Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cnm doktorun kimdi paylaşırmısın bende düşünüyorum:) memnun kalmana sewindim..

cnm doktorum serdar ceylan kendisi S.B İstanbul Eğitim ve Araştırma -samatya-hastanesinde ve çeşitli özel hastanelerde çalışıo..kbb uzmanı buarada amelyat olucak arkadaşlara tavsiyemdir kbb uzmanı seçmeniz çünkü burnun fizyolojik yapısıyla ilgili en kapsamlı bilgiye onlar sahipler...doktor seçimi çok önemli arkadaşlar muayne gittğinizide sadece size gösterdiği resimlerden yola çıkarak amelyat olucam demeyin direk amelyat olmuş hastaların kendisiyle muhatap olup sorular yöneltin

Son düzenleme:
slm arkadşlar burun ameliyatını 2 yıl önce oldum. en büyük korkum insanların bana burnun estetik mi diye sorması ve şu an her ortamda soruyorlar. çok güzelmiş burnum. ben istemiyodum doğal istiyodum yapamadı. inanılmaz bir depresyon çok iyi araştırın ve karar verin yoksa hayat boyu pişmanlık yaşarsınız. ayrıca eski burnumda bişey yoktu benim. özellikle küçültmeyin

ayrıca iyi bir doktor ismi bekliyorum. ikinci ameliyat olcam. çünkü tam bir depresyon yaşıyorum. bana yardımcı olun. çok iyi bir doktor istiyorum.....

ayrıca iyi bir doktor ismi bekliyorum. ikinci ameliyat olcam. çünkü tam bir depresyon yaşıyorum. bana yardımcı olun. çok iyi bir doktor istiyorum.....

Aksilige bak bende herkesin bilmesini isterdim :) sende sikayet ediyorsun,ne guzel iste herkes beyenip burnunu soluyolar ayy cok tuaf olmus burnun eskisinden daha berbat deseler ne dusunecekdin :)

selam canım öncelikle burnunu çok merak ettiğimi belirtmek istiyorum...sen bardağın boş tarafından bakıyorsun farkında değilsin insanların burnun estetikmi sorusuna kafanda şöyle bir yanıt veriyorsun''ya çok estetik gibimi duruyorda bana böyle sürekli soruyorlar burnum doğal değilmi'' bu soruların cevabı bence sende bak bi bakalım aynaya şöyle düsrtçe cevap ver kendine insanların düşündüğü şeyi sana söylimmi nedir bak kendi ağzınla söylüyorsun çok güzel diye..çok beğeniyorlar çok beğendikleri için böyle bir burun doğal bi burun olabilirmi diye düşünüyolarlar sokağa çıktığında tonla kadın görrsün burnun ucu feci kalkık ve anlarsınki o estetiklidir ve çokta kötü olmuştur gidip sorarmısın senin burnun çok güzel doğalmı diye...sen sana yöneltilen soruları yanlış anlıyorsun ve kendine eziyet etmekten başka birşey değil eminimki burnun çok güzel ve insanlar çok güzel olduğu için şaşırıp teredüte düşüyorlarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar dün rinoplasti oldum,dr.um tampon kullanmadı o nedenle sızıntı şeklinde kanamam var ama zaman geçtikçe kuruyacak ve feci olcak,burnunuzun içini nasıl temizlediniz acaba,okyanus suyu sprey verdi sadece bana,birde gözlerim feci şişti ve mor onun için krem kullanan oldumu
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben 26da naci çelike ameliyat olacam ama çok korkuyorum ve çok endilşeliym naci beye ameliayt olanlardan bilgi almak istiyorum bana tecrübelerinizi yazarmısnız durmunuzdan memnunmusnuz

miraculous merhaba,
ben yaklaşık 1.5 ay önce hem burun hem göğüs ameliyatı oldum.burnumla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım ama ilk birkaç gün göğüslerimle ilgili feci sıkıntılar yaşadım çok ağrım oldu ama sonuçlara değdi.1 hafta sonra normal yaşantına dönebiliyorsun bence hiç çekinmene gerek yok gönğl rahatlığıyla ikisi birarada yapabilirsina.s

burnunun once ve sonrasi resmini koyabilirmisin canim ?
cok merak ettim su cok guzel burnunla eskiden normal olan burnunu :)
bakarsin belki ben simdiki burnunda bir anormallik gorur soylerim seninde depresyonun kalmaz hani cok guzel olmus diye depresyona girmisinya..

saka biryana demek istedigini anliyorum, burnun estetik oldugu belli oluyor diye uzuluyorsun herhalde, bende bundan korkuyorum ama bosver, benim annemin burnuda estetikli degil ama ben bile sordum seninki estteiklimiiiiiiiiiiii cok guzell ve kucucukkk diye
bunu sen bir kompliman olarak algila bence

ama once bir bizede goster burnunu belki biz daha samimi ve yardim amacli bir yorum yapabiliriz

canım öncelikle geçmiş olsun bende burun ameliyatı oldum göz altlarımda benimde morarma olmuştu ama krem filan kullanmadım bence gerek yok 5-6 gün içinde morluklar geciyo zaten okyanus suyu burnunun açılması için veriliyo yani ameliyat sonrası burnunun içi şiş olduğu için fazla nefes alamıyosun bu su senin burnunu biran için açıyo burnunun temizliğine gelince kendin temizleme benim alçıyı cıkarırken doktorum burnumun içini bi takım ilaçlarla temizledi eminim seninkinide doktorun temizler bu kanların kuruması biraz sıkıntı yasatıyo ama napalım buda sonuçta bi ameliyat güzellik uğruna her seye katlanıcaz tekrar gecmiş olsun

saol canım,forumlardan taip ettiğim kadarıyla dr.umuz aynı canım,dayanamadım bugün sordum kulak çubuğu ile sadece uc kısma teramicine göz merhemi sürebilirsin dedi ama korkumdan çok az yapabildim,sanırım en iyisi dayanıp karışmamak fazla,katlanacaz artık:)

Burun ameliyatı olmuş ve üzerinden epey zaman geçmiş arkadaşlar burundaki şişlikler özellikle de ucu ne zaman iniyor ve sizin de burnunuz çok şişik miydi örneğin bir sene sonra çok farklı oldu mu?

Selam kizlar, ben hollandadan katiliyorum, ben de 2 hafta once ameliyat oldum, nefes darligi cekiyordum ve de estetik amacli oldum. eskiden hic bir zaman burnum buyuk cirkin diye hic aklima gelmezdi, oldugum gibi kendimi begeniyordum, ama baya bi kilo verdikten sonra, teyzem birgun bana takildi, dediki; ''kiz sen zayiflayinca burnun buyudu gibi'' bu benim acayip moralimi bozdu, ve her onu gordugum de burnumla alay gecti. Ben de baya piskolojik sorunlar yaratti, hergun aynaya bakmaya basladim, telefonla yan profilin cekip bakiyordum vs vs. nere gitsem , kimi gorsem ilk once kisinin burnuna bakiyordum. birgun burda hollandada bbk doktoruna gittim ve nefes darligi cektigimi anlattim. bi kac muaneden sonra bakti ki doktor burnumun icindeki kikirdak egri, ve alinmasini soyledi , kabul ettim, cunku geceleri horluyodum, agzim kuru uyaniyordum. Doktora tam kapidan cikarken sordum ki seklinde de oynama yapsaniz nasil olur dedim , doktor da olabilecegini soyledi, ama estetik bolumunu kendim odemem gerektigini de anlatti, kabul ettim. (HA BU ARADA GUNAHA GIRDIGIMI BILIYORUM AMA, PISKOLOJIM ACAYIP BOZUKTU, VE BU BENDE GUNLUK DEPRESYONLARA YOL ACiYORDU, ANLAYACAGINIZ MUTSUZDUM.) Ve 3 ay sonra ameliyat oldum. burnumun ucu yuvarlakti, biraz daha sivrilestirmis, kemer asagiya dogru torpulenmis, ve bunum kucultulmus, dedi doktor, baya bi degisiklik olmus ama , beni rahatsiz eden iki gozumun orata bolumu,burnumda yani sag tarafta hafif kemik elime geliyor, ve hafif yan aynaya baktigim zaman gorunuyor ayni tumsek gibi, BU ACABA ODEM MI ? baya sert kemik yani anlayacaginiz. tecrubesi olanlar lutfern yardimci olsun. MEMNUNUM AMA BU KEMIKCIK INSE IYI OLACAK , KIZLAR YARDIMCI OLUN LUTFEN. SEVGILERIMLE.

Son düzenleme:
slm
ben de istanbulda ameliyat oldum 2 yıl önce bana yardım edin lütfen çok depresyondayım. herkes bana burnun estetik midiye soruyor. çok güzelmiş yalan insanların bakışları beni rahatsız ediyo. acaba ikinci olsam mı bilmiyrom. nefes sorunum da var ayrıca. öğretmenim öğrencilerim bile her gün soruyo bıktım ya. hep kendime kızıyorum niye çok ünlü bir doktora yaptırmadım diye. mesela sonrasında araştırdım onur erolu duydum keşke kredi eçeksem de yaptırsaydım ona bana yardım edin kiniciyi olay m mı

sea eğer fotoğraf eklemek senin için sorun olmazsa fotonu ekle istersen.
herkes yorumunu ona göre yapar. belki de hiç kafana taktığın kadar yapmacık değildir. üzme kendini boş yere

Burun ameliyatı olmuş ve üzerinden epey zaman geçmiş arkadaşlar burundaki şişlikler özellikle de ucu ne zaman iniyor ve sizin de burnunuz çok şişik miydi örneğin bir sene sonra çok farklı oldu mu?

benim ameliyat olalı tam 4 ay oldu. bende merak ediyorum aslında 1 sene dolunca şişlikler tamamen inmiş olacak mı diye.
çünkü burnumun ucuna dokunduğumda hala hafif bir hissizlik var. ama çok şükür sanki 4 ay değil 4 sene geçmiş gibi rahatım. o yüzden kafama takmıyorum.

sen ameliyat olalı ne kadar oldu kısmend?

ben oldum düzeltme olmam lazım. yüzüm değişti simam değişti. herkes bana estetikmişim gibi bakıyo. resmen tam bunalım 2 yıldır her günüm bunalım iyidüşüünün inanın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…