burun ameliyatında açık mı yoksa kapalı ameliyat mı daha iyidir arkadaşlar yorumlarınız..?
iyi geceler ben birsey sormak istiyorum.burun ameliyatından kac gun sonra burnunuzda bantta olsa dısarı cıkıp normal hayatımıza donebiliyoruz yani sislikler cok abartı olmasa da biraz kalabilir ama ne kadar sure yatmamız gerekir?
merhaba,
fotolarınızı görmek istiyorum ancak nerde yer aldığını bulamadım..yardımcı olabilir misiniz? bende rinoplasti oldum ve burnum hala çok büyük görünüyor...
cuma günü ameliyat oldum. aynı doktora ameliat olan bir arkadaşımda hiç morluk olmamıştı. ameliyat sonrasında derhal buz konmaya başlansa da inanılmaz şişliğim ve morluğum var operasyon 4 saat sürdü. aynı zamanda deviasyon da vardı. ameliyat sonrası çıkardım ve o esnada burnumda kanamam oldu. 4 gün sırt üstü yat emri aldım ! tamponum 5.gün alınacak.
pişman mıyım? evet! sıkıntıdan çatladım sırt üstü yattıgım yerden foruma girdim
bandajlar çıkınca fotoğraflarımı göndereceğimmmm :)
gecmis olsun pinarcigim :)
kime ameliyat oldun?
neolmasi gerekiyordu ki 4s aat surmus?
kızlar merhaba,
ben yaklaşık 20 gün önce burun ameliyatı oldum fakat burnumu hala bişeye benzetemiyorum.şişlikler falan var biraz ondan mı acaba?aynaya baktıkça moralim bozuluyo ne zaman normale döner sizce ???
Reha beye ameliyat olanlar!!ameliyat ücretlerini yazabilirlerimi lütfenyerimsenibenkesinlikle Reha Yavuzer'i öneriyorum.
Arkadaşlar ben süreci uzatıp kararsız kalanlardanım.İzmirde olmayı düşünüyorum büyük bi ihtimal ama Reha beyin methini duydum Ankarayı bile düşünebilirim.3000-4000 ytllik fiyatlar bana çok yüksek geliyor.KBB'cı Ümit bey var ona ameliyat olmayı düşünüyorum.Sitede sadece egelodos var ona ameliyat olan, onunlada kontağımız koptuKarar verdim ama eyleme geçemiyorum anlayacağınız...
20 gün daha çok yeni. endişe etme canım. benim arkadaşımın bir ayı oldu öyle anlaşılabildi çekli. ki burun ucundan daha şişme incidikçe incelme olur dedi doktor.
sabret ve bekle canım. paniklemek için erken. kesinlikle şişliklerden dolayı bişiye bentemiyorsundur.
burun tam şeklini 6 ayda alıyor diyorlar
arkadaşlar slm yazılan yorumların çoğunu okudum bende burnumu yaptırmak istiyorum ama bir arkadaşım bana çok kötü örnek oldu özel bi hastane gerekirse adınıda veririm burun kemiği düzeltilip şekil verilicekti okadar inceldiki burnu kızın yüzü kare burun incelince felaket görünüyo tabi bunu yumuşatarak söylüyoruz dr. yapıcak bişey yok şekil olarak sizinle buna karar verdik demiş kız delirmek üzere o burnunu düzeltiricek bende tabi korkuyorum ama sizden cesaret aldım ii sonuçlar var arkadaşım ve benim için önerebileceginiz dr. varmı? herkese geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?