Evet inkar edemem birçok arkadaş yardımcı oluyor sonsuz teşekkürler,lafım bazı arkadaşlara
Ben ento kbb Ümit Filize ameliyat olmayı düşünüyorum umarım iyi bir sonuç çıkar
Evet inkar edemem birçok arkadaş yardımcı oluyor sonsuz teşekkürler,lafım bazı arkadaşlara
Ben ento kbb Ümit Filize ameliyat olmayı düşünüyorum umarım iyi bir sonuç çıkar
Pantarei bir kere sana çok kırıldım ben sana hiç kimseye yapmadığım ve de bundan sonra yapmayacağım şekilde ameliyat sürecimle ilgili açıklama yaptım tekrar edeyim Ümit Bey çok iyi bir doktor,ento ameliyat olmak için çok ideal,bana göre fiyatta çok uygundu.Sn gün aldım demiştim benim Ümit bey ile dün randevum vardı senin adını ve şehrini söyledim olsa mutlaka bilirim dedi .Oradan hastalarım var ama bu hafta bu isimde bir bayan görüşme için randevu almadı dedi.Ayrıca ben bir ay önce komşumu aynı zamanda yakın arkadaşımı çok elim bir şekilde kaybettim,kardeşim İstanbul'a taşınıyor yani tek derdim bu değil .Biz sana kardeşimle KK'dan tanışıklığımıza güvenerek web cam bile açtık biliyorsun.Ama memnun edemediysem çok üzgünüm.Çok kemerli bir burnum vardı şimdi simetrisi çok düzgün güzel bir burnum var,Rabbim dileyen herkese bunu nasip etsin bunun nasıl bir sıkıntı olduğunu yaşayan bilir.
Cümlelerimde teşekkür ettiğimi minnettarlığımı belirtmiştim.Durumunu biliyordum zaten acını paylaştım.Yalnız benim takıldığım konu hergün kkya girmene rağmen cevap vermemendi yinede saygı duyuyorum belkide seni yakın hissettiğim ortak birşeyler paylaştığımız için beklentim yüksekti.Sadece bir çağrı yaptım feryadımı burdan duydun demekki cevap yazılabiliyormuş:)
Seninle hiçbir zaman kırgınlık yaşamak istemem zorakide olsa cevabın için teşekkürler güle güle kullan burnunu:))
Ha bu arada beni doktora gün almamışsın diyerek yalancı çıkarmaya çalışmışsın ama adımı soyadımı nerden biliyorsun oda ayrı mesele..
Burası bir estetik platformu polemik yaratma gaylesinde değilim yardımcı olma ve yardım alma çabasındayım belkide ameliyat sürecinin tatlı bi telaşı ve paniği var.Bu süreci olan yada olmaya karar veren bütün arkadaşlarım yaşıyor kelimelerimiz yanlış anlaşılabilir ama eminim ki hiçbirimiz insanları yalancı çıkarmaya çalışma yada acıtasyon yapma amacında değiliz.Herşey gönlümüzce olur umarım
Sevgiler:)
Ajitasyon neden yapayım Ocak'ın ilk haftasına gün aldım dedin bende gitmişken sorayım Denizli'den S.... isimli bir arkadaş var randevu almış geldi mi acaba diye art niyetsiz sordum Denizli'de hastalarım var ama bu hafta adı S.... olan Denizli'den gelecek olan hastam yok dedi o zaman adın S.... değil ve Denizli'de yaşamıyorsun çünkü hergün Denizli'den sayısız insan gelmiyor oraya soyadını bilmesemde fark etmez çünkü Denizli'den oraya aynı gün içinde S....adında üç kişi gelme ihtimali sıfır.Evet her gün KK ya giriyorum oyun oynuyorum tariflere bakıyorum sadece bu bölüme odaklanmış değilim .Ben sana yeterince yardımcı olduğumu düşünmüştüm daha ne yapabilirim ki aynı şeyleri dikte etmekten öte gitmeyen bir çaba olur benimki.Her şey gönlünce olsun
Selam kizlar,
bende 2 hafta önce canim doktorcugum Baris Cakira ameliyat oldum. Baris beyde calistigi hastanedeki hemsirelerde cok ilgilendiler. burnumlada bir sorunum yok simdilik. fotolarimida ekledim profilime. isteyen herkese acik.
Eevet benimde 3 ay oldu hemen hemen ama ucu hala biraz sis
nixie ve gökküşagı teşekkürler cevap için de benim başlangıca göre ucunda hiç bi değişiklik yok. inecek derken küçülecek mi yoksa kalkıklıgı mı düşecek??
merhaba arkadaşlar mayıs ayında kısmetse onur erolda burun ve göğüs ameliyatı yaptırıcam...
2 sinin aynı anda yapılması çokmu zor olur dersiniz?
ben hazır narkoz almışken yapılsın diye düşünüyorum
sevgiler
Merhaba,
İki ameliyatı da geçirmiş biri olarak zor olmaz diyebilirim. Ben önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Burun ise hiç aklımda yoktu. 2 ay sonra burnumdaki sorunun çok artması ve doktorun ameliyat olmamı önermesiyle birden bire karar verip ameliyat oldum. Aynı gün bir bayan 2'si bir arada ameliyat oldu. 1 hafta sonra kontrolde karşılaştım ve gayet iyiydi bir sıkıntısı olmamış. Bence de olacaksan beraber olmakta fayda var. Aynı sıkıntıları 2 kez yaşamamış olursun. Tabi doktorunun düşüncesi önemli.
ben yaklaşık 5 yıl önce burun ameliyatı oldum.aslında önce sağlık soruu için gitmiştim kbb uzmanına oda dedi estetikte yapayım kabul ettim yani kulak burun bogazcıya ameliyat oldum.sonu kötü oldu yani şöyle çok acı cektim ama su anda cok mutluyum herkes burnuma hayran çünkü:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?