ufuk bilkayı gerçekten çok duydum ama izmirde ameliyat olmak benim için gerçekten zor. tabi ankarada içime sinen bir doktor bulamazsam izmir yada istanbulda ameliyat olmayı düşünebilirim reha yalçıner çok sıcak bakarken ondan vazgeçtim bide tunç şafak ı araştırcam... gökkuşağı bize biraz ameliyat sürecini analtırmısın genel anestezi mi lokal mi? bunu kendin seçebiliyomusun yada.. burun şekline doktorunla birliktemi kara verdiniz yoksa sen onun insiyatifine mi bıraktın? ameliyat sonrası nasıldı? kaç günde normal hayatına döndün tampon kulanıyomu doktor sargı bezlerini mi tampon olarak kulanıyo yoksa içi delik olan plastik sanırım tamponlar varmış öle bişey mi kulanıyo ayy ne çok soru sordummm:)
... arkadaşım ilk ameliyatında 1 ay sokağa çıkamamış çok acı şeyler yaşamış 2. ameliyatında ki 2. si daha zor oluyo diye biliyorum hiç bi şişlik morarma yoktu yüzünde... ya gerçekten kafam çok karışık sonuç kötü olursa diye çok korkuyorum
sevgili peerless ve surpass
arkadaşlar bende ankarada burun ameliyatı olcam
onepte hıfzı velidedeoğlu var büyük ihtimalle ona yaptırcam...
özgeçmişine bakarsanız istanbulun en iyi hastanelerinde çalışmış
florence nightingale,amerikan hastanesi,ınternational hospital gibi bu geçmiş beni ikna etti...
sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.
Hıfzı bey süperdir. şahsen de tanıyorum kendisini çok iyi bir cerrahtır...
sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.
sevgili peerless ve surpass
arkadaşlar bende ankarada burun ameliyatı olcam
onepte hıfzı velidedeoğlu var büyük ihtimalle ona yaptırcam...
özgeçmişine bakarsanız istanbulun en iyi hastanelerinde çalışmış
florence nightingale,amerikan hastanesi,ınternational hospital gibi bu geçmiş beni ikna etti...
mrb sewil tşkler fikrin için hıfzı beyi araştıracam ank bi doktor tanıdık banada ruşen kapucuyu tavsiye etti acaba hiç duydunuzmu bu doktor boşuna tavsiye etmez çükü benim iyiyce kafam karıştı yafisfisfis bide ben bu ayın sonuda yaptıracam ve hala kararsızım büyük bi ihtimalle ank olacak ama kim eniyisi bilemiyorum ve çok endişeleniyorum sen nezaman yaptırmayı düşünüyosun
--------------------------------------------------------------------------------
mrb bende 16 yaşındayım yaklaşık 4 sene önce burnumu kırmıştım =)
ve burnumda hem fiziksel hemde sağlık olarak sorunum var nefes almkta zorlanıyorum şu an liseye gidiyorum ama ameliyat olduktan sonra çok şişik oluyormuş duyduğuma göre ve bu beni korkuttu çünkü okulum var ve burnumun daha kötü olmasından korkuyorum sizce ameliyat olmalımıyım ....
reha yavuzere ameliyat olanlardan şöle çok mutluyum çokk memnum gibi inanılamz yorumlar okumadım.. bide memun kalmayan bir arkadaş var... bi arkadaşım tunç şafak a ameliyat oldu oda çok araştırmış ama daha önce bi estetik amleliyat geçirmişti ve sonuç başarısızdı . zaten burnuyla ciddi şekilde oynanmıştı doktorun oynayacağı bişey yoktu onu baz alamıyorum... bi arkadaşımın arkadaşı ameliyat oldu onun doktorunu öğrenmesini istiycem.... benim şimdiye kadar gördüğüm en doğal en güzel burun estetiği olmuş mükemmel bir burnu var şuan ama onunda ameliyat süreci ve sonrası çok zor geçmiş çok fazla morluk şişlik olmuş 1 ayı bulmuş iyileşmesi bu kısım beni düşündürüyo... 10 günde herşey bitti zerre acı yok diyenler var 1 ay sıkıntı çekmek okadar acı çekmek istemiyorum zaten şu ara okadar zaman ayırma ihtimalim yok maksimum 2 haftalık bi boşluk yaratabilirm ...koskoca ankarada şöle gözüm kapalı giderim dencek bi doktor yok[/QUOT
ben sadece bir hafta sıkıntı çektim ki acayip mızmız bir yapıya sahibimdir.çektiğim sıkıntıda normal süreçti zaten.burnun tıkalı olması,3 günlük bir morluk ve biraz şişlikleri,ad alamama gibi.benden sonra ameliyat olan arkadaşlarımda aynı şekilde geçirdiler bu ameliyat sürecini,Şimdi bir ay oldu ve gayet normalim arkadaşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?