tekrar gecmiş olsun canim senin adina sevindim dr.un kimdi nerde ameliyat oldun?
merhaba ben ameliyat tarihimi erteledim martın sonunda olacak... beklemek cok zor gercekten insanın sinirleri bozuluyor...gulayse 34 bekliyorum resimlerini hergün bakıyorum koymuşmusun diye ..bu arada cok sagol verdiğin bilgiler için tekrara tesekkür ederim
arkadaşlar mrb.izmirde ufuk bilkaya burun ameliyatı olan var mı?acayip korkuyorum en çok da 1 ayda bile inmeyen şişliklerden
meraba arkadaslar ben de burun ameliyatı olduım
inanın o an ameliytaan cıktıktan sora olduğuma pisşma oldum aynalara küsmüüştüm yüzüme bakamıyodum daha doğrusu yüzümü göremiyodumbile gözlerim şişmişti mosmordu burnumda da tampon vardı bi kaç gün yemek yemek sıvı gıdalr tüketmek yasaktı ve inanın nefes almakta bile zorluk cekiyodum ki nefes alabilmenn ne kadar önemli bi şey oldunğunu o anladım..uyuyamıyosun bi şey yiiyip içimiyosuan ve bi an kanın boğazna aktığını hissediyosuama şimdi cok rahatım ve burnumun yeni halinden memnunum:)[/QUOTE
selam
bende aynen sana katılıyor ama ben 1 gün yalnızca sıvı yiyecek aldım diğer günlerde normal yemek yedim. senin yaşadıkların hemen hemen aynısını yaşadım çoook iyi anlatmişsın aynen öyle oluyor.:a015:
canım amliyat kişi ve doktorunu göre değişiyor ama sana söyliyeceğim burun şişleri tamamı 1 ayda inmiyor.ama inmesede çooook fene görünmüyor.bence şişlerden değilde ameliyattan sonra burun görüntüsü iyi olsun diye dua et çünkü şişler elinde sonunda iner.
meraba arkadaslar ben de burun ameliyatı olduım
inanın o an ameliytaan cıktıktan sora olduğuma pisşma oldum aynalara küsmüüştüm yüzüme bakamıyodum daha doğrusu yüzümü göremiyodumbile gözlerim şişmişti mosmordu burnumda da tampon vardı bi kaç gün yemek yemek sıvı gıdalr tüketmek yasaktı ve inanın nefes almakta bile zorluk cekiyodum ki nefes alabilmenn ne kadar önemli bi şey oldunğunu o anladım..uyuyamıyosun bi şey yiiyip içimiyosuan ve bi an kanın boğazna aktığını hissediyosuama şimdi cok rahatım ve burnumun yeni halinden memnunum:)[/QUOTE
nerde ameliyat oldun ve hengi doktora oldun acaba.
mrb ıkaya, sen estetik oldun mu,eğer olduysan beni bu süreç hakkında bilgilendirir misin:uhm:
arkadaşlar siteyeyeni üye oldum ben de burun estetiği olmak istiyorum dr cüneyt özek'e burun estetiği yaptıran var mı?
merhaba,
ben 4000 ytl'ye olmaya karar verdim ben biraz "ucuzun vardır bir illeti pahalının vardır bir hikmeti diyenlerdenim" o yüzden ucuza yaptırmak korktuyor beni siz ne dersiniz?
Slm Leylazaim,
Kime Karar Verdin!!!
ya arkadaşlar burun ameliyatı en zor ameliyat die biliyorum ben ama buradakiler çok farklı konuşuyor anlamadım nasıl bu kadar kolay olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?