Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burun ameliyatında açık mı yoksa kapalı ameliyat mı daha iyidir arkadaşlar yorumlarınız..?

sorun fazla komplike deilse kapalı uugulanabilio snrm. her ikisnnde kendilerine göre kullanım amaç ve yerleri var ki kapalı mı olacak yoksa açık mı ona da doktor karar veriyo bildiim kadarıyla. daha iyi ya da daha kötüden ziyade, daha uygun metot söz konusu olablr.

merhaba arkadaslar,1 ay once burun ve gogus estetigi oldum birer gun arayla,burun 4 saat,gogus 5 saat surdu,gozum kapali dr herkese tavsiye ederim,ne agrim ne sizim ne kanamam oldu,hersey oyle kolay olduki,bu amaliyatlari dusunen arkadaslar hic korkmayin sadece burda dogru dr secmek ve guvenmek,ben yillardir bu ik estetigi olmak istiyordum ama arastirmalarima ve beklememe degdi dogrusu doktorum tabiki bu iste dogalliktan yana olan isinde bir numara olan dr.baris cakir,kendisine ne kadar tesekkur etsem azdir,resimlerimi koydum gormek isteyen bakabilir,sizlerden iyi yada butun yorumlarinizi bekliyorum,herkese gecmis olsuna.s.

iyi geceler ben birsey sormak istiyorum.burun ameliyatından kac gun sonra burnunuzda bantta olsa dısarı cıkıp normal hayatımıza donebiliyoruz yani sislikler cok abartı olmasa da biraz kalabilir ama ne kadar sure yatmamız gerekir?

valla 2.gün işinize dönebilrsiniz diyorlar ama bence bu biraz fantastik.Ben ameliyattan sonra bir hafta evdeydim çünkü burnunda kocaman bir alçı oluyor ve azda olsa morluklar ve şişlikler başlıyor.Alçı çıktıktan sonra küçük bir bant yapılıyor ve artık özgür kalıyorsun:)))

merhaba,

fotolarınızı görmek istiyorum ancak nerde yer aldığını bulamadım..yardımcı olabilir misiniz? bende rinoplasti oldum ve burnum hala çok büyük görünüyor...

merhaba,

fotolarınızı görmek istiyorum ancak nerde yer aldığını bulamadım..yardımcı olabilir misiniz? bende rinoplasti oldum ve burnum hala çok büyük görünüyor...

selam akmercan benim adimin uzerine tikla ve profilini goster var birinci sirada oraya tikla resimlerim cikacaktir sen ne zaman once amaliyat oldun yani kac ay oldu ve kime nerde oldun???

aysemmmm burnun SUPERRRRRRRRRRRRRRR
bende baris cakira olucam mecburum
ama tek sorun babam istanbula gondermez...nerde kalicam nezaman hemen geri donecegim cok zor bilen arkadaslar varmi?

cuma günü ameliyat oldum. aynı doktora ameliat olan bir arkadaşımda hiç morluk olmamıştı. ameliyat sonrasında derhal buz konmaya başlansa da inanılmaz şişliğim ve morluğum var operasyon 4 saat sürdü. aynı zamanda deviasyon da vardı. ameliyat sonrası çıkardım ve o esnada burnumda kanamam oldu. 4 gün sırt üstü yat emri aldım ! tamponum 5.gün alınacak.

pişman mıyım? evet! sıkıntıdan çatladım sırt üstü yattıgım yerden foruma girdim

bandajlar çıkınca fotoğraflarımı göndereceğimmmm :)

gecmis olsun pinarcigim :)
kime ameliyat oldun?
neolmasi gerekiyordu ki 4s aat surmus?

kızlar merhaba,
ben yaklaşık 20 gün önce burun ameliyatı oldum fakat burnumu hala bişeye benzetemiyorum.şişlikler falan var biraz ondan mı acaba?aynaya baktıkça moralim bozuluyo ne zaman normale döner sizce ???

gecmis olsun pinarcigim :)
kime ameliyat oldun?
neolmasi gerekiyordu ki 4s aat surmus?

teşekkürler.
muvaffak sipahioğlu yaptı ameliyatımı. (ankarada)
bende aynı zamanda tıkanıklık, kemik ve et bi sürü sorun da cabası olduğu için biraz daha uzun sürmüş. narkoz alışımdan uyanışıma kadar geçen süre 4 saat oldu.

bugün pansumana gittim. bir tarafın tamponu alındı. diğer sıkıntılı olan kanalın da çarşamba alınacak. yalnız bugün birazcık kanamam oldu. yarın tel açıp sorucam. inşallah bi aksilik habercisi değildir

hiç ağrım sızım yok :)
sadece merak içindeyim
morluklarım şişliğim de epeyce azaldı hayret ettim.

kızlar merhaba,
ben yaklaşık 20 gün önce burun ameliyatı oldum fakat burnumu hala bişeye benzetemiyorum.şişlikler falan var biraz ondan mı acaba?aynaya baktıkça moralim bozuluyo ne zaman normale döner sizce ???

20 gün daha çok yeni. endişe etme canım. benim arkadaşımın bir ayı oldu öyle anlaşılabildi çekli. ki burun ucundan daha şişme incidikçe incelme olur dedi doktor.

sabret ve bekle canım. paniklemek için erken. kesinlikle şişliklerden dolayı bişiye bentemiyorsundur.
burun tam şeklini 6 ayda alıyor diyorlar

Arkadaşlar ben süreci uzatıp kararsız kalanlardanım.İzmirde olmayı düşünüyorum büyük bi ihtimal ama Reha beyin methini duydum Ankarayı bile düşünebilirim.3000-4000 ytllik fiyatlar bana çok yüksek geliyor.KBB'cı Ümit bey var ona ameliyat olmayı düşünüyorum.Sitede sadece egelodos var ona ameliyat olan, onunlada kontağımız koptu Karar verdim ama eyleme geçemiyorum anlayacağınız...

cnm ben reha beye oldum amaliyatımı kesinlikle mükemmel bir insan ameliyat öncesi ve sonrası benim için çok rahattı inan ağrım bile olmadı.ama 2500 ytl yi gözden çıkartman lazım zaten daha ucuza yapan birine de pek güven olmaz.

ya pınarcım bilmiyorum aynaya baktıkça sinir oluyorum boşuna mı ameliyat oldum diyorum.birde kemerin olduğu yerde çok hafif bir şişlik geliyor elime doktoru aradım çok normal olduğunu söyledi.bilmiyorum ya biran önce normale dönse de görsem artık şeklini şemalini:Saruboceq:

arkadaşlar slm yazılan yorumların çoğunu okudum bende burnumu yaptırmak istiyorum ama bir arkadaşım bana çok kötü örnek oldu özel bi hastane gerekirse adınıda veririm burun kemiği düzeltilip şekil verilicekti okadar inceldiki burnu kızın yüzü kare burun incelince felaket görünüyo tabi bunu yumuşatarak söylüyoruz dr. yapıcak bişey yok şekil olarak sizinle buna karar verdik demiş kız delirmek üzere o burnunu düzeltiricek bende tabi korkuyorum ama sizden cesaret aldım ii sonuçlar var arkadaşım ve benim için önerebileceginiz dr. varmı? herkese geçmiş olsun

selam canim sen onu yaptirdigi dktora mi ameliyat olacaksin? yani o memnun kalmadigi doktorada mi yine ameliyat olacak..

ve madem felaket gozukuyor doktor bunun mumkun olmayacagini (hasta istese bile) bilmesi gerek oyle herkesin istedigi burun yakismazki kendi yuzune.. doktor buna gore karar vermeliydi pat diye estetik ve cerrahiden anlamayan hastalarin istediklerini yapmamasi lazimdi bence,,

cnm bana ozelden doktorun kim oldugunu yazabilirmisin?

istersen sende resimlerini ekle sana yorum yapalim yada arkadasin burnunu ornek olarak da koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…