Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam canim, ben baris cakira ameliyat oldum ve cok memnunum. kimse estetik oldugunu anlamiyor.profilimde fotolarimda var istersen bir bak. zaten baris beyde dogal burunlar yapiyor.

canım benim ameliyatımın üzeriden altı ay geçti üst kemik kısmı inceldi biraz ama uç kısmı hala bana şiş geliyor acaba 1 sene geçse daha farklı mı olacak yoksa bu haliyle kalacak mı merak ettim o yüzden hani bir iki sene geçmiş arkadaşlara soruyorum cevaplarlarsa eğer çok seviniciyym:)

iyide canim biz burdan gormeden etmeden bilmeden sana IKINci ameliyati ol nasil deris bu sana kalmis birsey.
yanliz resimlerinif ilan koy bi bakalim ozaman daha net cevaplar alirsin bircok kisi busefer yorum olarak bakacak burnuna yani daha net yorumlar alacagina emin ol burnun hakkinda
bence bir koy bakarsin fikrin bile degisir

canim burnun cok guzel yakismis..
kime ameliyat oldun? ne tur islemler yapildi
ve eski burnunla resmini koyabilirmisin acaba

teşekkür ederim kastamonuda özel bi hastanede oldum valla hiç cizim tasarım falan yapılmadı ama burnumm sağa yatıktıı ucunuu cevirmiş bayağa uğrasmış onu biliyorum eskii burnumm 'tuaf' tı valla

selam canim, ben baris cakira ameliyat oldum ve cok memnunum. kimse estetik oldugunu anlamiyor.profilimde fotolarimda var istersen bir bak. zaten baris beyde dogal burunlar yapiyor.

burnunuz gerçekten çok hoş ve doğal çok beğendim.barış çakır ismini sürekli duyuyoruz.gerek basın gerek sizlerden başarılı bi hekim olduğu kesin sizlere yaptığım operasyonlardan belli :)

yaa arkadaşlar ben burnumu gene çarptım yaa bi arkadaşın eli çarptı bugün 4. ay bitti tam. sizce ne olur.. acil cevap bekliyorum nolur yardım edin... bu arada kan falan gelmedi sadece şişti ve kızardı hafif.. Kemer falan çıkar mı ki offff ya offfffffffffffffff

benim minik bi yeğenim varr ameliyat olduktan hemen sonraa bilee ilk bi ay ve sonralarıı biz özen gösteriyoruz ya yeğenim in elii kafasıı dirseğii cok carptı ama bişey olmadı ilk 3 ay önemlidirr ama bencee odaa eğrilmemesi içindir

burnunuz gerçekten çok hoş ve doğal çok beğendim.barış çakır ismini sürekli duyuyoruz.gerek basın gerek sizlerden başarılı bi hekim olduğu kesin sizlere yaptığım operasyonlardan belli :)

cok tesekkürler.bende baris cakiri kadinlarkulubu araciligi ile tanidim ve onda ameliyat olmaya karar verdim. bana cok güven verdi. cok tatli sempatik güleryüzlü bir doktor.

bende çok beğeniyorum burnunu bulbeni. gerçekten çok hoş olmuş yeni hali

bende barış çakıra ameliyat oldum. umarım herkes kendisi için en doğru doktoru seçer ve istediği gibi bir burna kavuşur

Inanılmaz inanılmaz inanılmaz güzel ve doğal olmuş bulbeni gördüğüm en iyi ameliyat.peki emre bey e hangi cümleyi kurdunda oda sana bu şekli uygun gördü yani ne dedin :) sevgiler

mrb canım nasılsın?durumunda bir değişiklik varmı merak ettim,özel msjın kapalıydı burdan yazayım dedim

Inanılmaz inanılmaz inanılmaz güzel ve doğal olmuş bulbeni gördüğüm en iyi ameliyat.peki emre bey e hangi cümleyi kurdunda oda sana bu şekli uygun gördü yani ne dedin :) sevgiler

Tesekkürler canim ama ben BARIS CAKIR da ameliyat oldum. O zaten dogal burunlar yapiyor.

çok şaşırdımmm zaten pek adını duymadığım bi dokturdu nese kafadan eleriz artık.

arkadaslar bana ankara ve ya istdan hangı dru önerebilirsın özelıkle kendısı veya yakını amelıyet olan biri yardımcı olursa sevınırım

ben burun amliyatı olmak isitorum burnum yandan kemerli büyük ve aşağı doğru ama okadar çok şey istiorumki sanırım bunları karşılıcak bi doktor yoktur...herşeyden önce ağrısız bi ameliyat sonrası geçirmek istiorum tampon kullanılmasın çünkü hem burun deliklerini genişletio hemde acısı çok die istemiorum ameliyat sonrasında sağlık problemi yaşamiim istiorum ve son olarak 2. ameliyat olmak zorunda kalmiim istiorum yani sonrasında 1-2 yıl sonra çökme filan gibi problemler yaşamak beni korkutuoo...doğal güsel bi burun istiorum ama karar veremiorum önerilerinizi bekliorum nolur yardımcı olun çünkü ben gerçekten çok kararsız ve bilgisizim bu konuda...

valla canımcım bence önce kendine birkaç doktor belirle ve git onlarla görüş.Burada da okumuşsundur,bir çoğumuz ameliyat sonrası ağrılı bir dönem geçirmedik.Tabi bu seçtiğimiz doktorlara ve onların tavsiyelerini ciddiye almamıza da bağlı.Bende ameliyat öncesi aylarca senin düşündüklerini düşündüm,korktum,hatta bir çok kez vazgeçtim.sonra doktorumla görüştüğüm gün karar verdim ve bir hafta içinde ameliyat oldum.Ameliyat sonrası hiç bir ağrı hissetmedim ve tamponda kullanılmadı.Sadece plastik yapraklar vardı bunlarda alçıyla birlikte bir hafta sonra çıkarıldı.Senin şu anda tek yapman gereken kendine doktor belirlemek sonrasında inan hiç bir zorluk yok.

merhaba bende yaklaşık 2 ay önce burun ameliyatı oldum.olmadan önce internette bi sürü yazı okudum.çok kötü bi burun olma ihtimali olabilir.çok riskli dediler.etrafımdakiler sakın yaptırma hiç gerek yok dediler bana.benim arkadaşım yaptırmıştı çok beğenmiştim.o kadar doğal duruyodu ki.bence burun ameliyatında en önemli olan doğru doktoru bulmaktır.ben doğru doktoru bulmuştum.benim doktorum op.dr.bahadır imer hocam....o kadar süper bi doktor ki kelimelerle anlatılmaz....ben çok cesaretliydim inanın hiç korkum yoktu çünki doktoruma çok güveniyodum...bi de ali hocam var.onuda çok seviyorum.kbb. doktoru.ben medicanada ameliyat oldum.ümraniyedeki.neyse gelelim ameliayt mevzusuna.perşembe günü saat 11 doğru ameliayta girdim.beni bayılttılar.kbb ali hocam demişti ki odadan çoıktığın zamanı hatırliceksin.başka hiç bi şiy hatırlamiceksin.gerçekten de öle oldu.yaklaşık 2 saat sürdü.saat 13 de odaya gelmişim.bir gün hastanede kaldım.bu arada buz konuluyo sabaha kadar.fazla şişmesin diye.tavsiyem 2 gün dik olarak yatağa yatın ki fazla şişme olmasın.sonra cumartesi günü tamponları aldırdım.kesinlikle acı yok.sonra yüzdeki şişler iniyo...bana doktor aynaya bakma dedi ama ben merak ediyodum.sadece şişlik vardı.korkunç da diildi.ben internetten yazılara bakmıştımdakorkuç bi görüntü oluyo diyolar.ben çok abarttıklarını düşünüyorum.ilk önce ilk 1 hafta belli oluyo ameliyat olduğum ama sonra şişlikler gidince süper hisediyosun kendini....devamli kontrollere gidiyorum.benim 2 ay oldu olalı.kesinlikle kimse ameliayt olduğumu anlamıyo....evet bi değişiklik olduğunu beni daha önce tanıyanlat anlıyo ama burnumdan olduğunu anlamıyo....çok ama çok memnunum.ben şuna inanıyorum...burun ameliyatı çok riskli bi ameliayt.benim çevremde yaptıranlar var inanın çok kötü duruyo kalıp gibi.sanki burnu alip oraya oturtmuşlar o kadar çok kötü....doktor çok önemli kesinlikle....benim hocamda bu işin uzmanı...ameliyat olmak isteyenler op.dr.bahadır imer hocamı kesinlikle tavsiye ederim....hocamı tanırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.....sorularınız varsa memmuniyetle cevaplarım....
Op.Dr. Bahadır İmer Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Medicana Çamlıca Hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…