Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ewet biraz zorlandım ama dediğim gibi şimdi cok memnunum...antibiyotikde damar yolundan veriyoldu hiç bi şekilde ağız yolundan sıvı ya da katı yiyecek tüketmem yasaktı zaten istesem de o durumda ağzıma bi şey alamazdım dediğim gibi o bi kaç gün içinde gerkli olan bütün gıdaları ve ilaçları serum yoluyla verdiler..o kadar da korkulucak bi şey diil arkadaslar:):)

tekrar gecmiş olsun canim senin adina sevindim dr.un kimdi nerde ameliyat oldun?

teşekürler
ben istanbulda doktor teoman doğan 'a ameliyat oldum.bana bant verdi 1 ay boyunca devamlı burnumda bantlan dolaşıyordum dün çikardim bandı.bant şişlerinin çoğalmasını engeller demişti doktor masajıda önermedi bilinçsizce yapılırsa iyi olmaz dedi.

canım bence erteleme psikolojin bozulur beklemek çook kötü oluyor akşamları uyamıyor devamlı ameliyatı düşünüp duruyor insan nasıl geçecek nasıl olacak değecekmi vb. abuk subuk şeyleride düşünüp duruyor insan

arkadaşlar mrb.izmirde ufuk bilkaya burun ameliyatı olan var mı?acayip korkuyorum en çok da 1 ayda bile inmeyen şişliklerden

canım amliyat kişi ve doktorunu göre değişiyor ama sana söyliyeceğim burun şişleri tamamı 1 ayda inmiyor.ama inmesede çooook fene görünmüyor.bence şişlerden değilde ameliyattan sonra burun görüntüsü iyi olsun diye dua et çünkü şişler elinde sonunda iner.

Son düzenleme:

mrb ıkaya, sen estetik oldun mu,eğer olduysan beni bu süreç hakkında bilgilendirir misin:uhm:

mrb ıkaya, sen estetik oldun mu,eğer olduysan beni bu süreç hakkında bilgilendirir misin:uhm:

selam
ameliyat olalı tam 1 ay oldu.
ilk 3 günde gözlerim açıldı şişler biraz indi ama ilk 3 gün çoooooooook fena geçiyor gerçekten. morel çok kötü oluyor.görüntü kötü nefes rahat değil konuşmak zor ama ağrım yoktu.daha sonraki ğünlerde şişler morluklar zamanlan geçiyor benim morluklar 2 hafta kadar sürdü şuan morluk yok amaburun hala şiş oda zamanlan inecekmiş burun ameliyatı zor bir amaliyattır diye bilirim ama süreç hızlı geçiyor gerçekten ilk 3 günü atlat gerisi kolay.
sevgiler.

arkadaşlar siteyeyeni üye oldum ben de burun estetiği olmak istiyorum dr cüneyt özek'e burun estetiği yaptıran var mı?

Canım İzmir de estetik cerrah önerisi konusuna bakarsan sevgili morkedi var Cüneyt Özek e ameliyat olan burnu da çok güzel olmuş ona sorularını sorabilirsin sevgiler

merhaba,
ben 4000 ytl'ye olmaya karar verdim ben biraz "ucuzun vardır bir illeti pahalının vardır bir hikmeti diyenlerdenim" o yüzden ucuza yaptırmak korktuyor beni siz ne dersiniz?

merhaba,
ben 4000 ytl'ye olmaya karar verdim ben biraz "ucuzun vardır bir illeti pahalının vardır bir hikmeti diyenlerdenim" o yüzden ucuza yaptırmak korktuyor beni siz ne dersiniz?

ben de izmir de 4000 ytl ye yaptırıyorum cnm. ne olur ne olmaz olmuşken diye...bu cuma inş. ameliyat olucam.

ya arkadaşlar burun ameliyatı en zor ameliyat die biliyorum ben ama buradakiler çok farklı konuşuyor anlamadım nasıl bu kadar kolay olabiliyor

ya arkadaşlar burun ameliyatı en zor ameliyat die biliyorum ben ama buradakiler çok farklı konuşuyor anlamadım nasıl bu kadar kolay olabiliyor

kimse burun ameliyatına kolay diyemez çünkü yalnızca burun etkilenmiyor insanın yüzünün tamamı artı boğazı ,kulakları başta olmak üzere baya etkileniyor.bunları göze alarak ameliyat olun lütfen.:tomato: belki kızan olabilir bana korkutuyorum diye ama bunlar gerçekten oluyor ve bunları bilmenizi istedim.

ameliyattan sonraki süreç kişiden kişye farklılık gösterir.. sıkıntı yaşanacak en önemli sorun tamponların burunda kaldığı sürede nefes alamamak bunun dolayısıyla yemek yemekte, uyumakta, yutkunmakta zorluk çekmek.. benim yüzüme buz tutulduğu için hiçbir morarma olmamıştı ve gören herkes çok şaşrımıştı.. bir de ameliyattan sonra özellikle ilk gün, burun içerisinde kanama olduğundan her ne kadar tampon olsada geniz yoluyla mideye kan akıyor ve mide bulantısı oluyor.. bu sebepten ben ilk gün 15-20 defa istifra etmiştim.. fakat en başta da dediğim gibi bu süreç kişiye göre farklılık gösterir..

ben hacettepe üniversitesi hastenesinde oldum ve ameliyatımı yapanda asistandı o an dediğim gibi şikyet etsem de şimdi cok rahatım ve cok da güzel oldu nice tecrübeli doktorlar var ama yanlışlar yapabiliyorlar önemli olan tamamen doktorun dikkati ve göz zevki

arkadaşlar burun estetiği olalı 1 ay oldu.şişliklerim az da olsa hala var.ama yeni görüntümden çok memnunum.darısı başınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…