Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar bu hortumlu tampon dedikleri şey silikon tampon. Bunları 2 küçük hortumcuk olarak düşünün burnunuza takıyorlar. Bu sayede hem tampon görevi görüyor hem de nefes alabiliyorsunuz. Ama yine de burnunuzda işlem yapıldığı için burundan eskiden olduğu gibi rahat nefes alamıyorsunuz ilk zamanlarda. Almaya korkarsınız zaten bozulmasın zorlanmasın diye:) Ama normal tampona göre kat kat daha iyi bir şey.

kızlarrr bişi sorucam,
ameliyatın ücretini ne şekilde ödediniz,kredi kartıyla ve taksitlendirmeyle ödeyen var mı bu konularda bilgisizim de ?

gKcen burnun gercek hali bu resimlerden daha guzel ne yalan soyliyim..
yanliz kaslarinla burnunu oldugu yer, ortasi, yani iki gozlerin iki kaslarin ortasi hala sismi??

Reha Hocaya ameliyat olan arkadaşlar, operasyon kaç dakika sürdü sizlerin? Benim aşağıya inmem ve çıkmam 45 dakika sürmüş.15 dakika kadar ayılma odasındaydım.15 dakika kadar da ameliyathane önünde bekledim, anestezi uzmanıyla konuştuk falan.yani
Sevgili Jeny, benim bugün 25 gün oldu ameliyat olalı.Sol üstte bir çökme, sağ alt kanatta bir çökme ve kemer kısmında özellikle sağa yatkın bir şişliğim var.Sağ profil süper, ama sol profil eskisi gibi..Önden de bişeye benzemiyor.Ucu küçülmüş v kalkmış biraz.Zamanla düzelecek diye inancım sürüyor, ama bilmiyorum.İnşallah..Yine de ameliyat sonrası gayet iyi geçti benim için.morarma çok azdı, yüzüm hiç şişmedi.sadece çok ağır bir nezle geçirmişim gibi burnum tıkalıydı, tat alamadım,....böyle yani.

gökkuşağı burunun çok doğal ve güzel olmuş genel olarak nekadar doğal deselerde ben burun ucundan burun deliklerinde anlıyorum estetik olduğunu seninki gerçekten doğal görünüyo..... arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza karasız olmakla birlikte bende ameliyat olmayı düşünüyorum benim burnum da çok hafif beli olan bir çıkıntı var ve işin garip tarafı herkesin burnu düşükken benim burnum kalkık hatta şu halinde bile estetik varmı diye soranlar oluyo ama burun ucum biraz büyük resimlerde falan çoğunlukla gayet iyi çıkıyo ama normalde burun ucumdaki büyüklük sanırm dikkat çekiyo bekli kendim beğenmediğim için değil ama bununla ilgili arada da olsa bişeyler duymamak için yaptırmak istiyorum kendi burnumda çok farklı olmayan sadece sorunlu kısımların giderildiği bir burun istiyorum reha yalçıneri düşünoydum aslında ama tbay48 in yazdıklarından sonra o kadar emin değilim reha beyden bu arada tbay48 çok geçmiş olsun umarım burndaki sıkıntılar ameliyat sorası ödemdir ve en kısa zamanda geçer...ben doktor olarka bide tunç şafak ve onep de ilhan şahini düşünüyorum ama ameliyat olcağım doktorun prof yada doç olması içimi daha fazla rahatlatcak gibi geliyo oyüzden ilhan operatör doktorlara falan pek sıcak bakmıyorum

ufuk bilkayı gerçekten çok duydum ama izmirde ameliyat olmak benim için gerçekten zor. tabi ankarada içime sinen bir doktor bulamazsam izmir yada istanbulda ameliyat olmayı düşünebilirim reha yalçıner çok sıcak bakarken ondan vazgeçtim bide tunç şafak ı araştırcam... gökkuşağı bize biraz ameliyat sürecini analtırmısın genel anestezi mi lokal mi? bunu kendin seçebiliyomusun yada.. burun şekline doktorunla birliktemi kara verdiniz yoksa sen onun insiyatifine mi bıraktın? ameliyat sonrası nasıldı? kaç günde normal hayatına döndün tampon kulanıyomu doktor sargı bezlerini mi tampon olarak kulanıyo yoksa içi delik olan plastik sanırım tamponlar varmış öle bişey mi kulanıyo ayy ne çok soru sordummm:)

slm kızlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama şuan çok kararsızım bana en yakın ank. fakat surbassında dedği gibi içime sinen hiç bi doktor bulamadım yavuz beyden biraz umutluydum ama sonradan ondanda vazgeçtim istda yaptırıyım diyorum biraz zor olacak ama barış çakır ve naci çelik arasında kaldım açıkcası 2 doktor hakkındada güzel yorumlar okudum ama çok kararsızım
lüfen bana yardımcı olun

peerless barış çakırı tavsiye ediyorum ama istanbulda barış bey.ben de 28 ocakta ameliyat olucam barış beye.kesinlikle barış bey..

reha yavuzere ameliyat olanlardan şöle çok mutluyum çokk memnum gibi inanılamz yorumlar okumadım.. bide memun kalmayan bir arkadaş var... bi arkadaşım tunç şafak a ameliyat oldu oda çok araştırmış ama daha önce bi estetik amleliyat geçirmişti ve sonuç başarısızdı . zaten burnuyla ciddi şekilde oynanmıştı doktorun oynayacağı bişey yoktu onu baz alamıyorum... bi arkadaşımın arkadaşı ameliyat oldu onun doktorunu öğrenmesini istiycem.... benim şimdiye kadar gördüğüm en doğal en güzel burun estetiği olmuş mükemmel bir burnu var şuan ama onunda ameliyat süreci ve sonrası çok zor geçmiş çok fazla morluk şişlik olmuş 1 ayı bulmuş iyileşmesi bu kısım beni düşündürüyo... 10 günde herşey bitti zerre acı yok diyenler var 1 ay sıkıntı çekmek okadar acı çekmek istemiyorum zaten şu ara okadar zaman ayırma ihtimalim yok maksimum 2 haftalık bi boşluk yaratabilirm ...koskoca ankarada şöle gözüm kapalı giderim dencek bi doktor yok

herkesin ameliyata vucudu ayni cvbi vermez
(cumleyi unuttum anlayiverin artik :) )

kimi daha direnclidir morluklar olmus kiminin sagligi acisindan sorun cikar daha gec iyilesir (direnc filan meselesi) kiminin vucut yapisi kalin ince filan olur harbe karsi gelemez (ameliyatt sonucu sonunda vucudun yuzun dengesi degisiiyor, yain oyun degil bu ameliyat sonucta..!)
hem narkoza giriyorsun, vs vs
yani herkes ayni biri morarmadi diye morarmiyacak degil, kimi 1 haftada gecer moraliklar yada acilari kimi daha cabuk iyilesir, kimi daha cok hasta olur gelemez bu tur seylere..

yani bu insana gore degisir zaten..
onemli olan sonuc bence, yani bu doktorda morarma olmuyormus bunda oluyormus gibi secmek yanlis bence.. yani insan bunyesine gore degisir bu seyler.. onemli olan hangi doktor nasil bir sonuc cikartiyor ve onemli olan
ameliyattan sonra olusan komplikasyonlarda nasul yardimci oldugu ve yon gosterdigi dir..

* surpass
sen kime ameliyat olmayi dusunuyorsun, yoksa hala secemedinmi :)

ya ben son bi kaç güne kadar reha yalçıner diye düşünüyodum ama ondan vazgeçtim tunç şafak ve ünal şahin var aklımda..hiç olması istanbul yad izmiride düşünebilirim çünki sonuç iyi olsun istiyorum ameliyat olacağım doktorun akademik bi kariyeride olsun istiyorum doç yada prof olsun istiyorum gerçi bu iş yetenekle alakalı biliyorum ama sanki içim daha rahat olcak gibi geliyo öle olursa psikolajik belkide... seninde dediğin gibi kişinin yapısıyla ameliyat sonrası yaşadığı şeyler doğru orantılı ama kesinlikle dokotor ve kullandığı tekniklede alakalı tunç şafaka 2. ameliyatını olan arkadaşım ilk ameliyatında 1 ay sokağa çıkamamış çok acı şeyler yaşamış 2. ameliyatında ki 2. si daha zor oluyo diye biliyorum hiç bi şişlik morarma yoktu yüzünde... ya gerçekten kafam çok karışık sonuç kötü olursa diye çok korkuyorum

bende çok karasızım açıkcası aslında ist diye kesin düşünsem 2 isim var aklımda ama ankara benim için rahat olacak yavuz bey için bende karasız kaldım tunc bey içinde yorumları okudu ama çok bi değişiklik yapmıyomuş burun oturdukca eskisinden fazla bi farkı yok diye yazmışlar ondan dolayıda ondanda vazgeçtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…