slm
ben de istanbulda ameliyat oldum 2 yıl önce bana yardım edin lütfen çok depresyondayım. herkes bana burnun estetik midiye soruyor. çok güzelmiş yalan insanların bakışları beni rahatsız ediyo. acaba ikinci olsam mı bilmiyrom. nefes sorunum da var ayrıca. öğretmenim öğrencilerim bile her gün soruyo bıktım ya. hep kendime kızıyorum niye çok ünlü bir doktora yaptırmadım diye. mesela sonrasında araştırdım onur erolu duydum keşke kredi eçeksem de yaptırsaydım ona bana yardım edin kiniciyi olay m mı
benim ameliyat olalı tam 4 ay oldu. bende merak ediyorum aslında 1 sene dolunca şişlikler tamamen inmiş olacak mı diye.
çünkü burnumun ucuna dokunduğumda hala hafif bir hissizlik var. ama çok şükür sanki 4 ay değil 4 sene geçmiş gibi rahatım. o yüzden kafama takmıyorum.
sen ameliyat olalı ne kadar oldu kısmend?
slm
ben de istanbulda ameliyat oldum 2 yıl önce bana yardım edin lütfen çok depresyondayım. herkes bana burnun estetik midiye soruyor. çok güzelmiş yalan insanların bakışları beni rahatsız ediyo. acaba ikinci olsam mı bilmiyrom. nefes sorunum da var ayrıca. öğretmenim öğrencilerim bile her gün soruyo bıktım ya. hep kendime kızıyorum niye çok ünlü bir doktora yaptırmadım diye. mesela sonrasında araştırdım onur erolu duydum keşke kredi eçeksem de yaptırsaydım ona bana yardım edin kiniciyi olay m mı
5inci :)
canim burnun cok guzel yakismis..
kime ameliyat oldun? ne tur islemler yapildi
ve eski burnunla resmini koyabilirmisin acaba
selam canim, ben baris cakira ameliyat oldum ve cok memnunum. kimse estetik oldugunu anlamiyor.profilimde fotolarimda var istersen bir bak. zaten baris beyde dogal burunlar yapiyor.
burnunuz gerçekten çok hoş ve doğal çok beğendim.barış çakır ismini sürekli duyuyoruz.gerek basın gerek sizlerden başarılı bi hekim olduğu kesin sizlere yaptığım operasyonlardan belli :)
Reha Hocaya ameliyat olan arkadaşlar, operasyon kaç dakika sürdü sizlerin? Benim aşağıya inmem ve çıkmam 45 dakika sürmüş.15 dakika kadar ayılma odasındaydım.15 dakika kadar da ameliyathane önünde bekledim, anestezi uzmanıyla konuştuk falan.yani
Sevgili Jeny, benim bugün 25 gün oldu ameliyat olalı.Sol üstte bir çökme, sağ alt kanatta bir çökme ve kemer kısmında özellikle sağa yatkın bir şişliğim var.Sağ profil süper, ama sol profil eskisi gibi..Önden de bişeye benzemiyor.Ucu küçülmüş v kalkmış biraz.Zamanla düzelecek diye inancım sürüyor, ama bilmiyorum.İnşallah..Yine de ameliyat sonrası gayet iyi geçti benim için.morarma çok azdı, yüzüm hiç şişmedi.sadece çok ağır bir nezle geçirmişim gibi burnum tıkalıydı, tat alamadım,....böyle yani.
Inanılmaz inanılmaz inanılmaz güzel ve doğal olmuş bulbeni gördüğüm en iyi ameliyat.peki emre bey e hangi cümleyi kurdunda oda sana bu şekli uygun gördü yani ne dedin :) sevgiler
ben burun amliyatı olmak isitorum burnum yandan kemerli büyük ve aşağı doğru ama okadar çok şey istiorumki sanırım bunları karşılıcak bi doktor yoktur...herşeyden önce ağrısız bi ameliyat sonrası geçirmek istiorum tampon kullanılmasın çünkü hem burun deliklerini genişletio hemde acısı çok die istemiorum ameliyat sonrasında sağlık problemi yaşamiim istiorum ve son olarak 2. ameliyat olmak zorunda kalmiim istiorum yani sonrasında 1-2 yıl sonra çökme filan gibi problemler yaşamak beni korkutuoo...doğal güsel bi burun istiorum ama karar veremiorum önerilerinizi bekliorum nolur yardımcı olun çünkü ben gerçekten çok kararsız ve bilgisizim bu konuda...
Op.Dr. Bahadır İmer Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Medicana Çamlıca Hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?