Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nevada reha yavuzere mi ameliyat oldun? bide bişey sormak istiyorum burun estetiği olduktan sonra aradan 1 yada 2 yıl geçtiğinde his kaybı vs gibi problemler yada burunda bir hassalık oluyormu yani eski burnunuzdan farkı oluyormu ömür boyu dikkat etmek vs gerektirecekmi merak ediyorum

tşk edrim verdiğin bilgiler için x)
evet bende yaz tatilinde yaptırmayı düşünüyorum mirmirmirmir

mrb xexexe
sen hangi doktora yaptırdın ameliyatı sen memnunmusun biraz tecrübelerini paylaışırmısın
ben hala çok kararsızım bu karasızlıkla nasıl yaptıracam ayın sonunda bilmiyorum bi arkadaşla konuştum burdan oda tunç beye yaptırmış gayet güzel olmuş ama başka biride hıfzı beyi öneriyor bende konyada yaşıyorum bütün doktorlara gidip görüşememki o yüzden burda bi fikir edinmeye çalışıyorummirmirmirmir

merhaba arkadaslar bende deneyimimi sizlerle paylasmak ıstedım ben 22 yasındayım cocuklugumdan beri hep burnumdan şikayet ettim bundan 3.5 sene önce aniden estetik olma kararımı netleştirdim öğrenciliğimi kıbrısta yaptıgım için türkiyeye gidip yaptırmak ardından kontroller zor olacakta bende internetten kıbrısta bir estetik uzmanıarastırdım tek bir isim buldum ama hakkında hiçbir bilgi hyoktu adresini alıp ofisine gittim hıncahıç doluydu.Ortamı görünce bu kadar insan boşuna gelmez diye düşünüp güvendim kontrollerim oldu ve burnumda aynı zamanda bir et parcası oldugu ve ameeliyattan sonra burnum küçülecegı için nefes lmamın zorlaşacağı söylendi ve doktorumun tavsiyesiyle ameliyatıma birde kulak burun boğazcı girdi ameliyat yaklaşık 7 saat sürdü ve çıktığımda hiçbir morarıklığım yada ağrım yoktu hatta tek sorunum genzimden sürekli kan gelmesi ve sıvı şeyler tüketmek zorunda kalmamdı.tek acıyı dikişlerim çıkarken bir anlık hissettim o kadar.Şu anda burnumdan cok memnunum herkes cook güzel oldugunu söylüyor ancak estetik oldugunu söylediğimde inanamıyorlarr yani cok doğal oldu.yalnız hava değişikliklerinde biraz sızı hissediyorum ama o kadarda olsun artık çünkü öz güvenimde cok büyük degişiklik yarattı ve kendimi daha cok sevmemi sagladı doktoruma teşekkürler isim vermeyeyim...

neden doktorun ismini vermiyorsunki? okadar iyi deneyim yasamisin? onerebilecegin biri madem doktorunuda soyle?

bu gün dr ile randevum var ameliyat tarihini belirleyecegiz ya bu hafta yada önümüzdeki hafta ameliyat olacagım.. arkadaşlar lütfen bana dua edin deneyimimi sizinle paylasırım

Doktorumun ismini vermedim çünkü reklam olarak anlaşılabilecegini düşünmüştük ancak vermememde yanlış anlaşıldı galiba o yüzden Ad/Soyad: ADEM ADEMOĞULLARI
Adres ŞEHİT İSMAİL DÜMENCİ SOK.NO:6 LEFKOŞA K.K.T.C
E-posta: ademademogullari@hotmail.

umarım yardımcı olabilmişimdir:teselli:

Meraba.. iki hafta sonra onur erola ameliyat olucam galiba burnumdan.. daha tam karar veremedim iki gun içinde kesin kararımı soylemek zorundayım.ş. onur erol hakkınd apek bısey bulamadım unlulerın doktoru onu blilyorum ama daha once ona amelıyat olmus bırılerını bulamadım.. bana yardımcı olun lutfenn.. bu onur erola 2. gıdısım ve 4 doktorla daha konustum bı turlu karar veremıyorum(

Selam kizlar,
bende 2 hafta önce canim doktorcugum Baris Cakira ameliyat oldum. Baris beyde calistigi hastanedeki hemsirelerde cok ilgilendiler. burnumlada bir sorunum yok simdilik. fotolarimida ekledim profilime. isteyen herkese acik.

canım onur erol türkiyenin en iyi plastik cerrahı olarak biliniyo...bence hiç korkma onun burun konusunda kendinin geliştirdiği ve bütün dünyanın benimsediği bir yöntemi varmış...
ben ankarada olcam mecburen ameliyatımı ama istanbulda otursaydım kesin onur beye olurdum...ankara onepte onur beyin yanında yetişen hıfzı bey var %90 ona olucam...
onur bey sana tasarım yaptımı? çok merak ediyorum mail adresimi göndersem bana yollayabilirmisin?

Selam kizlar,
bende 2 hafta önce canim doktorcugum Baris Cakira ameliyat oldum. Baris beyde calistigi hastanedeki hemsirelerde cok ilgilendiler. burnumlada bir sorunum yok simdilik. fotolarimida ekledim profilime. isteyen herkese acik.

canım burnu çok doğal olmuş...iyi günlerde güle güle kullan profilden çok hoş olmuş
önden biraz şiş duruyo oda daha iki hafta geçmesindendir. şişlikler inince yeni resimlerini de koy bakar yorum yazarız.

herkese iyi akşamlar bende burnumdan çook şikayetçiyim,hem kırık var hemde et büyümesi var şu an bi le nefes almakta çok zorlanıyorum sürekli ağzımdan nefes alıyorum ama okadar kötü şeyler dinledimki birtürlü cesaret edemedim..ameliyat olmaya ..İzmirde bana önerebileceğiniz bi doktor varmı yardımcı olursanız çook sevinirim..burdaki arkadaşlar bana cesaret verdiler ..ben çok kötü hikayeler dinlemiştim ...çok sağolun yaa.

Bende İzmirde ameliyat olacam."egelodos"diye bir arkadaşla görüşüyorduk ilk başta çok yardımcı oldu saolsun kardeşiyle beraber,ameliyat için bir KBB dal merkezini önermişti ama şimdi görüşemiyoruz hergün siteye girmesine rağmen birçok mesajıma cevap vermiyor:1no2:
Sana tavsiye edebileceğim bi doktor yok ama ameliyatı başarılı geçmiş arkadaşları forumda cesarete ve doktor önerilerine ihtiyaç duyan arkadaşlara yardım için çağırıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

İzmir'de Ufuk Bilkay var.256. sayfada gökkuşağı adlı kullanıcının yazısı var o Ufuk Bilkaya ameliyat olmuştu.Onun profilinden resimlerine bakabilirsin

İzmir'de Ufuk Bilkay var.256. sayfada gökkuşağı adlı kullanıcının yazısı var o Ufuk Bilkaya ameliyat olmuştu.Onun profilinden resimlerine bakabilirsin

çok teşekkür ederim arkadaşım ...hemen bakıyorum..iyi akşamlar..

evet haklısın ama bazı arkadaşlarımız zaten hertürlü konuda yardımcı olabileceklerini yazmışlar birde sanırım çoğu memnun inş bizimikilerde iyi olur..benim doktordan yana hiç şansım olmadı umarım burda iyi olur...iyi akşamlar

Evet inkar edemem birçok arkadaş yardımcı oluyor sonsuz teşekkürler,lafım bazı arkadaşlara
Ben ento kbb Ümit Filize ameliyat olmayı düşünüyorum umarım iyi bir sonuç çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…