selam arkadaşlar...
ben 19 yaşındayım bundan 38 gün önce burun amelyatımı oldum ve iyikide olmuşum şuanda burnumda hala şişler olmasına karşılık şuanki görüntümden öyle çok memnunumki sizlere anlatamam..benim kemik eğriliğine bağlı olarak nefes alamama sorunum vardı ve 18 yaşımı doldurmam gerekiyordu 18 yaşıma kadar bunu çok sorun yaptım aslında çok büyük bir burnum yoktu ama aynadan sürekli kendimi inceliyordum sağ profilden sol profilden..sokağa çıktığımda neden benimde böyle bir burnum yokki die hayıflanıyordum...hem pskolojim düzeldi hemde sağlığım çok kolay geçen bir amelyatla yerine geldi tabiki doktorumun deneyimi ve usatalığı sayesinde oldu öyleki amelyattan çıkar çıkmaz kendime geldim ve espiri yaptım amelyatım açık bir amelyattı doktorum bunu bana önerdi kapalı amelyatta bi süre sonra kemik eski yerine oturma ve kayma yapabiliyormuş...şuanda burnumun ucunda hafif bir hissizlik olsada çoğu insan burnumdaki estetiği hiç anlamıyor çünkü çok ama çok doğal bi burnum var sizinle resimlerimi paylaştığım zaman bunu açıkca göreceksiniz hihoyyytkaydirigubbakcemile3delikafadulden
ayrıca iyi bir doktor ismi bekliyorum. ikinci ameliyat olcam. çünkü tam bir depresyon yaşıyorum. bana yardımcı olun. çok iyi bir doktor istiyorum.....
slm arkadşlar burun ameliyatını 2 yıl önce oldum. en büyük korkum insanların bana burnun estetik mi diye sorması ve şu an her ortamda soruyorlar. çok güzelmiş burnum. ben istemiyodum doğal istiyodum yapamadı. inanılmaz bir depresyon çok iyi araştırın ve karar verin yoksa hayat boyu pişmanlık yaşarsınız. ayrıca eski burnumda bişey yoktu benim. özellikle küçültmeyin
merhaba arkadaşlar mayıs ayında kısmetse onur erolda burun ve göğüs ameliyatı yaptırıcam...
2 sinin aynı anda yapılması çokmu zor olur dersiniz?
ben hazır narkoz almışken yapılsın diye düşünüyorum
sevgiler
slm arkadşlar burun ameliyatını 2 yıl önce oldum. en büyük korkum insanların bana burnun estetik mi diye sorması ve şu an her ortamda soruyorlar. çok güzelmiş burnum. ben istemiyodum doğal istiyodum yapamadı. inanılmaz bir depresyon çok iyi araştırın ve karar verin yoksa hayat boyu pişmanlık yaşarsınız. ayrıca eski burnumda bişey yoktu benim. özellikle küçültmeyin
arkadaşlar dün rinoplasti oldum,dr.um tampon kullanmadı o nedenle sızıntı şeklinde kanamam var ama zaman geçtikçe kuruyacak ve feci olcak,burnunuzun içini nasıl temizlediniz acaba,okyanus suyu sprey verdi sadece bana,birde gözlerim feci şişti ve mor onun için krem kullanan oldumu
yardımcı olursanız sevinirim
Reha yavuzerE oldum canım gazi hastanesindeescape06 ankarada mı ameliyat oldun ve kime ameliyat oldun yazarmısın
canım öncelikle geçmiş olsun bende burun ameliyatı oldum göz altlarımda benimde morarma olmuştu ama krem filan kullanmadım bence gerek yok 5-6 gün içinde morluklar geciyo zaten okyanus suyu burnunun açılması için veriliyo yani ameliyat sonrası burnunun içi şiş olduğu için fazla nefes alamıyosun bu su senin burnunu biran için açıyo burnunun temizliğine gelince kendin temizleme benim alçıyı cıkarırken doktorum burnumun içini bi takım ilaçlarla temizledi eminim seninkinide doktorun temizler bu kanların kuruması biraz sıkıntı yasatıyo ama napalım buda sonuçta bi ameliyat güzellik uğruna her seye katlanıcaz tekrar gecmiş olsun
Burun ameliyatı olmuş ve üzerinden epey zaman geçmiş arkadaşlar burundaki şişlikler özellikle de ucu ne zaman iniyor ve sizin de burnunuz çok şişik miydi örneğin bir sene sonra çok farklı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?