bu arada asla kbb cilere bu ameliyata olmayın çok hüsranla karşılaşan kişler var..bunun için rinoplasti alanında eğitim gerekiyor estetisyen olmak gerekiyor..op.dr yakup avşar alanında 10 numara..este diye nette arattırırsanız bilgi edinebilirsiniz istanbulda kendisi..imkanınız varsa mutlaka kendisiyle bir görüşün alanında başarılı olduğu gibi çokta kibar ve güleryüzlü bir beyefendi.kendisine sonsuz teşekkürler..
merhaba arkadaşım..öncelikle yazışmaların karşılıkla anlamak ve anlaşılmaktan çıktığı ve üste çıkma ego tatmini haline geldiğini görüyorumki bu durum hiçte hoş değil..ben şu ana kadar hiç kimsenin eğitiminine laf atmadım atmamda bunu kimseye yakıştıramadığım gibi sizede yakıştıramadım.çukurova üniversitesi mezunuyum doktora yapmadım fransdada eğitimime devam ediyorum..bunu ilkoul,ortaokul,lise ve doktora farketmez hiç çekinmeden yine söylerim çünkü ben eğitim olayına sizin baktığınız açıdan bakmıyorum ve senin eğitimin neki bu konuda konuşuyorsun diye kimseyede laf söyleymem.sağlıkçı olmamı belirtmemdeki amaç sizlere göre biraz daha fazla bu olayların içinde olmam ve örneklerle karşılaşmamdı.sizden de düşüncelerinizi şu şekilde ifade etmenizi beklerdim:düşüncelerinize katılamayacağım çünkü kbb cilerde bu konuda eğitim alıyor iyi ameliyat yapıyor bende bir kbbc ye ameliyat oldum ve çok memnunum.bakın aynı şeyleri anlatıyor ama birisi daha saygılı..ayrıca ben bu formun sadece insanların düşüncelerini ifade ettiği bir yer olduğunu düşünüyordum demek ki yanılmışım.zaten bu konuda son kez yazıyorum çünkü böyle olaylarla diğer arkadaşlarında tadını kaçırmak istemiyorum..konumuza gelelim:öncelikle her doktor istediği birkaç alanda uzmanlaşabilir bunu herkes biliyordur.bakın rinoplasti alalnında eğitim almış bir hekime kimse bir şey diyemez..ve ben dikkat ederseniz bu alanda eğitim almış kbbc lere ameliyat olmayın demedim sadece kbb diplomasına sahip olan kişileri kastediyorum..iyi bir opreatör olmak sadece anatomiyi bilmekle olmuyor ona kalırsa pratisyenlerde bilir anatomiyi..iyi bir bilgi yanında çok sayıda yapılmış ameliyat bunun parelelinde geliştirilmiş el pratiği çok önemli.peki bazı ebelerin bazı kadın doğumcularından daha iyi normal doğum yaptırdığını biliyormusunuz evet doktor daha çok eğitim görüyor ama ebe daha çok normal doğum yaptırdğı için daha çok başarılı oluyor.estetik alandada aynı şey geçerli bu eğitimi alanlar daha çok vakayla karşılaştığı için daha başarılı oluyorlar ama bu demek değilki her doktor başarılıdır..biz bu doktorları seçerken başarılı ameliyatları daha fazla olanları tercih ediyoruz zaten bunlar isim yapıyro ve tanınıyor..diyorsunki nefes alamadığımı muayene sonucu anladım merak etme zaten plastik cerrahlarda aynı muayeneleri yapıyor yapması gerekiyorki ona göre ameliyatını planlayabilsin.ve sadece kbb diplomasına sahip olan bir hekim bir plastik cerrah kadar vakayla karşılaşmıyor ve onun sahip olduğu tecrübelere de doğal olarak sahip olmuyor..benim amacım sadece uyarıydı.ayrıca ben öyle söylüyorum diye herhalde kimsenin o doktorlara gitmemesini beklemiyorsunuz.arkadaşı iyi bir ameliyat geçirmiştir ve yine gider ama her burun yapısı ve sorunları farklıdır herkeste aynı başarı sağlanama sizinki iyi olur ama arkadaşınızınki kötü.işte bu gibi genellemelerden dolayı yine tekrarlıyorum ben değil tıp dünyası söylüyor bu alanda eğitim görmeyen kişilere bu ameliyatları olmayın başarı olsalığınız düşük çünkü.ve diyorumki hekiminizin tecrübesine eğitimine bakın görüşmeye gittiğinizde yaptığı ameliyatların resmini görün isterseniz birkaç kez gidin ama kendinizi bu operasyona hazır hissetmeden olmayın ve unutmayınki her ameliyatın riski vardır(isteyen ciddiye alsın isteyen almasın)hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum..
aa süper ortasında hortumları olan tamponlar hasüprizzzzznazar benede 3 ay önce oldum şimdi iyiki olmuşum diyorum bende nefes alamıyordum horluyordum benim yaşım bide 40 genede kolay oldu neden durdum bu zamana kadar diye kendime kızıyorum bana özel tanpon kondu ameliyattan sonra tanponların ortasında hortumları vardı buda benim nefes almamı kolaylaştırdı arkadaşlar olması gereken arkadaşlarım olsun korkulduğu kadar zor değil herkese geçmiş olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?