Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

meraba... tamponsuz burun ameliyatı oluyor burun dusmesiyle bunun alakası yok. tampon kullanmadıkları zaman içten dikiyorlar burnu. tampon burnun içinde cok ugrasılması gereken bir durum varsa konuluyor. zaten derilerin kaynasması için diger turlu kaynasması gereken deri dikiliyor. soylemek istedim.. benim doktorum ahmet karacalardı. cok memnunum...

ayrıca doktorunuzla herseyi konuşmanız cok onemli. doktor olan o heralde iyi birsey yapar dıye dusunmeyın. en ince ayrıntısına kadar konusun nasıl bir burun istediginizi iyi bir doktor sonuna kadar dinler sizi.. cunku doktorun zevkini anlamak cok onemli. eger karsılıklı birbirinizi anlarsanız ve doktor da iyi guvenililr bir yerde calısıyor ve plastik cerrahı ise sorun cıkmıyor...

canım resmin var mı? belki daha yardımcı olabiliriz gorursek belki de sen buyutuyorsun...

geçmiş olsun canım bende burun ameliyatı olmak istiyorum burnumda sorun var çok ii nefes alamıyorum aslında bir an önce olmam lazım lakin korkuyorum sonrasında çok acı çekermiyim diye.

bende sonrasındaki acıdan değilde amel.öncesinden korkuyorum.bide göğüs+burun olucak benm o yüzden 4 saat falan sürücek..burun amel.sonrası çok bi ağrı olmuyo benim 2 ablamda yaptırdığı için biliyorum..

meraba... burun ameliyatından sonra oluşan şekil bozuklukları falan doktorun suçu mudur yoksa hastanın mı? yani alcı cıktıktan sonra burnun sekli değişmez degil mi? zaten bir yanlışlık yapılmışsa kemiğin egri olması vs bunlar alçı çıktıgında belli olur sonradan değişmez değil mi??? şimdiden tesekkürler:)

bazen sonradan da şiş indikçe kusurları görebiliosun belli olmuyor. ama genelde alçı çıktığında büyük kusurlar belli oluor. bir de ameliyattan çok sonra burun düşmesi denen bişi var o da drun hatası mesela.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım özellikle bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var kafam karışık bayaa benim burnumda deviasyon var bende hazır olmuşken dışı da olsun istiorum ama korkuorum bi de bir kbbci estetiği nası yapar tedirginim

selamlar,
bende tam 8 gün önce ameliyat oldum hem estetik hem devüasyon.şuan çok iyiyim alçılarım çıktı..fazla şişlik yok hatta bence yeni ameliyat oldu denmez bile..

sevgili layyza ben de kbb uzmanına ameliyat oldum ve çok memnun kaldım..sana tavsiyem ya hem estetik hem kbb uzmanı ile beraber ameliyata gir yada kbb uzmanına,araştırmalarıma göre kbb uzmanları iyi estetik yapabiliyor ama estetikçiler burun içi sorunlarına fazla yanaşmıyorlar.karar senin

çok teşekkür ederim içim rahatladı çünkü bu konuyu bayaa bi kafama takmıştım benim doktorum kbbci ama amerikada estetik üzerine kurslara filan gitmiş . duyulmuş bi doktor olmadıı içinde tedirginim biraz. birde yine burda okudum kıkırdağa dokunulduu zaman illaki burun ucu düşüomuymuş bunu doktoruyla neden olduunu konuşanınız var mı ? bende herkes gibi bu işin bir ameliyatta olup bitmesini birdahada karşıma çıkmamasını istiorum

canım hangi kbb'cıya ameliyat oldun:uhm:

Cumartesi günü ameliyat oldum Şuan 4. günüm Olması gereken süreci yaşıyorum
Yüzümde morluklar ve şişilikler var Uyuyunca daha da şişiyor suratım Tamponlarım, ameliyatın ertesi günü çıktı Ama plastik kalıbın yaptığı baskıdan dolayı hala nefes alamıyorum Dolayısıyla uyumak da zor Ayrıca, yüz üstü yatmadan uyuyamazdım normalde Şimdi dik ve sırt üstü yatmak zorundayım
Dikişlerimin ve plastik kalıbın çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum Ve bir an önce iyileşmek istiyorum Sadece sağlıklı olabilmek için Burnumu da merak ediyorum ama en büyük isteğim normal ve şişmemiş bir yüz, doya doya nefes almak, rahat rahat yastığa gömülüp uyumak
Burnum bandajdan görebildiğim kadarıyla fena değil gibi Fazla şiş değil Şişlik göz altlarım ve kapaklarımda
Burnumda kanama yok, arada sırada çok hafif bir yanma o da gelip geçiyor Ağır bir nezle geçiriyor gibiyim. Bir kaç gün sinir bozukluğu ve ağlamalar oldu, hep o şekilde kalacağımı düşünüyordum İnşallah iyileşeceğim ve yeni burnumun resimlerini paylaşacağım.
Ameliyat olmak isteyenlere söylemek istediğim şey, bu ameliyatı gerçekten istiyorsanız iyileşme sürecinde meydana geleceklere katlanmayı göze almalısınız İyileşene kadar mutlaka sıkıntı çekeceksiniz Ama iyileşince de amacınıza ulaşmış olacaksınız Sadece şu süreci sabırla geçirmek önemli

önemli olan duyulması değil bence..ben burda çok ismi duyulan doktoru araştırdım olmuş sonuçlarını gördüm sonuç hiç içaçıcı değildi..yani sen güvendiğin sürece gerisi önemli değil..burun ucu düşmesi ameliyatla ilgili değil sanırım yaşlandıkça herkesin burnunda aşağı sarkma olurmuş.doktor istenirse burun ucuna birşey konulduğunu ama bunun yapay durduğunu söyledi bana.ama ciddi anlamda düşme diye birşey yok yani estetik olmamış insanda aynı riski taşıyor diye biliyorum.sen yine kendi doktorunla konuş bu durumu.:

bu arada doktorum Sezgin Öztürk

Teşekkür ederim doktorumu bi yakalarsam sorucam hepsini ama ondan da vazgeçmeye başladım galiba acaba şu duyulmuş olanlardan birine mi yaptıriim diorum mesela en çok reha yavuzer methedilmiş sanırm

Arkadaşlar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu ameliyattan ne kadar süre sonra eski halime dönerim.Yazın düğünüm var düğünden 1 ay önce yapmam yeterlimi.

Arkadaşlar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu ameliyattan ne kadar süre sonra eski halime dönerim.Yazın düğünüm var düğünden 1 ay önce yapmam yeterlimi.

Bence 2-3 ay öncesinden yaptırmalısınız Burnunuzun şekli, şişlikler ve morluklar ancak oturur Ve düğün hazırlığı yaparken zorlanabilirsiniz Malum 1 ay öncesi düğün hazırlıklarının yoğunlaştığı bir dönem Ayrıca 1 hafta evde geçirmeniz gerekecek Daha önceden yaptırmanız kesinlikle daha rahat olur

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

merhaba kızlar
ben 29,01 tarihinde burun ameliyatı oldum.doktorum Barış Çakır
size gönül rahatlığıyla önerebilirim.bence türkiyenin en iyi plastik cerrahı
fikir edinmek isterseniz fotoğraflarım albümümde var

canım nerde yaptın ameliyatı.ücret ne kadardı.cidden bayıldım burnuna.ameliyat zormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…