Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim amaliyat acik oldu canim doktor ole karar verdi bende hic bisi demedim , tasarim hakkinda konustuk ben istediklerimi falan soledim sole sole olsun diye oda dinledi , pamuk tamponlar kullandi silikonu sordum ama onlari ben yapmiyorum dedi, amaliyattan sonra 2. gun baya bi sislikler attigi icn buz koydum cok yardimi oldu bana saten doktor siser demisti, tamponlar cikdikdan cok cabuk sonra sislikler iniyo ben butun bantlar falan filan hersey cikdindan hemen sonra normal hayatima dondum baska sorun varsa yaz canim ama ozel msj atarsan sevinirim bazen okurken burda msjlari unutuyom cvp vermeyi kusur bakmasinlar bana soru sorupda cvp alamayanlar cvpliyabilmisimdir insallah butun sorulari :)

sevgili peerless ve surpass
arkadaşlar bende ankarada burun ameliyatı olcam
onepte hıfzı velidedeoğlu var büyük ihtimalle ona yaptırcam...
özgeçmişine bakarsanız istanbulun en iyi hastanelerinde çalışmış
florence nightingale,amerikan hastanesi,ınternational hospital gibi bu geçmiş beni ikna etti...

meraba ben adanadan burun ameliyatı olacagım yakında daha tam tarih belli degil adanada serken sayılıkana ameliyat olan varmıı

sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm ona bakarsan benim bi arkadasim da burun ameliyati oldu
ilk hic morarmamis ama hic ne aci cekmis ne bisey ..
simdi 2nci ameliyatini oldu hep kusmus mide bulantisi kanama filan olmus, halbuki ikinci ameliyati yanlisdan dolayi degil birinci burnunu hala buyuk buldugu icin yaptirmisti.. yani degissiyor bunlar ..

morarma zaten sende ya olur ya olmaz, bi garanti veremez doktor..
doktor arkadasa sisecek pran buran filan filan anlatmis kizda birsey olmamis.. birine bisey olmiycak yeni teknik demisler yinede morarma vs olmus..

yani bence bu tur seylerle yorma kafani, zaten bu acilar 1 hafta olmadi 2 , gecer..
ama burnun hep kalicak o yuzden burunlari senin begendin sekilde dogal guzel yapan doktoru sec derim ben sahsen :icecream:

Hıfzı bey süperdir. şahsen de tanıyorum kendisini çok iyi bir cerrahtır...

sol taraftaki çöküntüyü görüyorsunuz değğil mi..şimdi sağda alt tarafta da oluşuyor..ne yapacağım bilmiyorum.

canim ben bayadir takip ediyorum seni. burnun baya kafana takilmis. su an görünürde cöküntü gibi bisey göremiyorum. ama egerki bukadar kafana takiliyorsa, doktorunda seni rahatlatacak cevap vermiyorsa, git baksa doktorla görüs bi konus derim. hani normalmi yoksa, ameliyatta bi hatami var diye. insallah hersey diledigin gib olur. cünkü seni cok iyi anliyorum, düzelsin diye ameliyat olnuyor ve sonuc hayal kirikligi olunca ister istemez hergün insan anca onu düsünüyor.

ilk günüm çok kötüydü fenlaştım baya hatta tampon çıkarılana kadar nedn yaptırdım die çok ağladım.Ama o çıkınca aşırı derecede rahatladım sonucu gördüğümde de buna değer diorm

canim benim kesinlikle baska bi doktora görün derim nasil yapmis böyle ya cok üzüldüm canim benim insh gececek sekildedr tekrar amelyat olmani gerektrmez ama kesinlikle git biyere. senin ilk amelyatnmiydi?

evet gordum, bu sanki bir cokuntu degilde burnun birbirine esit bitmiyor gibi mi ne sanki ordaki kemikler kaynamamis birrbirine ve ayrilmis gibi birsey..
tabi resimde anca bukadar gorebildim

---sadece burnundaki kemer alinincami bu hale geldi yoksa baska herhangi islemler yapildimi? yani burnunu tamamen kucullttulermi? yoksa sadece kemer mi alindi vs..

---birde eski resiminide koyarmisin?? belkide eskiden olan problem ameliyattan sonra daha belirgin olmustur.. onuda koyarsan belki daha iyi degerlendirirz,,

mrb sewil tşkler fikrin için hıfzı beyi araştıracam ank bi doktor tanıdık banada ruşen kapucuyu tavsiye etti acaba hiç duydunuzmu bu doktor boşuna tavsiye etmez çükü benim iyiyce kafam karıştı yafisfisfis bide ben bu ayın sonuda yaptıracam ve hala kararsızım büyük bi ihtimalle ank olacak ama kim eniyisi bilemiyorum ve çok endişeleniyorum sen nezaman yaptırmayı düşünüyosun

canım ruşen kapucuyu ilk kez duydum ama tanıdığın tavsiye ettiyse bencede değerlendirmeye al...
keşke bende senin gibi hemen olabilsen de şu kafamdaki düşüncelerden kurtulsam...ama malesef ben 6.-7. ay gibi olabilcem...en erken 6. ayda gidebilirim ankaraya

en iyisi diye bişey yok aslında sadece senin istediğin yüzüne yakışacağını düşündüğün şekille doktorun tarzının uyuşması önemli olan..her doktorun (her nekadar her yüze farklı burun yapılması gerektiğini savunsalarda)elinin yatkın olduğu bi tarz var genelde öyle yapıyolar.onun için burun ameliyatı olacak arkadaşalr,kafanızda belirlediğiniz bi kaç drun hastasını sadece foto olarak değil yüzüyüze görün bence..tarzlarını anlayın vede ona göre kara verin sizin isteklerinizde önemli bence tamamne dr a bırakmayın çünkü ben bunu sıkıntısın çok yaşadım.

--------------------------------------------------------------------------------

mrb bende 16 yaşındayım yaklaşık 4 sene önce burnumu kırmıştım =)
ve burnumda hem fiziksel hemde sağlık olarak sorunum var nefes almkta zorlanıyorum şu an liseye gidiyorum ama ameliyat olduktan sonra çok şişik oluyormuş duyduğuma göre ve bu beni korkuttu çünkü okulum var ve burnumun daha kötü olmasından korkuyorum sizce ameliyat olmalımıyım ....

öncelikle gökkuşağı verdiğin bilgiler için çok teşşekkür ederim .... tbay48 bence doktorunla bu konuda görüşmeyi erteleme belki şimdilik yapacağı bişey yok ama sorunun ne olduğunu öğrenirsen ve yapılması gerekeni, için biraz daha rahatlar gibi geliyo.. böyle kendi kendine düşünerek daha çok üzülürsün yani en azından ben öle olurum. görüntü çok kötü değil çok hafif belli çöküntüler onun dışında güzel görünüyo belki kendiliğinden geçer belkide ufak bir operasyonla düzelebilecek bişeydir en kısa zamanda doktorunla görüş için rahatlasın... ya arkadaşlar ben aslında burnumu yüzüme yakıştırıyorum sadece ufak problemler var onlar halolsun istiyorum kendi burnumdan çok bağımsız bir burun istemiyorum bir petek dinçöz burnu istemiyorum açıkcası:) ama sıkıntım şu burun ucumda kıkırdak yapısı pek güçlü değil ve sorun burun ucumun biraz büyük olması ameliyat sornası sonuç kötü olurmu diye korkuyorum kırkırdakalrla oynanıcak sanırm ve düşme yada yamulma olursa eskiyi ararsam diye endişeliyim :S zaten işim dolayısıyla ameliyat tarihini kesin olarak belirleyemiyorum bulduğum ilk boşluğu değerlendircem olursa tabi

Tatlım bende 18 yaşındayım ve lisede okuyorum.Ben de nefes almakta zorlanıyorum.Şişlik ve morluklar seni korkutmasın.Zaten 1-2 hafta içinde geçiyor.Bu ameliyatı okul döneminde yaptırma bence.Mesela sömestr tatili bu ameliyat için uygun bi dönem olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…