canım ameliyat falan mı oldun biraz bilgi verebilirmisin?
Hayır ben ameliyat olmadım ama çok hastasıyla tanışmıştım.. Onlar da çok memnunlardı ve gerçekten güzel görünüyolardı..
z£yn€p;4738725 .!.:Tatlım bende 18 yaşındayım ve lisede okuyorum.Ben de nefes almakta zorlanıyorum.Şişlik ve morluklar seni korkutmasın.Zaten 1-2 hafta içinde geçiyor.Bu ameliyatı okul döneminde yaptırma bence.Mesela sömestr tatili bu ameliyat için uygun bi dönem olabilir.
en iyisi diye bişey yok aslında sadece senin istediğin yüzüne yakışacağını düşündüğün şekille doktorun tarzının uyuşması önemli olan..her doktorun (her nekadar her yüze farklı burun yapılması gerektiğini savunsalarda)elinin yatkın olduğu bi tarz var genelde öyle yapıyolar.onun için burun ameliyatı olacak arkadaşalr,kafanızda belirlediğiniz bi kaç drun hastasını sadece foto olarak değil yüzüyüze görün bence..tarzlarını anlayın vede ona göre kara verin sizin isteklerinizde önemli bence tamamne dr a bırakmayın çünkü ben bunu sıkıntısın çok yaşadım.
Meraba.. iki hafta sonra onur erola ameliyat olucam galiba burnumdan.. daha tam karar veremedim iki gun içinde kesin kararımı soylemek zorundayım.ş. onur erol hakkınd apek bısey bulamadım unlulerın doktoru onu blilyorum ama daha once ona amelıyat olmus bırılerını bulamadım.. bana yardımcı olun lutfenn.. bu onur erola 2. gıdısım ve 4 doktorla daha konustum bı turlu karar veremıyorum (
Selam kizlar,
bende 2 hafta önce canim doktorcugum Baris Cakira ameliyat oldum. Baris beyde calistigi hastanedeki hemsirelerde cok ilgilendiler. burnumlada bir sorunum yok simdilik. fotolarimida ekledim profilime. isteyen herkese acik.
Bende İzmirde ameliyat olacam."egelodos"diye bir arkadaşla görüşüyorduk ilk başta çok yardımcı oldu saolsun kardeşiyle beraber,ameliyat için bir KBB dal merkezini önermişti ama şimdi görüşemiyoruz hergün siteye girmesine rağmen birçok mesajıma cevap vermiyor:1no2:herkese iyi akşamlar bende burnumdan çook şikayetçiyim,hem kırık var hemde et büyümesi var şu an bi le nefes almakta çok zorlanıyorum sürekli ağzımdan nefes alıyorum ama okadar kötü şeyler dinledimki birtürlü cesaret edemedim..ameliyat olmaya ..İzmirde bana önerebileceğiniz bi doktor varmı yardımcı olursanız çook sevinirim..burdaki arkadaşlar bana cesaret verdiler ..ben çok kötü hikayeler dinlemiştim ...çok sağolun yaa.
herkese iyi akşamlar bende burnumdan çook şikayetçiyim,hem kırık var hemde et büyümesi var şu an bi le nefes almakta çok zorlanıyorum sürekli ağzımdan nefes alıyorum ama okadar kötü şeyler dinledimki birtürlü cesaret edemedim..ameliyat olmaya ..İzmirde bana önerebileceğiniz bi doktor varmı yardımcı olursanız çook sevinirim..burdaki arkadaşlar bana cesaret verdiler ..ben çok kötü hikayeler dinlemiştim ...çok sağolun yaa.
Bende İzmirde ameliyat olacam."egelodos"diye bir arkadaşla görüşüyorduk ilk başta çok yardımcı oldu saolsun kardeşiyle beraber,ameliyat için bir KBB dal merkezini önermişti ama şimdi görüşemiyoruz hergün siteye girmesine rağmen birçok mesajıma cevap vermiyor:1no2:
Sana tavsiye edebileceğim bi doktor yok ama ameliyatı başarılı geçmiş arkadaşları forumda cesarete ve doktor önerilerine ihtiyaç duyan arkadaşlara yardım için çağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?