Teşekkürler matildayana.. Bugün doktoruma gittim yine. Sabırla bekleyeceksin, hep birlikte görücez dedi. Günden güne gözüm alışır gibi oluyor ama şu an için istediğim ve beklediğim sonuç değil kesinlikle. Bir mucize lazım gibi ne bileyim şişlik inince o kadar bir düzelme olur mu... Hayırlısı bekliyorum bakalım, başka da seçeneğim yok zaten şu an.
meraba... burun ameliyatından sonra oluşan şekil bozuklukları falan doktorun suçu mudur yoksa hastanın mı? yani alcı cıktıktan sonra burnun sekli değişmez degil mi? zaten bir yanlışlık yapılmışsa kemiğin egri olması vs bunlar alçı çıktıgında belli olur sonradan değişmez değil mi??? şimdiden tesekkürler:)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım özellikle bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var kafam karışık bayaa benim burnumda deviasyon var bende hazır olmuşken dışı da olsun istiorum ama korkuorum bi de bir kbbci estetiği nası yapar tedirginim
canım hangi kbb'cıya ameliyat oldun:uhm:selamlar,
bende tam 8 gün önce ameliyat oldum hem estetik hem devüasyon.şuan çok iyiyim alçılarım çıktı..fazla şişlik yok hatta bence yeni ameliyat oldu denmez bile..
sevgili layyza ben de kbb uzmanına ameliyat oldum ve çok memnun kaldım..sana tavsiyem ya hem estetik hem kbb uzmanı ile beraber ameliyata gir yada kbb uzmanına,araştırmalarıma göre kbb uzmanları iyi estetik yapabiliyor ama estetikçiler burun içi sorunlarına fazla yanaşmıyorlar.karar senin
Arkadaşlar bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.Merak ettiğim bu ameliyattan ne kadar süre sonra eski halime dönerim.Yazın düğünüm var düğünden 1 ay önce yapmam yeterlimi.
Bence 2-3 ay öncesinden yaptırmalısınız Burnunuzun şekli, şişlikler ve morluklar ancak oturur Ve düğün hazırlığı yaparken zorlanabilirsiniz Malum 1 ay öncesi düğün hazırlıklarının yoğunlaştığı bir dönem Ayrıca 1 hafta evde geçirmeniz gerekecek Daha önceden yaptırmanız kesinlikle daha rahat olur
merhaba kızlar
ben 29,01 tarihinde burun ameliyatı oldum.doktorum Barış Çakır
size gönül rahatlığıyla önerebilirim.bence türkiyenin en iyi plastik cerrahı
fikir edinmek isterseniz fotoğraflarım albümümde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?