selam arkadaslar,2,5 ay oldu benim amaliyatimin uzerinden geceli,1 aylik resimlrimi koymustum isteyen bakabilir,doktorum baris cakir,ama burdan amaliyat olan arkadaslarima bir sorum vardi,ara sira nefes alip verirken sag tarafimda bir sizlama oluyor,sizce bu normalmi,bilgisi olan yada ayni problemle karsilasan varsa lutfen bana yazin,tesekkurler...:1hug:
öncelikle verdiğiniz cvplar için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim...aslında bende en önemlisinin doktor seçimi olduğunu biliorum ama sadece netten araştırabiliorumm...çünküü çalıştııım işyeri çok sıkıı ve sürekli izin alamıorum...şuan bu forum bnm için tek çıkış kapısı diebilirim çünkü aradığım bütün soruların cvbını burda bulacaıma inanıorum...çounuz ameliyat olmuş tecrübe sahibi kişilersiniz bu yüsden nolur iyi veya kötü doktorları benmle paylaşın sakın gitme veya mutlaka bunu seçç dediğiniz doktorlar varsaa bana özeldende msj atabilirsiniz burda yasaksa eğer...en korktuuum kötü bi doktora gitmek ve kötü bi burna sahip olmak...aslında sormam gereken çok şey var ama burda sorulurmu bilmiorum...ssk ile ilgilii yada özel hastaneler hakkında duyduklarımla ilgilii...bu konuda tecrübesi olan kişilerle bu konuyu konuşmk isterimm...sizce en iyi doktor kim ...acısız tamponsuz ve doğal... sonradan sağlık sorunu yaşatmıcak ve bütçe olarak uygunn?msjlarınızı sabırsızlıkla bekliorum buarada sölediğiniz herşeyi değerlendirmeye alıcam...
merhaba yazılarınızı takip eddiğim kadarıyla güven veren doktor arıyosun ben kulak burun boğaz merkezinde çalışıyorum.size 3 kbb dr ismini önericem onlarla mutlaka görüş.biri doğal olarak kendi doktorum dr.yusuf can olcak kendisi banada estetik ameliyatı yaptı çokta başarılı oldu.resimdende görebilirisin.dr.sürreya şeneldir ve dr.abdulkadir göksel bunları tavsiye edebilceğim çok iyi hekimler hepsiyle bence görüş tanı derim
evet güven vermesi bnm için çok önemli tabii... daha sonra sorunsuz burnumda sağlık sorunları yaşamak istemiorrumm...amaa bi yandanda güsel bi burnum olsun istiorumm...sengözlerimebaksanab yani hem güsel hem sağlıklı bi burnu bana verebilcek doktorlarsa tabiki değerlendiririm...şimdi nettende araştırıorum sölediiin isimleri teşekkür ederimm...a.s.senin burnunun resmini göremedim sanırım kaldırmışşsın...başka arkadaşlarında önerebileceği doktorlar varsa hepsini değerlendirmeye alıorum...ben en çok barış çakır ı duydummm hatta onla mailleştim sormam gereken bi kaç şei onda sordum umarım terslemes:çok üzgünüm:sizce nasıl barış çakır? aklımda bi milyon tane soru var dahaa amaa sizleride sıkmak istemem bu sorularlaa...yinede bnm için en önemli olan sorunlar bunlar ii bii doktor ve ücrett...?cevaplarınızı bekliorum:a015:
canım gene sen bilirsin tabii ki ama tampon tam tersine içeride oluşabilecek yapışmaları çökmeleri falan önlüyor. Bu yüzden sağlıklı bi burnun olsun istiyorsan tampon kullananları da göz önüne al bence. Tampon burun deliklerini genişletmiyor zaten çok içeride kalıyor tamponlar. Ben 2 ameliyat geçirdim, ilkinde burnuma tampon konmamıştı ve bir süre sonra sol tarafta çökme ve nefes problemi oldu. 2. ameliyatımı başka bi doktora oldum, tampon konuldu (silikon yapraklar, içi delik olan hortumcuklar düşün bu sayede nefes alabiliyorsun ameliyat sonrasında bile) ve şimdi nefes problemim de çökme de yok.. Gene de sen bilirsin canım:)
feris merhaba.ist 2500 ytl 2 ay önce ben ameliyat oldum.medicana ümraniyede doktorum bahadır imer.gidip görüşmeni tavsiye ederim.ben çok memnunun.
tekrar merhaba barış çakır beyin iyi bir plastik cerrahı olduğunu duydum.zaten kk üye olan ve ona ameliyat olmuş arkadaşlarımızın yardımıyla barış çakırla ilgili soru sorabilirsinve net düşüncelerin oluşur.benim takıldığım konu şu daha doğrusu hep hekimler arasındada tartışma konusu burun estetiğini plastik cerh mı yok kbb ler mi yapar diye bana göre burun estetiği başarı olan 2 braşta yapabilir.fakat eğer sağlık problemin varsa ve plastik cerrahi barış bey bu konuda size yardımcı olcaksa barış beyi düşünebilirsin.nefes darlığı yaşıyosan ve estetikte olmak istiyorsan iyi araştır bütün soru işaretlerini kafandan
kaldırmış olursuna.s. iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?