrah var, o da cok burnu havada bir adam.ona gidecegime, size sorarim.bundan sonra kendimi paralasam da bisey degismez ama mesajlariniz bana moral veriyor.hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
destekleriniz için çok teşekkür ederim.lovebunny çok sağol haklısın eskisinden iyi, ama alelade bir yerde, duyulmamış bir isme ameliyat olsaydım kendime kızardım hak verirdim ama böyle uzun bir araştırma süreci ve sonuç hüsran olunca üzüldüm.şu an zaman bırakmaktan başka şansım yok.işte size iki taraflı resimlerim.sağ ve sol arasındaki farkı bakın görün..haksız mıyım......
Canım bence soldan çok güzel ve doğal duruyor burnun,tek taraflı bir eğrilik olması banada şişmiş olduğunu düşündürdü,güle güle kullan burnunu canım,bu arada çocuğunla zor olmadı ya çok koruman gerekiyor dimi kendini
Merhaba Arkadaşlar.
Daha önce de yazdım ama sadece bir cevap alabildim.Ben deviasyon ameliyatı olalı 19 gün oldu.Her şey normal ancak burnumun ucu çok kalkık duruyor.Oysa doktor sadece burun ucunu biraz düzelteceğini söylemişti.Bu durum moralimi çok bozuyor.Sizce bu kalkıklık zamanla azalır mı? Burun ucuna galiba kıkırdak koymuş ve bu yüzden kalkık duruyor.Lütfen tecrübeli olanlar cevap yazsın çünkü gerçekten moralim bozuk
yha kızlar burunda çökme tam olarak ne demek oluyo hakkaten ? ve ameliyattan hemen sonra mı oluyo yoksa şişler indikçe mi ortaya çıkıo :S ben de artık burnmda çökme olduundan şüphelenmeye başllıorum çünküortadaki kemk çok ince kalıo çnk etrafı boşluk gibi hafif de. çok moralimi bozuyo bu tabi ki netice de ameliyat oluoruz o kdr ve profilden sonç mükemmel olmasına rağmen ben eski burnumn önden görüntüsünü tercih ederdm. bir de çökme doktor hatası oluyo die biliorum doğru deil mi yoksa benden kaynaklanıo olblr mi çünkü amlyttan sonra kendime hiç dikkt edemedim
sen kime oldun amelyatni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?